Michal Fan pisze:Uwaga
Od przysz³ego tygodnia koniec odcinków z Biùczakiem, wraca nasza ulubiona para £ata i Wilk, oraz nowoœÌ £ata i Mêkal, oj bêdzie siê dzia³o
Dzisiejszy odcinek super. Najlepszy prywatny detektyw :tanczy: Jak siê sêdzina nie sêdzian - sêdzia (przecie¿ sêdzina to ¿ona sêdziego) œmia³a to naprawdê musia³a byÌ komedia I jeszcze siê okaza³o, ¿e oskar¿on¹ i tê modelkê "³¹czy coœ wiêcej". Tylko mowa koùcowa obrony trochê przyd³uga :stop: ale spoko :spiewa:
W piÂątek byÂł super odcinek!!!
Detektyw byÂł taki Âśmieszny, i AMW jak Âślicznie wyglÂądaÂła!!!
I jak siĂŞ zaÂśmiaÂła z niego!
SÂłodkie to byÂło..
I love Asia Seba
Ania Kuba Ania Rafał
I love Maciek Marzena
Ala Karola Wiktor Jasiek
Krzysiek
I love Anna Maria Madzia Arturek,
Żyć bez tego nie moge!!!!
Dzisiaj bĂŞdzie podobno extra odcinek, tzn. wydaje mi siĂŞ, Âże taki bĂŞdzie. Co prawda BiĂączak i MĂŞkal bĂŞdÂą :devil: ale jeden cytat bĂŞdzie Âświetny: "kocha...", "nie chce...".
Doinformowanie wiedzÂą o co mi chodzi :tanczy:
Ekstra byÂło i dzisiejszy "adwokacik" pewnie teÂż bĂŞdzie Âświetny, no ale ja sobie oczywiÂście nie obejrzĂŞ i jeszcze dzisiaj siĂŞ maksymalnie ZDENERWOWAÂŁAM bo zaspaÂłam na powtĂłrkĂŞ i nie zobaczyÂłam drugi raz "zgaduj-zgaduli"
A ja juÂż chce, Âżeby byÂła Madzia... Andrzej ladny, mozna na niego popatrzec, ale na samym wygladzie dlugo sie nie zajedzie ( Madzia to i ladna, i fajnie gada... DAJCIE MADZIE!!!!
Sweetedith, jutro chyba specjalnie dla Ciebie bĂŞdzie para Madzia-Artur (tak na marginesie teÂż nie mogÂłem siĂŞ doczekaĂŚ Madzi i Arturka)
Dzisiejszy odc. podobaÂł mi siĂŞ ( szczegĂłlnie ten co "trzÂąsÂł" tym osiedlem), ale mowa JĂŞdrusia byÂła strasznie dÂługa