Paweł Łukasik

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Temat z rakietami to PaweÂł ma juÂż nieÂżle obcykany :spiewa:
PamiĂŞtacie reportaÂż w ktĂłrym stylizowaÂł sie na WoÂłoszaĂąskiego :spiewa:

A-ha ha -ha -A ja dziÂś widziaÂłem PawÂła pod URM jak wracaÂłem z centrum :tanczy:
Jak zobaczyÂłem Pawcia to pomyÂślaÂłem sobie o biednej Dzastince znanej ostatnio pod pseudonimem AllDzastina Âże jej cierpienia maja juz swĂłj kres
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

No dobra :D juÂż wystarczy tego fochania siĂŞ :lol: ÂŻycie jest zbyt piĂŞkne i za krĂłtkie na to, Âżeby je niepotrzebnie komplikowaĂŚ ;) A poza tym :rozglada: nie mam juÂż siÂły dÂłuÂżej udawaĂŚ, Âże siĂŞ nie cieszĂŞ z powrotu PawÂła :rozglada: :jupi: :jupi: :jupi:
Black Jack '62 pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..chyba zemdlaÂłaÂś na jego widok co :?: :lol:
A jak jeszcze zacz¹³ te romantyczne tematy poruszaÌ: to tarcza antyrakietowa, to znów nowy szef policji - tylko œwieczek dodaj¹cych romantyzmu klimatowi brakowa³o :lol2:
Och - tak na dzieĂą dobry od razu dwa tematy i to w dodatku od razu po powrocie z urlopu :D
Aaaa, nie zemdla³am :lol: wprost przeciwnie, poderwa³am siê z fotela z tej radoœci :lol2: Podobno zabawnie ta sytuacja wygl¹d³a :lol: A póŸniej, masz racjê Black, bardzo romantycznie by³o :rozglada: on uœmiecha³ siê do mnie z ekranu :lol2: ja do niego sprzed telewizora :lol2:
:uhh: Tylko szkoda, ¿e nie widzia³am relacji z serwisu o 15.30 :uhh: Przez tê roz³¹kê moja czujnoœÌ zosta³a uœpiona :rozglada:
obieÂżyÂświat pisze:..chyba dÂługo bez pracy nie moÂże wytrzymaĂŚ :spiewa:
I bardzo dobrze :rozglada: A jaki wypoczĂŞty, radosny i energiczny wrĂłciÂł :tanczy:
obieÂżyÂświat pisze:..ale juÂż Ci go oddajĂŞ :lol:
:arrow:
DziĂŞkujĂŞ Ci bardzo Krzysiu :*
Black Jack '62 pisze: Twoje Âżyczenia plus podstĂŞp z szukaniem nowych idoli i popatrz podziaÂłaÂło :devil: PaweÂł najwyraÂźniej siĂŞ przestraszyÂł, Âże moÂże straciĂŚ DÂżastiny wzglĂŞdy :D
:mhm: NajwyraÂźniej tak :rozglada: Blacky ja juÂż caÂłkiem powaÂżnie zaczĂŞÂłam braĂŚ sobie do serca te Twoje rady :rozglada:
Znajdzie siĂŞ jedna normalna kobieta, to od razu otoczy jÂą opiekÂą inna, ktĂłra na wyboistÂą drogĂŞ relacje damsko-mĂŞskie od razu zechce naprowadziĂŚ :?
:rozglada: Funcky :D Black :D ja to siĂŞ juÂż chyba nigdy nie zmieniĂŞ :rozglada:
Black Jack'62 pisze: A na jakich forach i co piszÂą :>
O nas (czyli o mnie i o Funcky :) ) dobrze :rozglada:
adam pisze:Temat z rakietami to PaweÂł ma juÂż nieÂżle obcykany :spiewa:
PamiĂŞtacie reportaÂż w ktĂłrym stylizowaÂł sie na WoÂłoszaĂąskiego :spiewa:
PamiĂŞtamy, pamiĂŞtamy :D No ja przynajmniej pamiĂŞtam, ale ja pamiĂŞtam o wszystkim co dotyczy mojego ulubieĂąca :lol2: PaweÂł do relacji przygotowany jak zawsze :tanczy: Zastanawiam siĂŞ tylko po co premierowi konsultacje w tej sprawie :mhm: przecieÂż on juÂż na pewno wie co z tym zrobiĂŚ :rozglada:
adam pisze:A-ha ha -ha -A ja dziÂś widziaÂłem PawÂła pod URM jak wracaÂłem z centrum :tanczy:
A ha, ha, ha jak ja Wam, Warszawiakom, zazdroszczĂŞ :rozglada:
adam pisze: Jak zobaczyÂłem Pawcia to pomyÂślaÂłem sobie o biednej Dzastince znanej ostatnio pod pseudonimem AllDzastina Âże jej cierpienia maja juz swĂłj kres
:rozglada: Jak to miÂło z Twojej strony :rozglada:

Echhhh, jaka ja usatysfakcjonowana tym Paw³a powrotem jestem :lol2: Przed chwil¹ nada³, dla raportu wieczornego, relacjê sprzed kancelarii premiera. T³umaczy³ nam, jakie s¹ kulisy dymisji Dorna, nie by³o go ca³y tydzieù, a jaki zorientowany w sprawie :lol2: no, ale dobry dziennikarz musi byÌ na bie¿¹co :lol2: i Pawe³ jest jak najbardziej :brawa: Na pocz¹tku pomyli³ nazwisko gen. Jarczewskiego :rozglada: ale szybciutko siê poprawi³, relacja by³a wyczerpuj¹ca :D i doskona³a :lol2:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
maxxx
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

A poza tym nie mam juÂż siÂły dÂłuÂżej udawaĂŚ, Âże siĂŞ nie cieszĂŞ z powrotu PawÂła
..i tak bym nie uwierzyÂł gdybys pisaÂła odwrotnie :aniol:
Aaaa, nie zemdlaÂłam wprost przeciwnie, poderwaÂłam siĂŞ z fotela z tej radoÂści Podobno zabawnie ta sytuacja wyglÂądÂła
KurczĂŞ co za niefart :xx: Nie udaÂło mi siĂŞ tego zÂłapaĂŚ na capsa w AllDÂżastina Television-przegapiÂłem :stop: Mea Culpea :stop: :spiewa:

[/quote]

[ Dodano: Wto Lut 13, 2007 12:58 am ]
on uÂśmiechaÂł siĂŞ do mnie z ekranu ja do niego sprzed telewizora
SkÂąd ja znam takÂą sytuacjĂŞ(?) :tanczy:
I bardzo dobrze A jaki wypoczĂŞty, radosny i energiczny wrĂłciÂł
RzeczywiÂście-widaĂŚ,Âże cieszy go ta robota-tak kolokwialnie nazwe :xx: :spiewa:
..no to jak tak Âładnie siĂŞ zaczĂŞÂło to jutro czekamy na wiĂŞcej :P
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
adam
Fan Forum
Fan Forum

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

DziĂŞki Adam :*
maxxx pisze:..no to jak tak Âładnie siĂŞ zaczĂŞÂło to jutro czekamy na wiĂŞcej :P
Maxxx, no i siê doczekaliœmy :tanczy: Jak widaÌ na capsach Adama Pawe³ o poranku przedstawia³ tematy dnia :tanczy: Mówi³ d³ugo i bardzo ³adnie :D Mam jednak pewne zastrze¿enia :rozglada: Na pocz¹tek powiedzia³: dzieù dobry Kubo :uhh: Jak to :uhh: a dzieù dobry paùstwu to gdzie? :uhh: I dlaczego ca³y czas patrzy³ siê w kierunku Kuby? :rozglada: Ani jednego, hipnotyzuj¹cego ( :rozglada: ) spojrzenia w stronê widza :uhh: A poza tym, przez moment by³am trochê zazdrosna :rozglada: Na drugim planie by³o widaÌ jak Marta Kuligowska podesz³a na chwilê do Paw³a, a on musia³ coœ bardzo zabawnego jej opowiadaÌ, poniewa¿ ta, bardzo siê œmia³a :rozglada: No, doœÌ zrzêdzenia o poranku :rozglada: Interesuj¹cy dzionek siê zapowiada :lol2: Ciekawe jakim tematem Pawe³ bêdzie siê zajmowa³ :mhm: sporo tego, ale przed dziewi¹t¹ wszystko siê oka¿e ;) Pawe³ trochê niewyspany, co widaÌ na capsach :uhh: ale nic dziwnego do pó¿na , jak to nazwa³ Bogdan Rymanowski "czuwa³" przed kancelari¹ premiera :rozglada: ale mimo to bardzo energiczny, co te¿ na capsach widaÌ :lol2:
maxxx pisze:KurczĂŞ co za niefart :xx: Nie udaÂło mi siĂŞ tego zÂłapaĂŚ na capsa w AllDÂżastina Television-przegapiÂłem :stop: Mea Culpea :stop: :spiewa:
Szefowa :szalony: tym razem, Ci wybacza :lol2: Ale nastĂŞpnym razem :rozglada: bĂŞdzie nagana :lol2:

Ps. Adam :D jeÂśli moÂżesz napisz coÂś wiĂŞcej o tym co dokÂładnie widziaÂłeÂś wczoraj przed URM :rydzyk:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Ps. Adam :D jeÂśli moÂżesz napisz coÂś wiĂŞcej o tym co dokÂładnie widziaÂłeÂś wczoraj przed URM :rydzyk:
za duzo nie opowiem gdyÂż mĂłj autobus byÂł rozpĂŞdzony i ta akurat linia nie ma przystanku przy miejscu gdzie nadajÂą dziennikarze tvn24.
WidziaÂłem go tylko moment jak przygotowywaÂł siĂŞ do relacji-cieszĂŞ siĂŞ Âże wogĂłle mogÂłem go rozpoznaĂŚ
poczÂątek powiedziaÂł: dzieĂą dobry Kubo :uhh: Jak to :uhh: a dzieĂą dobry paĂąstwu to gdzie? :uhh:
KryĂąkowska to jak koĂączy prace teÂż nie jest uprzejma uÂżyc formy grzecznoÂściowej pod tytuÂłem <dobranoc paĂąstwu>
Takie zÂłe wychowanie w tym tvn24 jest :spiewa:
I dlaczego caÂły czas patrzyÂł siĂŞ w kierunku Kuby? :rozglada:
CzÂłowiek czasami sie w takich wypadkach czuje sie jakby podsÂłuchiwaÂł a nie byÂł widzem. :spiewa:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..no to czas w koĂącu na coÂś ode mnie :arrow:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

[ Dodano: Wto Lut 13, 2007 1:16 pm ]
..kawaÂłek PawÂła :arrow:
Obrazek
..i juÂż wiĂŞkszy :arrow:
Obrazek

[ Dodano: Wto Lut 13, 2007 2:00 pm ]
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

DÂżastina pisze: Mam jednak pewne zastrzeÂżenia :rozglada: Na poczÂątek powiedziaÂł: dzieĂą dobry Kubo :uhh: Jak to :uhh: a dzieĂą dobry paĂąstwu to gdzie? :uhh: I dlaczego caÂły czas patrzyÂł siĂŞ w kierunku Kuby? :rozglada: Ani jednego, hipnotyzujÂącego ( :rozglada: ) spojrzenia w stronĂŞ widza :uhh:
WidziaÂłem to i wiedziaÂłem, Âże bĂŞdziesz miaÂła o to wÂłaÂśnie do PawÂła Âżal :D OczywiÂście w peÂłni uzasadniony :] No, ale trudno siĂŞ dziwiĂŚ takiemu zachowaniu, kiedy Âżyje siĂŞ ze ÂświadomoÂściÂą, Âże pracuje siĂŞ w stacji z niszowÂą oglÂądalnoÂściÂą, to trudno wyzbyĂŚ siĂŞ przeÂświadczenia, czy teÂż podejrzenia, Âże poza ekipÂą aktualnie przebywajÂącÂą w gmachu, nikt CiĂŞ nie oglÂąda :lol:
No, ale przecieÂż tak nie jest :D
A poza tym, przez moment byÂłam trochĂŞ zazdrosna :rozglada: Na drugim planie byÂło widaĂŚ jak Marta Kuligowska podeszÂła na chwilĂŞ do PawÂła, a on musiaÂł coÂś bardzo zabawnego jej opowiadaĂŚ, poniewaÂż ta, bardzo siĂŞ ÂśmiaÂła :rozglada:

Taki z niego flirciarz? :D No popatrz, a nie wyglÂąda na takiego :lol2:
No, doœÌ zrzêdzenia o poranku :rozglada: Interesuj¹cy dzionek siê zapowiada :lol2:
Nie sÂądziÂłaÂś chyba, Âże aÂż tak? :lol2: Jeszcze 2 dni temu, takie czarne scenariusze pisaÂło Âżycie :lol2:
adam pisze:za duzo nie opowiem gdyÂż mĂłj autobus byÂł rozpĂŞdzony
Pochwal warszawskich kierowców :D U nas w Poznaniu niektórzy na mieœcie rozwijaj¹ tymi pojazdami prêdkoœÌ nawet do 90 km/h - podkreœlam - na mieœcie!!! :shock: Oczywiœcie nie w centrum ;)
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

:lol: A u nas kierowcy...aaa, moÂże lepiej nie bĂŞdĂŞ pisaĂŚ :rozglada:
ChÂłopaki, ale ÂżeÂście piĂŞknie PawÂła ocapsowali :D ogromnie wdziĂŞczna jestem :D
Black Jack '62 pisze:
D¿astina pisze:No, doœÌ zrzêdzenia o poranku :rozglada: Interesuj¹cy dzionek siê zapowiada :lol2:
Nie sÂądziÂłaÂś chyba, Âże aÂż tak? :lol2: Jeszcze 2 dni temu, takie czarne scenariusze pisaÂło Âżycie :lol2:
:uhh: Dwa dni temu myœla³am o tym, jak d³ugo bêdê musia³a czekaÌ na te wspania³e relacje :uhh: A dziœ, kiedy zobaczy³am i us³ysza³am go o poranku :lol2: wiedzia³am, ¿e ten dzieù bêdzie cudowny :lol2: Na pocz¹tek relacje sprzed s¹du o procesie Anny Jaruckiej. :mhm: Powiedzcie mi, có¿ takiego trudnego jest w wypowiedzeniu s³owa prokuratura :mhm: Zauwa¿y³am, ¿e wielu dziennikarzy (jeœli nie wszyscy :rozglada: ) ³ami¹ sobie jêzyk przy wymawianiu tego s³owa w³aœnie :rozglada: Pawe³ te¿ :rozglada: A wracaj¹c do relacji z procesu :rozglada: w jednej coœ dziwnego dzia³o siê siê z Paw³em :rozglada: tak dziwnie mówi³, oczywiœcie wszystko poprawnie i dok³adnie :) tylko tak jakoœ wyrazy przeci¹ga³ :mhm: Mo¿e to dlatego, ¿e mia³ nam mnóstwo faktów dotycz¹cych tej sprawy, do przypomnienia i do przekazania :mhm: Myœla³ nad tym, ¿eby jak najdok³adniej nam wszystko wyjaœniÌ i st¹d to zwolnione tempo, tak nietypowe dla Paw³a ;) W dalszej czêœci dnia wyp³ynê³a sprawa podania siê dodymisji wiceszefów KGP, dlatego Paw³a przerzucili do komendy w³aœnie :) A tam, pan redaktor maglowa³ ( :rozglada: ) pani¹ rzecznik Danutê Wo³k - Karaczewsk¹, nie powiedzia³a zbyt wiele uroczemu :P panu redaktorowi, ta niewiasta :nie: choÌ ten docieka³ jak tylko móg³ :rozglada: Ale dowiedzieliœmy siê od pani rzecznik, i¿ ¿yjemy w bardzo ciekawych czasach :mhm: Paw³owi chyba siê to stwierdzenie spodoba³o, poniewa¿ nawi¹za³ do tego w podsumowaniu owej rozmowy :rozglada: Dalsze relacje, a¿ do raportu popo³udniowego, up³ynê³y Paw³owi na spekulowaniu, kto ewentualnie mo¿e zaj¹Ì miejsce zdymisjonowanych policjantów ;) A teraz coœ dla Funcky :D kiedy wróci mo¿e zechce sobie pos³uchaÌ :D :arrow:
http://savefile.com/files/488363
http://savefile.com/files/488391
http://savefile.com/files/488399
http://savefile.com/files/488414
http://savefile.com/files/488677
adam pisze:KryĂąkowska to jak koĂączy prace teÂż nie jest uprzejma uÂżyc formy grzecznoÂściowej pod tytuÂłem <dobranoc paĂąstwu>Takie zÂłe wychowanie w tym tvn24 jest :spiewa:
:o :shock: PowaÂżnie :o AÂśka taka nieuprzejma jest :rozglada: PaweÂł w podsumowaniu dnia zawsze Âżyczy mi :lol2: tzn paĂąstwu spokojnej nocy :lol2:
adam
Fan Forum
Fan Forum

:shock: PowaÂżnie :o AÂśka taka nieuprzejma jest :rozglada:
Niestety ale tak :hmm:
adam napisaÂł/a:
za duzo nie opowiem gdyÂż mĂłj autobus byÂł rozpĂŞdzony

Pochwal warszawskich kierowców :D U nas w Poznaniu niektórzy na mieœcie rozwijaj¹ tymi pojazdami prêdkoœÌ nawet do 90 km/h - podkreœlam - na mieœcie!!! :shock: Oczywiœcie nie w centrum
Najgorsze jest to ze trochê dalej jest zakrêt i ostry zjazd w dó³ :hmm:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

adam pisze:
:shock: PowaÂżnie :o AÂśka taka nieuprzejma jest :rozglada:
Niestety ale tak :hmm:
A jak byÂło wczoraj? Wiem, Âże byÂła w podsumowaniu :rozglada: Nie okazaÂła Wam wiĂŞcej czuÂłoÂści z okazji Walentynek? :rozglada:
A do bohatera tego wÂątku wracajÂąc :rozglada: PrzygotowaÂł wczoraj materiaÂł dla raportu wieczornego ( ja miaÂłam okazjĂŞ obejrzeĂŚ go dopiero dzisiaj :rozglada: ) Tematem byÂła weryfikacja WSI, a dokÂładniej raport z weryfikacji WSI. PaweÂł zebraÂł komentarze politykĂłw, ktĂłrzy mileli juÂż okazjĂŞ zapoznaĂŚ siĂŞ z tym raportem. A dziÂś, na razie nie widaĂŚ PawÂła :uhh: ale dzieĂą siĂŞ dopiero zaczyna ;)
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze: A dziÂś, na razie nie widaĂŚ PawÂła :uhh: ale dzieĂą siĂŞ dopiero zaczyna ;)
A ja tylko w³¹czy³em telewizor, tvn24 i ... od razu widzê jak Pawe³ chadza po studio :)
Tylko nie wiem, co to akurat dziÂś oznacza w praktyce :devil:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:A ja tylko w³¹czy³em telewizor, tvn24 i ... od razu widzê jak Pawe³ chadza po studio :)
:rozglada: Ja podczas raportu popoÂłudniowego gdzieÂś na drugim planie go wyÂłapaÂłam :rozglada:
Tylko nie wiem, co to akurat dziÂś oznacza w praktyce :devil:
W praktyce oznacza to materia³ dla popo³udniowego M24h :) Temat gor¹cy, afera wokó³ szpitala MSWiA. Zebra³ nam ³adnie pan redaktor to, co do tej pory w zwi¹zku z t¹ spraw¹ wyp³ynê³o. Mamy ukazane stanowisko oskar¿yciela, czyli CBA i obroùcy lekarza. Nie zabrak³o tak¿e opinii opozycji, która twierdzi, ¿e Ziobro wyci¹gn¹³ tê sprawê akurat teraz, tylko po to aby odci¹gn¹Ì uwagê od problemów PISu. Wypowiedzi przedstawicieli œrodowiska lekarskiego, te¿ siê znalaz³y rzecz jasna :uhh: Niepotrzebnie tylko pokaza³ zdjêcia z operacji na otwartym sercu. Do materia³u jak najbardziej to pasowa³o, ale mi s³abo siê zrobi³o, ot taki ze mnie miêczak :uhh: Na szczêœcie tu :arrow: http://savefile.com/files/494009 na moim nagraniu tego nie widaÌ :rozglada:
:mhm: Zastanawiam siê, czy w tym tygodniu, praca mojego ulubionego dziennikarza :lol2: polegaÌ bêdzie g³ównie na robieniu materia³ów :mhm:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze: Wypowiedzi przedstawicieli Âśrodowiska lekarskiego, teÂż siĂŞ znalazÂły rzecz jasna :uhh: Niepotrzebnie tylko pokazaÂł zdjĂŞcia z operacji na otwartym sercu. Do materiaÂłu jak najbardziej to pasowaÂło, ale mi sÂłabo siĂŞ zrobiÂło, ot taki ze mnie miĂŞczak :uhh:
Jak to niepotrzebnie pokazaÂł zdjĂŞcia z operacji na otwartym sercu :> PokazaÂł, Âżeby dodaĂŚ materiaÂłowi smaczku :devil:
D¿astina pisze: :mhm: Zastanawiam siê, czy w tym tygodniu, praca mojego ulubionego dziennikarza :lol2: polegaÌ bêdzie g³ównie na robieniu materia³ów :mhm:
Wszystko na to niestety wskazuje :/
Ale opowiedz jeszcze DÂżastina jak to PaweÂł wczoraj w sztafecie raport Macierewicza odczytywaÂł i co z tego wyszÂło ;)
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..DÂżastina pewnie siĂŞ PawÂła nie spodziewaÂłaÂś :?: :D

..a on siĂŞ zjawiÂł :arrow:
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi: