Paweł Łukasik
Moderator: Łukasz
Temat z rakietami to PaweÂł ma juÂż nieÂżle obcykany :spiewa:
PamiĂŞtacie reportaÂż w ktĂłrym stylizowaÂł sie na WoÂłoszaĂąskiego :spiewa:
A-ha ha -ha -A ja dziÂś widziaÂłem PawÂła pod URM jak wracaÂłem z centrum :tanczy:
Jak zobaczyÂłem Pawcia to pomyÂślaÂłem sobie o biednej Dzastince znanej ostatnio pod pseudonimem AllDzastina Âże jej cierpienia maja juz swĂłj kres
A-ha ha -ha -A ja dziÂś widziaÂłem PawÂła pod URM jak wracaÂłem z centrum :tanczy:
Jak zobaczyÂłem Pawcia to pomyÂślaÂłem sobie o biednej Dzastince znanej ostatnio pod pseudonimem AllDzastina Âże jej cierpienia maja juz swĂłj kres
No dobra
juÂż wystarczy tego fochania siĂŞ
ÂŻycie jest zbyt piĂŞkne i za krĂłtkie na to, Âżeby je niepotrzebnie komplikowaĂŚ
A poza tym :rozglada: nie mam juÂż siÂły dÂłuÂżej udawaĂŚ, Âże siĂŞ nie cieszĂŞ z powrotu PawÂła :rozglada: :jupi: :jupi: :jupi:
wprost przeciwnie, poderwaÂłam siĂŞ z fotela z tej radoÂści
Podobno zabawnie ta sytuacja wyglÂądÂła
A póŸniej, masz racjê Black, bardzo romantycznie by³o :rozglada: on uœmiecha³ siê do mnie z ekranu
ja do niego sprzed telewizora
:uhh: Tylko szkoda, ¿e nie widzia³am relacji z serwisu o 15.30 :uhh: Przez tê roz³¹kê moja czujnoœÌ zosta³a uœpiona :rozglada:
Black
ja to siĂŞ juÂż chyba nigdy nie zmieniĂŞ :rozglada:
) dobrze :rozglada:
No ja przynajmniej pamiĂŞtam, ale ja pamiĂŞtam o wszystkim co dotyczy mojego ulubieĂąca
PaweÂł do relacji przygotowany jak zawsze :tanczy: Zastanawiam siĂŞ tylko po co premierowi konsultacje w tej sprawie :mhm: przecieÂż on juÂż na pewno wie co z tym zrobiĂŚ :rozglada:
Echhhh, jaka ja usatysfakcjonowana tym PawÂła powrotem jestem
Przed chwilÂą nadaÂł, dla raportu wieczornego, relacjĂŞ sprzed kancelarii premiera. TÂłumaczyÂł nam, jakie sÂą kulisy dymisji Dorna, nie byÂło go caÂły tydzieĂą, a jaki zorientowany w sprawie
no, ale dobry dziennikarz musi byÌ na bie¿¹co
i PaweÂł jest jak najbardziej :brawa: Na poczÂątku pomyliÂł nazwisko gen. Jarczewskiego :rozglada: ale szybciutko siĂŞ poprawiÂł, relacja byÂła wyczerpujÂąca
i doskonaÂła 

Aaaa, nie zemdla³amBlack Jack '62 pisze:A jak jeszcze zacz¹³ te romantyczne tematy poruszaÌ: to tarcza antyrakietowa, to znów nowy szef policji - tylko œwieczek dodaj¹cych romantyzmu klimatowi brakowa³oobie¿yœwiat pisze:..chyba zemdla³aœ na jego widok co![]()
![]()
![]()
Och - tak na dzieĂą dobry od razu dwa tematy i to w dodatku od razu po powrocie z urlopu

:uhh: Tylko szkoda, ¿e nie widzia³am relacji z serwisu o 15.30 :uhh: Przez tê roz³¹kê moja czujnoœÌ zosta³a uœpiona :rozglada:
I bardzo dobrze :rozglada: A jaki wypoczĂŞty, radosny i energiczny wrĂłciÂł :tanczy:obieÂżyÂświat pisze:..chyba dÂługo bez pracy nie moÂże wytrzymaĂŚ :spiewa:
DziĂŞkujĂŞ Ci bardzo Krzysiu :*obieÂżyÂświat pisze:..ale juÂż Ci go oddajĂŞ![]()
![]()
:mhm: NajwyraÂźniej tak :rozglada: Blacky ja juÂż caÂłkiem powaÂżnie zaczĂŞÂłam braĂŚ sobie do serca te Twoje rady :rozglada:Black Jack '62 pisze: Twoje Âżyczenia plus podstĂŞp z szukaniem nowych idoli i popatrz podziaÂłaÂło :devil: PaweÂł najwyraÂźniej siĂŞ przestraszyÂł, Âże moÂże straciĂŚ DÂżastiny wzglĂŞdy![]()
:rozglada: FunckyZnajdzie siĂŞ jedna normalna kobieta, to od razu otoczy jÂą opiekÂą inna, ktĂłra na wyboistÂą drogĂŞ relacje damsko-mĂŞskie od razu zechce naprowadziĂŚ :?

O nas (czyli o mnie i o FunckyBlack Jack'62 pisze: A na jakich forach i co piszÂą :>

PamiĂŞtamy, pamiĂŞtamyadam pisze:Temat z rakietami to PaweÂł ma juÂż nieÂżle obcykany :spiewa:

A ha, ha, ha jak ja Wam, Warszawiakom, zazdroszczĂŞ :rozglada:adam pisze:A-ha ha -ha -A ja dziÂś widziaÂłem PawÂła pod URM jak wracaÂłem z centrum :tanczy:
:rozglada: Jak to miÂło z Twojej strony :rozglada:adam pisze: Jak zobaczyÂłem Pawcia to pomyÂślaÂłem sobie o biednej Dzastince znanej ostatnio pod pseudonimem AllDzastina Âże jej cierpienia maja juz swĂłj kres
Echhhh, jaka ja usatysfakcjonowana tym PawÂła powrotem jestem

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. 

..i tak bym nie uwierzyÂł gdybys pisaÂła odwrotnie :aniol:A poza tym nie mam juÂż siÂły dÂłuÂżej udawaĂŚ, Âże siĂŞ nie cieszĂŞ z powrotu PawÂła
KurczĂŞ co za niefartAaaa, nie zemdlaÂłam wprost przeciwnie, poderwaÂłam siĂŞ z fotela z tej radoÂści Podobno zabawnie ta sytuacja wyglÂądÂła

[/quote]
[ Dodano: Wto Lut 13, 2007 12:58 am ]
SkÂąd ja znam takÂą sytuacjĂŞ(?) :tanczy:on uÂśmiechaÂł siĂŞ do mnie z ekranu ja do niego sprzed telewizora
RzeczywiÂście-widaĂŚ,Âże cieszy go ta robota-tak kolokwialnie nazweI bardzo dobrze A jaki wypoczĂŞty, radosny i energiczny wrĂłciÂł

..no to jak tak Âładnie siĂŞ zaczĂŞÂło to jutro czekamy na wiĂŞcej

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
DziĂŞki Adam :*
Mam jednak pewne zastrze¿enia :rozglada: Na pocz¹tek powiedzia³: dzieù dobry Kubo :uhh: Jak to :uhh: a dzieù dobry paùstwu to gdzie? :uhh: I dlaczego ca³y czas patrzy³ siê w kierunku Kuby? :rozglada: Ani jednego, hipnotyzuj¹cego ( :rozglada: ) spojrzenia w stronê widza :uhh: A poza tym, przez moment by³am trochê zazdrosna :rozglada: Na drugim planie by³o widaÌ jak Marta Kuligowska podesz³a na chwilê do Paw³a, a on musia³ coœ bardzo zabawnego jej opowiadaÌ, poniewa¿ ta, bardzo siê œmia³a :rozglada: No, doœÌ zrzêdzenia o poranku :rozglada: Interesuj¹cy dzionek siê zapowiada
Ciekawe jakim tematem PaweÂł bĂŞdzie siĂŞ zajmowaÂł :mhm: sporo tego, ale przed dziewiÂątÂą wszystko siĂŞ okaÂże
Pawe³ trochê niewyspany, co widaÌ na capsach :uhh: ale nic dziwnego do pó¿na , jak to nazwa³ Bogdan Rymanowski "czuwa³" przed kancelari¹ premiera :rozglada: ale mimo to bardzo energiczny, co te¿ na capsach widaÌ
Ale nastĂŞpnym razem :rozglada: bĂŞdzie nagana
Ps. Adam
jeÂśli moÂżesz napisz coÂś wiĂŞcej o tym co dokÂładnie widziaÂłeÂś wczoraj przed URM :rydzyk:
Maxxx, no i siĂŞ doczekaliÂśmy :tanczy: Jak widaĂŚ na capsach Adama PaweÂł o poranku przedstawiaÂł tematy dnia :tanczy: MĂłwiÂł dÂługo i bardzo Âładniemaxxx pisze:..no to jak tak Âładnie siĂŞ zaczĂŞÂło to jutro czekamy na wiĂŞcej

Szefowa :szalony: tym razem, Ci wybaczamaxxx pisze:KurczĂŞ co za niefartx: Nie udaÂło mi siĂŞ tego zÂłapaĂŚ na capsa w AllDÂżastina Television-przegapiÂłem :stop: Mea Culpea :stop: :spiewa:

Ps. Adam

za duzo nie opowiem gdyÂż mĂłj autobus byÂł rozpĂŞdzony i ta akurat linia nie ma przystanku przy miejscu gdzie nadajÂą dziennikarze tvn24.Ps. AdamjeÂśli moÂżesz napisz coÂś wiĂŞcej o tym co dokÂładnie widziaÂłeÂś wczoraj przed URM :rydzyk:
WidziaÂłem go tylko moment jak przygotowywaÂł siĂŞ do relacji-cieszĂŞ siĂŞ Âże wogĂłle mogÂłem go rozpoznaĂŚ
KryĂąkowska to jak koĂączy prace teÂż nie jest uprzejma uÂżyc formy grzecznoÂściowej pod tytuÂłem <dobranoc paĂąstwu>poczÂątek powiedziaÂł: dzieĂą dobry Kubo :uhh: Jak to :uhh: a dzieĂą dobry paĂąstwu to gdzie? :uhh:
Takie zÂłe wychowanie w tym tvn24 jest :spiewa:
CzÂłowiek czasami sie w takich wypadkach czuje sie jakby podsÂłuchiwaÂł a nie byÂł widzem. :spiewa:I dlaczego caÂły czas patrzyÂł siĂŞ w kierunku Kuby? :rozglada:
-
- Fan Forum
-
- Fan Forum
WidziaÂłem to i wiedziaÂłem, Âże bĂŞdziesz miaÂła o to wÂłaÂśnie do PawÂła ÂżalDÂżastina pisze: Mam jednak pewne zastrzeÂżenia :rozglada: Na poczÂątek powiedziaÂł: dzieĂą dobry Kubo :uhh: Jak to :uhh: a dzieĂą dobry paĂąstwu to gdzie? :uhh: I dlaczego caÂły czas patrzyÂł siĂŞ w kierunku Kuby? :rozglada: Ani jednego, hipnotyzujÂącego ( :rozglada: ) spojrzenia w stronĂŞ widza :uhh:

No, ale przecieÂż tak nie jest

A poza tym, przez moment byÂłam trochĂŞ zazdrosna :rozglada: Na drugim planie byÂło widaĂŚ jak Marta Kuligowska podeszÂła na chwilĂŞ do PawÂła, a on musiaÂł coÂś bardzo zabawnego jej opowiadaĂŚ, poniewaÂż ta, bardzo siĂŞ ÂśmiaÂła :rozglada:
Taki z niego flirciarz?

Nie s¹dzi³aœ chyba, ¿e a¿ tak?No, doœÌ zrzêdzenia o poranku :rozglada: Interesuj¹cy dzionek siê zapowiada![]()

Pochwal warszawskich kierowcĂłwadam pisze:za duzo nie opowiem gdyÂż mĂłj autobus byÂł rozpĂŞdzony

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?

ChÂłopaki, ale ÂżeÂście piĂŞknie PawÂła ocapsowali

:uhh: Dwa dni temu myœla³am o tym, jak d³ugo bêdê musia³a czekaÌ na te wspania³e relacje :uhh: A dziœ, kiedy zobaczy³am i us³ysza³am go o porankuBlack Jack '62 pisze:Nie s¹dzi³aœ chyba, ¿e a¿ tak?D¿astina pisze:No, doœÌ zrzêdzenia o poranku :rozglada: Interesuj¹cy dzionek siê zapowiada![]()
Jeszcze 2 dni temu, takie czarne scenariusze pisaÂło Âżycie
![]()

http://savefile.com/files/488363
http://savefile.com/files/488391
http://savefile.com/files/488399
http://savefile.com/files/488414
http://savefile.com/files/488677
:oadam pisze:KryĂąkowska to jak koĂączy prace teÂż nie jest uprzejma uÂżyc formy grzecznoÂściowej pod tytuÂłem <dobranoc paĂąstwu>Takie zÂłe wychowanie w tym tvn24 jest :spiewa:

Niestety ale tak :hmm:PowaÂżnie :o AÂśka taka nieuprzejma jest :rozglada:
Najgorsze jest to ze trochê dalej jest zakrêt i ostry zjazd w dó³ :hmm:adam napisa³/a:
za duzo nie opowiem gdyÂż mĂłj autobus byÂł rozpĂŞdzony
Pochwal warszawskich kierowcówU nas w Poznaniu niektórzy na mieœcie rozwijaj¹ tymi pojazdami prêdkoœÌ nawet do 90 km/h - podkreœlam - na mieœcie!!!
OczywiÂście nie w centrum
A jak byÂło wczoraj? Wiem, Âże byÂła w podsumowaniu :rozglada: Nie okazaÂła Wam wiĂŞcej czuÂłoÂści z okazji Walentynek? :rozglada:adam pisze:Niestety ale tak :hmm:PowaÂżnie :o AÂśka taka nieuprzejma jest :rozglada:
A do bohatera tego wÂątku wracajÂąc :rozglada: PrzygotowaÂł wczoraj materiaÂł dla raportu wieczornego ( ja miaÂłam okazjĂŞ obejrzeĂŚ go dopiero dzisiaj :rozglada: ) Tematem byÂła weryfikacja WSI, a dokÂładniej raport z weryfikacji WSI. PaweÂł zebraÂł komentarze politykĂłw, ktĂłrzy mileli juÂż okazjĂŞ zapoznaĂŚ siĂŞ z tym raportem. A dziÂś, na razie nie widaĂŚ PawÂła :uhh: ale dzieĂą siĂŞ dopiero zaczyna

-
- Fan Forum
A ja tylko w³¹czy³em telewizor, tvn24 i ... od razu widzê jak Pawe³ chadza po studioD¿astina pisze: A dziœ, na razie nie widaÌ Paw³a :uhh: ale dzieù siê dopiero zaczyna

Tylko nie wiem, co to akurat dziÂś oznacza w praktyce :devil:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
:rozglada: Ja podczas raportu popo³udniowego gdzieœ na drugim planie go wy³apa³am :rozglada:Black Jack '62 pisze:A ja tylko w³¹czy³em telewizor, tvn24 i ... od razu widzê jak Pawe³ chadza po studio
W praktyce oznacza to materiaÂł dla popoÂłudniowego M24hTylko nie wiem, co to akurat dziÂś oznacza w praktyce :devil:

:mhm: Zastanawiam siĂŞ, czy w tym tygodniu, praca mojego ulubionego dziennikarza

-
- Fan Forum
Jak to niepotrzebnie pokazaÂł zdjĂŞcia z operacji na otwartym sercu :> PokazaÂł, Âżeby dodaĂŚ materiaÂłowi smaczku :devil:DÂżastina pisze: Wypowiedzi przedstawicieli Âśrodowiska lekarskiego, teÂż siĂŞ znalazÂły rzecz jasna :uhh: Niepotrzebnie tylko pokazaÂł zdjĂŞcia z operacji na otwartym sercu. Do materiaÂłu jak najbardziej to pasowaÂło, ale mi sÂłabo siĂŞ zrobiÂło, ot taki ze mnie miĂŞczak :uhh:
Wszystko na to niestety wskazuje :/D¿astina pisze: :mhm: Zastanawiam siê, czy w tym tygodniu, praca mojego ulubionego dziennikarzapolegaÌ bêdzie g³ównie na robieniu materia³ów :mhm:
Ale opowiedz jeszcze DÂżastina jak to PaweÂł wczoraj w sztafecie raport Macierewicza odczytywaÂł i co z tego wyszÂło

-
- Fan Forum