Jarosław Kuźniar

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

maxxx pisze:Nie porównuje.
No bo i nawet nie powiedziałem, że porównujesz :spiewa:
Poprostu tylko mechanizmy zestawiałem
Coś tam z siebie mają. Jeden do załogi, drugi do gości :D
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Jarosław Kuźniar

Post autor: TVN_FAN »

Dla mnie J.Kuźniar to wręcz idealna osoba do Poranka- przecież jak On prowadzi program NIE DA się nie obudzić :lol2:
ZIMA
konsta
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: konsta »

Tez bym chciała się dowiedzieć jaki Jarek jest prywatnie. Kiedyś jak był w miesicie kobiet w tvn style to powiem szczerze, ze sprawiał bardziej wrażenie zagubionego i skromnego faceta. Nie wcinał się w rozmowę i nie przerywał jednemu cięgle gadającemu aktorowi niszowemu… po prawdzie może zastanawiał się co robi w tym programie bo ich niektóre tematy sa z deczka dziwne… ale pozytywny człowiek. Bardzo go lubię. Z drugiej strony nie wiadomo co tam w nim siedzi i na wizji jest inny a w domu inny to logiczne i myślę, ze zdrowe. :D :)
Camilo
Guru
Guru

Jarek w nietypowej dla siebie scenerii porankowej :lol2:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Jak to określiła Maja - jest ''zwierzęciem studyjnym'' :devil:
konsta
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Hehe nie widziałam tego :P ale fajny moment mnie ominął, napiszcie cos więcej o dzisiejszym poranku bo znowu nie miamlam czasu na podziwianie Jarka i Krzyska ;(
Camilo
Guru
Guru

Po prostu była plenerowa pogoda spod siedziby TVN24. Jarek wyszedł do Mai, ta dała mu szaliczek. I tyle... :spiewa:
konsta
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

No i jak tu nie liczyć na pomocnego Kamilo ;). Dzięki
Camilo
Guru
Guru

konsta pisze:No i jak tu nie liczyć na pomocnego Kamilo ;). Dzięki
Gdy tylko mam okazję pomóc, odpowiedzieć na pytanie czy też dopowiedzieć parę słów to korzystam z przywileju, jakim jest pisanie na forum ;)
konsta
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Nie wiem ale ostatnimi czasy tak obserwuje Jarka i jakiś taki jest zgaszony, taki hmm niby nie smutny, nie zły ale jakiś taki bez entuzjazmu… Niby jak rozmawia z gośćmi czy z reporterami to jest milutki i bardzo przyjemny ale łapie czasem taką zawiechę i jakiś taki nie Jarkowy się robi. Mam nadzieję, że nie męczy go jakaś myśl ;(
Camilo
Guru
Guru

Rzeczywiście, coś tam jest na rzeczy. Jarek niby normalny, wyluzowany, ale nie jest to tak samo jak zwykle :nie:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

To samo zauwazylam. Jeszcze dodam,ze jakos bardziej w ton ironiczny ze wszystkim popadl. Kto wie moze zobaczyl te wszystkie okropne epitety pod Jego adresem na tvn24/forum i go zgasilo troche. :ech: A szkoda, miejmy nadzieje, ze wraz z pierwszymi "prawdziwymi" oznakami wiosny wroci nas stary kochany Jaro! :spiewa: Dzis puszczal podczas czytania prasy podklad muzyczny z "Polskich drog", chcial byc jak prezio podczas oredzia :spiewa: Ach i dodal, ze dla serwisu Krzystofa muzyczki juz nie starczylo... Takie tam sobie pstryczki w nos dzis robia chlopacy. 8) Kto sie czubi ten sie lubi... :spiewa:
Camilo
Guru
Guru

Nika pisze:To samo zauwazylam. Jeszcze dodam,ze jakos bardziej w ton ironiczny ze wszystkim popadl. Kto wie moze zobaczyl te wszystkie okropne epitety pod Jego adresem na tvn24/forum i go zgasilo troche.
Myślę, że ma na tyle rozumu, by do tych wszystkich opinii i e-maili mieć zdrowy dystans :stop:
Ja chcę Jarka, jaki był, a nie takiego luzaka na siłę :nie:
konsta
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Czyli widzę, że i wy to zauważyliście i podzielacie moje obserwacje ;). Hmm a tak na marginesie to mocno go objeżdżają na forum ? Nie wiem może brak mu miłości jak sadzicie :mhm: Dlatego życzę Jareczkowi i Wam wszystkim wesołych świat, choć pewnie i podczas nich będziemy pisać i wymieniać się spostrzeżeniami. :)
Camilo
Guru
Guru

konsta pisze:Hmm a tak na marginesie to mocno go objeżdżają na forum ?
Poczytaj sama. Oto kilka z wielu przykładów :ech:
:arrow: http://www.tvn24.pl/1,251,24,41434511,1 ... forum.html
:arrow: http://www.tvn24.pl/1,251,24,41431350,1 ... forum.html
:arrow: http://www.tvn24.pl/1,251,24,40874200,1 ... forum.html

O dziwo dawno już tam nie byłem i ostatnimi czasy już wystopowano z tymi niepochlebnymi wypowiedziami. Jednak im bardziej cofniesz się w archiwum, tym ich więcej.
Camilo
Guru
Guru

Jeszcze ja. :rozglada: Na Jarka blogu napisałem mu wprost o tym. Do tej pory mam wyrzuty sumienia, ale już za późno na cokolwiek. Nie trzeba była długo czekać na odpowiedź od samego Autora :tanczy:
Muszę Panią/Pana (...) zmartwić - akurat do udawania nie można się przyczepić. Jest wiele innych niedoskonałości - proszę strzelać, byle celniej. Kłaniam się. Autor
To była odpowiedź na wysłaną przeze mnie wiadomość o tym, że mam wrażenie, że Jarek jest ostatnio nienaturalny i nie zupełnie taki jak dawniej. Oczywiście nie był to język oficjalny, lecz taki, jakim się posługuję na forum :spiewa:
ODPOWIEDZ