Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Re: Joanna Kryńska

Post autor: maxxx »

kamilo pisze:A jak ja Jej się później usprawiedliwię
Teraz to jeszcze mam bogatą listę wymówek jednak z czasem je wytrzaskam i co wtedy będzie?
No nie będzie lekko :spiewa: Dlatego lepiej Joasi nie drażnić jakimiś dłuższymi nieobecnościami,no może od czasu do czasu może przymknąć oczko na pewne sprawy :racja:
Dobrze, że w ostatniej chwili sobie i o Niej przypomniałem - lepiej późno niż wcale
Nie ważne o której godzinie,ważne ,że przypomniałeś :lol2: -to tak parafrazujac za Joasią :tanczy:
Właściwie to do wtorku musiałem wyzdrowieć, ale już nie będę wybrzydzał, bo następnym razem się nie pojawi wcale
No absolutnie nie powinniśmy kręcić nosem :nie: :lol2:
Dla Joasi zawsze znajdę siłę Jakby co to wezmę pod uwagę, że zgłaszałeś się pierwszy
Och liczę na to :rydzyk: :lol2:
Chciałem wrzucić prawdziwe serce ze stronki transplantologicznej, ale jeszcze się bałem, że by zemdlała
A wiesz,że miałem podobny pomysł :shock: Ale pomyślałem,że to by było nazbyt ekstrawaganckie :grozi: :spiewa:
To tylko do Niki czy dla mnie też się jakieś dzięki znajdzie?
Też się znajdzie-pewnie :lol2: Dla wszystkich capsiarzy :tanczy:
No tak nie do końca
Ale też nie to o czym myślicie
Ojej no to ja juz nie wiem ;( To nie patrzyłeś na Joasię-co może być ważniejszego o 17:10 ;(
Chciałem napisać, że teraz jest Wielki Post, ale jeszcze Joasia by to rozszyfrowała na jakiś swój sposób
No czasem trzeba kombinować żeby nie utonąć już dokumentnie w tej retoryce :D
Ach te niesforne włoski
Bardzo krnąbrne :lol2: Ale zarazem urocze i piękne :tanczy:
Jakbyś powiedział, że to przez Joasię, bo to skakanie do kawy - o którym mowa była kilka dni temu - ćwiczyłeś na jakimś bajorku to by Ci pomogła
Nie wolno wątpić w Joasi działanie uodparniające :grozi: Dlatego dobrze by było gdybys się zreflektowal jakoś :rozglada:
Już ja się domyślam, jakie wówczas w Jej głowie kłębiły się myśli nt. tych uroczych panów, ale nie będę ich przywoływał
Co prawda nie wiem dokładnie o co tam chodziło ale nawet nie chciałbym wiedzieć :nie: :rozglada:
epsztajnek pisze:Joasia nie założyła dziś czerwonej marynarki , ale za to - zamiast zwykłej podkoszulki - fajny "topik" Włosy rzeczywiście się dziś trochę "schowały"
Rzeczywiście baaardzo lubie ten 'topik' :lol2: A włosy pewnie na dziś już uwolni :tanczy:
Ciekawe, jak by zareagowała na opowieść o pewnym panu , który też nie znalazł sobie niewiasty, a pierwszą rzeczą , którą robi po przyjściu z pracy , to odtworzenie "PzP",
Joasia czeka na państwa sygnały :spiewa: Więc możnaby to zasygnalizować :lol2: Tylko mógłby to być materiał niepoprawny 'politycznie' :spiewa:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

maxxx pisze:No nie będzie lekko Dlatego lepiej Joasi nie drażnić jakimiś dłuższymi nieobecnościami,no może od czasu do czasu może przymknąć oczko na pewne sprawy
To co ja zrobię w wakacje :mhm: Może do tego czasu coś wymyślę :rozglada:
Nie ważne o której godzinie,ważne ,że przypomniałeś - to tak parafrazujac za Joasią
Nie ma co gonić za Joasią - trzeba żyć we własnym tempie :lol2:
No absolutnie nie powinniśmy kręcić nosem
Ja mam dość wybredny charakter, ale już nie będę wybrzydzał :nie:
A wiesz,że miałem podobny pomysł Ale pomyślałem,że to by było nazbyt ekstrawaganckie
Następnym razem będzie coś oryginalnego :lol2:
Też się znajdzie-pewnie Dla wszystkich capsiarzy
Cieszę się niemiłosiernie :tanczy:
Ojej no to ja juz nie wiem To nie patrzyłeś na Joasię-co może być ważniejszego o 17:10
Nadrabiałem zaległości na forumie, ale NIE JEST TO WAŻNIEJSZE OD JOASI :stop:
No czasem trzeba kombinować żeby nie utonąć już dokumentnie w tej retoryce
Nie sposób się nie zgodzić :nie:
Bardzo krnąbrne Ale zarazem urocze i piękne
No i nie po myśli Joasi :aniol:
maxxx

kamilo pisze:To co ja zrobię w wakacje Może do tego czasu coś wymyślę
Musisz wiedzieć,że w wakacje to jeszcze bardzej trzeba o Nią dbać-historia wątku to pokazuje :lol2: Ale narazie się nie przejmuj :spiewa:
Nie ma co gonić za Joasią - trzeba żyć we własnym tempie
Gonitwa za Joasią jest skazana na niepowodzenie :lol2: Tylko to jest dziwne ,że Nam się chce gonić :shock: :lol2:
Ja mam dość wybredny charakter, ale już nie będę wybrzydzał
Ojej jak Ty byś już na Joasie wybrzydzał to Ty naprawdę musisz być wybredny :P
Następnym razem będzie coś oryginalnego
Trzymam Cie za słowo :rozglada:
Nadrabiałem zaległości na forumie, ale NIE JEST TO WAŻNIEJSZE OD JOASI
No to całe szczęście :rozglada:
No i nie po myśli Joasi
To jest w nich najlepsze-te włoski to pracują na nasze zlecenie żeby troszkę zaczepiać Joasie :lol2: :tanczy:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Musisz wiedzieć,że w wakacje to jeszcze bardzej trzeba o Nią dbać-historia wątku to pokazuje Ale narazie się nie przejmuj
Na razie jeszcze szczególnie się tym nie przejmuję, ale wiem, że nadejdzie taki moment, w którym Joasia pozostanie bez mojej troski i dbanie ;(
Gonitwa za Joasią jest skazana na niepowodzenie Tylko to jest dziwne ,że Nam się chce gonić
Mi się nie chce gonić :stop: Trza żyć własnym tempem :ech:
Ojej jak Ty byś już na Joasie wybrzydzał to Ty naprawdę musisz być wybredny
Taki mój charakter - Joasię staram się omijać :aniol:
Trzymam Cie za słowo
Będzie oryginalne żywe serducho :jupi:
No to całe szczęście
Też się cieszę :tanczy:
To jest w nich najlepsze-te włoski to pracują na nasze zlecenie żeby troszkę zaczepiać Joasie
Nie ma adama to są włoski - nasi tajni agenci :rydzyk:
maxxx

kamilo pisze:Na razie jeszcze szczególnie się tym nie przejmuję, ale wiem, że nadejdzie taki moment, w którym Joasia pozostanie bez mojej troski i dbanie
:grozi:
Mi się nie chce gonić Trza żyć własnym tempem
A jednak gonisz-w sensie retorycznym więc sie nie wymiguj :D Chyba,że w to własne tempo jest wpisana Joasia-chyba jest nie oszukujmy się :jupi:
Taki mój charakter - Joasię staram się omijać
Joasia u Ciebie jest jak w cieplarnianych warunkach :lol2:
Będzie oryginalne żywe serducho
Jeszcze sie nauczymy doskonale anatomii w tym wątku :tanczy:
Nie ma adama to są włoski - nasi tajni agenci
Otóż to.
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze: :grozi:
Zawsze Joasia może jeździć ze mną :rydzyk:
A jednak gonisz-w sensie retorycznym więc sie nie wymiguj Chyba,że w to własne tempo jest wpisana Joasia-chyba jest nie oszukujmy się
Nikogo tu nie oszukuję, no powiedzmy... :stop: Każdy żyje swoim, innym tempem - jedni szybciej, drudzy wolniej, trzeci wcale :twisted: U mnie w to zapisana jest Joasia, jednak się do Niej nie upodabniam :rozglada:
Trochę aroldiniem poleciała pierwsza część ostatniego zdania :spiewa:
Joasia u Ciebie jest jak w cieplarnianych warunkach
Tylko, żeby nie powodowała jakiś kwaśnych deszczy :nie:
Jeszcze sie nauczymy doskonale anatomii w tym wątku
Jeszcze zawód zyskamy :tanczy:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Już się obawiałem, że Joasia może się nie pokazać ze względu na dzisiejsze zamieszanie z satelitą :hmm:
Na szczęscie Ministerstwo Obrony Narodowej okazało się być tak wspaniałomyślne, że zakończyło swój briefing dosyć szybko i dało jeszcze tvn24 czas na komentarze swoich ekspertów :D
Joasia dzięki temu wystartowała o czasie :jupi: Ale jakoś uśmiechami nie zasypuje :nie:
A jak dziś wygląda :?: Mniej więcej tak :lol2: :arrow: :arrow:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Camilo
Guru
Guru

Dziś już wyobrażałem sobie Joasię biegającą po studio i wymachującą rękoma po 17.00 - w czasie konferencje Klicha :spiewa:
Wyglądała jak zawsze wspaniale, chodź uśmiechów jakimi nas raczyła nie było zbyt wiele :ban:
Może głupio tak z pustymi rękoma po magazynie, gdy się go oglądało, ale miałem zajęty komputer :roll:
maxxx

kamilo pisze: U mnie w to zapisana jest Joasia, jednak się do Niej nie upodabniam
To dobrze i tak nie bedziesz nigdy jak Joasia :lol2: Na pocieszenie Ci powiem ,że nikt z Nas nie bedzie taki :tanczy:
Jeszcze zawód zyskamy
Taaa chyba miłosny :D Ale nie coś tam się nauczyć można-bardziej w sensie życiowym :spiewa:
arczi pisze:A jak dziś wygląda Mniej więcej tak
Pieknie :tanczy: Aczkolwiek wczorajsza wersja pod marynarkowa jest fajniejsza :tanczy:
kamilo pisze:Dziś już wyobrażałem sobie Joasię biegającą po studio i wymachującą rękoma po 17.00 - w czasie konferencje Klicha
O co chodzi z tą satelitą :shock: Dziś to tvn24 widziałem może 15 minut :x
Wyglądała jak zawsze wspaniale, chodź uśmiechów jakimi nas raczyła nie było zbyt wiele
No to sorry :rozglada: To przez to ,że wiedziała ,że Jej nie moge oglądać :spiewa: Ale następnym razem obiecuje,że juz się bedzie uśmiechać i bedzie tak jak wtedy :szalony:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:To dobrze i tak nie bedziesz nigdy jak Joasia Na pocieszenie Ci powiem ,że nikt z Nas nie bedzie taki
Każdy jest inny i jedyny :jupi:
Taaa chyba miłosny Ale nie coś tam się nauczyć można-bardziej w sensie życiowym
Nikt nie będzie od razu operował. To raczej będzie unikatowa medycyna anatomiczna :lol2:
O co chodzi z tą satelitą
http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html? ... 098137.684
No to sorry To przez to ,że wiedziała ,że Jej nie moge oglądać Ale następnym razem obiecuje,że juz się bedzie uśmiechać i bedzie tak jak wtedy
Teraz jeszcze obiecaj, że jak nie to będziesz gotów oberwać za Joasię :szalony:
maxxx

kamilo pisze:Każdy jest inny i jedyny
No zgoda :lol2: Ale przy takim założeniu to Joasia to juz jest jedyna do entej potęgi :szalony:
Nikt nie będzie od razu operował. To raczej będzie unikatowa medycyna anatomiczna
Same poważne sprawy,ale też swoje lata juz mamy :lol2:
Dzięki.A teraz już są Fakty :lol2:
Teraz jeszcze obiecaj, że jak nie to będziesz gotów oberwać za Joasię
Ojej no dobra,ale tylko wtedy gdy chcielibyscie zbić Joasię :rozglada: A ,że nie bedziecie chcieli to i mnie się nic nie stanie :tanczy:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:No zgoda Ale przy takim założeniu to Joasia to juz jest jedyna do entej potęgi
Super powiedziane :devil: :brawa:
Same poważne sprawy,ale też swoje lata juz mamy
Ano mamy. Jednak na naukę nigdy nie jest za późno :spiewa:
Dzięki.A teraz już są Fakty
To po co się pytasz? :shock:
Ojej no dobra,ale tylko wtedy gdy chcielibyscie zbić Joasię A ,że nie bedziecie chcieli to i mnie się nic nie stanie
To że Joannę traktuję ulgowo ma swoje granice. Nerwy w każdej chwili mogą mi puścić, więc uważaj, bo mogę przestać panować nad sobą jak posłanko Hojarko :szalony:
maxxx

kamilo pisze:Super powiedziane
Heh no musialem Ją jakoś uhonorować-wkońcu nasze oczko w głowie ;)
Ano mamy. Jednak na naukę nigdy nie jest za późno
Otóz to wiedza nigdy nie zginie :nie: :spiewa:
To po co się pytasz?
Bo wtedy nie wiedziałem :lol2:
To że Joannę traktuję ulgowo ma swoje granice. Nerwy w każdej chwili mogą mi puścić, więc uważaj, bo mogę przestać panować nad sobą jak posłanko Hojarko
Joasia nigdy nie wyprowadza tak bardzo z równowagi :rozglada: Ale ok-bedę roztropniejszy w deklaracjach :rozglada:
Tak więc uszy po sobie-i tak Joasia robi co chce ;(
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

maxxx pisze:Joasia nigdy nie wyprowadza tak bardzo z równowagi Ale ok-bedę roztropniejszy w deklaracjach
Mnie co prawda Joasia jeszcze nie wyprowadziła z równowagii, ale zaczynam się niecierpliwić brakiem kucyka :rozglada:
Takowy ostatnim razem widziany był w zeszłym tygodniu :hmm:
Rozumiem, że Joasia czytała nasze zachwyty nad puszystymi włoskami, ale upiąć też czasem trzeba :lol2:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Heh no musialem Ją jakoś uhonorować-wkońcu nasze oczko w głowie
I to jakie wspaniałe oczko :tanczy:
Otóz to wiedza nigdy nie zginie
Absolutnie :nie: Wiedza nie idzie w las :nie:
arczi pisze:Mnie co prawda Joasia jeszcze nie wyprowadziła z równowagii, ale zaczynam się niecierpliwić brakiem kucyka
Takowy ostatnim razem widziany był w zeszłym tygodniu Rozumiem, że Joasia czytała nasze zachwyty nad puszystymi włoskami, ale upiąć też czasem trzeba
Też się niepokoję brakiem kucyka, a nawet włosków kompromis. Mam złe przeczucia... ale nie, to nie możliwe ;(

Arczi, Ty się na mnie pogniewałeś, bo coś jesteś ubogi w wypowiedziach, nie mówiąc już o cytowaniu mnie :?:
Ostatnio zmieniony piątek 15 lut 2008, 22:28 przez Camilo, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ