Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

arczi pisze:Moze chce pójść na jakiś kompromis
Na kompromisy miała czas w zeszłym tygodniu :ban:
Teraz ma jeszcze 2 dni i 2 szanse. W środę o 17.15 nagana, a jeśli do końca tygodnia kuca nie będzie - wówczas będę zmuszony do ostatecznego rozwiązania. Niech mnie lepiej do tego nie zmusza :stop:
maxxx
Fanatyk :)

Re: Joanna Kryńska

Post autor: maxxx »

arczi pisze:Ale niemalże miałem szanse na końcowy uśmiech- o ile był takowy
Był taki 3/4 do tego brutalnie zakryty zgaszeniem oświetlenia :ech: Ale i tak możesz żałować :spiewa:
No Joasia z kucykiem to pewnie czeka, kiedy wszyscy będą mogli zasiąść przed tv
Myśle,że tak własnie może być :lol2: Chce nas zachwycić wszystkich w jednym czasie :tanczy:
kamilo pisze:Na kompromisy miała czas w zeszłym tygodniu
Joasia-bez kompromisów! :P
wówczas będę zmuszony do ostatecznego rozwiązania. Niech mnie lepiej do tego nie zmusza
Jestem ciekaw co wymyślisz :lol: :shock: Ale z drugiej strony to naprawde wole żeby wszystko było po naszej myśli :rydzyk:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Był taki 3/4 do tego brutalnie zakryty zgaszeniem oświetlenia Ale i tak możesz żałować
Może na capsach epsztajnka zobaczymy tą czołówkę - co do tego, że zarówno ja jak i arczi straciliśmy nikt nie ma wątpliwości, ale ze swojej strony obiecuję, że do końca tygodnia sytuacja się nie powtórzy. No może w sobotę... :nie:
Myśle,że tak własnie może być Chce nas zachwycić wszystkich w jednym czasie
To dobrze jej radzę - niech się lepiej streszcza :grozi:
I to na jej głowie, byśmy jutro lub pojutrze wspólnie zasiedli przed TV o 17.10 :uwaga:
Joasia-bez kompromisów!
Kucyk :ban: :ban: :ban:
Jestem ciekaw co wymyślisz
Joanna od przyszłego poniedziałku straci jedna widza. Jak jej się nie będzie chciało zrobić kuca, to mi przełączyć na TVN24 o 17.10 :nie:
I Żadne krzyki, ani płacze mnie nie przekonają, że białe jest białe, a czarne jest czarne... tzn. że czarne jest białe, a białe jest czarne :rozglada:
Ale z drugiej strony to naprawde wole żeby wszystko było po naszej myśli
Wydaje mi się, że w interesie Joanny też. Wierzę, że teraz bierze mnie na przetrzymanie :>
maxxx

kamilo pisze:Może na capsach epsztajnka zobaczymy tą czołówkę - co do tego, że zarówno ja jak i arczi straciliśmy nikt nie ma wątpliwości, ale ze swojej strony obiecuję, że do końca tygodnia sytuacja się nie powtórzy. No może w sobotę...
Już Joasia będzie wiedziec czy dotrzymałeś obietnicy :lol2:
To dobrze jej radzę - niech się lepiej streszcza
I to na jej głowie, byśmy jutro lub pojutrze wspólnie zasiedli przed TV o 17.10
Widzę,że się wziąłeś za resocjalizację Joasi-podziwiam zapał :lol2:
Kucyk
Bardzoej chodziło mi o to ,że bez kompromisów czyli zrobi co chce :roll: :spiewa:
Joanna od przyszłego poniedziałku straci jedna widza. Jak jej się nie będzie chciało zrobić kuca, to mi przełączyć na TVN24 o 17.10
I Żadne krzyki, ani płacze mnie nie przekonają, że białe jest białe, a czarne jest czarne... tzn. że czarne jest białe, a białe jest czarne
No ja juz nie wiem jak Ona zareaguje,ale obawiam się,że może się tym bardzo nie przejąć ;(
Wydaje mi się, że w interesie Joanny też. Wierzę, że teraz bierze mnie na przetrzymanie
Wszystko się będzie pomału wyjaśniać :rozglada:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Już Joasia będzie wiedziec czy dotrzymałeś obietnicy
To już wie :tanczy:
Widzę,że się wziąłeś za resocjalizację Joasi-podziwiam zapał
Koniec luzu - trzeba dyscyplinkę wprowadzić. Rozpuściła się ostatnio :grozi:
Bardzoej chodziło mi o to ,że bez kompromisów czyli zrobi co chce
A mi bardziej chodziło o to, że ma być kucyk :ban: :ban: :ban:
No ja juz nie wiem jak Ona zareaguje,ale obawiam się,że może się tym bardzo nie przejąć
Trudno ;( Obym wytrzymał, bo wiem, że nie będzie łatwo :rydzyk: Może po lekturze słupków oglądalności jej przejdzie :rozglada: Wiem z jednego widza sobie nic nie zrobi, choć zapewne jestem cenniejszy niż 100 innych, którym jest obojętna, albo jeszcze gorzej :stop:
Wszystko się będzie pomału wyjaśniać
Myślę, że nie pomału. Do środy już mało czasu :ban:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Och co to za afera o kucyka :shock: Przecież rozpuszczone włosy to też Joasiowe włosy :lol2:
kamilo pisze:I to na jej głowie, byśmy jutro lub pojutrze wspólnie zasiedli przed TV o 17.10
Jeżeli rzeczywiście obowiązuje zasada, że Joasia zawiąże kucyka dopiero jak się wszyscy stawimy przed odbiornikami, to ostrzegam- najwcześniej w czwartek :lol2:
Myślę, że nie pomału. Do środy już mało czasu
Nie sądzę, by Joasia się martwiła takimi deadliami 8)
Szczególnie jeśli chodzi o jej fryzurke :lol2: Będzie ją z pewnością układała jak zechce :spiewa:
Camilo
Guru
Guru

arczi pisze:Och co to za afera o kucyka Przecież rozpuszczone włosy to też Joasiowe włosy
Ale kucykowe włosy to nie rozpuszczone włosy :nie:
Jeżeli rzeczywiście obowiązuje zasada, że Joasia zawiąże kucyka dopiero jak się wszyscy stawimy przed odbiornikami, to ostrzegam- najwcześniej w czwartek
Joannę ostrzeż - to na jej głowie :aniol:
Nie sądzę, by Joasia się martwiła takimi deadliami
Szczególnie jeśli chodzi o jej fryzurke Będzie ją z pewnością układała jak zechce
To ja też nie będę się martwił magazynem :nie: Będę oglądał, co chcę i to nie będzie PzP ;(
maxxx

arczi pisze:Och co to za afera o kucyka Przecież rozpuszczone włosy to też Joasiowe włosy
Ja jestem w tej szczęśliwej sytuacji ,że uwielbiam Joasiowe włosy w każdym wydaniu-przynajmniej z obecnie mozliwych :lol2: Obie wersje mi bardzo pasują :tanczy: Co nie oznacza,że nie tęsknie za kucykiem-ale wiem,że wkońcu sie pojawi :aniol:
Będzie ją z pewnością układała jak zechce
Joasia z Nami robi co zechce,a co dopiero ze swoimi włoskami :lol2:
kamilo pisze:Ale kucykowe włosy to nie rozpuszczone włosy
No niby tak :rozglada: A co Ty tak naprawdę nie lubisz rozpuszczonych :shock: :?:
To ja też nie będę się martwił magazynem Będę oglądał, co chcę i to nie będzie PzP
Joasia nie bedzie zadowolona ;( Nie rób Jej tego ;(
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Ja jestem w tej szczęśliwej sytuacji ,że uwielbiam Joasiowe włosy w każdym wydaniu-przynajmniej z obecnie mozliwych
Nigdy nie powiedziałem, że ich nie lubię, Wy zresztą też mi tego nie zarzuciliście :stop: Po prostu walczę o ich urozmaicenie różnymi sposobami :spiewa:
Obie wersje mi bardzo pasują Co nie oznacza,że nie tęsknie za kucykiem-ale wiem,że wkońcu sie pojawi
Wrodzony optymista :tanczy:
Joasia z Nami robi co zechce,a co dopiero ze swoimi włoskami
Takie z nas Joasia ma popychacze :devil:
No niby tak A co Ty tak naprawdę nie lubisz rozpuszczonych?
Monotonii :rozglada: Nie powiem, że my, ale Wy walczyliście o to rok, nie na kilka odcinków. Teraz coś nam się należy :ech:
Joasia nie bedzie zadowolona Nie rób Jej tego
Joasia zna moje dobre serce i wie, że długo nie wytrzymam - co najwyżej 1 dzień :nie:

Widzicie jak zmiękłem w przeciągu 2 godzin. Nie liczcie, że wytrzymam tak tydzień i obietnice dojdą do skutku. Mam słabość do Joasi i mi się to nie uda. To był sposób wyegzekwowania swoich praw. Jak widać - nieskuteczny. Niby wiem, że Joasia o wszystkim decyduje, ale są momenty, w których nie zawsze się mogę z tym pogodzić.
maxxx

kamilo pisze:Nigdy nie powiedziałem, że ich nie lubię, Wy zresztą też mi tego nie zarzuciliście Po prostu walczę o ich urozmaicenie różnymi sposobami
Każdy ma różną taktykę tej walki :spiewa: Ale będzie miała teraz mętlik :spiewa:
Wrodzony optymista
Czyja wiem :rozglada:
Takie z nas popychacze
Och wiem ,że to nie jest powód do wielkiej dumy :lol2:
Monotonii Nie powiem, że my, ale Wy walczyliście o to rok, nie na kilka odcinków. Teraz coś nam się należy
No tak :rozglada: Ale wiesz głupio tak wymagać ..Ojej juz sam nie wiem co chciałem napisać :spiewa:
Joasia zna moje dobre serce i wie, że długo nie wytrzymam - co najwyżej 1 dzień
No juz lepiej to brzmi :aniol:
Widzicie jak zmiękłem w przeciągu 2 godzin. Nie liczcie, że wytrzymam tak tydzień i obietnice dojdą do skutku. Mam słabość do Joasi i mi się to nie uda. To był sposób wyegzekwowania swoich praw. Jak widać - nieskuteczny. Niby wiem, że Joasia o wszystkim decyduje, ale są momenty, w których nie zawsze się mogę z tym pogodzić.
Myśmy się juz nie jeden raz tak szarpali i nic z tego nie wynikało :rozglada: Ja też mam ogromna słabość do Joasi i wiem,że gniewanie to nic dobrego :nie: Joasie trzeba prosić :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Każdy ma różną taktykę tej walki Ale będzie miała teraz mętlik
A niech ma - myśmy mieli nieraz większy :roll:
Czyja wiem
W niektórych przypadkach na pewno :D
Och wiem ,że to nie jest powód do wielkiej dumy
Ale czyi popychacze - to już jakiś powód do dumy może być :rozglada:
No tak Ale wiesz głupio tak wymagać ..
Głupio to jest kraść i... :xx:
No juz lepiej to brzmi
Oczywiście, że lepiej. Ja jestem dobra duszyczka i jakoś mi się tak żal zrobiło na samą myśl rozłąki z Joasią ;(
Myśmy się juz nie jeden raz tak szarpali i nic z tego nie wynikało Ja też mam ogromna słabość do Joasi i wiem,że gniewanie to nic dobrego Joasie trzeba prosić
Są tego granice :stop: Już wolę spokojnie czekać :rozglada:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

A jednak można mówić o pewnym kompromisie :D Uszko jest odsłonięte :hahaha:
Niestety , w odróżnieniu od kolegów, nie zauważyłem nawet próby końcowego uśmiechu :<
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
A teraz chcę się z wami podzielić pewnym niepokojem :rozglada:
Otóż , w jakieś 10 minut po rozpoczęciu magazynu 24h w studio za komputerem usiadł.... no właśnie... KTO :?: :shock:
Fryzura, jak fryzura, przedziałek, jak przedziałek, sweterek, jak sweterek, ale ten profil, ten lekko zadarty nosek wydaje się dziwnie znajomy :shock:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Camilo
Guru
Guru

epsztajnek pisze:A jednak można mówić o pewnym kompromisie Uszko jest odsłonięte
To krok milowy do kucyka :ech:
Niestety , w odróżnieniu od kolegów, nie zauważyłem nawet próby końcowego uśmiechu
Ja generalnie to też nie, musiałem wierzyć na słowo :spiewa:
A teraz chcę się z wami podzielić pewnym niepokojem
A czemu od razu niepokojem? :mhm:
Otóż , w jakieś 10 minut po rozpoczęciu magazynu 24h w studio za komputerem usiadł.... no właśnie... KTO?
Tak, tak nie mam cienia wątpliwości :tanczy: Z początku myślałem, że chcesz nam pokazać Mazowiekiego i Zdrojewskiego :rozglada: Widocznie Pani Redaktor musiała zakończyć pracę, zamknąć magazyn :D Czyżby to było jej stałe stanowisko pracy czy tylko przejściowe? :mhm: W tym przypadku to więcej pytań niż odpowiedzi jest. Jak zwykle :lol:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

W tym przypadku to więcej pytań niż odpowiedzi jest. Jak zwykle :lol:
Otóż to :!: Pierwsze pytanie - dlaczego Pani Redaktor musi zostawać w pracy po godzinach :?:
Drugie pytanie - skoro Pani Redaktor tak lubi sweterki, że natychmiast po występie przebiera się, dlaczego Pani Redaktor nie zaprezentuje się nam przed kamerami w sweterku :?: Zdaje się , że po kucyku i spódnisi dojdzie jeszcze jedna kwestia , o którą my wierni fani będziemy się upominać :rozglada:
Camilo
Guru
Guru

epsztajnek pisze:Pierwsze pytanie - dlaczego Pani Redaktor musi zostawać w pracy po godzinach?
Antyfani TVN(24) twierdzą, że stacja ta jest ''obozem pracy''. Jak to w każdej opowieści/legendzie jest ziarnko prawdy :rozglada:
Drugie pytanie - skoro Pani Redaktor tak lubi sweterki, że natychmiast po występie przebiera się, dlaczego Pani Redaktor nie zaprezentuje się nam przed kamerami w sweterku? Zdaje się , że po kucyku i spódnisi dojdzie jeszcze jedna kwestia , o którą my wierni fani będziemy się upominać
Już jakiś czas temu bezskutecznie poruszyliśmy ten temat :roll:
Upominać to się możemy jak i ja o kucyka, ale odzwemu w tej sprawie nie będzie :nie:
ODPOWIEDZ