Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..jeszcze to mam :arrow:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

..i tu lepiej widaÌ przyjació³ki :arrow:
Obrazek Obrazek
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

A ja nie jestem gorszy :tanczy:

TeÂż coÂś znalazÂłem :tanczy:

Panie uroczo razem wyglÂądajÂą i chyba bardzo dobrze czujÂą siĂŞ w swoim towarzystwie :D

Obrazek

Szkoda jednak, ¿e z tej imprezki promuj¹cej ksi¹¿kê J.P. tylko jedna fota z Anit¹ widnieje w necie - no, ale to dlatego, ¿e siê spóŸni³a i nie bra³a udzia³u w dyskusji :/

[ Dodano: Pon Mar 05, 2007 6:42 pm ]
To siĂŞ nam Anita w ''Prosto z Polski'' napracowaÂła :?
Anita w pracy Âświetnie - ale tylko we Flashu zaszczyciÂła nas swojÂą obecnoÂściÂą :? Z PzP juÂż siĂŞ chyba na staÂłe wyprowadziÂła :/ Widocznie przepracowywaÂła siĂŞ przygotowujÂąc 2 programy jednego dnia :devil:

Ach! :D i jeszcze wprost Wam napiszĂŞ, Âże we Wprost tego-tygodniowym jest wywiad - rozmowa z BronisÂławem Wildsteinem. ÂŚwietna, mocne pytania - polecam 8)
No oczywiœcie Anita wespó³ z Siennickim tê rozmowê przeprowadzili ;)
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

To juÂż pewne, Âże DP zostaje :rozglada: no to nic dzienego, Âże z przygotowywania PzP zrezygnowaÂła :roll:
Black Jack '62 pisze: Anita w pracy Âświetnie - ale tylko we Flashu zaszczyciÂła nas swojÂą obecnoÂściÂą :?
Tak jakoÂś szybko ten flash dziÂś siĂŞ skoĂączyÂł :roll: niby peÂłne jedenaÂście minu trwaÂł :roll: czyli tak jak zwykle :devil: a ja tak siĂŞ zdziwiÂłam kiedy Anita pogodĂŞ zaczĂŞÂła nam przepowiadaĂŚ :roll: WÂłoski dziÂś miaÂła spiĂŞte ;) i takÂą fajnÂą koszulĂŞ pod marynarĂŞ zaÂłoÂżyÂła :rozglada:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

w najnowszej 'Gali' na premierze 'Testosteronu' jest zdjêcie Anity z Martyn¹ i taki podpis:''My wam poka¿emy testosteron' :D to wymaga g³êbszej refleksji! :lol:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

A! To Galê bêdzie trzeba zakupiÌ, ¿eby póŸniej nikt nie mia³ ¿alu :spiewa:
Nie mogÂłem siĂŞ oprzeĂŚ wraÂżeniu, Âże dziÂś teÂż szybciej niÂż zwykle Flasz siĂŞ skoĂączyÂł :lol2:
Ale jak Anita powie, ¿e jest ciep³o i ciep³o zaprasza na g³ówne Fakty, to czujesz jakby kostka lodu Ci tego ¿yczy³a i zaprasza³a, a¿ dreszczyku dostajesz :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..to chyba z Poranka :D
:arrow:
Obrazek

..a to pewnie z 'Damy Pik'

Obrazek

..czy ja dobrze widze ÂżyrafĂŞ :?:
..i akurat z ÂżyrafÂą pozowaÂła :lol:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Jaka sÂłodka ta fotka z ÂżyrafÂą :rozglada: Chyba siĂŞ polubiÂły :tanczy: Zwierzaki potrafiÂą wyczuĂŚ sympatycznych ludzi :tanczy:
..to chyba z Poranka :D
Tak z poranka, jak widaĂŚ goÂściem Anity byÂła pani minister Kluzik Rostkowska, panie rozmawiaÂły o polityce prorodzinnej :)
Anita nie przyozdobiÂła dziÂś rĂŞki zegarkiem :rozglada: W trakcie poranka, kiedy chciaÂła powiedzieĂŚ o tym, ktĂłra jest godzina, rozglÂądaÂła siĂŞ po caÂłym studio :lol: Kiedy w koĂącu udaÂło jej siĂŞ zlokalizowac zegar :rozglada: z takim ciepÂłym i sÂłodkim uÂśmiechem poinformowaÂła nas, ktĂłra godzina wybiÂła na zegarze :rozglada:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

No wiesz Black :> Do czego to doszÂło, Âżeby obieÂżyÂświat zamiast Ciebie wynajdywaÂł w necie takie wspaniaÂłe fotki Anity :grozi: WstydÂź siĂŞ czÂłecze mieniÂący siĂŞ byĂŚ najwiĂŞkszym fanem Anity Werner :?
Jaka sÂłodka ta fotka z ÂżyrafÂą :rozglada: Chyba siĂŞ polubiÂły :tanczy: Zwierzaki potrafiÂą wyczuĂŚ sympatycznych ludzi :tanczy:
Dwie Âżyrafy na jednym zdjĂŞciu - urrrrrocze :P :P :P

A co tam u Anity w pracy? :D Acha, no to zdjĂŞcie to teÂż z pracy :P Cudownie, ciepÂła ,,Dama Pik'' bĂŞdzie :D
ByÂła w F16, byÂła w Poradku, ale czy tylko w czwartek, wczoraj nie :>
SÂłyszaÂłam, Âże Anita juÂż zrezygnowaÂła z prowadzenia ,,Prosto z Polski'' :/
Znaj¹c Anity chêci do prowadzenia ró¿norakich programików, sama zrezygnowa³a :] Ale nie s¹dzi³am nawet ja, ¿e tak szybko to nast¹pi :devil: Myœla³am , ¿e dopiero jak mo¿e do jakiejœ Damy Pik wyjedzie, to wówczas ktoœ j¹ zast¹pi, a tu masz, Anita siedzi w kraju i ju¿ zrezygnowa³a :/

Dobrze, Âże przynajmniej znajduje czas na zabawĂŞ po pracy i z MartynÂą odwiedzajÂą premiery filmowe :P
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
michaek
Bywalec
Bywalec

Post autor: michaek »

Jezu, jak ja siĂŞ za forum stĂŞskniÂłem. :szalony:
Okropnie jest byĂŚ odciĂŞtym od Âświata. Ale juÂż nie narzekam, od 3 tygodni mam z powrotem TVN24 a od wczoraj internet w domu. Kocham TPse :evil:
Parê razy forum w tym czasie przegl¹da³em, ale to nie to samo. Widzê, ¿e musze siê zaj¹Ì poszukiwaniem PANI.
Co za tydzieĂą widziaÂłem, nawet sobie potem nagraÂłem na dysk. PiĂŞky strĂłj.
Co do wczorajszego PORADKA-juÂż z zegarkiem i juÂż nie w piĂŞknym schemacie BLACK and WHITE- to byÂł fajny.
W pogodzie z MajÂą, ktĂłra sama zauwaÂżyÂła, Âże juÂż siĂŞ parĂŞ miesiĂŞcy w Poradku nie widziaÂły.
Nie mo¿na pomin¹Ì spotkania z MaÌkiem Knapikiem, bez zaskoczenia-s³odka rozmowa.
By³o te¿ ³¹czenie z prezesem SDP Stefanem Bratkowskim, Ing¹ Rosiùsk¹, Asi¹ Komolk¹, póŸniej ju¿ z terenu z Knapikiem.
PrzeglÂąd autorski z Mieciem, Anita Âładnie powidziaÂła "Musimy juÂż koĂączyĂŚ Grzesiu". Potem byÂła jeszce krĂłtka wymiana zdaĂą o dietach.
I na koniec oczywiœcie Jacek Pa³asiùski, bez ¿adnych opóŸnieù.

A to zdjĂŞcie z ÂżyrafÂą-cudo.
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

michaek pisze:Jezu, jak ja siĂŞ za forum stĂŞskniÂłem. :szalony:
Okropnie jest byĂŚ odciĂŞtym od Âświata. Ale juÂż nie narzekam, od 3 tygodni mam z powrotem TVN24 a od wczoraj internet w domu. Kocham TPse :evil:
Wszyscy kochamy tepsĂŞ :jupi: :evil: Bez wzglĂŞdu na to, czy ktoÂś miaÂł z niÂą kontakt, czy nie :D
Co do wczorajszego PORADKA-juÂż z zegarkiem i juÂż nie w piĂŞknym schemacie BLACK and WHITE- to byÂł fajny.
W pogodzie z MajÂą, ktĂłra sama zauwaÂżyÂła, Âże juÂż siĂŞ parĂŞ miesiĂŞcy w Poradku nie widziaÂły.
Nie mo¿na pomin¹Ì spotkania z MaÌkiem Knapikiem, bez zaskoczenia-s³odka rozmowa.
By³o te¿ ³¹czenie z prezesem SDP Stefanem Bratkowskim, Ing¹ Rosiùsk¹, Asi¹ Komolk¹, póŸniej ju¿ z terenu z Knapikiem.
PrzeglÂąd autorski z Mieciem, Anita Âładnie powidziaÂła "Musimy juÂż koĂączyĂŚ Grzesiu". Potem byÂła jeszce krĂłtka wymiana zdaĂą o dietach.
I na koniec oczywiœcie Jacek Pa³asiùski, bez ¿adnych opóŸnieù.
A Anita byÂła oczywiÂście w Poranku, michaek piĂŞknie opisaÂł, z tym, Âże ja widziaÂłem tylko rozmowĂŞ z Bratkowskim, wiĂŞc wstydziÂłem siĂŞ z czymÂś takim tylko na forum wchodziĂŚ :red: Ale skoro pytasz, to ja odpowiadam, z rĂłwnym wstydem :red:
Dwie Âżyrafy na jednym zdjĂŞciu
Dwie Âżyrafy :> JuÂż mam siĂŞ obraziĂŚ :< ?
Mamo, mamo, ja teÂż chcĂŞ takÂą ÂżyrafĂŞ :jupi:

Nie wiedziaÂłem co miaÂłbym napisaĂŚ, odebraÂło mi mowĂŞ jak zobaczyÂłem tĂŞ fotkĂŞ :szalony:
maxxx
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

:aniol: :aniol: :aniol:
Obrazek
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Czasami tak musi byĂŚ, a ponadto nie chce byĂŚ inaczej :<
Skoro juÂż jestem, to muszĂŞ sobie przypomnieĂŚ, co tam miaÂłem sprawdziĂŚ :D ? Czy na stronach internetowych Wprost pojawiÂło siĂŞ coÂś poza sÂłowami: Anita Werner i PaweÂł Siennicki: Jest pan facetem z jajami? Kazimierz Marcinkiewicz: Jestem. Przez caÂłe Âżycie. I jest :D O to wÂłaÂśnie zdjĂŞcie :
Obrazek
Facet z jajami ten teÂż pewnie :lol2:

A w Porankach fajne rozmowy przeprowadziÂła Anita :D w czwartek z szefem klubu PO Zdrojewskim, a dziÂś z JolantÂą SzczypiĂąskÂą z Pis :D W czwartek warto siĂŞ byÂło na tvn24 zatrzymaĂŚ choĂŚby po to, Âżeby zobaczyĂŚ reakcjĂŞ Anity na akrobacjĂŞ, ktĂłrÂą za jej przyczynÂą wykonaÂł dÂługopis znajdujÂący siĂŞ w jej dÂłoni :) Nie wiedziaÂłem, Âże Anita na wizji potrafi byĂŚ tak uÂśmiechniĂŞta :lol2: wrĂŞcz rozchichotana :D
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

:> ZapomniaÂłeÂś juÂż jak potrafi z Grzesiem Miecugowem chichiotaĂŚ na wizji wÂłaÂśnie :rozglada: Ostro pracuje ostatnio nasza Anitka :tanczy: Tak trzymaĂŚ :tanczy:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..coÂś z Poranka :)

Anita
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze::> ZapomniaÂłeÂś juÂż jak potrafi z Grzesiem Miecugowem chichiotaĂŚ na wizji wÂłaÂśnie :rozglada: Ostro pracuje ostatnio nasza Anitka :tanczy: Tak trzymaĂŚ :tanczy:
Potrafi :rozglada: Ano rzeczywiÂście potrafi :rozglada:

To na stronie Gali znalazÂłem :arrow:

Obrazek

A to znĂłw na stronie Wprost :D
Ziobro chce dymisji prezesa TrybunaÂłu Konstytucyjnego
2007-03-17 15:49

- ByÂłoby dowodem szlachetnoÂści ze strony Jerzego StĂŞpnia, gdyby po ostatnich wypowiedziach podaÂł siĂŞ do dymisji – mĂłwi w rozmowie z "Wprost" Zbigniew Ziobro.

– UczyniÂłby w ten sposĂłb bardzo wymowny gest, Âże nie moÂże byĂŚ w Polsce miejsca na upolitycznienie TrybunaÂłu Konstytucyjnego. UstanowiÂłby teÂż wysokÂą poprzeczkĂŞ kaÂżdemu swojemu nastĂŞpcy, Âże nie moÂżna sĂŞdziom przekraczaĂŚ pewnej granicy i angaÂżowaĂŚ siĂŞ w bie¿¹cÂą politykĂŞ - dodaje.

Apel o dymisjĂŞ StĂŞpnia to reakcja na jego ostatnie wystÂąpienia w mediach. Prezes TK twierdziÂł m.in., Âże Ziobro powinien stan¹Ì przed TrybunaÂłem Stanu za wypowiedzi w sprawie aresztowanego dr MirosÂława G. PóŸniej, wedÂług ministra sprawiedliwoÂści, tendencyjnie broniÂł prezydent Warszawy Hanny Gronkiewicz-Waltz w sporze prawnym z wojewodÂą mazowieckim. – Ubolewam, Âże niektĂłrzy sĂŞdziowie nie potrafiÂą powstrzymaĂŚ emocji i politycznego zacietrzewienia – mĂłwi Ziobro.

CaÂła rozmowa Anity Werner i PawÂła Siennickiego ze Zbigniewem ZiobrÂą w najbliÂższym wydaniu tygodnika "Wprost", w sprzedaÂży od poniedziaÂłku, 19 marca.
ODPOWIEDZ