..i tu lepiej widaÌ przyjació³ki

Moderator: Łukasz
Tak jakoÂś szybko ten flash dziÂś siĂŞ skoĂączyÂłBlack Jack '62 pisze: Anita w pracy Âświetnie - ale tylko we Flashu zaszczyciÂła nas swojÂą obecnoÂściÂą :?
Tak z poranka, jak widaĂŚ goÂściem Anity byÂła pani minister Kluzik Rostkowska, panie rozmawiaÂły o polityce prorodzinnej..to chyba z Poranka![]()
Dwie Âżyrafy na jednym zdjĂŞciu - urrrrroczeJaka sÂłodka ta fotka z ÂżyrafÂą :rozglada: Chyba siĂŞ polubiÂły :tanczy: Zwierzaki potrafiÂą wyczuĂŚ sympatycznych ludzi :tanczy:
Wszyscy kochamy tepsĂŞ :jupi:michaek pisze:Jezu, jak ja siĂŞ za forum stĂŞskniÂłem. :szalony:
Okropnie jest byĂŚ odciĂŞtym od Âświata. Ale juÂż nie narzekam, od 3 tygodni mam z powrotem TVN24 a od wczoraj internet w domu. Kocham TPse![]()
A Anita byÂła oczywiÂście w Poranku, michaek piĂŞknie opisaÂł, z tym, Âże ja widziaÂłem tylko rozmowĂŞ z Bratkowskim, wiĂŞc wstydziÂłem siĂŞ z czymÂś takim tylko na forum wchodziĂŚCo do wczorajszego PORADKA-juÂż z zegarkiem i juÂż nie w piĂŞknym schemacie BLACK and WHITE- to byÂł fajny.
W pogodzie z MajÂą, ktĂłra sama zauwaÂżyÂła, Âże juÂż siĂŞ parĂŞ miesiĂŞcy w Poradku nie widziaÂły.
Nie mo¿na pomin¹Ì spotkania z MaÌkiem Knapikiem, bez zaskoczenia-s³odka rozmowa.
By³o te¿ ³¹czenie z prezesem SDP Stefanem Bratkowskim, Ing¹ Rosiùsk¹, Asi¹ Komolk¹, póŸniej ju¿ z terenu z Knapikiem.
PrzeglÂąd autorski z Mieciem, Anita Âładnie powidziaÂła "Musimy juÂż koĂączyĂŚ Grzesiu". Potem byÂła jeszce krĂłtka wymiana zdaĂą o dietach.
I na koniec oczywiœcie Jacek Pa³asiùski, bez ¿adnych opóŸnieù.
Dwie Âżyrafy :> JuÂż mam siĂŞ obraziĂŚ :< ?Dwie Âżyrafy na jednym zdjĂŞciu
Potrafi :rozglada: Ano rzeczywiÂście potrafi :rozglada:DÂżastina pisze::> ZapomniaÂłeÂś juÂż jak potrafi z Grzesiem Miecugowem chichiotaĂŚ na wizji wÂłaÂśnie :rozglada: Ostro pracuje ostatnio nasza Anitka :tanczy: Tak trzymaĂŚ :tanczy:
Ziobro chce dymisji prezesa TrybunaÂłu Konstytucyjnego
2007-03-17 15:49
- ByÂłoby dowodem szlachetnoÂści ze strony Jerzego StĂŞpnia, gdyby po ostatnich wypowiedziach podaÂł siĂŞ do dymisji – mĂłwi w rozmowie z "Wprost" Zbigniew Ziobro.
– UczyniÂłby w ten sposĂłb bardzo wymowny gest, Âże nie moÂże byĂŚ w Polsce miejsca na upolitycznienie TrybunaÂłu Konstytucyjnego. UstanowiÂłby teÂż wysokÂą poprzeczkĂŞ kaÂżdemu swojemu nastĂŞpcy, Âże nie moÂżna sĂŞdziom przekraczaĂŚ pewnej granicy i angaÂżowaĂŚ siĂŞ w bie¿¹cÂą politykĂŞ - dodaje.
Apel o dymisjĂŞ StĂŞpnia to reakcja na jego ostatnie wystÂąpienia w mediach. Prezes TK twierdziÂł m.in., Âże Ziobro powinien stan¹Ì przed TrybunaÂłem Stanu za wypowiedzi w sprawie aresztowanego dr MirosÂława G. PóŸniej, wedÂług ministra sprawiedliwoÂści, tendencyjnie broniÂł prezydent Warszawy Hanny Gronkiewicz-Waltz w sporze prawnym z wojewodÂą mazowieckim. – Ubolewam, Âże niektĂłrzy sĂŞdziowie nie potrafiÂą powstrzymaĂŚ emocji i politycznego zacietrzewienia – mĂłwi Ziobro.
CaÂła rozmowa Anity Werner i PawÂła Siennickiego ze Zbigniewem ZiobrÂą w najbliÂższym wydaniu tygodnika "Wprost", w sprzedaÂży od poniedziaÂłku, 19 marca.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 16 gości