obieżyświat pisze:epsztajnek pisze:Obrabiając materiały z Brygidą, natrafiłem na sprawozdanie z poznańskiego marszu równości , kiedy to Agatka "sprowadziła do parteru" swoją rozmówniczkę. W ramach wspomnień, wklejam zdjęcie.
..umilasz sobie czas
..dzięki że myślisz też o nas

..miła obróbka nagrań - ta wyjątkowo miła
Każde wspomnienie podnosi na duchu :tanczy: !! Dzięki za troskę epszt

!! To -takie wsparcie naprawdę dla nas w tym trudnym czasie jest bardzo ważne

!!
..a od pewnego czasu mamy to szczęście że istnieje dla nas kanał Agata TV :jupi:
..z czego powtóreczka ci się zamarzy - wchodzisz i masz :tanczy:
..właśnie sobie też te relacje z marszu obejrzałem
Ileż to już słodyczy od nas popłynęło pod adresem tej wyjątkowej stacji

??

!! No ale fakt -nigdy dość

!! Zwłaszcza po wczorajszym "komediowym" animowanym akcencie

!!
stajlus pisze:z tym zniknięciem Agaty, to faktycznie nie były przelewki :hyh: początkowo nie wierzyłem, że ktoś może zniknąć na tyle tygodni, ale teraz zaczynam już wierzyć, że to prawda :hmm:
miałem cień nadziei na to, że jednak ktoś zrobił nam numer

a tu nie ma lekko :/
stajlus -zapraszamy do nas częściej -szczególnie w tym trudnym czasie -a przejdziesz razem z nami istną szkołę życia

!! Szkołę przetrwania -mówiąc dosadniej

!! Wiesz , jak jest sielsko i anielsko , kiedy Agatka wita się z nami regularnie niemal i to kilka razy w tygodniu , to w takich warunkach się bojowo nie zaprawimy :nie: !! Rozmarzymy , rozanielimy i tyle

!! Sukcesem jest jednak przetrwać i krzewić w sobie fascynację Agatką , kiedy jej na wizji nie ma :] !!
A zoha8 , z tego co mi wiadomo , już kilka razy takie trafne informacje na temat urlopów Agatki rzeczywiście nam dawała :spiewa: !!
Dlatego obi ..... :? !! :/
..ja nie miałem podstaw do tego żeby nie wierzyć w urlop Agatki
..zoha8 zawsze 'sprzedawała' nam tu sprawdzone informacje na ten temat
..mam jednak cichą nadzieję na jedno
..że te urlop nie będzie trwał aż do wiosny - tak jak sugerowała zoha :rozglada: :rydzyk:
..bo czegoś takiego tyle trwającego to w mojej historii fascynacji Agatką nie było :ech:
Chyba musimy pogodzić się z faktem i myślą , że urlop Agatki trwać będzie tyle , ile napisała zoha8 :/ !!
No nic -muszę już lecieć -trzymajcie dzisiaj za mnie kciuki :rydzyk: !! Nie wiem , czy będę w stanie dzisiaj jeszcze tu do Was zaglądnąć :rozglada: ?? Ale zrobię wszystko , co w mojej mocy , żeby jednak zajrzeć

!!