Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Re: Agata Tomaszewska - poznańska reporterka

Post autor: king_kocur »

marcinkowsky pisze:nie powiem , nie powiem -bardzo mi się ten rozrachunek podobał :tanczy: !! kingi -jakbyś był cały weekend z nami , to byś nawet nie przez minutę tęsknoty nie czuł :tanczy: !!
Ale widzisz :/ !! Fakty są takie , że żadnych filmów dla Ciebie i pana Grz nie mamy :ech: !!
Dobrze, że napomknąłeś o Grz :lol2: Zapomniałbym :hmm: Przygotował coś dla Was, na znak, że nie Agata TV nie próżnuje podczas jej nieobecności :lol2: A nawet zatacza szerokie kręgi poszukiwawcze :lol2:

:arrow: Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie... :rozglada:

:lol2:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

king_kocur pisze:
marcinkowsky pisze:nie powiem , nie powiem -bardzo mi się ten rozrachunek podobał :tanczy: !! kingi -jakbyś był cały weekend z nami , to byś nawet nie przez minutę tęsknoty nie czuł :tanczy: !!
Ale widzisz :/ !! Fakty są takie , że żadnych filmów dla Ciebie i pana Grz nie mamy :ech: !!
Dobrze, że napomknąłeś o Grz :lol2:
Bardzo dobrze, że o nim napomknąłeś :lol2:
king_kocur pisze:Zapomniałbym :hmm:
Koniecznie zażyj skuteczny lek poprawiający pamięć :lol2:
king_kocur pisze:Przygotował coś dla Was, na znak, że nie Agata TV nie próżnuje podczas jej nieobecności :lol2: A nawet zatacza szerokie kręgi poszukiwawcze :lol2:
Szuka jej dosłownie wszędzie :lol2: Cóż za poświęcenie :szalony: Z drugiej strony jakie to smutne ;(
Trzymajcie mnie... :uhh: :hahaha: :uhh: :hahaha: :uhh: :hahaha: :uhh: :hahaha: Nie pamiętam, kiedy ostatnio tak - do łez aż, się uśmiałem? :uhh: :hahaha:
Gratuluję projektu! :brawa: Nie dość, że przezabawny i pomysłowy, to jeszcze wspaniały technicznie :tanczy:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: king_kocur »

Alchemik pisze:
king_kocur pisze:Zapomniałbym :hmm:
Koniecznie zażyj skuteczny lek poprawiający pamięć :lol2:
Dostosuję się do zaleceń :lol2:
Alchemik pisze:Trzymajcie mnie... :uhh: :hahaha: :uhh: :hahaha: :uhh: :hahaha: :uhh: :hahaha: Nie pamiętam, kiedy ostatnio tak - do łez aż, się uśmiałem? :uhh: :hahaha:
Gratuluję projektu! :brawa: Nie dość, że przezabawny i pomysłowy, to jeszcze wspaniały technicznie :tanczy:
I o to szło :lol2: Miało rozbawić i nastrój poprawić :tanczy:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze:
Alchemik pisze:
king_kocur pisze:I usłyszeć drżącym głosem wypowiedziane: "Jacuś - jam ran Twoich niegodna całować!!!" :lol2:
:hahaha: Pełen romantyzm :szalony: Brakuje jedynie stwierdzenia końcowego: "Mój Ci On!" :lol2: :hahaha:
Chusta :jupi: !! Jeszcze białej chusty zarzucanej na głowę rycerza brakuje :lol2: !! :devil:
..no..no..no :lol2:
..widzę że tu niezłą terapię sobie dzis urządziliście :lol2:
..aż się dziwię że ten jeden raz padło to slowo na 't' - tęsknota :lol2:
..bo jakieś mi teraz obce jest :lol2:
..po tym co przeczytałem :hahaha:
..po prostu uwielbiam Was :!: :tanczy:
..potraficie człowieka z najgłębszego dołka emocjonalnego wyciągnąć :!: :jupi:
Alchemik pisze:
king_kocur pisze:Przygotował coś dla Was, na znak, że nie Agata TV nie próżnuje podczas jej nieobecności :lol2: A nawet zatacza szerokie kręgi poszukiwawcze :lol2:

Trzymajcie mnie... :uhh: :hahaha: :uhh: :hahaha: :uhh: :hahaha: :uhh: :hahaha: Nie pamiętam, kiedy ostatnio tak - do łez aż, się uśmiałem? :uhh: :hahaha:
..brak tu emotki która odda to co czuję :hahaha:
..a pisać też już nie mam siły - mięśnie mnie bolą od śmiechu :lol2:
..nie mogę już - to jest ponad moje siły :hahaha:
..kingi i Grz - powinniście się zarejestrować jako nasza tajna broń wybuchowa :hahaha:

..Oskar dla Was :brawa: :hahaha:

..pięknie pokazaliście że dla nas na Agatce świat się kończy :tanczy: :lol: :lol: :lol:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Umówiłem się z nim na 17. , a on wystawił mnie do wiatru :devil: !! :twisted: !! No nic -tu też go nie ma :( !! Szkoda :devil: !!
obieżyświat pisze:..no..no..no :lol2:
..widzę że tu niezłą terapię sobie dzis urządziliście :lol2:
..aż się dziwię że ten jeden raz padło to slowo na 't' - tęsknota :lol2:
..bo jakieś mi teraz obce jest :lol2:
..po tym co przeczytałem :hahaha:
..po prostu uwielbiam Was :!: :tanczy:
..potraficie człowieka z najgłębszego dołka emocjonalnego wyciągnąć :!: :jupi:
To istne śmiechowe perpetuum mobile –w moim rozumieniu, że publika się śmieje i przestać śmiać się nie może :hahaha: !! :lol: Trochę śmiechu nie zaszkodzi :lol2: !! A siłą rzeczy , dzięki nieobecności Agatki zrobiło nam się tu wesoło , czyli mamy -chcąc nie chcąc wątek bardzo "humorzasty" :lol2: !!

Normalnie ubaw po pachy Obrazek !!
Zabiłeś mnie tym filmikiem :devil: !! :hahaha: !! Mam już na dziś dobranockę :hahaha: !! Madonna -no wybacz , ale Agatka Cię przerasta :lol2: !!
obieżyświat pisze:..Oskar dla Was :brawa: :hahaha:

..pięknie pokazaliście że dla nas na Agatce świat się kończy :tanczy: :lol: :lol: :lol:
Absolutny NUMBER ONE :tanczy: !!!! Początek i koniec -Agatka :szalony: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:Umówiłem się z nim na 17. , a on wystawił mnie do wiatru :devil: !! :twisted: !! No nic -tu też go nie ma :( !! Szkoda :devil: !!
..dostałeś kosza od Blacka :?: :devil:
..jaaaaak mi przykro :lol2:
..ale nie załamuj się :lol2:
..może coś mu wypadło :lol2:
To istne śmiechowe perpetuum mobile –w moim rozumieniu, że publika się śmieje i przestać śmiać się nie może :hahaha: !! :lol: Trochę śmiechu nie zaszkodzi :lol2: !! A siłą rzeczy , dzięki nieobecności Agatki zrobiło nam się tu wesoło , czyli mamy -chcąc nie chcąc wątek bardzo "humorzasty" :lol2: !!
..trochę wypaczyłeś ten sens perpetuum mobile :devil:
..ale każdy może rozumieć jak mu się podoba :lol2:

..ten efekt śmiechowy to ja bym porównał do efektu domino :lol2:
..jeden element się przewróci - jeden z nas zaczyna się śmiać :lol2:
..a to powoduje że drugi element - śmiechem zarażony też się śmieje :devil:
..i tak kolejny i kolejny :lol2:
marcinkowsky pisze:Normalnie ubaw po pachy Obrazek !!
Zabiłeś mnie tym filmikiem :devil: !! :hahaha: !! Mam już na dziś dobranockę :hahaha: !! Madonna -no wybacz , ale Agatka Cię przerasta :lol2: !!
..ooo taaaak :hahaha:
..ta Twoja emotka jest doskonała do opisania naszych reakcji po obejrzeniu filmiku :brawa: :hahaha:
..chłopaki od stacji 'Agata TV są po prostu niemożliwi w tej trosce o nasze dobre samopoczucie :uhh: :hahaha:
marcinkowsky pisze:Absolutny NUMBER ONE :tanczy: !!!! Początek i koniec -Agatka :szalony: !!
..umarła królowa - niech żyje Królowa :jupi:
..Madonna - sorry :lol2: :hahaha:
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

z tym zniknięciem Agaty, to faktycznie nie były przelewki :hyh: początkowo nie wierzyłem, że ktoś może zniknąć na tyle tygodni, ale teraz zaczynam już wierzyć, że to prawda :hmm:
miałem cień nadziei na to, że jednak ktoś zrobił nam numer :neutral: a tu nie ma lekko :/
marcinkowsky pisze:

Normalnie ubaw po pachy Obrazek !!
boki można zrywać :hahaha: dawno już się tak nie ubawiłem :hahaha:
btw. bardzo ładne intro :P
tell me what you want... :D
tell me what you need :D
epsztajnek
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Obrabiając materiały z Brygidą, natrafiłem na sprawozdanie z poznańskiego marszu równości , kiedy to Agatka "sprowadziła do parteru" swoją rozmówniczkę. W ramach wspomnień, wklejam zdjęcie.
Obrazek
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

epsztajnek pisze:Obrabiając materiały z Brygidą, natrafiłem na sprawozdanie z poznańskiego marszu równości , kiedy to Agatka "sprowadziła do parteru" swoją rozmówniczkę. W ramach wspomnień, wklejam zdjęcie.
..umilasz sobie czas :lol2:
..dzięki że myślisz też o nas :)
..miła obróbka nagrań - ta wyjątkowo miła :lol2:
..wspomnienia z tego Marszu rzeczywiście napawają mnie dumą :lol2:
..ja też lubię sobie wracać do tego co było :szalony:
..a od pewnego czasu mamy to szczęście że istnieje dla nas kanał Agata TV :jupi:
..z czego powtóreczka ci się zamarzy - wchodzisz i masz :tanczy:
..właśnie sobie też te relacje z marszu obejrzałem :lol2:
stajlus pisze:z tym zniknięciem Agaty, to faktycznie nie były przelewki :hyh: początkowo nie wierzyłem, że ktoś może zniknąć na tyle tygodni, ale teraz zaczynam już wierzyć, że to prawda :hmm:
miałem cień nadziei na to, że jednak ktoś zrobił nam numer :neutral: a tu nie ma lekko :/
..ja nie miałem podstaw do tego żeby nie wierzyć w urlop Agatki ;)
..zoha8 zawsze 'sprzedawała' nam tu sprawdzone informacje na ten temat ;)
..mam jednak cichą nadzieję na jedno :D
..że te urlop nie będzie trwał aż do wiosny - tak jak sugerowała zoha :rozglada: :rydzyk:
..bo czegoś takiego tyle trwającego to w mojej historii fascynacji Agatką nie było :ech:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

obieżyświat pisze:
epsztajnek pisze:Obrabiając materiały z Brygidą, natrafiłem na sprawozdanie z poznańskiego marszu równości , kiedy to Agatka "sprowadziła do parteru" swoją rozmówniczkę. W ramach wspomnień, wklejam zdjęcie.
..umilasz sobie czas :lol2:
..dzięki że myślisz też o nas :)
..miła obróbka nagrań - ta wyjątkowo miła :lol2:
Każde wspomnienie podnosi na duchu :tanczy: !! Dzięki za troskę epszt :) !! To -takie wsparcie naprawdę dla nas w tym trudnym czasie jest bardzo ważne :) !!
..a od pewnego czasu mamy to szczęście że istnieje dla nas kanał Agata TV :jupi:
..z czego powtóreczka ci się zamarzy - wchodzisz i masz :tanczy:
..właśnie sobie też te relacje z marszu obejrzałem :lol2:
Ileż to już słodyczy od nas popłynęło pod adresem tej wyjątkowej stacji :lol2: ?? :lol2: !! No ale fakt -nigdy dość :lol2: !! Zwłaszcza po wczorajszym "komediowym" animowanym akcencie :lol2: !!
stajlus pisze:z tym zniknięciem Agaty, to faktycznie nie były przelewki :hyh: początkowo nie wierzyłem, że ktoś może zniknąć na tyle tygodni, ale teraz zaczynam już wierzyć, że to prawda :hmm:
stajlus -zapraszamy do nas częściej -szczególnie w tym trudnym czasie -a przejdziesz razem z nami istną szkołę życia :lol2: !! Szkołę przetrwania -mówiąc dosadniej :lol2: !! Wiesz , jak jest sielsko i anielsko , kiedy Agatka wita się z nami regularnie niemal i to kilka razy w tygodniu , to w takich warunkach się bojowo nie zaprawimy :nie: !! Rozmarzymy , rozanielimy i tyle :lol2: !! Sukcesem jest jednak przetrwać i krzewić w sobie fascynację Agatką , kiedy jej na wizji nie ma :] !!

A zoha8 , z tego co mi wiadomo , już kilka razy takie trafne informacje na temat urlopów Agatki rzeczywiście nam dawała :spiewa: !!
Dlatego obi ..... :? !! :/
..ja nie miałem podstaw do tego żeby nie wierzyć w urlop Agatki ;)
..zoha8 zawsze 'sprzedawała' nam tu sprawdzone informacje na ten temat ;)
..mam jednak cichą nadzieję na jedno :D
..że te urlop nie będzie trwał aż do wiosny - tak jak sugerowała zoha :rozglada: :rydzyk:
..bo czegoś takiego tyle trwającego to w mojej historii fascynacji Agatką nie było :ech:
Chyba musimy pogodzić się z faktem i myślą , że urlop Agatki trwać będzie tyle , ile napisała zoha8 :/ !! ;(

No nic -muszę już lecieć -trzymajcie dzisiaj za mnie kciuki :rydzyk: !! Nie wiem , czy będę w stanie dzisiaj jeszcze tu do Was zaglądnąć :rozglada: ?? Ale zrobię wszystko , co w mojej mocy , żeby jednak zajrzeć :lol2: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

marcinkowsky pisze:Każde wspomnienie podnosi na duchu :tanczy: !! Dzięki za troskę epszt :) !! To -takie wsparcie naprawdę dla nas w tym trudnym czasie jest bardzo ważne :) !!
Cóż nam pozostało? :neutral: tylko i wyłącznie możliwość pokrzepiania się zawartością archiwów :devil:
marcinkowsky pisze:
Ileż to już słodyczy od nas popłynęło pod adresem tej wyjątkowej stacji :lol2: ?? :lol2: !! No ale fakt -nigdy dość :lol2: !! Zwłaszcza po wczorajszym "komediowym" animowanym akcencie :lol2: !!
Miałem nieodparte wrażenie i przekonanie, że co jak co, ale taka kompilacja słowno-obrazkowa wprawi Was w nieziemsko dobry nastrój :tancy: Cieszę się, że się ani trochę nie pomyliłem :lol2:
marcinkowsky pisze:stajlus -zapraszamy do nas częściej -szczególnie w tym trudnym czasie -a przejdziesz razem z nami istną szkołę życia :lol2: !! Szkołę przetrwania -mówiąc dosadniej :lol2: !! Wiesz , jak jest sielsko i anielsko , kiedy Agatka wita się z nami regularnie niemal i to kilka razy w tygodniu , to w takich warunkach się bojowo nie zaprawimy :nie: !! Rozmarzymy , rozanielimy i tyle :lol2: !! Sukcesem jest jednak przetrwać i krzewić w sobie fascynację Agatką , kiedy jej na wizji nie ma :] !!
Z nami życie jest bardziej zrozumiałe i łatwiej z nami kroczyć krętymi życiowymi ścieżkami tak, ażeby nie zabłądzić i trafić do upragnionego celu :lol2: Teraz Was odpytam :devil: Jak ten cel się nazywa? :lol2:
Chyba musimy pogodzić się z faktem i myślą , że urlop Agatki trwać będzie tyle , ile napisała zoha8 :/ !! ;(
A jeszcze nie jesteśmy pogodzeni :> Oj, ktoś tu oszukuje :grozi: :devil:
No nic -muszę już lecieć -trzymajcie dzisiaj za mnie kciuki :rydzyk: !! Nie wiem , czy będę w stanie dzisiaj jeszcze tu do Was zaglądnąć :rozglada: ?? Ale zrobię wszystko , co w mojej mocy , żeby jednak zajrzeć :lol2: !!
Życzę powodzenia i tylko takich prostych pytań, jakie ja wyżej zadałem :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Alchemik pisze:
marcinkowsky pisze:stajlus -zapraszamy do nas częściej -szczególnie w tym trudnym czasie -a przejdziesz razem z nami istną szkołę życia :lol2: !! Szkołę przetrwania -mówiąc dosadniej :lol2: !! Wiesz , jak jest sielsko i anielsko , kiedy Agatka wita się z nami regularnie niemal i to kilka razy w tygodniu , to w takich warunkach się bojowo nie zaprawimy :nie: !! Rozmarzymy , rozanielimy i tyle :lol2: !! Sukcesem jest jednak przetrwać i krzewić w sobie fascynację Agatką , kiedy jej na wizji nie ma :] !!
Z nami życie jest bardziej zrozumiałe i łatwiej z nami kroczyć krętymi życiowymi ścieżkami tak, ażeby nie zabłądzić i trafić do upragnionego celu :lol2: Teraz Was odpytam :devil: Jak ten cel się nazywa? :lol2:
to proste ;) oczywiście że: Agata :tanczy:
dziękuję wam za te wszystkie zaproszenia i lekcja... życia :D wiem już, że należy wierzyć w przecieki od zohy8 :D
i złożę wniosek formalny, żeby zastosować naciski, żeby to Agata jak najszybciej skończyła swój urlop i wróciła do pracy :uwaga:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

stajlus pisze:to proste ;) oczywiście że: Agata :tanczy:
Och :racja: Żeby marcinkowsky'emu szło dzisiaj tak śpiewająco :lol2:
stajlus pisze:dziękuję wam za te wszystkie zaproszenia i lekcja... życia :D
Jak zawsze - do usług :lol2:
stajlus pisze:wiem już, że należy wierzyć w przecieki od zohy8 :D
Pierwsza lekcja zaliczona :lol2:
stajlus pisze:i złożę wniosek formalny, żeby zastosować naciski, żeby to Agata jak najszybciej skończyła swój urlop i wróciła do pracy :uwaga:
:hahaha: Przecieki.. naciski... :hahaha: Spędzasz dużo czasu przy tvn24 -to widać :hahaha:
Przychylam się do wniosku :plus:
My to jednak w gruncie rzeczy podli jesteśmy :devil:
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Alchemik pisze:Och :racja: Żeby marcinkowsky'emu szło dzisiaj tak śpiewająco :lol2:
jeśli byłbyś tym odpytującym, byłoby mu na pewno raźniej :lol2: zwłaszcza, jeśli padałyby tego typu pytania :tanczy:
Alchemik pisze: :hahaha: Przecieki.. naciski... :hahaha: Spędzasz dużo czasu przy tvn24 -to widać :hahaha:
Przychylam się do wniosku :plus:
My to jednak w gruncie rzeczy podli jesteśmy :devil:
ostatnio akurat tak się złożyło, że bardzo mało oglądam tę stację ;) z wiadomych względów ;)
ale wcześniej, przed "zniknięciem" roku, faktycznie niemal non stop oglądałem :tanczy:
stąd pewne kwestie bardzo mocno wyryły się w mojej psychice :lol2:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

stajlus pisze:jeśli byłbyś tym odpytującym, byłoby mu na pewno raźniej :lol2: zwłaszcza, jeśli padałyby tego typu pytania :tanczy:
To chyba raczej niemożliwe ;) Mogę jedynie telepatycznie go wspierać :lol2:
A może bliski naszym sercom marcinkowsky obrał kierunek "Agatologia"? :lol2: :aniol:
stajlus pisze: ostatnio akurat tak się złożyło, że bardzo mało oglądam tę stację ;) z wiadomych względów ;)
ale wcześniej, przed "zniknięciem" roku, faktycznie niemal non stop oglądałem :tanczy:
stąd pewne kwestie bardzo mocno wyryły się w mojej psychice :lol2:
Radzę nie odzwyczajać się od oglądania :lol2: Bo, po pierwsze - wypadniesz z rytmu stacji ;) A po drugie, skąd będziesz wiedział, że Agatta wróciła? :lol2: Od nas? :lol2: Na nas nie zawsze można polegać :devil: Jeśli np. wpadniemy w zbiorową depresję... :rozglada: :lol:
ODPOWIEDZ