Anita Werner
Moderator: Łukasz
ÂŚwietny filmik maĂŚku, co prawda krĂłtki, ale rzeczywiÂście takiej Anity nie znamy

Anita jest jednym z niewielu dziennikarzy wybranych do tego, by na stronie http://www.tvn24.pl prowadziÂła swojego bloga :tanczy: Mamy juÂż Jej pierwszy wpis
Anita Werner w blogu na stronie tvn24.pl pisze:Anita Werner
Nie zawsze na temat
…. bo nie zawsze zainteresuje wszystkich. Bo nie wszyscy uznajÂą, Âże to temat waÂżny. Bo nie zawsze bĂŞdzie (a moÂże w ogĂłle nie bĂŞdzie) o polityce. Bo czasami bĂŞdzie o podró¿y Warszawa-WrocÂław, o psach, o dzieciach, o samochodach. A moÂże to nie jest „na temat”?
Larry King, mistrz „otwierania ludzi”, swojÂą ksi¹¿kĂŞ „How to talk to Anyone, Anytime, Anywhere” zaczyna tak: „WolaÂłbyÂś: 1. wyskoczyĂŚ z samolotu bez spadochronu, czy 2. usi¹œÌ na przyjĂŞciu obok kogoÂś, kogo nigdy wczeÂśniej nie spotkaÂłeÂś?” Mimo wszystko wolĂŞ punkt drugi. Teraz trochĂŞ czujĂŞ siĂŞ jak w punkcie drugim. Ten „ktoÂś” kto koÂło mnie siedzi, nazywa siĂŞ „Blog”. MoÂże zamienimy kilka s³ów. MoÂże na temat.
-
- Fan Forum
..i jeszcze jest Anita w tym filmiku
Puchar FaktĂłw!
DZIENNIKARZE FAKTĂW I TVN 24 NA STOKU
http://www.tvn24.pl/0,1499383,wiadomosc.html
..i coÂś z Poranka

Puchar FaktĂłw!
DZIENNIKARZE FAKTĂW I TVN 24 NA STOKU

http://www.tvn24.pl/0,1499383,wiadomosc.html
..i coÂś z Poranka

..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
-
- Fan Forum
Jaki ja Wam wdziĂŞczny jestem za to, Âże znaleÂźliÂście te wszystkie odnoÂśniki do Anity na tym portalu :buzi:
No, ale sÂłuchajcie
W tym akurat filmiku o zawodach narciarskich wykorzystano muzykĂŞ zespoÂłu Rammstein :tanczy: KtoÂś zupeÂłnie jak gdyby wiedziaÂł, Âże Black Jack '62 jest wielkimmmmmmmmmmmmmm fanem tego bandu
Albo lepiej, ktoÂś gotĂłw pomyÂśleĂŚ, Âże Black Jack '62 ten filmik wykonaÂł i dopracowywaÂł
:devil: Ciekawe, czy chÂłopaki z Rammstein wiedzÂą o tym i sÂą zadowoleni, Âże Fakciarze przy ich akompaniamencie sobie zjeÂżdÂżali z gĂłrki :devil: ?
Anitka superrrrr w tym stroju narciarskim
Blog naleÂży jej siĂŞ
ZostaÂła doceniona, to fakt
Teraz tylko czekaĂŚ na fantastyczne aktualizacje i wyobraÂźniĂŞ i wenĂŞ Anity
Mam nadziejĂŞ, Âże bĂŞdzie co czytaĂŚ
A ileÂż ma juÂż wpisĂłw :o Poczytny bĂŞdzie to blog
Na razie trudno coÂś wiĂŞcej napisaĂŚ
W Poranku niespodzianka :rozglada: dlatego nie widzia³em, nie wiedzia³em, ¿e trzeba w³¹czyÌ telewizor

Niech ktoÂś napisze jak byÂło
?
No, ale sÂłuchajcie

W tym akurat filmiku o zawodach narciarskich wykorzystano muzykĂŞ zespoÂłu Rammstein :tanczy: KtoÂś zupeÂłnie jak gdyby wiedziaÂł, Âże Black Jack '62 jest wielkimmmmmmmmmmmmmm fanem tego bandu

Anitka superrrrr w tym stroju narciarskim

Blog naleÂży jej siĂŞ

A ileÂż ma juÂż wpisĂłw :o Poczytny bĂŞdzie to blog

Na razie trudno coÂś wiĂŞcej napisaĂŚ

W Poranku niespodzianka :rozglada: dlatego nie widzia³em, nie wiedzia³em, ¿e trzeba w³¹czyÌ telewizor

Niech ktoÂś napisze jak byÂło

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Zbyt wiele nie mogê napisaÌ poniewa¿ widzia³am jak¹œ godzinkê programu :uhh: ta ra¿¹ca biel w studio trochê mnie zemdli³a :uhh: Ale za to Anitka by³a bardzo o¿ywiona. Sprawnie i zgrabnie wykonywa³a powierzone jej zadania
Bardzo czĂŞsto mĂłwiÂła o tym, Âże w poÂłudnie rusza portal tvn24.pl i zachĂŞcaÂła do odwiedzenia owego portalu

JeÂśli to Twoja sprawka, to muszĂŞ przyznaĂŚ, Âże wybraÂłeÂś najfajniejszy z utworĂłw Rammsteina, Christof Schnaider bombowo na perkusji wymiata :rozglada: I clip jak najbardziej z dziennikarstwem siĂŞ kojarzy, panowie z zespoÂłu :mhm: o ile mnie pamiĂŞĂŚ nie myli :rozglada: biorÂą udziaÂł w konferencji prasowej :rozglada:Black Jack '62 pisze: No, ale sÂłuchajcie![]()
W tym akurat filmiku o zawodach narciarskich wykorzystano muzykĂŞ zespoÂłu Rammstein :tanczy: KtoÂś zupeÂłnie jak gdyby wiedziaÂł, Âże Black Jack '62 jest wielkimmmmmmmmmmmmmm fanem tego banduAlbo lepiej, ktoÂś gotĂłw pomyÂśleĂŚ, Âże Black Jack '62 ten filmik wykonaÂł i dopracowywaÂł
:devil: Ciekawe, czy chÂłopaki z Rammstein wiedzÂą o tym i sÂą zadowoleni, Âże Fakciarze przy ich akompaniamencie sobie zjeÂżdÂżali z gĂłrki :devil: ?
A czy ktoÂś sÂłyszaÂł co obiecaÂł na konferencji prasowej AdaÂś PieczyĂąski :rozglada: Podobno majÂą teraz bardziej liczyĂŚ siĂŞ z opiniami widzĂłw :devil: :mhm: Warto pisaĂŚ w takim razie komentarze :devil:Black Jack '62 pisze:Blog naleÂży jej siĂŞZostaÂła doceniona, to fakt
Teraz tylko czekaĂŚ na fantastyczne aktualizacje i wyobraÂźniĂŞ i wenĂŞ Anity
Mam nadziejĂŞ, Âże bĂŞdzie co czytaĂŚ
![]()
A ileÂż ma juÂż wpisĂłw :o Poczytny bĂŞdzie to blog![]()
Na razie trudno coÂś wiĂŞcej napisaĂŚ![]()
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. 

-
- Fan Forum
Ta konferencja - w Polsce takich niestety nie ma - clip jak zwykle porywajÂącyDÂżastina pisze:JeÂśli to Twoja sprawka, to muszĂŞ przyznaĂŚ, Âże wybraÂłeÂś najfajniejszy z utworĂłw Rammsteina, Christof Schnaider bombowo na perkusji wymiata :rozglada: I clip jak najbardziej z dziennikarstwem siĂŞ kojarzy, panowie z zespoÂłu :mhm: o ile mnie pamiĂŞĂŚ nie myli :rozglada: biorÂą udziaÂł w konferencji prasowej :rozglada:

I uwierzyÂłby kto, Âże Schneider na konstrukcji z garnkĂłw i puszek zaczynaÂł swojÂą edukacjĂŞ muzycznÂą

A dzisiejsza aktualizacja super - polecamNika pisze:Anita piszÂąca bloga![]()

Anita coraz bardziej siĂŞ na nas otwiera

CaÂły czas ma opory, ale jest coraz lepiej z pomniejszaniem dystansu i mam nadziejĂŞ, Âże w przyszÂłoÂści zmniejszy siĂŞ ... moÂże nie do zera, ale sukcesywnie... sukcesywnie bĂŞdzie siĂŞ stawaÂł mniejszym

Na razie wydaje mi siĂŞ, Âże Âśnie :o Anita piszÂąca bloga - kto jÂą do tego namĂłwiÂł

A dzisiejsze Fakty teÂż takie jakby mniej zdystansowane

Ostatnio zmieniony wtorek 20 mar 2007, 19:01 przez Black Jack '62, łącznie zmieniany 1 raz.
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
http://www.tvn24.pl/wideo.html - a to blacku widziaÂłeÂś? Anita jest. :devil:
-
- Fan Forum
-
- Fan Forum
A Anita juÂż siĂŞ przygotowuje na stanowisku :tanczy:
Dziwne, bo wczoraj nie poÂżegnaÂła siĂŞ obwieszczeniem: ''do zobaczenia jutro'' :> Ale to nic
CzytaliÂście dzisiejszy wpis na blogu
? Pocz¹tek po porostu œci¹³ mnie z nóg :o
Funcky - dziĂŞkuj Bogu, Âże TobÂą nigdy po Âścianach nie rzucaÂłem
:buzi:
To na razie tyle
Obiecujê jeszcze wpaœÌ, ale wpierw muszê siê blogiem nacieszyÌ
[ Dodano: Sro Mar 21, 2007 6:26 pm ]
Hmmm ... :mhm: Dziwne
W F16 nie byÂło Anity
MyÂślaÂłem zatem, Âże w PzP :uhh: Ale teÂż jej nie ma
CzyÂżby wpadÂła bloga aktualizowaĂŚ :rozglada:
Nooo, ale nieÂźle jej poszÂło :tanczy:

Dziwne, bo wczoraj nie poÂżegnaÂła siĂŞ obwieszczeniem: ''do zobaczenia jutro'' :> Ale to nic

CzytaliÂście dzisiejszy wpis na blogu

Funcky - dziĂŞkuj Bogu, Âże TobÂą nigdy po Âścianach nie rzucaÂłem

To na razie tyle

Obiecujê jeszcze wpaœÌ, ale wpierw muszê siê blogiem nacieszyÌ

[ Dodano: Sro Mar 21, 2007 6:26 pm ]
Hmmm ... :mhm: Dziwne

MyÂślaÂłem zatem, Âże w PzP :uhh: Ale teÂż jej nie ma

CzyÂżby wpadÂła bloga aktualizowaĂŚ :rozglada:
Nooo, ale nieÂźle jej poszÂło :tanczy:

Black to byÂło widaĂŚ w serwisie nadawanym z blue boxaBlack Jack '62 pisze:A Anita juÂż siĂŞ przygotowuje na stanowisku :tanczy:

Anita bloguj¹ca :tanczy: Kto by pomyœla³, ¿e taka systematyczna bêdzie, no i taka otwartaCzytaliœcie dzisiejszy wpis na blogu? Pocz¹tek po porostu œci¹³ mnie z nóg :o
![]()

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. 

jej Âśliczna sesja z AnitÂą w jakiejÂś gazecie,nie pamiĂŞtam jakiej!!jutro zaatakujĂŞ kiosk!!! :jupi: :jupi: oczywiÂście musiaÂło byĂŚ wspomniane,Âże Jej "ochÂłodzenie" hmm.. - no wiecie,o co chodzi -to tylko pozory...dokÂładnie,nic bardziej mylnego 

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...