Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

o to wÂłaÂśnie o tÂą GalĂŞ mi chodziÂło :) a jak moÂżna zinterpretowaĂŚ podpis,to chyba juÂż zaleÂży od inwencji twĂłrczej czytelnikĂłw :mhm:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Maciekw
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Maciekw »

Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Maciekw pisze:Anita jakiej nie znacie ;)

http://www.tvn24.pl/2035956,28378,0,1,1,wideo.html
ÂŚwietny filmik maĂŚku, co prawda krĂłtki, ale rzeczywiÂście takiej Anity nie znamy :lol:
Anita jest jednym z niewielu dziennikarzy wybranych do tego, by na stronie http://www.tvn24.pl prowadziÂła swojego bloga :tanczy: Mamy juÂż Jej pierwszy wpis
Anita Werner w blogu na stronie tvn24.pl pisze:Anita Werner
Nie zawsze na temat
…. bo nie zawsze zainteresuje wszystkich. Bo nie wszyscy uznajÂą, Âże to temat waÂżny. Bo nie zawsze bĂŞdzie (a moÂże w ogĂłle nie bĂŞdzie) o polityce. Bo czasami bĂŞdzie o podró¿y Warszawa-WrocÂław, o psach, o dzieciach, o samochodach. A moÂże to nie jest „na temat”?

Larry King, mistrz „otwierania ludzi”, swojÂą ksi¹¿kĂŞ „How to talk to Anyone, Anytime, Anywhere” zaczyna tak: „WolaÂłbyÂś: 1. wyskoczyĂŚ z samolotu bez spadochronu, czy 2. usi¹œÌ na przyjĂŞciu obok kogoÂś, kogo nigdy wczeÂśniej nie spotkaÂłeÂś?” Mimo wszystko wolĂŞ punkt drugi. Teraz trochĂŞ czujĂŞ siĂŞ jak w punkcie drugim. Ten „ktoÂś” kto koÂło mnie siedzi, nazywa siĂŞ „Blog”. MoÂże zamienimy kilka s³ów. MoÂże na temat.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..i jeszcze jest Anita w tym filmiku :arrow:

Puchar FaktĂłw!
DZIENNIKARZE FAKTÓW I TVN 24 NA STOKU
:arrow:
http://www.tvn24.pl/0,1499383,wiadomosc.html

..i coÂś z Poranka :)
:arrow:
ObrazekObrazek
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Jaki ja Wam wdziĂŞczny jestem za to, Âże znaleÂźliÂście te wszystkie odnoÂśniki do Anity na tym portalu :buzi:

No, ale sÂłuchajcie :lol:
W tym akurat filmiku o zawodach narciarskich wykorzystano muzykĂŞ zespoÂłu Rammstein :tanczy: KtoÂś zupeÂłnie jak gdyby wiedziaÂł, Âże Black Jack '62 jest wielkimmmmmmmmmmmmmm fanem tego bandu :lol2: Albo lepiej, ktoÂś gotĂłw pomyÂśleĂŚ, Âże Black Jack '62 ten filmik wykonaÂł i dopracowywaÂł :lol2: :devil: Ciekawe, czy chÂłopaki z Rammstein wiedzÂą o tym i sÂą zadowoleni, Âże Fakciarze przy ich akompaniamencie sobie zjeÂżdÂżali z gĂłrki :devil: ?
Anitka superrrrr w tym stroju narciarskim 8)

Blog naleÂży jej siĂŞ :) ZostaÂła doceniona, to fakt :D Teraz tylko czekaĂŚ na fantastyczne aktualizacje i wyobraÂźniĂŞ i wenĂŞ Anity 8) Mam nadziejĂŞ, Âże bĂŞdzie co czytaĂŚ :)
A ileÂż ma juÂż wpisĂłw :o Poczytny bĂŞdzie to blog :)
Na razie trudno coÂś wiĂŞcej napisaĂŚ :roll:

W Poranku niespodzianka :rozglada: dlatego nie widzia³em, nie wiedzia³em, ¿e trzeba w³¹czyÌ telewizor ;( ;( ;( ;(

Niech ktoÂś napisze jak byÂło :) ?
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Zbyt wiele nie mogê napisaÌ poniewa¿ widzia³am jak¹œ godzinkê programu :uhh: ta ra¿¹ca biel w studio trochê mnie zemdli³a :uhh: Ale za to Anitka by³a bardzo o¿ywiona. Sprawnie i zgrabnie wykonywa³a powierzone jej zadania :D Bardzo czêsto mówi³a o tym, ¿e w po³udnie rusza portal tvn24.pl i zachêca³a do odwiedzenia owego portalu :)
Black Jack '62 pisze: No, ale sÂłuchajcie :lol:
W tym akurat filmiku o zawodach narciarskich wykorzystano muzykĂŞ zespoÂłu Rammstein :tanczy: KtoÂś zupeÂłnie jak gdyby wiedziaÂł, Âże Black Jack '62 jest wielkimmmmmmmmmmmmmm fanem tego bandu :lol2: Albo lepiej, ktoÂś gotĂłw pomyÂśleĂŚ, Âże Black Jack '62 ten filmik wykonaÂł i dopracowywaÂł :lol2: :devil: Ciekawe, czy chÂłopaki z Rammstein wiedzÂą o tym i sÂą zadowoleni, Âże Fakciarze przy ich akompaniamencie sobie zjeÂżdÂżali z gĂłrki :devil: ?
JeÂśli to Twoja sprawka, to muszĂŞ przyznaĂŚ, Âże wybraÂłeÂś najfajniejszy z utworĂłw Rammsteina, Christof Schnaider bombowo na perkusji wymiata :rozglada: I clip jak najbardziej z dziennikarstwem siĂŞ kojarzy, panowie z zespoÂłu :mhm: o ile mnie pamiĂŞĂŚ nie myli :rozglada: biorÂą udziaÂł w konferencji prasowej :rozglada:

Black Jack '62 pisze:Blog naleÂży jej siĂŞ :) ZostaÂła doceniona, to fakt :D Teraz tylko czekaĂŚ na fantastyczne aktualizacje i wyobraÂźniĂŞ i wenĂŞ Anity 8) Mam nadziejĂŞ, Âże bĂŞdzie co czytaĂŚ :)
A ileÂż ma juÂż wpisĂłw :o Poczytny bĂŞdzie to blog :)
Na razie trudno coÂś wiĂŞcej napisaĂŚ :roll:
A czy ktoÂś sÂłyszaÂł co obiecaÂł na konferencji prasowej AdaÂś PieczyĂąski :rozglada: Podobno majÂą teraz bardziej liczyĂŚ siĂŞ z opiniami widzĂłw :devil: :mhm: Warto pisaĂŚ w takim razie komentarze :devil:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Anita piszÂąca bloga :D
Obrazek
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze:JeÂśli to Twoja sprawka, to muszĂŞ przyznaĂŚ, Âże wybraÂłeÂś najfajniejszy z utworĂłw Rammsteina, Christof Schnaider bombowo na perkusji wymiata :rozglada: I clip jak najbardziej z dziennikarstwem siĂŞ kojarzy, panowie z zespoÂłu :mhm: o ile mnie pamiĂŞĂŚ nie myli :rozglada: biorÂą udziaÂł w konferencji prasowej :rozglada:
Ta konferencja - w Polsce takich niestety nie ma - clip jak zwykle porywajÂący 8)
I uwierzyÂłby kto, Âże Schneider na konstrukcji z garnkĂłw i puszek zaczynaÂł swojÂą edukacjĂŞ muzycznÂą :lol2: Wielki wybuch perkusji umarÂłego postawi na nogi 8) Plus caÂła reszta - mieszanka wybuchowa 8)
Nika pisze:Anita piszÂąca bloga :D
A dzisiejsza aktualizacja super - polecam :D
Anita coraz bardziej siĂŞ na nas otwiera :lol2:

CaÂły czas ma opory, ale jest coraz lepiej z pomniejszaniem dystansu i mam nadziejĂŞ, Âże w przyszÂłoÂści zmniejszy siĂŞ ... moÂże nie do zera, ale sukcesywnie... sukcesywnie bĂŞdzie siĂŞ stawaÂł mniejszym :D
Na razie wydaje mi siĂŞ, Âże Âśnie :o Anita piszÂąca bloga - kto jÂą do tego namĂłwiÂł :lol2: ?

A dzisiejsze Fakty teÂż takie jakby mniej zdystansowane :P
Ostatnio zmieniony wtorek 20 mar 2007, 19:01 przez Black Jack '62, łącznie zmieniany 1 raz.
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

http://www.tvn24.pl/wideo.html - a to blacku widziaÂłeÂś? Anita jest. :devil:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

No nie wiem, czy widzia³em, bo nie mogê znaleŸÌ. a czasu te¿ mam ma³o :/

Ale na pewno odszukam, jeÂśli Wy tego wczeÂśniej nie zrobicie ;)
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Maciekw
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Maciekw »

Marcin, podawaÂłem juÂż wczoraj ten adres.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

A Anita juÂż siĂŞ przygotowuje na stanowisku :tanczy:
Dziwne, bo wczoraj nie poÂżegnaÂła siĂŞ obwieszczeniem: ''do zobaczenia jutro'' :> Ale to nic :lol2:

Czytaliœcie dzisiejszy wpis na blogu :lol: ? Pocz¹tek po porostu œci¹³ mnie z nóg :o :lol:

Funcky - dziĂŞkuj Bogu, Âże TobÂą nigdy po Âścianach nie rzucaÂłem :lol: :lol: :lol: :buzi:

To na razie tyle :)

Obiecujê jeszcze wpaœÌ, ale wpierw muszê siê blogiem nacieszyÌ :lol2:

[ Dodano: Sro Mar 21, 2007 6:26 pm ]
Hmmm ... :mhm: Dziwne :roll: W F16 nie byÂło Anity :neutral:

MyÂślaÂłem zatem, Âże w PzP :uhh: Ale teÂż jej nie ma :roll:

CzyÂżby wpadÂła bloga aktualizowaĂŚ :rozglada:
Nooo, ale nieÂźle jej poszÂło :tanczy: :D :lol2:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Black Jack '62 pisze:A Anita juÂż siĂŞ przygotowuje na stanowisku :tanczy:
Dziwne, bo wczoraj nie poÂżegnaÂła siĂŞ obwieszczeniem: ''do zobaczenia jutro'' :> Ale to nic :lol2:
Black to byÂło widaĂŚ w serwisie nadawanym z blue boxa :lol: O 18:30 teÂż siĂŞ "przygotowywaÂła" :lol: Wczoraj teÂż tak byÂło, teÂż siĂŞ na to nabraÂłam :lol:
Czytaliœcie dzisiejszy wpis na blogu :lol: ? Pocz¹tek po porostu œci¹³ mnie z nóg :o :lol:
Anita blogujÂąca :tanczy: Kto by pomyÂślaÂł, Âże taka systematyczna bĂŞdzie, no i taka otwarta :D jak dla mnie podwĂłjne zaskoczenie ;) Walki z bratem :rozglada: skÂąd ja to znam :rozglada:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

jej Âśliczna sesja z AnitÂą w jakiejÂś gazecie,nie pamiĂŞtam jakiej!!jutro zaatakujĂŞ kiosk!!! :jupi: :jupi: oczywiÂście musiaÂło byĂŚ wspomniane,Âże Jej "ochÂłodzenie" hmm.. - no wiecie,o co chodzi -to tylko pozory...dokÂładnie,nic bardziej mylnego ;)
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
ODPOWIEDZ