Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

not that kind
Bywalec
Bywalec

Re: Agata Tomaszewska - poznańska reporterka

Post autor: not that kind »

Alchemik pisze:
obieżyświat pisze:
marcinkowsky pisze:Ojjhhh :szalony: !! Gdyby ktoś utworzył powyższy kierunek , nie musiałbym zmuszać się do nauki :szalony: !! Dzięki chłopaki ... zaraz sprawdzam , czy też dziewczyny :roll: ..... nie -dziewczyny najwyraźniej poszły w ślady Agatki i nas opuściły ..... :ech:
..no rzeczywiście :/
..tak jakby ich nie ma :/
..widać na forum pojawiają się tylko wtedy kiedy mają realny powód do tego żeby się pojawić ;)
Z założenia, ludzie pojawiają się tam, gdzie coś się dzieje :mhm: Może dziewczyny myślą, że u nas, przez wzgląd na Agatty nieobecność, dzieje się niewiele, żeby nie napisać - wcale :> W jakimż one są błędzie :lol2: Jak moglibyśmy je z tegoż błędu wyprowadzić :mhm: Jak im uświadomić, że mimo tymczasowej pauzy w karierze zawodowej bohaterki wątku, wątek tętni życiem :lol2:
Potężna siła musi mnie tu przyciągnąć na forum :lol2: Wiecie jaka :lol2: W moim przypadku dwa ma imiona :lol:
Forum tętni życiem to fakt :shock: Jestem w szoku :D Bardzo mnie to jednak cieszy :D Gratuluję kondycji, samozaparcia i samopoczucia :brawa:
Nie wpadam do Was zbyt często, bo szczerze powiedziawszy, ten czas, który poświęcam zwykle na robienie capsów, teraz wykorzystuję w inny sposób :lol2:

PS. Black - przykro mi z powodu psiaka ;( Swoją drogą :> Ile trwa żałoba po psie? :> :D
:D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

not that kind pisze:Potężna siła musi mnie tu przyciągnąć na forum :lol2: Wiecie jaka :lol2: W moim przypadku dwa ma imiona :lol:
..tak - wiem :lol2:
..jedno zaczyna się i zresztą też kończy na 'A' :lol2:
..a drugie na 'P' się zaczyna a na 'ł' kończy :lol2:

..to jak mamy pewność że Agatki nie dłuuugo jeszcze nie będzie..to niech Paweł nawet nie marzy o urlopie :nie: :lol2:
Forum tętni życiem to fakt :shock: Jestem w szoku :D Bardzo mnie to jednak cieszy :D Gratuluję kondycji, samozaparcia i samopoczucia :brawa:
..dzięki :lol2:
..życz nam przynajmniej takiej kondycji na przyszłość :lol2:
..nasz wątek ma bardzo trudną sytuację :/
..żeby go tkać musimy bardzo dużo szukać i kombinować żeby jako tako szło wszystko do przodu :lol2:
Nie wpadam do Was zbyt często, bo szczerze powiedziawszy, ten czas, który poświęcam zwykle na robienie capsów, teraz wykorzystuję w inny sposób :lol2:
..tylko nie odzwyczaj się od robienia capsów :lol2:
..bo to by było straszne :o
PS. Black - przykro mi z powodu psiaka ;( Swoją drogą :> Ile trwa żałoba po psie? :> :D
..nie mam pojęcia :lol2:
..ale to pewnie zależy od tego jak się psiaka kochało ;)
stajlus pisze:bez względu na to, gdzie jest intereują mnie dwie sprawy :D
kiedy wróci? :lol2: i czy opalona wróci? :lol2: słońcem święcącym w górach, czy słońcem święcącym nad oceanem? :lol2:
ja potrafię tę opaleniznę odróżniać :tanczy: więc się nie martwcie - pewne detale urlopu Agaty dla Was ogdadnę :lol2:
..taki pewny że pojechała się opalać :?: :lol2:
..a może na biegunie zimna jakimś się Agatka znajduje :?: :lol2:

..żart ;)
..mam nadzieję że Agatka nie zblednie do powrotu na wizję :lol2:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Alchemik pisze:
obieżyświat pisze:..Agatka naprawdę wiedziała co robi znikając na ten właśnie czas pogromów :rydzyk:
..nie wyobrażam sobie gdybym miał jeszcze teraz oglądać i wychwalać pod niebiosa pracę Agatki :lol2:
..ciężko było o czas na naukę :devil:

..no ale teraz znikam :lol2:
Gdyby Agatta nie miała jednak urlopu, skontaktowałbym się z Waszymi rodzicami, żeby odcięli Wam dopływ Agatty :lol2: Może nie tak od razu :mhm: Może po pierwszym niezdanym egzaminie dopiero :devil:
Narobiłbyś nam takiego obciachu Al :> ?? Niedobry Ty :devil: !!
Zaraz :mhm: ?? Chyba nie chcecie powiedzieć , że dla mających właśnie sesyję zniknięcie Agatki jest na rękę :> ?? To brzmi okrutnie :uhh: !!
obieżyświat pisze:
not that kind pisze:Potężna siła musi mnie tu przyciągnąć na forum :lol2: Wiecie jaka :lol2: W moim przypadku dwa ma imiona :lol:
..tak - wiem :lol2:
..jedno zaczyna się i zresztą też kończy na 'A' :lol2:
..a drugie na 'P' się zaczyna a na 'ł' kończy :lol2:

..to jak mamy pewność że Agatki nie dłuuugo jeszcze nie będzie..to niech Paweł nawet nie marzy o urlopie :nie: :lol2:

:hahaha: no tak , żeby nawet im się nie śniło w jednym czasie brać wolne :grozi: !!
notka :> ?? No nie mów , że Ty jesteś taką służbistką i tylko w służbowych sprawach jesteś gotowa do nas wpadać :> ?? Zapraszamy Cię częściej -my jesteśmy przecież ( przynajmniej tak mi się zawsze wydawało :mhm: ) bardzo gościnni i wszystkich przyjmujemy z otwartymi ramionami :lol2: !! No i jak widzisz , pomimo nieobecności Agatki jakoś sie trzymamy :lol2: !! A to najlepszy dowód , że jesteśmy jeszcze bardziej niż zwykle , łakomi na odwiedziny innych wspaniałych dziewczyn -bez wyrzutów sumienia :lol2: !!
stajlus pisze:bez względu na to, gdzie jest intereują mnie dwie sprawy :D
kiedy wróci? :lol2: i czy opalona wróci? :lol2: słońcem święcącym w górach, czy słońcem święcącym nad oceanem? :lol2:
ja potrafię tę opaleniznę odróżniać :tanczy: więc się nie martwcie - pewne detale urlopu Agaty dla Was ogdadnę :lol2:
..taki pewny że pojechała się opalać :?: :lol2:
..a może na biegunie zimna jakimś się Agatka znajduje :?: :lol2:
Ojjjhhh :P !! :hmm: Nawet nie wspominajcie mi o tym , że Agatka może teraz właśnie wylegiwać się na jakiejś plaży :szalony: !! Co jak co ,ale to strasznie pobudza moją wyobraźnie :lol2: !! :szalony:

Tak jak zresztą data , którą dzisiaj odnajdujemy w kalendarzu :szalony: !! I mamy Walentynki :szalony: !! Dla nas są to Walentynki bez naszej kochanej Agatki ;( !!
Ale widzę oczyma wyobraźni , jak ona spędza to święto...... :szalony: !! I widzę jaka jest szczęśliwa :szalony: !! :lol2:

Kochani -wszystkiego najlepszego z okazji dzisiaj przypadających Walentynek :* !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

marcinkowsky pisze:Narobiłbyś nam takiego obciachu Al :> ?? Niedobry Ty :devil: !!
Zaraz :mhm: ?? Chyba nie chcecie powiedzieć , że dla mających właśnie sesyję zniknięcie Agatki jest na rękę :> ?? To brzmi okrutnie :uhh: !!
Przed wszystkimi forumowiczami, przed Agattą - tak :ban: właśnie :devil: Przepędziłbym Was tam, gdzie Wasze miejsce w tym akurat czasie :lol2:
Ja mam już wszelkie sesyje za sobą, więc nawet przez myśl mi nie przemknęło, że urlop Agatty jest mi na rękę ;) Ale Wam jak najbardziej tak :lol2:
marcinkowsky pisze: :hahaha: no tak , żeby nawet im się nie śniło w jednym czasie brać wolne :grozi: !!
notka :> ?? No nie mów , że Ty jesteś taką służbistką i tylko w służbowych sprawach jesteś gotowa do nas wpadać :> ?? Zapraszamy Cię częściej -my jesteśmy przecież ( przynajmniej tak mi się zawsze wydawało :mhm: ) bardzo gościnni i wszystkich przyjmujemy z otwartymi ramionami :lol2: !! No i jak widzisz , pomimo nieobecności Agatki jakoś sie trzymamy :lol2: !! A to najlepszy dowód , że jesteśmy jeszcze bardziej niż zwykle , łakomi na odwiedziny innych wspaniałych dziewczyn -bez wyrzutów sumienia :lol2: !!
Stalowa zasada - nie zmuszaj do niczego kobiety :lol2: Kobieta sama wie, co dla niej najlepsze :lol2: Jeśli notka chce nas odwiedzać tylko i wyłącznie służbowo, to uszanuj jej wybór :lol2:
marcinkowsky pisze:Ojjjhhh :P !! :hmm: Nawet nie wspominajcie mi o tym , że Agatka może teraz właśnie wylegiwać się na jakiejś plaży :szalony: !! Co jak co ,ale to strasznie pobudza moją wyobraźnie :lol2: !! :szalony:

Tak jak zresztą data , którą dzisiaj odnajdujemy w kalendarzu :szalony: !! I mamy Walentynki :szalony: !! Dla nas są to Walentynki bez naszej kochanej Agatki ;( !!
Ale widzę oczyma wyobraźni , jak ona spędza to święto...... :szalony: !! I widzę jaka jest szczęśliwa :szalony: !! :lol2:
Dzisiaj to dopiero może szaleć nasza i innych wyobraźnia :lol2: Znając pomysłowość co niektórych "Walentych" :lol2: Chyba, że fakt i możliwość spędzania tego dnia razem, poskutkuje rutyną :lol2:
marcinkowsky pisze:Kochani -wszystkiego najlepszego z okazji dzisiaj przypadających Walentynek :* !!
Dziękuję, również przyłączam się do życzeń :lol2: Czas chyba najwyższy uruchomić walentynkową pocztę :lol2:
:tanczy:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:Przed wszystkimi forumowiczami, przed Agattą - tak :ban: właśnie :devil: Przepędziłbym Was tam, gdzie Wasze miejsce w tym akurat czasie :lol2:
Dobrze ,że nie przepędzałbyś nas tam , gdzie pieprz rośnie :devil: !! Drogi Alu :lol2: !! Pamiętasz , nie tak dawno temu .... o nawet kilka postów wyżej , notka pisała o sile , która ją tu przyciąga :szalony: !! Tak -siła przyciągania :szalony: !! Czy Ty zdajesz sobie do końca sprawę z tego jak potężna to jest siła i jakie ma oddziaływanie na każdego z nas :lol2: ?? :szalony:
To jest siła , która nawet jest w stanie zmusić nas do zaprzestania racjonalnego rozumowania :lol2: !! I Sprawiająca , że człowiek nie ma wyrzutów żadnych , że często jego zachowanie jest irracjonalne :szalony: !! A nawet cieszy się z takiego zachowania...... :szalony: !! :lol2:
Ta siła też trzyma nas przy życiu teraz , podczas chwil tak ciężkiej próby ..... podczas czegoś , co jest najgorszym zjawiskiem na świecie :/ ! ;( Podczas rozstania !! 8)
Ja mam już wszelkie sesyje za sobą, więc nawet przez myśl mi nie przemknęło, że urlop Agatty jest mi na rękę ;) Ale Wam jak najbardziej tak :lol2:
Jeśli rozumować racjonalnie :] !! :stop: !! :devil:
Dzisiaj to dopiero może szaleć nasza i innych wyobraźnia :lol2: Znając pomysłowość co niektórych "Walentych" :lol2: Chyba, że fakt i możliwość spędzania tego dnia razem, poskutkuje rutyną :lol2:
Ciekawe , czy agaty chłopak wykazał się i tym razem inwencją twórczą :lol2: ?? Tym razem , w tym roku ma Agatkę przy sobie , więc ma większe polu do popisu :lol2: !! Choć to , że ją ma przy sobie w gruncie rzeczy jednak nie większa tego pola , a raczej sprowadza inwencję twórczą do jednego.......... :lol2: !! :red: :szalony:
Czas chyba najwyższy uruchomić walentynkową pocztę :lol2: :tanczy:
Dostałeś już kolorową Walentynkę ode mnie :lol2: ?? :devil:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

marcinkowsky pisze:Ta siła też trzyma nas przy życiu teraz , podczas chwil tak ciężkiej próby ..... podczas czegoś , co jest najgorszym zjawiskiem na świecie :/ ! ;( Podczas rozstania !! 8)
w tym roku nie poszczęściło nam się :/
nie dość, że musieliśmy spędzać bez Agaty święto jej imienia, to jeszcze teraz "samotne" Walentynki :/

ale pocieszam się, że być może, mimo tego, że nie przeczyta naszych życzeń dla niej, to Agata pomyśli o nas? Obrazek :rozglada:
tell me what you want... :D
tell me what you need :D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

stajlus pisze:w tym roku nie poszczęściło nam się :/
nie dość, że musieliśmy spędzać bez Agaty święto jej imienia, to jeszcze teraz "samotne" Walentynki :/
Prawda wszystko , co piszesz :/ !! ;) No , ale pamiętaj , że Sylwestra i Wigilię z Agatką spędzili............. :roll: spędzić mogliśmy :/ !! Echhhjj , znowu nie wyszło pocieszanie :devil: !! Przypomniało mi się , że nie widziałem na żywo sylwestrowych relacji i wigilijnych serwisów od początku :/ !! No , ale na szczęście Święty Mikołaj czuwał od wigilii do Sylwka i nagrania mamy :tanczy: !! A Agatka te dwa świąteczne dni w robocie "zarwać" musiała ;) !! Niejako dla nas -widzów ;) !! Więc teraz te niemniej ważne święta niech należycie obświętuje :lol2: !! Należy jej się to :lol2: !!
ale pocieszam się, że być może, mimo tego, że nie przeczyta naszych życzeń dla niej, to Agata pomyśli o nas? Obrazek :rozglada:
:o Czkawki jej nie życzę :devil: !! Nie dzisiaj :nie: !! :lol2: Już przestaję o niej myśleć :szalony: !! Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

marcinkowsky pisze: :o Czkawki jej nie życzę :devil: !! Nie dzisiaj :nie: !! :lol2: Już przestaję o niej myśleć :szalony: !! Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
serce nie sługa? :hahaha: zabawny jesteś :lol: szczerze :lol:

ja też nie życzę nikomu czkawki dziś wieczorem, a już na pewno nie Agacie :nie:
co najwyżej delikatnego rumieńca wywołanego naszymi myślami o niej :red:

Obrazek Obrazek Obrazek
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

stajlus pisze:serce nie sługa? :hahaha: zabawny jesteś :lol: szczerze :lol:
To miłe :lol2: !! To , czyli to , że cię rozbawiłem :lol2: !! Nie to ,że serce nie sługa ;) !! Bo gdyby sługą było ,to życie byłoby o wiele łatwiejsze :spiewa: !! Ano nie sługa i sługą nie chce wcale być :nie: !!
stajlus pisze:ja też nie życzę nikomu czkawki dziś wieczorem, a już na pewno nie Agacie :nie:

Obrazek Obrazek Obrazek
Ani ja czkawki nikomu , nawet największemu wrogowi nie życzę :o !! :nie: No moooożżeeee ....... nie , nie , nie :stop: !! Absolutnie nikomu :] !!
A Agatce rzeczywiście tym bardziej nie :lol2: !! Ani ,rano , ani po południu , ani wieczorem :lol2: !! Trudno trafić jaka u niej pora teraz ,bo najprawdopodobniej jest w innej strefie czasowej :lol2: !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze:
stajlus pisze:serce nie sługa? :hahaha: zabawny jesteś :lol: szczerze :lol:
To miłe :lol2: !! To , czyli to , że cię rozbawiłem :lol2: !! Nie to ,że serce nie sługa ;) !! Bo gdyby sługą było ,to życie byłoby o wiele łatwiejsze :spiewa: !! Ano nie sługa i sługą nie chce wcale być :nie: !!
..w takim razie każdy nasz dzisiejszy post powinien zaczynać się mniej więcej tak :lol2:
:arrow:

..Obrazek

..co..nie :?: :lol2:

..mam nadzieję że odczytacie odpowiednio żart :?: :lol2:
..dzis mam niesamowicie dobry nastrój :tanczy:
..czasu mało ale starczy go na złożenie Wam życzeń :lol2:
..Wszystkiego dobrego z okazji dnia św. Walentego :jupi:
marcinkowsky pisze:
stajlus pisze:ja też nie życzę nikomu czkawki dziś wieczorem, a już na pewno nie Agacie :nie:

Obrazek Obrazek Obrazek
Ani ja czkawki nikomu , nawet największemu wrogowi nie życzę :o !! :nie: No moooożżeeee ....... nie , nie , nie :stop: !! Absolutnie nikomu :] !!
A Agatce rzeczywiście tym bardziej nie :lol2: !! Ani ,rano , ani po południu , ani wieczorem :lol2: !! Trudno trafić jaka u niej pora teraz ,bo najprawdopodobniej jest w innej strefie czasowej :lol2: !!
..pewnie macie rację ;)
..strefa czasowa o której myślimy wskazywałaby że Agatka dopiero szykuje się na romantyczną kolację i wieczór :lol2:
..i miejmy nadzieję że nic go nie zakłóci :lol2:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:..w takim razie każdy nasz dzisiejszy post powinien zaczynać się mniej więcej tak :lol2:
Prawie jak w horrorze :lol2: !! Ja aż tak bardzo jak horroru , tego co mnie spotkało się nie boję :lol2: !! Te dwie połówki serca też niczego nie odzwierciedlają :lol2: !! Przynajmniej nie ze strony Agatki :lol2: !!
..mam nadzieję że odczytacie odpowiednio żart :?: :lol2:
..dzis mam niesamowicie dobry nastrój :tanczy:
Na najważniejszą rzecz czasu Ci starczyło :lol2: !! Cieszę się , że jednak , pomimo wczorajszych zapewnień, zdecydowałeś się
wpaść :lol2: !! A teraz , kiedy wszelkie pozory dobrego samopoczucia z powodu Walentynek bez Agatki zachowane , zamknąć się w czterech ścianach i szlochać :lol2: !! :lol:
..pewnie macie rację ;)
..strefa czasowa o której myślimy wskazywałaby że Agatka dopiero szykuje się na romantyczną kolację i wieczór :lol2:
..i miejmy nadzieję że nic go nie zakłóci :lol2:
Musiałeś mi to uświadomić :hyh: ?? Teraz umrę z zazdrości :ech: !! :xx:
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

marcinkowsky pisze:
obieżyświat pisze:..w takim razie każdy nasz dzisiejszy post powinien zaczynać się mniej więcej tak :lol2:
Prawie jak w horrorze :lol2: !! Ja aż tak bardzo jak horroru , tego co mnie spotkało się nie boję :lol2: !! Te dwie połówki serca też niczego nie odzwierciedlają :lol2: !! Przynajmniej nie ze strony Agatki :lol2: !!
przecież ona nas do niczego nie prowokowała nigdy :neutral: sami sobie jesteśmy winni, że tak daliśmy się "urządzić" ;)
A teraz , kiedy wszelkie pozory dobrego samopoczucia z powodu Walentynek bez Agatki zachowane , zamknąć się w czterech ścianach i szlochać :lol2: !! :lol:
żadne pozory ;) przecież wszyscy zorientowani w temacie, bez względu na to, co byśmy nie napisali, wiedzą jak bardzo tęsknimy i w tęsknocie cierpimy ;(
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

stajlus pisze:przecież ona nas do niczego nie prowokowała nigdy :neutral: sami sobie jesteśmy winni, że tak daliśmy się "urządzić" ;)
Z reguły :> !! Ale co powiesz o tych spojrzeniach , uśmiechach , którymi wabiła nas od czasu do czasu :rozglada: ?? Myślisz , ze to wszystko działo się bez jej wiedzy , że kradliśmy jej spojrzenia i uśmiechy bez Agatki przyzwolenia :neutral: ??
żadne pozory ;) przecież wszyscy zorientowani w temacie, bez względu na to, co byśmy nie napisali, wiedzą jak bardzo tęsknimy i w tęsknocie cierpimy ;(
No jasne , że tak ;) !! Ale ku pokrzepieniu serc , trzeba coś na pusty żołądek rzucić ;) !! Jakiś korzonek , byle tylko próbować zobaczyć w nim szlachetnego grzyba :rozglada: !!
Nie pytajcie mnie , skąd mi przyszło to porównanie :devil: !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Alchemik pisze:Stalowa zasada - nie zmuszaj do niczego kobiety :lol2: Kobieta sama wie, co dla niej najlepsze :lol2: Jeśli notka chce nas odwiedzać tylko i wyłącznie służbowo, to uszanuj jej wybór :lol2:
O właśnie! :D Naprawdę, to nowe zajęcie zastępcze pochłania mnie na tyle, że brakuje mi czasu na net :lol2:
Ale nie martwcie się ;) Jak raz się nauczyłam robić Capsy, to tak jak z chodzeniem - już tego nie zapomnę :lol2:

Acha :D Wszystkiego najlepszego :lol2: Okazję do składania życzeń znacie :lol2:
:D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:O właśnie! :D Naprawdę, to nowe zajęcie zastępcze pochłania mnie na tyle, że brakuje mi czasu na net :lol2:
Ale nie martwcie się ;) Jak raz się nauczyłam robić Capsy, to tak jak z chodzeniem - już tego nie zapomnę :lol2:
No to cudownie :lol2: !! Poza tym możesz czasem ćwiczyć na Pawle ..... robienie capsów :lol2: !!
Nie wiem , czym takim się zajęłaś w miejsce capsowania , ale bardzo mnie to trapi :mhm: ?? Może zdradzisz mi sekretnie o co chodzi :> ?? Może i ja kiedyś , w chwili największej tęsknoty rzucę się w podobny wir ..... :rozglada: ?? :lol2: !!

not that kind pisze:Acha :D Wszystkiego najlepszego :lol2: Okazję do składania życzeń znacie :lol2:
:*
To w ramach podzięki za moją e-kartkę :lol2: ? Ooooopsss -wygadałem się :lol2: !! :devil:
ODPOWIEDZ