Magda Sakowska

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Nika pisze:Co Ty nawet biedakowi piasek w oczy nie wieje gdy ida świeta!
Ano się pomyliłem. Nie było po nim ani widu, ani słychu, więc wnioski nasunęły mi się same. :stop:
Nika pisze:Ciekawe co przyniesie jutro dzien?
Porannik - Górlicki i Kuźniar, Dnż - Boska i ?, SI +RW - J. Porada :spiewa:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Re:

Post autor: Nika »

kamilo pisze:Porannik - Górlicki i Kuźniar, Dnż - Boska i ?, SI +RW - J. Porada :spiewa:
Co to za grafik? Załaples jakas fuche na Wiertniczej i dyzury ustalasz?! :lol2: To proponuje obok Boskiej Kacperka umiescic w DnZ!
Camilo
Guru
Guru

Nika pisze:Co to za grafik? Załaples jakas fuche na Wiertniczej i dyzury ustalasz?! To proponuje obok Boskiej Kacperka umiescic w DnZ!
Ano mam czasami takie ciągotki, że chciałbym na Wiertniczej te grafiki ustalać. Zwłaszcza takiej jednej :devil: Tutaj akurat grafik nasuwa się sam po doświadczeniem i obserwacjach ostatniego tygodnia. Oby nie tak samo rzetelny jak w przypadku arcziego :spiewa:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Re:

kamilo pisze: Ano mam czasami takie ciągotki, że chciałbym na Wiertniczej te grafiki ustalać. Zwłaszcza takiej jednej :devil:
Marzenie kazdego forumowicza, tylko nie moje! :lol2: Bo chyba... mam za dobrze! :roll: :spiewa: Takiej jednej powiadasz?! Nie wiem czemu, ale i tak wowczas cos mi sie zdaje, zebys jakimis blizej nieokreslonymi zlosliwosciami losu mijał sie z ta cudna dama.
Oby nie tak samo rzetelny jak w przypadku arcziego :spiewa:
Ze co? :>
Camilo
Guru
Guru

Nika pisze:Marzenie kazdego forumowicza, tylko nie moje! Bo chyba... mam za dobrze!
Nie chyba, a na pewno. Jak wszystko idzie zgodnie z planem to masz takie dni jak ja wczorajszy od 5.30 do 16.50 :shock:
Takiej jednej powiadasz?! Nie wiem czemu, ale i tak wowczas cos mi sie zdaje, zebys jakimis blizej nieokreslonymi zlosliwosciami losu mijał sie z ta cudna dama.
Cudna dama by reporterowała 3 razy w tygodniu, a w weekendy siedziała wieczorkiem :lol2:
Ze co?
Poranek się sprawdza. Czekam jeszcze na Magdę w Dnż :rydzyk:
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Magda z DDTVN :D :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Z Magdaleną spotkałem się dziś już w okolicach 9, gdy przekazywała mi informacje na antenie tvn :lol2:
Tylko te serwisiki dla ddtvn takie krótkie- 3 informacje i po sprawie :rozglada:
Magda pewnie czasem zła, że nie może tam jakiegoś polityka przemaglować :lol2:
Ale od czego Magdzia na tvn24 :lol2: W serwisie o 12 gościła pana z policji, z którym rozmawiała na temat świątecznej sytuacji na drogach :D Przy okazji wywołała do relacji Pawła Łukasika- jak to dobrze, że Sako nie musi tracić czasu na stanie przy drodze i gadać o takich rzeczach :lol2:

Obrazek Obrazek

Natomiast w seriwsie o 13 nie było żadnych rozmów, ale Magda wspaniale wszystko zagospodarowała :lol2:
Troche o świętach, trochę o innych sprawach :D Rozbawiła ją relacja Anny Seremak z Zakopanego, która śledziła Wielkosobotnie przygotowania górali :lol2: Na koniec góral ublał Anne wodą, co spowodowało, że piękny uśmiech zagościł na buzi Pani Redaktor. Dodała, że z Anną będzie mogła połączyć się dopiero, kiedy ta się wysuszy :lol2:

Obrazek Obrazek
maxxx

Magda niezbyt długo zabalowała w serwisie nadawanym o 16, po niecałych 4 minutach musiała skończyć by zaprosic na Kalejdoskop i jak to powiedziala: Na najnowszy teledysk Britney Spears. Mina, ktora Magda zaserwowala nam tuz po wypowiedzeniu tych "magicznych" slow mowila sama za siebie 'Nie przychodze tu po to by gadac o glupotach zwiazanych z jakas panienka z Hollywood, ale o powazniejszych rzeczach' Na szczescie po 17 bylo ciut dluzej i obylo sie bez kompromitujacych zaproszen, za to zapowiedziala z pieknym usmiechem swoja uroczą kolezanke redakcyjna Joasie Krynska :aniol:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Re: Magda Sakowska

Takie uroki weekendowych wydan Dnia na Zywo :szalony: , jest bardziej rozrywkowo stad teledysk Britney :lol2: Tez widzialam ten megakrotki serwis Magdy i nie szlo nie zauwazyc tej minki przy zapraszaniu do Kalejdoskopu. :szalony: Trudno sie dziwic panna Spears to nie jest szczyt marzen serwisowych tematow, ale kto wie moze to bylo tez spowodowane tym, ze Magda serio przejela sie losem tego zagubionego chlopca w okolicach Konina w Wielkopolsce, i tuz po tak smutnym niusie trudno sie automatycznie przelaczyc i byc uchachanym zapowiadajac jakies kolejne rozrywkowe video skandalistki Ameryki.
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Wcale się nie dziwię, że Magdzia była zdegustowana :lol2: Ona tu o poważnych rzeczach i musi zapowiadać jakąś amerykańską gwiazdkę :spiewa: No ale ja nie o tym chciałem :lol2: Pragnę złożyć Magdalenie najwspanialsze życzenia z okazji Wielkanocy :tanczy: Niech ma pocieche z synka, większej częstotliwości w objawianiu się chyba życzyć nie muszę :D

I jeszcze zajączek :arrow:

Obrazek

No a przede wszystkim trzeba zwrócić uwagę na fakt, że Sako dziś prowadzi świąteczne wydanie DnŻ :tanczy:
Aktualnie zagaduje Maję Popielarską o pogodę :P

Obrazek Obrazek
Camilo
Guru
Guru

Nie da się ukryć, że pewnie mimo tęsknoty za synkiem i mężem ma bardzo dobry nastrój w Dnż i częściej się uśmiecha.
Widać, że w święta (jakiekolwiek) w TVN24 panuje bardzo miła atmosfera :D
Obrazek Obrazek
lukaszo
Zbanowany
Zbanowany

Re:

Post autor: lukaszo »

To prawda Sakowska dzisiaj jest boska :D
Ostatnio zmieniony niedziela 23 mar 2008, 13:48 przez lukaszo, łącznie zmieniany 1 raz.
TVN - programowo najlepsza
maxxx

No tak Magda dziś jest taka świąteczna :szalony: Dwa serwisy widziałem w Jej wykonaniu :aniol: Pierwszy wydaje mi się przebiegł z małymi kłopotami z prompterem (tak myśle) :uhh: Ale zwykły widz tego nie zauważy,Magda sprytnie z tego wybrnęła delikatnie spogladając w notatki :brawa:
Poza tym jak juz napisał arczi Magda rozmawiała z Mają.I wręcz wymagała by ta zapewniła,że idzie wiosna :lol2:
Chyba już wiemy,że Magda nie lubi zimy :nie: A gdy się dowiedziała,że jeszcze drobna zima wróci spuentowała to krótkim 'cudownie' :lol2:
A tak to o Kubice dopytuje,wymaga wkrótce zwycięstw-dusza sportowa-kto by się spodziewał :lol2:
arczi pisze:Pragnę złożyć Magdalenie najwspanialsze życzenia z okazji Wielkanocy Niech ma pocieche z synka, większej częstotliwości w objawianiu się chyba życzyć nie muszę
Jeśli można od maxxx'a teeeeeeż :lol2: :tanczy:
lukaszo
Zbanowany
Zbanowany

Re:

Post autor: lukaszo »

maxxx pisze:No tak Magda dziś jest taka świąteczna :szalony: Dwa serwisy widziałem w Jej wykonaniu :aniol: Pierwszy wydaje mi się przebiegł z małymi kłopotami z prompterem (tak myśle) :uhh: Ale zwykły widz tego nie zauważy,Magda sprytnie z tego wybrnęła delikatnie spogladając w notatki :brawa:
Poza tym jak juz napisał arczi Magda rozmawiała z Mają.I wręcz wymagała by ta zapewniła,że idzie wiosna :lol2:
Chyba już wiemy,że Magda nie lubi zimy :nie: A gdy się dowiedziała,że jeszcze drobna zima wróci spuentowała to krótkim 'cudownie' :lol2:
A tak to o Kubice dopytuje,wymaga wkrótce zwycięstw-dusza sportowa-kto by się spodziewał :lol2:
arczi pisze:Pragnę złożyć Magdalenie najwspanialsze życzenia z okazji Wielkanocy Niech ma pocieche z synka, większej częstotliwości w objawianiu się chyba życzyć nie muszę
Jeśli można od maxxx'a teeeeeeż :lol2: :tanczy:
no i ja też przyłączam się do tych życzeń :D
TVN - programowo najlepsza
Camilo
Guru
Guru

A ja tak coś dziś nie mogę się skupić na serwisach prowadzonych przez Magdę bo co chwilę słyszę z kuchni: Weź rozłóż sztućce, Choć spróbować, bo wydaje mi się, że jest za słone, Pospiesz się, bo za 10 minut przychodzą goście :roll:

No i dołączam się do życzeń. Myślę, że się nie pogniewacie :rozglada: Dodam jeszcze, by być usatysfakcjonowanym z pracy, choć oglądając serwisy nie wiem czy to jest Madzi w ogóle potrzebne :szalony:
ODPOWIEDZ