Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Erwin
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Erwin »

Obrazek
Obrazek
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

Agata Tomaszewska - capsy

Post autor: salladyn »

Macie swojÂą ulubienicĂŞ ;)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

:o ch³opaki :lol2: Sk¹d ta szczodroœÌ capsowa? Wzruszyliœcie mnie do ³ez :) Dziêki :P
Ale najpierw ... pierwsza by³a Agata, kiedy ujrza³em j¹ o poranku - wzruszenie (czy coœ innego :> ) odebra³o mi mowê :P Taka piêkna i z fryzur¹, o jakiej marzy³em :P Wprawdzie o poranku wola³bym j¹ w innych okolicznoœciach ogl¹daÌ :szalony: ale niechaj bêdzie i ryneczek :lol2: PóŸniej ju¿ jej widzieÌ nie mog³em :( i z tego, co widzê na capsach musia³y mnie min¹Ì co najmniej dwie relacje :(
Za to w raporcie rekompensata w trzech odsÂłonach: kwintesencja problemu w relacji Agatki spod sÂądu gostyĂąskiego :D
I w tym wejÂściu fryzura juÂż idealnie taka ... och chciaÂłem napisaĂŚ taka jakÂą lubiĂŞ u Agaty oglÂądaĂŚ najbardziej, czyli grzyweczka lekko w bok i ku gĂłrze podpiĂŞta, ale skÂąd mi wiedzieĂŚ jakÂą lubiĂŞ najbardziej, skoro pierwszy raz w tym uczesaniu AgatkĂŞ widziaÂłem :lol2:
..nie bĂŞdĂŞ opisywaÂł jak wyglÂądaÂł bĂłj ale to byÂło coÂś w rodzaju tej reklamy poczty gÂłosowej
Nie mĂłw, Âże zbiÂłeÂś rodzicom drogocennÂą wazĂŞ :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

No proszê, proszê, Agata to taka ma³a eleganciara 8) czêsto widze j¹ w tych jej bia³ych marynareczkach, które sa jej do twarzy, a dzisiaj jeszcze te koraliki przy szyi.. :) No i jak to zauwazy³ Jack- grzyweczka ³adnie spiêta na boczek. Ale wracaj¹c do relacji Agatki to gdyby nie to , ¿e widzia³am j¹ w relacji spod s¹du , to bym by³a juz prawie pewna, ¿e by³a dziœ w Wa-wie w sejmie, otó¿ po godzinie 12, tvn24 nadawa³o konferencje Tuska i jedna z reporterek mia³a identycznie brzmi¹cy g³os do Agaty... , ale potem tak jak mówiê widzia³am ja pod s¹dem w relacji, wiêc wiem, ¿e to nie mog³a byc ona, tylko omam s³uchowy :lol:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

No proszĂŞ, proszĂŞ, Agata to taka maÂła eleganciara 8) czĂŞsto widze jÂą w tych jej biaÂłych marynareczkach, ktĂłre sa jej do twarzy, a dzisiaj jeszcze te koraliki przy szyi..
Œmia³o mo¿na rzec, ¿e Agata jest jedn¹ z lepiej ubieraj¹cych siê i prezentuj¹cych siê dziennikarek w tej stacji 8) Stroje dobiera nader gustownie 8) Prezentuj¹ siê na niej rewelacyjnie 8) Dba o swój wizerunek medialny, w pierwszej kolejnoœci kszta³tuje go oczywiœcie poprzez swoj¹ pracê, ale dodatkowo ubogaca czynnikami, nazwaÌ by je mo¿na, pozaracjonalnymi - no wzi¹Ì choÌby te naszyjnkiki :szalony: Experymenty z fryzurami :szlony:

:mhm: wizerunek medialny :roll: Ciekawe, czy mocno odbiega od tego rzeczywistego, prywatnego wizerunku Agaty? :D Wygl¹da inaczej w rzeczywistoœci ni¿ ten, który oberwujemy w tvn24 :roll: Czy Agata, ta wystêpuj¹ca przed kamerami, mocno ró¿ni siê od ''niemedialej'' samej siebie ... :rozglada:
i jedna z reporterek miaÂła identycznie brzmiÂący gÂłos do Agaty... , ale potem tak jak mĂłwiĂŞ widziaÂłam ja pod sÂądem w relacji
Mo¿e to dobra wró¿ba na przysz³oœÌ? ;)
No choĂŚby tĂŞ najbliÂższÂą .. jutrzejszÂą :rozglada:

[ Dodano: Wto Sie 22, 2006 10:18 pm ]
MaÂłe poprawki :lol2:

MiaÂło byĂŚ: naszyjniki :D

MiaÂło byĂŚ niemedialnej :D

MiaÂło byĂŚ :szalony: a nie '' :szlony: ''

Dobrej ''szalonej'' nocy ÂżyczĂŞ :szalony:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

nika pisze:tvn24 nadawaÂło konferencje Tuska i jedna z reporterek miaÂła identycznie brzmiÂący gÂłos do Agaty...
ja teÂż odniosÂłem wraÂżenie,Âże to Agatka.ale to byÂło raczej niemoÂżliwe,wiĂŞc pomyÂślaÂłem,Âże to Krynia,a Âże skoro Krynia,to moÂże nakrzyczy na Tuska :lol: No i wÂłaÂściwie nie wiadomo kto to byÂł,ale to juÂż nie ma znaczenia,skoro to nie byÂła Agata :roll:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..jest nowy dzieĂą i nowy poranek i Agatka w Poranku tvn24 w serwisie o 8. :jupi: :jupi:
..jeÂżeli wczoraj pisaliÂśmy wyglÂądaÂła piĂŞknie to nie mam pojecia co dzis napisaĂŚ :lol2:

..nie wiem teÂż czy dobrze widziaÂłem ale chyba miaÂła nowÂą czarnÂą marynarkĂŞ w ktĂłrej wyglÂąda po prostu.. po prostu szaÂłowo :szalony:

..z fryzurÂą teÂż co znĂłw zrobiÂła :szalony:

..a mĂłwiÂła o jakimÂś tragicznym wypadku :(

..wczoraj do momentu jej relacji w raporcie grzaÂłem paluszki Âżeby jÂą zbesztaĂŚ za za krĂłtkie relacje w DNÂŻ :evil: ale dobrze Âże tego nie zrobiÂłem bo w raporcie zarobiÂła u mnie swojÂą relacjÂą kolejne plusy :)
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

obieÂżyÂświat pisze:..jest nowy dzieĂą i nowy poranek i Agatka w Poranku tvn24 w serwisie o 8. :jupi: :jupi:
I jeszcze przed jedenastÂą byÂła :D ZnalazÂła siĂŞ chwilka czasu w przerwie rozprawy i poÂświĂŞcili jÂą m.in. na live'a z Poznania :lol2:
..nie wiem teÂż czy dobrze widziaÂłem ale chyba miaÂła nowÂą czarnÂą marynarkĂŞ w ktĂłrej wyglÂąda po prostu.. po prostu szaÂłowo :szalony:
Nie nowa - stara marynara :lol2: To tylko przy bardzo mocno zachmurzonym niebie nad rynkiem wszystkie barwy wyglÂądaÂły na ciemniejsze :lol2:
Krzysiu, szybko doszedÂłeÂś do siebie po tej relacji :lol: Z Black'ym byÂło nieco gorzej :lol2:
Wspó³czujê, tak w ogóle, ch³opakom ;) Agata nie u³atwia im ¿ycia :devil:
..z fryzurÂą teÂż co znĂłw zrobiÂła :szalony:
W Poradku tak, ale w serwisie juÂż ,,klasyczna'' :lol2:
..a mĂłwiÂła o jakimÂś tragicznym wypadku :(
Niestety :/ I takie siĂŞ zdarzajÂą :(
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

dzis ma grzyweczkĂŞ, jednak wole jÂą wÂłaÂśnie w tej fryzurce najbardziej 8)
aveo pisze:
nika pisze:tvn24 nadawaÂło konferencje Tuska i jedna z reporterek miaÂła identycznie brzmiÂący gÂłos do Agaty...
ja teÂż odniosÂłem wraÂżenie,Âże to Agatka.ale to byÂło raczej niemoÂżliwe,wiĂŞc pomyÂślaÂłem,Âże to Krynia,a Âże skoro Krynia,to moÂże nakrzyczy na Tuska :lol: No i wÂłaÂściwie nie wiadomo kto to byÂł,ale to juÂż nie ma znaczenia,skoro to nie byÂła Agata :roll:
A czemu to Krynia miaÂłaby nakrzyczeĂŚ na Tuska?? Ja odniosÂłam kiedys wraÂżenie , Âże politycy Platformy bardzo sie lubiÂą z KrynskÂą, na jakiejÂś konferencji Tuska i SÂławomira Nowaka (PO) w momencie gdy sie Joasia przedstawiÂła by zadaĂŚ pytanie, pan poseÂł Nowak przesÂłaÂł jej bardzo serdeczny uÂśmiech, wskazujÂący na wielkÂą sympatie do Joasi :)
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

aveo pisze:
ja teÂż odniosÂłem wraÂżenie,Âże to Agatka.
To niemoÂżliwe z prostej przyczyny - Agata ma niepowtarzalny gÂłos :P
nika pisze: A czemu to Krynia miaÂłaby nakrzyczeĂŚ na Tuska??
A czemu ''nakrzyczaÂła na Marcinkiewicza? :devil:
A czemu tak w ogĂłle dyskutujecie o tym w wÂątku Agaty :>
Funckyrella pisze:ZnalazÂła siĂŞ chwilka czasu w przerwie rozprawy i poÂświĂŞcili jÂą m.in. na live'a z Poznania
Jak ta stacja potrafi czasem miÂło zaskakiwaĂŚ :lol2: CzĂŞsto dziaÂły siĂŞ o wiele bardziej waÂżne rzeczy, a informacja przewijaÂła siĂŞ zaledwie na pasku, ale nie tym razem :) Tak piĂŞknie mogÂłoby byĂŚ zawsze :D Agata siedzi sobie w studio (albo przebywa w plenerze), inni pracownicy podajÂą jej na tacy nagrany materiaÂł, a ona relacjonuje przebieg wydarzeĂą na wizji :lol2:
Funckyrella pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..nie wiem teÂż czy dobrze widziaÂłem ale chyba miaÂła nowÂą czarnÂą marynarkĂŞ w ktĂłrej wyglÂąda po prostu.. po prostu szaÂłowo :szalony:

Nie nowa - stara marynara To tylko przy bardzo mocno zachmurzonym niebie nad rynkiem wszystkie barwy wyglÂądaÂły na ciemniejsze
Zgadza siĂŞ. (Ci userzy zawsze na temat :lol2: ) TeÂż miaÂłem podobne odczucia :P Pochmurne niebo ... aura tajemniczoÂści ... CzerĂą jest kolorem konserwatywnym, trudnym do sklasyfikowania, dodaje tajemniczoÂści - Agata w czerni, czy teÂż ciemnym brÂązie wyglÂąda jeszcze bardziej ezoterycznie :P
Z Black'ym byÂło nieco gorzej
Ja nawet nie muszĂŞ widzieĂŚ i sÂłyszeĂŚ Agaty, a od czasu jej pojawienia siĂŞ w tvn24 nie jestem sobÂą i nie poznajĂŞ niektĂłrych swoich zachowaĂą :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Black Jack '62 pisze:Zgadza siĂŞ. (Ci userzy zawsze na temat :lol2: )
..zawsze do usÂług :lol2: szanownej panny Agatki of course :lol2:
Agata w czerni, czy teÂż ciemnym brÂązie wyglÂąda jeszcze bardziej ezoterycznie
..Âżeby nie byÂło Âże coÂś wyolbrzymiamy :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

[ Dodano: Sro Sie 23, 2006 9:00 pm ]
..miaÂłem siĂŞ nie chwaliĂŚ ale moja natura chwalipiĂŞty nie daje mi spokoju :lol2:
..poza tym lubiĂŞ kiedy ludzie mi zazdroszczÂą :lol2:

..Agata odpisaÂła dziÂś na mĂłj mail :jupi:

..nie bĂŞdĂŞ siĂŞ chwaliÂł co do niej napisaÂłem :red: ale myÂślĂŞ Âże Agata siĂŞ nie obrazi jak upubliczniĂŞ tego krĂłtkiego aczkolwiek miÂłego maila :)

:arrow: Agata Tomaszewska dziÂś o 22.55 napisaÂła:
Witam i bardzo dziĂŞkujĂŞ za zaskakujÂąco miÂłe sÂłowa! Faktycznie tydzieĂą byÂł waleczny i wciÂąz na brak pracy nie narzekam. Bo narzekaĂŚ tym bardziej nie mogĂŞ jeÂśli okazuje siĂŞ, Âże trud nasz doceniony ;) Dlatego raz jeszcze ogromnie dziĂŞkujĂŞ i uÂśmiechaĂŚ obiecujĂŞ siĂŞ bardziej :)

Pozdrawiam serdecznie,
Agata
..trzymam za sÂłowo :lol2:

[ Dodano: Sro Sie 23, 2006 9:03 pm ]
..poprawka - maila dostaÂłem dziÂś o 20.55 :D
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

..Agata odpisaÂła dziÂś na mĂłj mail :jupi:
MoÂżesz czuĂŚ siĂŞ naprawdĂŞ docenionym fanem - gratulujĂŞ i cieszĂŞ siĂŞ razem z tobÂą :lol2:
Co do treÂści maila, to z tym uÂśmiechem moÂże byĂŚ nielada problem :? Agata bardzo rzadko mĂłwi o rzeczach, ktĂłre mogÂłaby okrasiĂŚ promiennym uÂśmiechem :/ No, ale poczekajmy :D Przekonamy siĂŞ moÂże w najbliÂższym czasie, czy jest ,,sÂłowna'' :lol2:
obieÂżyÂświat pisze:..miaÂłem siĂŞ nie chwaliĂŚ ale moja natura chwalipiĂŞty nie daje mi spokoju :lol2:
..poza tym lubiĂŞ kiedy ludzie mi zazdroszczÂą :lol2:
Ty, ale masz pod³¹ cechê charakteru :x
..nie bĂŞdĂŞ siĂŞ chwaliÂł co do niej napisaÂłem :red: ale myÂślĂŞ Âże Agata siĂŞ nie obrazi jak upubliczniĂŞ tego krĂłtkiego aczkolwiek miÂłego maila :)
Myœlê, ¿e Agata powinna pójœÌ za ciosem i jednak opublikowaÌ treœÌ twojego maila :devil:
No skoro masz takie zapĂŞdy do przechwalania siĂŞ, to pokaÂż co do niej napisaÂłeÂś takiego zaskakujÂąco miÂłego :lol2:
Black Jack '62 pisze:To niemoÂżliwe z prostej przyczyny - Agata ma niepowtarzalny gÂłos :P
A na pewno nie jest to brzmienie ani w 1% podobne :devil:
(Ci userzy zawsze na temat :lol2: )
Czyli tak jak mam w umowie napisane :lol2:
Ja nawet nie muszĂŞ widzieĂŚ i sÂłyszeĂŚ Agaty, a od czasu jej pojawienia siĂŞ w tvn24 nie jestem sobÂą i nie poznajĂŞ niektĂłrych swoich zachowaĂą :lol2:
Co ty nie powiesz :hahaha:

:uhh: Dzisiaj ani Âśladu po Agatce :(
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Funckyrella pisze: No skoro masz takie zapĂŞdy do przechwalania siĂŞ, to pokaÂż co do niej napisaÂłeÂś takiego zaskakujÂąco miÂłego :lol2:
..prĂŞdzej zaciÂągnĂŞ siĂŞ do piechoty morskiej :lol:
..tak wÂłaÂściwie to byÂłem po prostu szczery byÂłem sobÂą ale nie napisaÂłem nic zdroÂżnego czy teÂż nic takiego czego mĂłgÂłbym siĂŞ teraz wstydziĂŚ ale sĂŞk w tym Âże zrobiÂłem to bardzo nieumiejĂŞtnie :/
..pozostaje mieĂŚ nadziejĂŞ Âże przynajmniej Agata dobrze bawiÂła siĂŞ czytajÂąc maila :lol2:
..marzyÂłem o tym by w koĂącu do niej napisaĂŚ i w koĂącu odwaÂżyÂłem siĂŞ :szalony:
:uhh: Dzisiaj ani Âśladu po Agatce :(
..do 'dobrego' Âłatwo siĂŞ przyzwyczaiĂŚ :)
..bez 'dobrego'' trudno ÂżyĂŚ :(
..nudzĂŞ siĂŞ bez niej :(
..czekaÂłem na niÂą od 7. rano.. nie doczekaÂłem siĂŞ.. :(
..po tych piĂŞknych dniach teraz czujĂŞ siĂŞ ajk bez rĂŞki :? ..no w kaÂżdym bÂądÂź razie czuje siĂŞ jakby bardzo mi czegoÂś (kogoÂś) brakowaÂło do peÂłni szczĂŞÂścia .. :(
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

No patrzcie - a kiedyÂś spieraÂł siĂŞ ze mnÂą, Âże jest ode mnie bardziej nieÂśmiaÂły :lol: WyszÂło szydÂło z worka :lol: Czy zazdroszczĂŞ :> Cholernie Ci zazdroszczĂŞ zarĂłwno odpowiedzi jak i odwagi 8)

Ja jestem z natury nieœmia³y, ale tylko w relacjach bezpoœrednich, za jakie kontakt mailowy uwa¿am :lol2: Natomiast - i to postrzegam jako swoisty paradox - do Agaty nie wys³a³em jeszcze listu, poniewa¿ mam zbyt wyrafinowane oczekiwania w kontekœcie ewentualnej odpowiedzi - taka odpowiedŸ, jak¹otrzyma³eœ obie¿yœwiat, by mnie nie usatysfakcjonowa³a :lol: Oczekiwania s¹ trochê naiwne, nie myœlê przy tym utopijne, lecz nieprzystaj¹ce do rzeczywistoœci. To nie oznacza, ¿e do nie piszê listów do niej :lol: A i owszem, ca³e mnóstwo ju¿ napisa³em :lol: Z ka¿d¹ dob¹ staj¹ siê bardziej wyrafinowane, nierozs¹dne, nierealistyczne, zbyt kontrowersyjne ... :lol2: Szczere listy piszê wy³¹cznie do szuflady i pojmujê je jako zabieg autoterapeutyczny :lol2: No nie wiem dlaczego tak siê dziejê, ale przeczucie mi podpowiada, ¿e Agata nie odpisa³aby na ¿aden z moich listów, które piszê do niej, a które jak ju¿ pisa³em l¹duj¹ w szufladzie ..., ale najczêœciej jednak w koszu :lol2:
Nawet ja sam nie czytam drugi raz tego, co wyprodukujĂŞ i chowam to czym prĂŞdzej, bo to jest niewywaÂżone i szalone. Chyba sam bym siĂŞ rumieniÂł podczas powtĂłrnej lektury :lol2:
W miejscach publicznych, takich jak to, staram siĂŞ, by moje wypowiedzi byÂły stonowane, koncentrowaÂły siĂŞ na ocenie pracy Agaty, by w jak najmniejszym stopniu wprawiaÂły czytajÂących w osÂłupienie, zaÂżenowanie - staram siĂŞ pisaĂŚ zdrowo i konkretnie. :lol: A czy mi siĂŞ to udaje - pozostawiam ocenie czytajÂących (jeÂśli takowi istniejÂą :lol2: ).
..poprawka - maila dostaÂłem dziÂś o 20.55 :D
No tak, bo o 22.55 wszystkie grzeczne dziewczynki juÂż smacznie ÂśpiÂą :lol2: ... przynajmniej powinny :>
..do 'dobrego' Âłatwo siĂŞ przyzwyczaiĂŚ :)
..bez 'dobrego'' trudno ÂżyĂŚ :(
Nie b¹dŸmy zach³anni :lol2: Trochê odpocz¹Ì Agatce dajmy :lol2:
Poza tym tĂŞsknota to teÂż poÂżywne i inspirujÂące uczucie ... :rozglada:
Mandi
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mandi »

aveo pisze:A czemu to Krynia miaÂłaby nakrzyczeĂŚ na Tuska?? Ja odniosÂłam kiedys wraÂżenie , Âże politycy Platformy bardzo sie lubiÂą z KrynskÂą, na jakiejÂś konferencji Tuska i SÂławomira Nowaka (PO) w momencie gdy sie Joasia przedstawiÂła by zadaĂŚ pytanie, pan poseÂł Nowak przesÂłaÂł jej bardzo serdeczny uÂśmiech, wskazujÂący na wielkÂą sympatie do Joasi :)
Agata przypomina odrobinĂŞ mojÂą koleÂżankĂŞ, przynajmniej jeÂśli chodzi o fryzurĂŞ. :roll: WolaÂłam gdy miaÂła dÂłuÂższe wÂłosy. Co do Joasi to wiadomo dlaczego posÂłowie jÂą lubiÂą :lol: ZresztÂą ktory facet ÂżywiÂłby do niej antypatiĂŞ. :devil:
ODPOWIEDZ