Moderator: Łukasz
Nie mĂłw, Âże zbiÂłeÂś rodzicom drogocennÂą wazĂŞ..nie bĂŞdĂŞ opisywaÂł jak wyglÂądaÂł bĂłj ale to byÂło coÂś w rodzaju tej reklamy poczty gÂłosowej
ÂŚmiaÂło moÂżna rzec, Âże Agata jest jednÂą z lepiej ubierajÂących siĂŞ i prezentujÂących siĂŞ dziennikarek w tej stacjiNo proszĂŞ, proszĂŞ, Agata to taka maÂła eleganciaraczĂŞsto widze jÂą w tych jej biaÂłych marynareczkach, ktĂłre sa jej do twarzy, a dzisiaj jeszcze te koraliki przy szyi..
Mo¿e to dobra wró¿ba na przysz³oœÌ?i jedna z reporterek mia³a identycznie brzmi¹cy g³os do Agaty... , ale potem tak jak mówiê widzia³am ja pod s¹dem w relacji
ja teÂż odniosÂłem wraÂżenie,Âże to Agatka.ale to byÂło raczej niemoÂżliwe,wiĂŞc pomyÂślaÂłem,Âże to Krynia,a Âże skoro Krynia,to moÂże nakrzyczy na Tuskanika pisze:tvn24 nadawaÂło konferencje Tuska i jedna z reporterek miaÂła identycznie brzmiÂący gÂłos do Agaty...
I jeszcze przed jedenastÂą byÂłaobieÂżyÂświat pisze:..jest nowy dzieĂą i nowy poranek i Agatka w Poranku tvn24 w serwisie o 8. :jupi: :jupi:
Nie nowa - stara marynara..nie wiem teÂż czy dobrze widziaÂłem ale chyba miaÂła nowÂą czarnÂą marynarkĂŞ w ktĂłrej wyglÂąda po prostu.. po prostu szaÂłowo :szalony:
W Poradku tak, ale w serwisie juÂż ,,klasyczna''..z fryzurÂą teÂż co znĂłw zrobiÂła :szalony:
Niestety :/ I takie siĂŞ zdarzajÂą..a mĂłwiÂła o jakimÂś tragicznym wypadku
A czemu to Krynia miaÂłaby nakrzyczeĂŚ na Tuska?? Ja odniosÂłam kiedys wraÂżenie , Âże politycy Platformy bardzo sie lubiÂą z KrynskÂą, na jakiejÂś konferencji Tuska i SÂławomira Nowaka (PO) w momencie gdy sie Joasia przedstawiÂła by zadaĂŚ pytanie, pan poseÂł Nowak przesÂłaÂł jej bardzo serdeczny uÂśmiech, wskazujÂący na wielkÂą sympatie do Joasiaveo pisze:ja teÂż odniosÂłem wraÂżenie,Âże to Agatka.ale to byÂło raczej niemoÂżliwe,wiĂŞc pomyÂślaÂłem,Âże to Krynia,a Âże skoro Krynia,to moÂże nakrzyczy na Tuskanika pisze:tvn24 nadawaÂło konferencje Tuska i jedna z reporterek miaÂła identycznie brzmiÂący gÂłos do Agaty...No i wÂłaÂściwie nie wiadomo kto to byÂł,ale to juÂż nie ma znaczenia,skoro to nie byÂła Agata
To niemoÂżliwe z prostej przyczyny - Agata ma niepowtarzalny gÂłosaveo pisze:ja teÂż odniosÂłem wraÂżenie,Âże to Agatka.nika pisze:tvn24 nadawaÂło konferencje Tuska i jedna z reporterek miaÂła identycznie brzmiÂący gÂłos do Agaty...
A czemu ''nakrzyczaÂła na Marcinkiewicza? :devil:nika pisze: A czemu to Krynia miaÂłaby nakrzyczeĂŚ na Tuska??
Jak ta stacja potrafi czasem miÂło zaskakiwaĂŚFunckyrella pisze:ZnalazÂła siĂŞ chwilka czasu w przerwie rozprawy i poÂświĂŞcili jÂą m.in. na live'a z Poznania
Zgadza siĂŞ. (Ci userzy zawsze na tematFunckyrella pisze:obieÂżyÂświat pisze:..nie wiem teÂż czy dobrze widziaÂłem ale chyba miaÂła nowÂą czarnÂą marynarkĂŞ w ktĂłrej wyglÂąda po prostu.. po prostu szaÂłowo :szalony:
Nie nowa - stara marynara To tylko przy bardzo mocno zachmurzonym niebie nad rynkiem wszystkie barwy wyglÂądaÂły na ciemniejsze
Ja nawet nie muszĂŞ widzieĂŚ i sÂłyszeĂŚ Agaty, a od czasu jej pojawienia siĂŞ w tvn24 nie jestem sobÂą i nie poznajĂŞ niektĂłrych swoich zachowaĂąZ Black'ym byÂło nieco gorzej
..zawsze do usÂługBlack Jack '62 pisze:Zgadza siĂŞ. (Ci userzy zawsze na temat)
..Âżeby nie byÂło Âże coÂś wyolbrzymiamyAgata w czerni, czy teÂż ciemnym brÂązie wyglÂąda jeszcze bardziej ezoterycznie
..trzymam za sÂłowoWitam i bardzo dziĂŞkujĂŞ za zaskakujÂąco miÂłe sÂłowa! Faktycznie tydzieĂą byÂł waleczny i wciÂąz na brak pracy nie narzekam. Bo narzekaĂŚ tym bardziej nie mogĂŞ jeÂśli okazuje siĂŞ, Âże trud nasz docenionyDlatego raz jeszcze ogromnie dziĂŞkujĂŞ i uÂśmiechaĂŚ obiecujĂŞ siĂŞ bardziej
Pozdrawiam serdecznie,
Agata
MoÂżesz czuĂŚ siĂŞ naprawdĂŞ docenionym fanem - gratulujĂŞ i cieszĂŞ siĂŞ razem z tobÂą..Agata odpisaÂła dziÂś na mĂłj mail :jupi:
Ty, ale masz pod³¹ cechê charakteruobie¿yœwiat pisze:..mia³em siê nie chwaliÌ ale moja natura chwalipiêty nie daje mi spokoju![]()
..poza tym lubiĂŞ kiedy ludzie mi zazdroszczÂą![]()
Myœlê, ¿e Agata powinna pójœÌ za ciosem i jednak opublikowaÌ treœÌ twojego maila :devil:..nie bêdê siê chwali³ co do niej napisa³emale myœlê ¿e Agata siê nie obrazi jak upubliczniê tego krótkiego aczkolwiek mi³ego maila
A na pewno nie jest to brzmienie ani w 1% podobne :devil:Black Jack '62 pisze:To niemoÂżliwe z prostej przyczyny - Agata ma niepowtarzalny gÂłos![]()
Czyli tak jak mam w umowie napisane(Ci userzy zawsze na temat)
Co ty nie powiesz :hahaha:Ja nawet nie muszĂŞ widzieĂŚ i sÂłyszeĂŚ Agaty, a od czasu jej pojawienia siĂŞ w tvn24 nie jestem sobÂą i nie poznajĂŞ niektĂłrych swoich zachowaĂą
..prĂŞdzej zaciÂągnĂŞ siĂŞ do piechoty morskiejFunckyrella pisze: No skoro masz takie zapĂŞdy do przechwalania siĂŞ, to pokaÂż co do niej napisaÂłeÂś takiego zaskakujÂąco miÂłego![]()
..do 'dobrego' Âłatwo siĂŞ przyzwyczaiĂŚ:uhh: Dzisiaj ani Âśladu po Agatce
No tak, bo o 22.55 wszystkie grzeczne dziewczynki juÂż smacznie ÂśpiÂą..poprawka - maila dostaÂłem dziÂś o 20.55
Nie bÂądÂźmy zachÂłanni..do 'dobrego' Âłatwo siĂŞ przyzwyczaiĂŚ
..bez 'dobrego'' trudno ÂżyĂŚ
Agata przypomina odrobinĂŞ mojÂą koleÂżankĂŞ, przynajmniej jeÂśli chodzi o fryzurĂŞ.aveo pisze:A czemu to Krynia miaÂłaby nakrzyczeĂŚ na Tuska?? Ja odniosÂłam kiedys wraÂżenie , Âże politycy Platformy bardzo sie lubiÂą z KrynskÂą, na jakiejÂś konferencji Tuska i SÂławomira Nowaka (PO) w momencie gdy sie Joasia przedstawiÂła by zadaĂŚ pytanie, pan poseÂł Nowak przesÂłaÂł jej bardzo serdeczny uÂśmiech, wskazujÂący na wielkÂą sympatie do Joasi
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 24 gości