Moderator: Łukasz
Dobrze, Âże sybic zrobiÂł wszystko, co naleÂżaÂło :tanczy:epsztajnek pisze:Fajnie, Âże udaÂło ci siĂŞ utrwaliĂŚ to niecodzienne zjawisko
Ja te¿ mia³em taki zamiar, ale poniewa¿ nie by³em chyba jeszcze dostatecznie obudzony, zamiast cofn¹Ì nagranie do "scapsowania" , skasowa³em je :hmm:
W sobotê Sylwia t³umaczy³a KuŸniarowi ( który w wiadomy sposób to skomentowa³ ), ¿e ma k³opoty z wzrokiem i musi je ( znaczy siê te k³opoty ) maskowaÌ ( takie by³y mniej wiêcej s³owa Sylwii )Ca³y czas zastanawiam siê, czemu one tak w³aœciwie s³u¿¹?
Faktycznie, Sylwia wyglÂąda uroczoepsztajnek pisze:uczesanie + okulary zestrojone z ciemnym ubiorem , a do tego kontrastujÂące kolczyki.
Po raz kolejny sprawdza siĂŞ teza, Âże kaÂżda kobieta wymaga odpowiedniej oprawy![]()
Owszem sÂłyszaÂłem i ja, co Sylwia odpowiedziaÂła wÂścibskiemu koledze :devil: Ale nie potraktowaÂłem tego aÂż tak powaÂżnie... czyÂżbym Âźle zrobiÂł :mhm:W sobotĂŞ Sylwia tÂłumaczyÂła KuÂźniarowi ( ktĂłry w wiadomy sposĂłb to skomentowaÂł ), Âże ma kÂłopoty z wzrokiem i musi je ( znaczy siĂŞ te kÂłopoty ) maskowaĂŚ ( takie byÂły mniej wiĂŞcej sÂłowa Sylwii )
RzeczywiÂście :oepsztajnek pisze:Chyba takAle nie potraktowaÂłem tego aÂż tak powaÂżnie... czyÂżbym Âźle zrobiÂł :mhm:![]()
Przyjrzyj siĂŞ lewemu oku Sylwii - coÂś rzeczywiÂście jest "nie tak"... :mhm:
ZakÂładam, Âże Sylwia nie mruÂży specjalnie tego oka bardziej, niÂż prawego :mhm:
Wszystko na to wskazuje, Âże takepsztajnek pisze:Z oczami juÂż chyba w porzÂądku..![]()
MiÂło, Âże to zauwaÂżyÂł, ale mi tego szczegĂłlnie uÂświadamiaĂŚ nie musiaÂłsybic pisze:Reporterka od zadaĂą specjalnych - jak okreÂśliÂł dziÂś Jarek.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 7 gości