Sylwia Majcher

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: sybic »

ObrazekObrazek
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Tak sybic! :lol2: Dok³adnie jedn¹ z tych porannych relacji mia³em na myœli pisz¹c, ¿e to one w³aœnie utwierdzi³y mnie w przekonaniu o tym, ¿e Sylwia z powodzeniem mog³aby zaj¹Ì siê na poziomie ogólnopolskim tym kongresem :tanczy:

A uÂśmiech :) CzymÂże ten p. KuÂźniar zasÂłuÂżyÂł, by zgarniaĂŚ od koleÂżanek tak wspaniaÂłe "laurki"? :D
SzczĂŞÂściarz :D
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Sylwii "ktoÂś wpadÂł do oka" - jak okreÂśliÂł to Jarek i dlatego ma okulary ;)
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Fajnie, Âże udaÂło ci siĂŞ utrwaliĂŚ to niecodzienne zjawisko :)
Ja te¿ mia³em taki zamiar, ale poniewa¿ nie by³em chyba jeszcze dostatecznie obudzony, zamiast cofn¹Ì nagranie do "scapsowania" , skasowa³em je :hmm:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Komentarz gospodarza poranka wyjÂątkowo nietrafiony :devil:
epsztajnek pisze:Fajnie, Âże udaÂło ci siĂŞ utrwaliĂŚ to niecodzienne zjawisko :)
Ja te¿ mia³em taki zamiar, ale poniewa¿ nie by³em chyba jeszcze dostatecznie obudzony, zamiast cofn¹Ì nagranie do "scapsowania" , skasowa³em je :hmm:
Dobrze, Âże sybic zrobiÂł wszystko, co naleÂżaÂło :tanczy:
MuszĂŞ was zaskoczyĂŚ :lol2: JuÂż raz zdarzyÂło siĂŞ, Âże Sylwia miaÂła na nosie okulary :tanczy: To byÂło dawno temu, relacja ze studia, ale pamiĂŞtam, Âże byÂły to te same okulary :lol2: Ciekawe, czy nosi je, poniewaÂż musi, czy to taka zachcianka? :lol2:

A tematycznie Tvn24 zrobiÂła duÂży krok w kierunku ÂświÂąt BN :lol2: Sylwia naprawdĂŞ zorientowana w potrawach :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Oj podpasowa³y Sylwii te okularki :tanczy: Ca³y czas zastanawiam siê, czemu one tak w³aœciwie s³u¿¹? :D Zastanawiam siê - to chyba w pe³ni uzasadnione? :lol2: Do tej pory Sylwia radzi³a sobie bez, wiêc na pewno nie mo¿e chodziÌ o ¿adn¹ wadê wzroku :D Chyba, ¿e do tej pory Sylwia nosi³a szk³a :mhm: A jeœli nie, to dlaczego posadzi³a na nosie te i akurat takie z grubymi oprawkami okulary? :D Moda? :lol2: Zachcianka? :lol2:
Czy coÂś jeszcze innego? :lol2:
Mniejsza z tym, mimo, Âże bardzo przykuwa ten detal uwagĂŞ :lol2:

NajwaÂżniejsze, Âże Sylwia serwuje live'y z czĂŞstotliwoÂściÂą juÂż dawno przeze mnie nieobserwowanÂą :) :tanczy:
epsztajnek

:shock:
MuszĂŞ to napisaĂŚ :!:
Owszem , zawsze traktowaÂłem SylwiĂŞ jako bardzo sympatycznÂą dziennikarkĂŞ ( i dziewczynĂŞ ) , ale nic ponadto :neutral:
Dzisiaj, patrzÂąc na powyÂższe capsy, po raz pierwszy stwierdzam: Sylwia wyglÂąda przeuroczo :brawa: :brawa: :brawa:
uczesanie + okulary zestrojone z ciemnym ubiorem , a do tego kontrastujÂące kolczyki.
Po raz kolejny sprawdza siĂŞ teza, Âże kaÂżda kobieta wymaga odpowiedniej oprawy :D
Ca³y czas zastanawiam siê, czemu one tak w³aœciwie s³u¿¹?
W sobotĂŞ Sylwia tÂłumaczyÂła KuÂźniarowi ( ktĂłry w wiadomy sposĂłb to skomentowaÂł ), Âże ma kÂłopoty z wzrokiem i musi je ( znaczy siĂŞ te kÂłopoty ) maskowaĂŚ ( takie byÂły mniej wiĂŞcej sÂłowa Sylwii )
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:uczesanie + okulary zestrojone z ciemnym ubiorem , a do tego kontrastujÂące kolczyki.
Po raz kolejny sprawdza siĂŞ teza, Âże kaÂżda kobieta wymaga odpowiedniej oprawy :D
Faktycznie, Sylwia wyglÂąda uroczo :P Lecz nie mniej uroczo bez Âżadnej oprawy w postaci tych gadÂżetowych dodatkĂłw :lol2:
W sobotĂŞ Sylwia tÂłumaczyÂła KuÂźniarowi ( ktĂłry w wiadomy sposĂłb to skomentowaÂł ), Âże ma kÂłopoty z wzrokiem i musi je ( znaczy siĂŞ te kÂłopoty ) maskowaĂŚ ( takie byÂły mniej wiĂŞcej sÂłowa Sylwii )
Owszem sÂłyszaÂłem i ja, co Sylwia odpowiedziaÂła wÂścibskiemu koledze :devil: Ale nie potraktowaÂłem tego aÂż tak powaÂżnie... czyÂżbym Âźle zrobiÂł :mhm:
epsztajnek

Ale nie potraktowaÂłem tego aÂż tak powaÂżnie... czyÂżbym Âźle zrobiÂł :mhm:
Chyba tak :neutral:
Przyjrzyj siĂŞ lewemu oku Sylwii - coÂś rzeczywiÂście jest "nie tak"... :mhm:
ZakÂładam, Âże Sylwia nie mruÂży specjalnie tego oka bardziej, niÂż prawego :mhm:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:
Ale nie potraktowaÂłem tego aÂż tak powaÂżnie... czyÂżbym Âźle zrobiÂł :mhm:
Chyba tak :neutral:
Przyjrzyj siĂŞ lewemu oku Sylwii - coÂś rzeczywiÂście jest "nie tak"... :mhm:
ZakÂładam, Âże Sylwia nie mruÂży specjalnie tego oka bardziej, niÂż prawego :mhm:
RzeczywiÂście :o
Teraz zaczynam siĂŞ martwiĂŚ :rozglada: A moÂże to po prostu jakaÂś alergia :mhm:
epsztajnek

Z oczami juÂż chyba w porzÂądku.. :D
Obrazek Obrazek
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:Z oczami juÂż chyba w porzÂądku.. :D
Wszystko na to wskazuje, Âże tak :) moÂże jedynie to jest nie tak, Âże oczki trochĂŞ jakby niewyspane :lol2: A wczeÂśniej mogÂło byĂŚ tak, ze dopadÂła SylwiĂŞ jakaÂś alergia :mhm: NiewaÂżne :) NajwaÂżniejsze, ze sytuacja siĂŞ unormowaÂła :)
A Sylwia na stanowisku live'ujÂącym :D
Dzisiaj stawiaÂłem na dwie moÂżliwoÂści, poniewaÂż byÂły dwa tematy, za ktĂłre mogÂła byĂŚ odpowiedzialna redakcja wrocÂławska :D Pierwszy, to tragiczne w skutkach tÂąpniĂŞcie w kopalni, a drugi to proces :) StawiaÂłem na to, a wÂłaÂściwie, to miaÂłem nadziejĂŞ, Âże Sylwia pozostanie w studio i bĂŞdzie opowiadaÂła o procesie i... tak siĂŞ staÂło :lol2:
Dobrze, Sylwia nie marznie i moÂże siedzieĂŚ w ciepÂłym studio :D
Gorzej jak bêd¹ jej kazali w ci¹gu dnia wyjœÌ jednak na zewn¹trz :spiewa:
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Reporterka od zadaĂą specjalnych - jak okreÂśliÂł dziÂś Jarek.
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Us³ysza³em "Wroc³aw", zobaczy³em ruchome schody i od razu zacz¹³em wypatrywaÌ na nich Sylwii :lol2:
sybic pisze:Reporterka od zadaĂą specjalnych - jak okreÂśliÂł dziÂś Jarek.
MiÂło, Âże to zauwaÂżyÂł, ale mi tego szczegĂłlnie uÂświadamiaĂŚ nie musiaÂł :lol2:
WydawaÌ by siê mog³o, ¿e Sylwia ju¿ niczym tak dog³êbnie zaskoczyÌ nie mo¿e, a ona wci¹¿ i wci¹¿ zaskakuje :tanczy: Jak to jest, ¿e ona potrafi siê w relacjach zatroszczyÌ o to, by scenariusz ich by³ taki bogaty w efekty specjalne? :lol2:
Prócz owych efektów, jest jeszcze treœÌ i profesjonalnie ona przekazana :lol2:
PochwaÂła za pomysÂłowe, a co najwaÂżniejsze ciepÂłe miejsce relacji i oczywiÂście za nietypowy, jak na reporterki Tvn24 strĂłj :brawa:
Sylwia wci¹¿ szuka wra¿eù :lol2: A widzowie maj¹ tê szczególn¹ okazjê, szukaÌ ich, i co najwa¿niejsze odnaleŸÌ je, razem z ni¹ :jupi:

Dobrze, Âże juÂż z pierwszÂą relacjÂą weszÂła tak efektownie, poniewaÂż nie wiem, jak w ciÂągu dnia uda mi siĂŞ zsynchronizowaĂŚ z pozostaÂłymi? ;(
ODPOWIEDZ