Materiały w głównym wydaniu "Faktów"

Rozmowy na temat Faktów TVN i wszystkiego co jest z nimi zwiazane.

Moderator: Łukasz

pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Eh ja niestety nie ogladalem ani wczoraj ani dzis faktow wiec za bardzo nie wiem o co dokladnie chodzi ale to co tu napisalas kamuii no to sie nigdy bym nie spodziweal po faktach i jeszcze Katarzyna kolenda - Zaleska ehh w glowie sie nie miesci :/
terraX
Bywalec
Bywalec

Post autor: terraX »

Eeee, co was tak oburza w tym materiale, ustalili coœ, to co mieli od³o¿yÌ to na pó³kê? Nie odebra³am tego jako atak na Tuska, koùcówka materia³u te¿ zreszt¹ podkreœli³a, ¿e Tusk to nie jego dziadek. :wink:
A poza tym promocja Tuska w Tvn przed ca³¹ kampaniê by³a nie do zniesienia :evil2:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Chodzi o to ze nikt nie daÂł im prawa grzebaĂŚ w Âżyciorysie tych ludzi...
Nie dziadek Tuska kandyduje a Tusk... i nie majÂą nic do mieszania siĂŞ w jego rodzinĂŞ. A jeÂśli nawet to mieli by prawo ujawniĂŚ Âże np. jego dziadek byÂł mordercÂą, szpiegiem czy kimÂś tam a nie byÂłym ÂżoÂłnieÂżem wermachtu... sorry ale tego samego pokroju ludzie czepiajÂą siĂŞ naszego PapieÂża i jego pobytu w Hitler Jugend czy tam organizacji do tego podobnej.
Ja oczekuje od zetelnego dziennika sprawozdania z kampani a nie taplania siê w czyjeœÌ rodzinnej przesz³oœci. OCHYDA...
Android <3
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

kamuii pisze:A jeÂśli nawet to mieli by prawo ujawniĂŚ Âże np. jego dziadek byÂł mordercÂą, szpiegiem czy kimÂś tam a nie byÂłym ÂżoÂłnieÂżem wermachtu...
Po pierwsze: Jakby Kurski nie zaszalaÂł to by nic nie ujawniali.
Po drugie: Nie rozumiem czemu czepiÂłaÂś siĂŞ akurat FaktĂłw - przecieÂż inne dzienniki tv teÂż o tym mĂłwiÂą.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

1. Popatrz sobie 2 posty wyÂżej :] i sam sobie odpowiedz... (gdybyÂś nie zauwaÂżyÂł o waramosciahc tam wspominam)
2. drugim powodem jest to ze nie bede tego powielaÂła do wÂątku WaramoÂści bo po co ???
3. Owszem wyniuchaÂł to Kurski ale to nie znaczy ze trzeba siĂŞ zniÂżac do jego poziomu rynsztokowego
Android <3
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

kamuii pisze:1. Popatrz sobie 2 posty wyÂżej :] i sam sobie odpowiedz... (gdybyÂś nie zauwaÂżyÂł o waramosciahc tam wspominam)
2. drugim powodem jest to ze nie bede tego powielaÂła do wÂątku WaramoÂści bo po co ???
3. Owszem wyniuchaÂł to Kurski ale to nie znaczy ze trzeba siĂŞ zniÂżac do jego poziomu rynsztokowego
Pomota³aœ trochê kolejnoœÌ (cyferki).
Co do 1 to mogÂłaÂś siĂŞ wstrzymaĂŚ z tymi negatywnymi komentarzami na temat FaktĂłw i materiaÂłu w nich do czasu obejrzenia WiadomoÂści czy innego dziennika.
Co do 3 - sprawa wymaga wyjaÂśnienia i nie mĂłw mi tutaj o Âżadnych poziomach bo jakby nie wspomnieli o tym w Faktach (w przeciwieĂąstwie do WiadomoÂści) to pewnie teÂż byÂś miaÂła petensje.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Nie prawda w tedy miaÂła bym pretensjĂŞ tylko do WaramoÂści a tak mam do obydwu :evil2:

Owszem mogÂłam siĂŞ powstrzymaĂŚ do czasu obejrzenia WaramoÂści ale nie musiaÂłam. To ze WaramoÂści to pokazaÂły to w jakiÂś sposĂłb usprawiedliwia Fakty ???
A jeœli chodzi Ci o to ¿eby to by³o w w¹tku o Waramosciach to poproœ £ukasza mo¿e przeniesie . Tyle ze tam bede atakowac tak samo wiêc to zadna ró¿nica. W sumie nie wiem o co Ci chodzi bo jak dot¹d by³am Faktom bardziej ni¿ Waramoœciom przychylna... ale nie wiem przeciez na tVN i Fakty nic powiedziec nie mo¿na :evil2:
Android <3
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

kamuii pisze:A jeœli chodzi Ci o to ¿eby to by³o w w¹tku o Waramosciach to poproœ £ukasza mo¿e przeniesie . Tyle ze tam bede atakowac tak samo wiêc to zadna ró¿nica.
Oj nie. Tym to niech siĂŞ wspaniali moderatorzy zajmujÂą czy tam ÂŁukasz.
kamuii pisze:W sumie nie wiem o co Ci chodzi bo jak dotÂąd byÂłam Faktom bardziej niÂż WaramoÂściom przychylna... ale nie wiem przeciez na tVN i Fakty nic powiedziec nie moÂżna :evil2:
MoÂżna powiedzieĂŚ tylko w tym wypadku nie ma powodu Âżeby to robiĂŚ. Tak jak mĂłwiÂłem: Sprawa zostaÂła nagÂłoÂśniona (co niczym zaskakujÂącym nie jest) wiĂŞc trzeba jÂą wyjaÂśniĂŚ moÂżliwie do koĂąca - jeÂśli pojawiÂły siĂŞ nowe fakty - tymbardziej. ByÂły pretnesje Âże wczoraj nie byÂło materiaÂłu o wywaleniu Kurskiego - w tym (dziejszym) przypadku byÂło by tak samo.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Ja moge mĂłwic tylko za siebie u mnie FAKTY miaÂły by plusa !!! a tak nie majÂą tyle ode mnie...
moje zdanie jest takie ze byÂło to obrzydliwe moze nie zauwaÂżyÂłeÂś ale wielu komentatorĂłw podkreÂśla ze kampaniĂŞ kreowaÂły media. I dzisiaj tez to miaÂło miejsce
Android <3
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

kamuii pisze:moje zdanie jest takie ze byÂło to obrzydliwe moze nie zauwaÂżyÂłeÂś ale wielu komentatorĂłw podkreÂśla ze kampaniĂŞ kreowaÂły media. I dzisiaj tez to miaÂło miejsce
Zauwa¿y³em, zauwa¿y³em. Liczyli siê tylko dwaj czo³owi faworyci a resztê mieli gdzieœ. Ale to chyba 'grzech' niemal wszystkich mediów. Kurski jeszcze bardziej to zjawisko pog³êbi³ - a dok³adniej jego 'czyn'.
terraX
Bywalec
Bywalec

kamuii pisze:Ja moge mĂłwic tylko za siebie u mnie FAKTY miaÂły by plusa !!!
Plusa :?: Za przemilczenie waÂżnej sprawy, czy plusa za trzymanie dalej linii Tuska? W tej kampanii Tusk to przecieÂż jest leitmotiv w Faktach, wszĂŞdzie Tusk, Tusk, potem Kaczor, a reszta faktycznie "gdzieÂś"( jak napisaÂł Kamil).
U mnie majÂą plusa za to, Âże powiedziaÂły, bo jest nadzieja, Âże bywajÂą jeszcze obiektywne, mimo swojej miÂłoÂści do Donalda. :evil2:
a Tusk wcale siĂŞ na media nie oburza, przeciwnie powiedziaÂł, Âże sam siĂŞ tÂą sprawÂą zainteresuje i chce jÂą wyjaÂśniĂŚ.
Nie wiem jak wy, ale ja czekam na dalszy ciÂąg tej sprawy, dzisiaj w Faktach. :)
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

terraX pisze:Plusa :?: Za przemilczenie waÂżnej sprawy, czy plusa za trzymanie dalej linii Tuska?
DokÂładnie o to mi chodziÂło. Przemilczenie waÂżnej sprawy. Potem mĂłwicie Âże w Faktach brakuje materiaÂłu na jakiÂś temat.
terraX
Bywalec
Bywalec

Kamil pisze:Potem mĂłwicie Âże w Faktach brakuje materiaÂłu na jakiÂś temat
To ja marudziÂłam, Âże nie byÂło Kurskiego w Faktach, nie kamuii :wink:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Ale tu nie chodzi o trzymanie czyjejÂś linii czy tez nie...
tu chodzi o elementarne zasady przyzwoitoÂści.
Po drugie ciekawe ze jakoÂś jesli chcÂą byĂŚ tacy dociekliwi i akurtani ( mĂłwiĂŞ tu o wszystkich mediach) To czemu sprawa Jaruckiej przyschÂła gĂłwnem ???? ;D
Android <3
terraX
Bywalec
Bywalec

Hehe dobre.. :)
WczeÂśniej teÂż chciaÂłam nawiÂązaĂŚ do Jaruckiej, ale w innym kontekÂście- Âże jak siĂŞ chce mieĂŚ porzÂądnÂą aferĂŞ z mediami w tle, to trzeba zrobiĂŚ takÂą burdĂŞ, jak ta z JaruckÂą, a nie takie coÂś jak z Tuskiem(bo to wogĂłle nie jest atak)
A czemu przysch³a? bieg ku newsom, a ju¿ zw³aszcza w Faktach, oni raczej rzadko powracaj¹ do spraw poruszanych wczeœniej (wyj¹tek- ciocia denatka, ale to jakby z innej pó³ki :evil2: )
Do Cimoszenki od poczÂątku wszystkie media byÂły Âźle nastawione i czaiÂły siĂŞ na niego, pamiĂŞtam taki jeden komentarz PÂłuski, niedobrze mi siĂŞ wtedy zrobiÂło...
ODPOWIEDZ