Jarosław Kuźniar

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Po Waszych alarmach będe się musial temu wszystkiemu bliżej przyjrzeć :mhm: Jakoś tak ostatnio niezbyt pilnie śledziłem Poranki :roll: A to pospać sobie chce dłużej jak można a to jakieś zajęcie.No ale jak takie kwiatki to trzeba rzucić wszystko by to wyjasnić.

Jarek taki blogger :spiewa: Aleś go zaatakował :spiewa:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

maxxx pisze:Jarek taki blogger Aleś go zaatakował
Szczerze, aż mnie zamurowało, gdy zobaczyłem kto mi odpowiedział. Czekałem na to zaledwie 10 minut :shock:
Wydawało mi się, że komentarz pozostanie bez odpowiedzi, bo gdyby Jarek chciał na wszystkie odpowiadać to by nic więcej nie mógł zrobić w ciągu dnia :spiewa:
maxxx

Re: Jarosław Kuźniar

Post autor: maxxx »

kamilo pisze:Szczerze, aż mnie zamurowało, gdy zobaczyłem kto mi odpowiedział. Czekałem na to zaledwie 10 minut
Wydawało mi się, że komentarz pozostanie bez odpowiedzi, bo gdyby Jarek chciał na wszystkie odpowiadać to by nic więcej nie mógł zrobić w ciągu dnia
Widocznie go zaciekawiłeś swoim postem.Może odebrał to jako troskę :spiewa: Nawiąż z nim kontakt :rozglada:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Widocznie go zaciekawiłeś swoim postem.Może odebrał to jako troskę Nawiąż z nim kontakt
Mam taki zamiar :D Może wyślę mu kiedyś PW, ale trzeba troszeczkę odczekać. W przeciwnym razie pomyśli, że jestem zbyt nachalny :spiewa:
PS. Teraz wszyscy będą próbować :lol:
konsta
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: konsta »

Hej ale wiecie co mi nie chodziło o to, że Jarek jest nienaturalny i to nie mila być z mojej strony jakiś zarzut do jego zachowania… Mi chodziło o to, że jest smutny i inny niż zwykle bez energii i entuzjazmu. Weźcie żebyśmy go nie zdołowali jeszcze bardziej. :grozi: :grozi: :grozi:
konsta
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: konsta »

To jest wpis na blogu Jarka:
"Często się gubimy
nawet w własnym sercu.
Spotkałem człowieka - zupełnie się zgubił -
zgubił się na ścieżkach
dobrze oznaczonych...
Nie widział już wyjścia
i nie chciał pomocy"

ks. Roman Indrzejczyk

Państwu. Państwu... i sobie życzę, żebyśmy więcej widzieli i rozumieli po tych Świętach..
Nie sadzicie, że coś z nim nie tak… ? On się zgubił, ma ewidentnie jakiś problem. :( :( :(
Camilo
Guru
Guru

Wniosek jest jeden - nikt z nas Jarkowi nie jest w stanie pomóc. Sytuacja musi się ustabilizować wcześniej czy później :ech:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Aj dajcie Wy już spokój temu Jarosławowi. Nie każdy musi codziennie tryskać humorem :nie:
Dni wyciszenia są z korzyścią dla niego :lol2: Poza tym bardziej się skupi na pracy niż na głupich dowicpach :D
Sam ksiądz Indrzejczyk zaleca wyciszenie, poza tym tyle mówią w tvn24 o chwilach zadumy- może sobie wziął do serca :lol2: Nie ma co w każdym razie włazić z butami w jego życie :stop:
Camilo
Guru
Guru

No wbrew temu co wcześniej pisałem, przyznaję rację arcziemu. Nie wiemy co jest tego powodem i się nie dowiemy, więc nie ma co wchodzić butami w jego życie :stop:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Uff, jak dobrze, ze tu arczi wkroczyl z odsiecza. :!: Bo atmosfera byla juz gesciutka....
To zeby jeszcze bardziej ja rozrzedzic to moze dodam rysunek ulubionego przez Jarka, Henryka Sawki :D :
Obrazek
I pamietajcie, zeby w swieta nie wsiadac za kolko po paru glebszych! :szalony: To tak ku przestrodze!
A jutro kolejny szalony Poranek z najlepszym duetem pod sloncem! :jupi:
Camilo
Guru
Guru

No i dobrze, że Nika z arczim wkroczyli do akcji. Nie ma zainteresowania - jest stary Jarek. Przynajmniej jak na moje oko :lol2:
Obrazek Obrazek
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

No właśnie, i o co było tyle niepokoju :lol2: Kamilo już nawet uwiecznił wesołego Jarka ;)
Kiedy włączyłem tvn24 o 7 zobaczyłem Jarosława i Krzysztofa przy jednym stole za stroikiem wielkanocnym :lol2:
Humor dopisuje obojgu, więc o jakichkowiek cichych dniach nie może być mowy :nie:
Camilo
Guru
Guru

arczi pisze:Kiedy włączyłem tvn24 o 7 zobaczyłem Jarosława i Krzysztofa przy jednym stole za stroikiem wielkanocnym
Ja po powrocie z rezurekcji włączyłem na skrót o 7.45 i był kurczak na tle blue box'a mówiący głosem Krzyśka :lol2:

PS. Znając poczucie humoru Jarka to możemy się spodziewać, że jutro pół załogi będzie musiało przytaszczyć do pracy ubranie zmienne, przede wszystkim Krzysiek. No chyba, że chcą wyjść mokrzy i się przeziębić :D
lukaszo
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: lukaszo »

Pan Jarek powiedział pod koniec poranka do zobaczenia za czas jakiś
Wiec chyba go jutro nie będzie
TVN - programowo najlepsza
Camilo
Guru
Guru

lukaszo pisze:Pan Jarek powiedział pod koniec poranka do zobaczenia za czas jakiś
Zabrzmiało to dość tajemniczo. Albo po prostu zapomniał swój grafik, albo zapowiada się jakiś urlop - czas wypoczynku i przemyśleń. Wielka szkoda, bo wiele się spodziewałem po jutrzejszym Poranku :uhh:
PS. A nie powiedział przypadkiem ''wkrótce''? Jeśli tak to zmienia postać rzeczy - u niego to oznacza coś zupełnie innego :>
ODPOWIEDZ