Dzisiaj mamy pierwsze urodziny wątku
W związku z tym, że wyjeżdżam na ulop i nie będzie mnie do końca lipca , myślę, że należycie "zaopiekujecie" się wątkiem :aniol: i Dagmarą oczywiście
Don Matteo pisze:myślę, że należycie "zaopiekujecie" się wątkiem i Dagmarą oczywiście
To postaram się w miare mozliwości Ale nie obiecuje,że będe wzorowym opiekunem..zresztą Daga już wyrosnięta
Dziś troszkę 'wyskoczyła' z przyszłościowym tematem EURO.A konkretniej kto z polskich sław ewentualnie byłby mile widziana postacia na banknotach.Tu kilka ujęć,które udało mi się uwiecznić Hihi pierwsze jest nietypowe
A potem się przeniosła przed Pałac :aniol: Aż mi się Jej żal zrobiło,że tak stoi tam i wyczekuje na Napieralskiego,a nawet Jej nic nie powiedzieli mądrego No ale chyba dziś przybyła do pracy na popołudnie :
Tłum dziennikarzy i kto jako pierwszy zadaje pytanie? Dagmara! Dziś aż dwukrotnie pokazali to w Wydarzeniach. Wczoraj krzyczała do wyjeżdżającego z Pałacu Prezydenckiego Napieralskiego: Panie Przewodniczący, prosimy! i stuknęła mu w drzwiczki, dziś pytała Simona Mola, o to, czy wiedział, że jest zarażony wirusem HIV.
..i na dokładkę,oczywiscie jako pierwsza zapytała Giertycha czy juz skończone spotkanie Na co Jej odpowiedział 'widać chyba,że wyszliśmy ' -czy jakoś tak . W każdym razie bardzo lotnie :?