Moderator: Łukasz
O nie! reklamy byly co 30 minut wiec o polowe dluzej niz piszesz, no ale sie zgadzam ze trwaly 15 minut.Tasiu pisze:Kiedy podczas dyskusji nad Sopockim festyiwalem wiele razy mĂłwiÂłem, Âże pierwszego dnia reklamy byÂły co 15 minut i trwaÂły 15 minut czyli udziaÂł 50% reklam to wszyscy bronili TVN, Âże musiaÂło tak byĂŚ bo muszÂą zarabiaĂŚ.
A czym mial sie POPiSac(:)) ?? :> :?Kowal pisze:Katastrofa, TVN siĂŞ nie popisaÂł.
Mam tylko jedno pytanie. Dlaczego w ocenie rozrywki stacji tvn pomijasz istotny element jakim jest "Najslabsze Ogniwo" i prowadzaca ten teleturniej Kazimiera Szczukamirecque pisze:
3.) Rozrywka - ocena 3
Dlaczego taka niska? Otó¿ wiêkszoœÌ programów rozrywkowych prowadzona jest bez charyzmy. Ja mo¿e ogranicze sie do oceny ludzi pod wzglêdem charyzmy:
a) Majewski - 10
c) Miecugow - 1
d) MoÂłek - 1
e) SoÂłtysik - 1
d) UrbaĂąski - 1 (Dobrze mu szÂło tylko w "Milionerach"
Tylko Majewski ma osobowoœÌ. Ca³a reszta s³ucha "g³osiku" w sch³uwace (prawdopodobie Miszczaka) i mówi jednym g³osem - "g³osem TVN-u".
Bo to 'Âżenada" a nie rozrywka?Mocne_ogniwo pisze:Mam tylko jedno pytanie. Dlaczego w ocenie rozrywki stacji tvn pomijasz istotny element jakim jest "Najslabsze Ogniwo" i prowadzaca ten teleturniej Kazimiera Szczuka![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 2 gości