TVN: sprawy biężące (dyskusja ogólna o stacji i Grupie TVN Discovery Polska)

Miejsce na dyskusje związane z TVN Warner Bros. Discovery; dział poświęcony obecnym i archiwalnym audycjom.

Moderator: Łukasz

TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

WÂłasnie ostatnio teÂż zauwaÂżyÂłem coÂś takiego jak opisuje autor wÂątku. I mnie siĂŞ teÂż to nie podoba !! :evil: Reklama-zwiastuny-reklama !! UwaÂżam, ze mimo iÂż przedtem te przerwy byÂły i tak niekiedy bardzo dÂługie to teraz siĂŞ jeszcze bardziej wydÂłuÂżyÂły. Jeszcze moÂżna by to ÂścierpieĂŚ gdyby taka sytuacja miaÂła miejsce podczas emisji jakiÂś super dÂługich filmĂłw a nie jak taka sytuacja ma miejsce (a ma!!) np. podczas W11. :evil:
ZIMA
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

MyÂślaÂłam ze mnie podczas wczorajszego Pottera szlag trafi :[

reklama zwiastun reklama jedne trwaÂły prawie 20 min do ciĂŞÂżkiej cholery !!!
Android <3
Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

Ta podczas Pottera to byÂło nie do wytrzymania. Katastrofa, TVN siĂŞ nie popisaÂł. WiedziaÂłem, Âże bĂŞdÂą reklamy ale nie w taklich iloÂściach i nie takie dÂługie. :mad:
Wróciłem!!
Tasiu
Początkujący
Początkujący

Post autor: Tasiu »

Kiedy podczas dyskusji nad Sopockim festyiwalem wiele razy mówi³em, ¿e pierwszego dnia reklamy by³y co 15 minut i trwa³y 15 minut czyli udzia³ 50% reklam to wszyscy bronili TVN, ¿e musia³o tak byÌ bo musz¹ zarabiaÌ. W pozosta³e dni reklamy by³y ju¿ mniej denerwuj¹ce, chocia¿ czyta³em opinie inne, ¿e pierwszy dzieù to by³y do wytrzymania a w pozosta³e ju¿ nie, ja jednak powiem, ¿e to pozosta³e dni by³y ju¿ lepsze (raz reklamy nie by³o 1 h 50 min ,a¿ tylko czeka³em kiedy bêdzie), w ka¿dym razie teraz mamy t¹ sam¹ sprawê: ZawartoœÌ filmu w filmie i nagle siê obudziliœcie. Czy to tylko Pottera nie wolno przerywaÌ ?? Sorry, ale ja wole aby mi przerwali na 15 minut film, abym siê przygotowa³, przygotowa³ jedzenie, gdzieœ zadzwoni³ itp, ale nie mam ochoty na przerwy co 15 minut na festiwalu, bo tam jestem na fali ogl¹dania i nie mam ochoty na przerywniki jak TV ma zarabiaÌ to powinna robiÌ 50 min koncerty i po ka¿dym 15-20 minut reklam , a filmy przerywaÌ co 1h 10 minut, bo to jest w³aœnie czas kiedy co niektórzy mog¹ zechcieÌ iœÌ do Wc, czy mog¹ zg³odnieÌ i liczyÌ na ta przerwê. Inne przerywniki w grê nie wchodz¹.
"Przyjaźń jest subtelną rozkoszą szlachetnych dusz..." - Safona
-------------
www.korek.end.pl
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Tasiu pisze:Kiedy podczas dyskusji nad Sopockim festyiwalem wiele razy mĂłwiÂłem, Âże pierwszego dnia reklamy byÂły co 15 minut i trwaÂły 15 minut czyli udziaÂł 50% reklam to wszyscy bronili TVN, Âże musiaÂło tak byĂŚ bo muszÂą zarabiaĂŚ.
O nie! reklamy byly co 30 minut wiec o polowe dluzej niz piszesz, no ale sie zgadzam ze trwaly 15 minut.
A co do reklam w HP nie wiem ile trwaly bo nie siedzialem ze stoperem przed telewizorem i nie odmierzalem ile trwaja reklamy. I mi one nie przeszkadzaly bo zawsze gdzies w ich czasie wychodzilem. :P
Kowal pisze:Katastrofa, TVN siĂŞ nie popisaÂł.
A czym mial sie POPiSac(:)) ?? :> :?
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
pawell

No i rezydentem zostal Russel Crowe (na 100% zle napisalem :evil2: ) glowny bohater z "Gladiatora". :D I wycieczke do Hollywood wygral jakis pan z Lodzi. :D
chandler
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: chandler »

pawell pisze:No i rezydentem zostal Russel Crowe (na 100% zle napisalem :evil2: ) glowny bohater z "Gladiatora". :D I wycieczke do Hollywood wygral jakis pan z Lodzi. :D
a z kÂąd wiesz?
pawell

chandler pisze:
pawell pisze:No i rezydentem zostal Russel Crowe (na 100% zle napisalem :evil2: ) glowny bohater z "Gladiatora". :D I wycieczke do Hollywood wygral jakis pan z Lodzi. :D
a z kÂąd wiesz?
W przerwch reklamowych w HP mowili o tym. :wink: :D
chandler
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: chandler »

UwzieliÂście siĂŞ na te reklamy a przecieÂż to telewizja kopmercyjna co prawda kiedyÂś byÂł tylko jeden blok reklamowy i zapowiedzi filmĂłw a TVN i Polsat niema co poruwnywaĂŚ./
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

To niech mĂłwiÂą Âże puszczajÂą blok reklamowy a w przerwie kawaÂłek filmu a nie na odwrĂłt :[

Najlepiej niech wogĂłle kaÂży kawaÂłek trwa 15 min a potem 30 min reklam a pomiĂŞdzy nimi jeszcze zapowiedzi filmĂłw
Android <3
pawell

pawell

Media Link bardzo czesto informuje nas o rzeczach o ktorych wiemy juz od paru dni. :? Lub nawet tygodni. :roll:
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Albo miesiĂŞcy (Dama Pik, ITVN w Australii).

Ale rozmowĂŞ o tym proponujĂŞ kontynuowaĂŚ w temacie "Kompromitacje i plagiaty Medialinka".
Mocne_ogniwo
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Re: Profesjonalizm telewizji TVN

Post autor: Mocne_ogniwo »

mirecque pisze:

3.) Rozrywka - ocena 3

Dlaczego taka niska? Otó¿ wiêkszoœÌ programów rozrywkowych prowadzona jest bez charyzmy. Ja mo¿e ogranicze sie do oceny ludzi pod wzglêdem charyzmy:

a) Majewski - 10
c) Miecugow - 1
d) MoÂłek - 1
e) SoÂłtysik - 1
d) UrbaĂąski - 1 (Dobrze mu szÂło tylko w "Milionerach"

Tylko Majewski ma osobowoœÌ. Ca³a reszta s³ucha "g³osiku" w sch³uwace (prawdopodobie Miszczaka) i mówi jednym g³osem - "g³osem TVN-u".
Mam tylko jedno pytanie. Dlaczego w ocenie rozrywki stacji tvn pomijasz istotny element jakim jest "Najslabsze Ogniwo" i prowadzaca ten teleturniej Kazimiera Szczuka :?: :?:
W ekscytacji czwartym sezonem... w oczekiwaniu na...piaty...szosty...siódmy
Awatar użytkownika
jott kott
Zbanowany
Zbanowany

Re: Profesjonalizm telewizji TVN

Post autor: jott kott »

Mocne_ogniwo pisze:Mam tylko jedno pytanie. Dlaczego w ocenie rozrywki stacji tvn pomijasz istotny element jakim jest "Najslabsze Ogniwo" i prowadzaca ten teleturniej Kazimiera Szczuka :?: :?:
Bo to 'Âżenada" a nie rozrywka? :lol:
ODPOWIEDZ