Poza tym podpisuję się pod słowami poprzednika.
Moderator: Łukasz
Po prostu żenujące... po co to wprowadzenie i potem komentowanie (z ciemnym tłem itd) jakby to był solowy występ, grupowe wykonanie to zabawa. Co mogą jurorzy powiedzieć lub komentować, oprócz tego ca Maja trafnie powiedziała: choregorafia to jakaś pomyłka. Po prostu jej nie było, stali w rzędzie i po koleii podchodili, i nad tym pracował choregoraf? Wstydziłby się! I nawet ich nie ubrali do tego, jak w UK, wszyscy na biało, lub czerwono... itp itp.Greg Haus pisze:http://www.youtube.com/watch?v=kUsmiUDIEeA - jak sobie porównam występ grupowy w UK do naszego... To chyba nie wymaga komentarza...
Małgosia nie powinna się znaleść nawet w domach jurorów... w finałach po prostu nie powinno być osoby która fałszuje i koniec - a zadziwiające jest to że jurorzy, a nie widzowie ich wybrali tam. Cała 9tka finałowa jest przykrym zjawisikiem. W tym programie finaliści powinni być, absolutnie minimum, na poziomie Gienka, Szpaka i Ady. Bo nawet oni nie są aż tak super jak ludzie twierdzą.Kylo pisze:Nie wiem kto tam głosuje, ale Małgosia już dawno miała opuścić program, to jest masakra totalna że znowu przeszła dalej:? Dziewczyny są rewelacyjne, i chętnie bym je widział w finale zamiast Szpaka, wraz z Loską i Adą. To co zrobił Mats w dogrywce wyglądało jak pożegnanie z programem a nie piosenka ratunkowa, dziewczyny też mogły coś lepszego wybrać. Ada i Genek to finał, ciekawi mnie tylko kto trzeci dziewczyny czy ciągle reklamowany Szpak
Dokładnie! Może my w Polsce po prostu nie mamy naprawdę utalentowanych osób oprócz tych, które były już w Mam Talent.sb pisze:Cała 9tka finałowa jest przykrym zjawisikiem. W tym programie finaliści powinni być, absolutnie minimum, na poziomie Gienka, Szpaka i Ady. Bo nawet oni nie są aż tak super jak ludzie twierdzą.
Nie wierzę w to, naturalnie w społeczeństwie będą utalentowani, tyle że do tej pory do X Factor przyszli przeciętni, większość która już coś nagrała lub mieli jakieś osiągnięcie (jak Dziweczyny, Szpak, Ada, Gieniek), a nie o to chodzi tu! To powinni być nowe talenty, które nie miały szansy, bo byli nieśmialo, nie mieli możliwości, pieniędzy, szczęsćia lub znajomości do tej pory..r_r16 pisze:Dokładnie! Może my w Polsce po prostu nie mamy naprawdę utalentowanych osób oprócz tych, które były już w Mam Talent.sb pisze:Cała 9tka finałowa jest przykrym zjawisikiem. W tym programie finaliści powinni być, absolutnie minimum, na poziomie Gienka, Szpaka i Ady. Bo nawet oni nie są aż tak super jak ludzie twierdzą.
Ale co dziwne, temat był big band, i czego brakwało na scenie???? Big Band!mojpierwszyraz pisze:Live najlepszy ze wszystkich, ale mimo to masa elementów które kompletnie źle są wykonywane. Co mam na myśli. Idźmy od początku:
- tzw. Big Band - najlepsza z tego wszystkiego była nazwaReszta w zasadzie bez komentarza, bo komentować to zbytnio nie ma co. Ta choreografia, wykonanie, kadrowania. Tragedia. Ale Oprócz nazyw '+' jest jeden - w końcu coś takiego się pojawiło.
- Występy - Szpak, Szulc, Gienek - to moje typowania na finał. Do zwycięstwa? Zapewne Szpak, bo Genek sławę już osiągnął. Pierwszy jego występ LIVE mimo iż b. dobry to ten bis zbędny. II najsłabszy, III rewelka a IV to już totalna rewelacja. Ciekawe tylko co dalej. I w końcu przy jego występie jakaś nowa scenografia (z deka podobna do występu Aguilery i Fergusson podczas finału XF UK z ubiegłego roku). Najsłabiej - dzięki Bogu Mats, z którego odejścia jestem 'happy'A następnie kolejno - Małogsia i ... przed finałem Dziewczyny. Finał już wcześniej wytypowałem.
- Jury - na plus na pewno fakt, iż w końcu nic kompletnie nie mam do stylizacji jurorów. Za to brawa. Oczywiście z Czesława pękałem ze śmiechu, Maja wyśmienicie komentarze, a Kuba - zawód i to gruby. Po prostu tutaj nie pasuje. Jego klimaty to niesamowicie zabawne poczynania w MT. A w XF już Kubie dziękujemy, a na jego miejsce prosimy Roberta Kozyrę. On tam by pasował jak ulał.
- Jarek - z tygodnia na tydzień co raz lepiej. Wczoraj luz, drobne dowcipy. i to jest poziom. A nie... nie chcę tu przytaczać nazwisk - wiocha za przeproszeniem... Także Jarkowi także gratulujemy...
Czekam na kolejny odcinek, dane telemetryczne no i oczywiście na tą 'gwiazdę' Pewność jest 1 - nie będzie to ani Górniak, ani Marina i za to dziękuję Bogu. Doda jeszcze mogłaby być, ale w tej sytuacji (patrz Maja S.) na pewno się nie pojawi.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości