Zgadzam siê w 100% ale my na to wp³ywu nie mamy.ArO pisze:Co nie znaczy, ze ich ogl¹dalnoœÌ musi byÌ mniejsza ni¿ "Panoramy".![]()
![]()
Anita Werner
Moderator: Łukasz
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
Maniak napisaÂł, Âż e fakty 6 wrzeÂśnia poprowadzi M.PawÂłowski a on ma tam znajomoÂści w tej stacji wiĂŞc pewnie wie.
Oznacza to, ¿e czas Anitki ju¿ min¹³ i jest na wylocie i w ka¿dej chwili mo¿e jej zabrakn¹Ì. Anitka prowadzi fakty tylko 2 razy w tygodniu a ryman 5 razy wiêc wiadomo kto ma w faktach mocniejsz¹ obecnoœÌ a jak jeszcze dojdzie Paw³owski to dla piêknych kobiet zabraknie tam miejsca.
Ostatni tydzieĂą byÂł tego potwierdzeniem. Anitka tylko w sobotĂŞ i niedzielĂŞ a ryman przez caÂły tydzieĂą a w nastĂŞpnym tygodniu pewnie znĂłw jej w tygodniu nie bĂŞdzie lub wogĂłle zabraknie jej i praktycznie jako prowadzÂąca fakty nie istnieje.
Anitka nie osiÂągnie juÂż nic w Faktach jak caÂły czas bĂŞdzie tak chamsko strÂącana na dalszy plan a to, Âże czasami prowadziÂła Fakty w tygodniu jest dzieÂłem przypadku(bo przecieÂż jakby marcin nie byÂł chory to nie zobaczylibyÂśmy jej w poprzednim tygodniu.) MoÂże miaÂła wrĂłciĂŚ dopiero po wakacjach a skrĂłcono jej urlop bo ktoÂś fakty musiaÂł prowadziĂŚ.
NaprawdĂŞ to, Âże Anitka jest w faktach tylko 2 razy nie jest przypadkiem. Jest to celowe posuniĂŞciem tvn.
Anitki przeszkodÂą jest chyba to, Âże jest za dobra i za mÂłoda. To co powinno byĂŚ jej atutami sÂą przeszkodami.
Nie rozumiem ich braku wiary w AnitkĂŞ i to, Âże jÂą tak traktujÂą.

JuÂż mnie wkurza ten maniak mĂłwiÂąc, Âże wielu w marcinie widzi nastĂŞpce Lisa. Lis jest tylko jeden i nikt nie zastÂąpi a jedynÂą osobÂą ktĂłra mogÂłaby tego dokonaĂŚ jest Anitka.(oczywiÂście jak bĂŞdzie jej dane czeÂściej prowadziĂŚ fakty na co na razie siĂŞ nie zanosi)
Czy Fakty w poniedziaÂłek nie mogÂły by mieĂŚ 2 prowadzÂących czyli Anitka i marcin. Czy naprawdĂŞ to jest niemoÂżliwe i obniÂżyÂło by to poziom programu.
Ale oczywiœcie ten kto poprowadzi fakty 6 wrzeœnia bêdzie ich g³ównym szefem. To jakieœ bêdzie totalne idioctwo bo fakty bêd¹ mia³y 3 prowadz¹cych. Wystarczy³aby Anitka i marcin bez rymana.
Przynajmiej za to jak Anitka prowadziÂła dzisiejszy program powinna poprowadziĂŚ Fakty 6 wrzeÂśnia. Jednak ta stacja nie umie doceniaĂŚ swojej gwiazdy i w odpowiedni sposĂłb jÂą traktowaĂŚ.
Oznacza to, ¿e czas Anitki ju¿ min¹³ i jest na wylocie i w ka¿dej chwili mo¿e jej zabrakn¹Ì. Anitka prowadzi fakty tylko 2 razy w tygodniu a ryman 5 razy wiêc wiadomo kto ma w faktach mocniejsz¹ obecnoœÌ a jak jeszcze dojdzie Paw³owski to dla piêknych kobiet zabraknie tam miejsca.
Ostatni tydzieĂą byÂł tego potwierdzeniem. Anitka tylko w sobotĂŞ i niedzielĂŞ a ryman przez caÂły tydzieĂą a w nastĂŞpnym tygodniu pewnie znĂłw jej w tygodniu nie bĂŞdzie lub wogĂłle zabraknie jej i praktycznie jako prowadzÂąca fakty nie istnieje.
Anitka nie osiÂągnie juÂż nic w Faktach jak caÂły czas bĂŞdzie tak chamsko strÂącana na dalszy plan a to, Âże czasami prowadziÂła Fakty w tygodniu jest dzieÂłem przypadku(bo przecieÂż jakby marcin nie byÂł chory to nie zobaczylibyÂśmy jej w poprzednim tygodniu.) MoÂże miaÂła wrĂłciĂŚ dopiero po wakacjach a skrĂłcono jej urlop bo ktoÂś fakty musiaÂł prowadziĂŚ.
NaprawdĂŞ to, Âże Anitka jest w faktach tylko 2 razy nie jest przypadkiem. Jest to celowe posuniĂŞciem tvn.
Anitki przeszkodÂą jest chyba to, Âże jest za dobra i za mÂłoda. To co powinno byĂŚ jej atutami sÂą przeszkodami.
Nie rozumiem ich braku wiary w AnitkĂŞ i to, Âże jÂą tak traktujÂą.
JuÂż mnie wkurza ten maniak mĂłwiÂąc, Âże wielu w marcinie widzi nastĂŞpce Lisa. Lis jest tylko jeden i nikt nie zastÂąpi a jedynÂą osobÂą ktĂłra mogÂłaby tego dokonaĂŚ jest Anitka.(oczywiÂście jak bĂŞdzie jej dane czeÂściej prowadziĂŚ fakty na co na razie siĂŞ nie zanosi)
Czy Fakty w poniedziaÂłek nie mogÂły by mieĂŚ 2 prowadzÂących czyli Anitka i marcin. Czy naprawdĂŞ to jest niemoÂżliwe i obniÂżyÂło by to poziom programu.
Ale oczywiœcie ten kto poprowadzi fakty 6 wrzeœnia bêdzie ich g³ównym szefem. To jakieœ bêdzie totalne idioctwo bo fakty bêd¹ mia³y 3 prowadz¹cych. Wystarczy³aby Anitka i marcin bez rymana.
Przynajmiej za to jak Anitka prowadziÂła dzisiejszy program powinna poprowadziĂŚ Fakty 6 wrzeÂśnia. Jednak ta stacja nie umie doceniaĂŚ swojej gwiazdy i w odpowiedni sposĂłb jÂą traktowaĂŚ.
michos Anitka dzisiaj i wczoraj kiedy relacjonowaÂła to co siĂŞ dzieje w Osetii udowodniÂła, Âże jest najlepsza i poziom jej dziennkarstwa jest ogromnie wysoki. Ona to wszystko mĂłwiÂła z gÂłowy czyli szyÂła przez kilka godzin(nie miaÂła przecieÂż napisane tego na pompterze tylko musiaÂła zbieraĂŚ to wszytko ze wszystkich ÂźrĂłdeÂł i relacjonowaĂŚ wszytko na Âżywo.).
Nie moÂże tak byĂŚ. Po tym co Anitka dzisiaj zaprezentowaÂła powinni jeszcze bardziej jej zaufaĂŚ i powinni wreszcie w peÂłni dostrzec kogo majÂą. MajÂą skarb jakiego Âżadna telewizja nie ma i nawet nie moÂże marzyĂŚ o nim bo taki skarb jest jedyny i unikalny.
popieram w 100 % a tu coÂś ode mniePrzynajmiej za to jak Anitka prowadziÂła dzisiejszy program powinna poprowadziĂŚ Fakty 6 wrzeÂśnia. Jednak ta stacja nie umie doceniaĂŚ swojej gwiazdy i w odpowiedni sposĂłb jÂą traktowaĂŚ.
Swoj¹ klasê pokaza³a Anitka ju¿ na samym pocz¹tku , której opanowanie i profesjonalizm ratowa³y ca³¹ napiêt¹ sytuacjê. W newsroomach by³o g³oœno, wokó³ zamieszanie, na pewno dochodzi³y ca³y czas nowe depesze a do s³uchawki ci¹gle nap³ywa³y nowe informacje, a Anitka jak zawsze opanowana i profesjonalna przekazywa³a informacje na ¿ywo. Kulminacyjny moment (podczas jej dy¿uru) przynajmniej jak dla mnie nadszed³, kiedy najpierw przerwano 2 razy po³¹czenie z W.Baterem a potem zosta³ lekko ranny w g³osie Anitki ca³y czas by³o s³ychaÌ przera¿enie i da³o siê wyczuÌ zdenerwowanie.Ale jedynie w g³osie reszta bez zarzutu.Porówna³am sobie od razu jej zachowanie z zachowaniem J.Pochanke 11.09. No comments.
i tu siê myisz poczytaj troche postów to bêdziesz wiedzia³ dlaczego udzie ogl¹daj¹ serwisy.Jakoœ wydaje mi sie, ze ludzie jeœli ogl¹daj¹ program informacyjny to dla tych informacji, a nie prezenterów. Napisa³es to tak jakby Pochanke mia³a przyci¹gn¹Ì widzów. Popatrz na obecne wyniki g³ownych "Faktów" i z nich wynika, ze maj¹ czêsto mniejsz¹ widownie ni¿ "Panorama" o 22. Jakoœ Anita nie pomog³a. Albo zwyczajnie program traci renomê.
zgadzam siĂŞ ze Lis jest 1 i nikt go nie zastÂąpi ale dotyczy to teÂż Anitki !!! uwaÂżam teÂż Âże poziom profesjonalizmu zarĂłwno jej jak i Marcina jest bardzo wysokiJuÂż mnie wkurza ten maniak mĂłwiÂąc, Âże wielu w marcinie widzi nastĂŞpce Lisa. Lis jest tylko jeden i nikt nie zastÂąpi a jedynÂą osobÂą ktĂłra mogÂłaby tego dokonaĂŚ jest Anitka.(oczywiÂście jak bĂŞdzie jej dane czeÂściej prowadziĂŚ fakty na co na razie siĂŞ nie zanosi)

dokÂładnie komu jak komu ae tej dwĂłjce naleÂży siĂŞ to w rĂłwnym stopniu.Czy Fakty w poniedziaÂłek nie mogÂły by mieĂŚ 2 prowadzÂących czyli Anitka i marcin. Czy naprawdĂŞ to jest niemoÂżliwe i obniÂżyÂło by to poziom programu.
Co do pozycji Anity w faktach trza jeszcze poczekaĂŚ narazie chyba A*U*T*O*M*A*T out of fakty i zostaje Ryman z AnitÂą i Marcinem myÂślĂŞ Âże dadzÂą radĂŞ siĂŞ podzieliĂŚ a juÂż dzis anitka o 19.00

Android <3
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
No wÂłaÂśnie i przynajmiej za to co wczoraj pokazaÂła to powinno byĂŚ jej dane prowadzenie FaktĂłw 6 wrzeÂśnia. NajwiĂŞcej osĂłb wÂłaÂśnie chce Anitki 6 wrzeÂśnia a potem pawÂłowskiego wiĂŞc mogliby we dwĂłjkĂŞ poprowadziĂŚ lub solo Anitka.
Jakby miaÂły na staÂłe fakty prowadziĂŚ 3 osoby to chciaÂłbym aby Anitka prowadziÂła fakty od pt-niedz lub w inne dni tylko aby prowadziÂła przynajmiej 3 razy w tygodniu a marcin i ryman niech siĂŞ podzielÂą w resztĂŞ dni. Tu chodzi teÂż o samÂą rĂłwnowagÂą pÂłci za ktĂłrÂą ty kamuii chyba jesteÂś.(naklepiej to ryman out of fakty)
A jak Anitki nie bêdzie napewno 6 wrzeœnia to powinna przynajmiej prowadziÌ program w tvn24 jako pierwsza z nowego studia bo jak w poniedzia³ek nie zobaczymy Anitki w faktach czy w tvn24 to bêdzie to bardzo z³y znak na dalsz¹ jej przysz³oœÌ. Bo przecie¿ do takiego wydarzenia powinni daÌ najlepsz¹ ze swej stacji a nie np.Poradê.
Jakby miaÂły na staÂłe fakty prowadziĂŚ 3 osoby to chciaÂłbym aby Anitka prowadziÂła fakty od pt-niedz lub w inne dni tylko aby prowadziÂła przynajmiej 3 razy w tygodniu a marcin i ryman niech siĂŞ podzielÂą w resztĂŞ dni. Tu chodzi teÂż o samÂą rĂłwnowagÂą pÂłci za ktĂłrÂą ty kamuii chyba jesteÂś.(naklepiej to ryman out of fakty)
A jak Anitki nie bêdzie napewno 6 wrzeœnia to powinna przynajmiej prowadziÌ program w tvn24 jako pierwsza z nowego studia bo jak w poniedzia³ek nie zobaczymy Anitki w faktach czy w tvn24 to bêdzie to bardzo z³y znak na dalsz¹ jej przysz³oœÌ. Bo przecie¿ do takiego wydarzenia powinni daÌ najlepsz¹ ze swej stacji a nie np.Poradê.
dokadnie takJakby miaÂły na staÂłe fakty prowadziĂŚ 3 osoby to chciaÂłbym aby Anitka prowadziÂła fakty od pt-niedz lub w inne dni tylko aby prowadziÂła przynajmiej 3 razy w tygodniu a marcin i ryman niech siĂŞ podzielÂą w resztĂŞ dni. Tu chodzi teÂż o samÂą rĂłwnowagÂą pÂłci za ktĂłrÂą ty kamuii chyba jesteÂś.(

uwaÂżam Âże 6 wrzesnia powinni byĂŚ oboje nie sama Aita oboje na to zasuÂżyli . Ryman musi zostaĂŚ

Android <3
Przy caÂłym szacunku dla Anity Werner to Nigdy Ona nie dogoni PawÂłowskiego a tym bardziej Lisa. I prosze wiĂŞcej nawet tego nie podwarzac.
Anite lubie tylko w TVN24. Jak juÂż wczĂŞsniej gdziĂŞs tam pisaÂłem, pasuje ona TYLO do TVN24. To ona prowadziÂła pierwszy serwis inf. tvn24, i to tam ja odkryto i tam powinna pozostaĂŚ , albo na zmiane w wypadku Marcina go zastepowac, ale przestaĂącie jÂą ubustwiaĂŚ.
6WREZSNIA to chwila przelÂłomowa dla Faktow i sam brak Lisa jest przerazajÂący i patrzÂąc w Marcina(oby!) bĂŞde sie dopatrywaÂł w jego miejscu TomkaLisa.
Anite lubie tylko w TVN24. Jak juÂż wczĂŞsniej gdziĂŞs tam pisaÂłem, pasuje ona TYLO do TVN24. To ona prowadziÂła pierwszy serwis inf. tvn24, i to tam ja odkryto i tam powinna pozostaĂŚ , albo na zmiane w wypadku Marcina go zastepowac, ale przestaĂącie jÂą ubustwiaĂŚ.
6WREZSNIA to chwila przelÂłomowa dla Faktow i sam brak Lisa jest przerazajÂący i patrzÂąc w Marcina(oby!) bĂŞde sie dopatrywaÂł w jego miejscu TomkaLisa.
Kmuui
Czy TY posiadasz TVN24. dlaczego Ryman ma zostaĂŚ w Faktach. PPrzeciez on sie tam marnuje. On powinien wrĂłcic do rozmĂłw. W Faktach siĂŞ zacina, materiaÂły sa denne, a takÂże drÂży mu gÂłos i na hama stara siĂŞ na?ladowac Lisa-mimo,ze w wywiadach zarzeka sie Âże NIE. CaÂła ta sytuacja jest nienormalna.
Czy TY posiadasz TVN24. dlaczego Ryman ma zostaĂŚ w Faktach. PPrzeciez on sie tam marnuje. On powinien wrĂłcic do rozmĂłw. W Faktach siĂŞ zacina, materiaÂły sa denne, a takÂże drÂży mu gÂłos i na hama stara siĂŞ na?ladowac Lisa-mimo,ze w wywiadach zarzeka sie Âże NIE. CaÂła ta sytuacja jest nienormalna.
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
Ona nie osiÂągnĂŞÂła sukcesa dziĂŞki komuÂś. Na swĂłj sukces pracowaÂła swojÂą ciĂŞÂżkÂą pracÂą, talentem, umiejĂŞtnoÂściami i nie moÂżna mĂłwiĂŚ, Âże osiÂągnĂŞÂła sukces bo akurat inni odeszli lub zachorowali.OsiÂągnĂŞla sukces tylko dziĂŞki temu,Âże Lis odszedÂł a PawÂłowski chorowaÂł.
Ona juÂż dawno dogoniÂła Lisa i tego twojego ukochanego pawÂłowskiego. Nic do niego nie mam ale to, Âże teraz jest tak lubiany to jest w duÂżej mierze skkutek jego heroicznej walki z chorobÂą. Jakby Durczok dostarczaÂł nam takich emocji to z pewnoÂściÂą teÂż by zyskaÂł wiĂŞkszÂą sympatiĂŞ widzĂłw. JakoÂś jak byÂł Lis tak siĂŞ ludzie go nie domagali.
My nie przestaniemy jej ubĂłstwiaĂŚ a jak ci siĂŞ nie podoba to nie pisz w tym wÂątku i nie czepiaj siĂŞ Anitki i tego, Âże o niej piszemy. Nie musisz tego czytaĂŚ ani tu siĂŞ wypowiadaĂŚ a mi siĂŞ juÂż powoli znudziÂło z tobÂą dyskutowaĂŚ.Anite lubie tylko w TVN24. Jak juÂż wczĂŞsniej gdziĂŞs tam pisaÂłem, pasuje ona TYLO do TVN24. To ona prowadziÂła pierwszy serwis inf. tvn24, i to tam ja odkryto i tam powinna pozostaĂŚ , albo na zmiane w wypadku Marcina go zastepowac, ale przestaĂącie jÂą ubustwiaĂŚ.
JuÂż ci tÂłumaczyÂłem w poprzednim poÂście i napisaÂłem jaki ty masz kompleks. PrzestaĂą wszĂŞdzie szukaĂŚ liderĂłw i nie mĂłw mi, Âże pawÂłowski moÂże nim zostaĂŚ. Ja akurat bardziej lubiÂłem go jako reportera niÂż teraz jako prowadzÂącego bo patrzeĂŚ na niego siĂŞ nie da.6WREZSNIA to chwila przelÂłomowa dla Faktow i sam brak Lisa jest przerazajÂący i patrzÂąc w Marcina(oby!) bĂŞde sie dopatrywaÂł w jego miejscu TomkaLisa
Ty chyba bardziej tĂŞsknisz za lisem i faktami z lisem niÂż on sam. Normalny kabaret. JuÂż nawet Lis mĂłwiÂł, ze wcale mu nie tĂŞskno do faktĂłw i ani przez chwilĂŞ nie czuÂł siĂŞ Âźle, Âże nie prowadzi faktĂłw.
Najlepiej napisz petycje do tvn-u aby zatrudnili twego kochanego Lisa.
Anitka idealnie pasuje do FaktĂłw i ona siĂŞ tam wÂłaÂśnie najlepiej czuje i to ona powinna prowadziĂŚ Fakty bo tylko ona najbardziej na to zasÂługuje.
Twoja z³oœÌ i niechêÌ do Anitki jest te¿ spowodowana tym, ¿e trudno ci jest wyobraziÌ, ¿e istniej¹ takie osoby jak Anitka które tyle osi¹gnê³y i ¿e jest ona tak dobra w tym co robi.
Ty nie zmienisz zdania i my ktĂłrzy tu piszemy teÂż go nie zmienimy wiĂŞc przestaĂą tu AnitkĂŞ obraÂżaĂŚ i mĂłwiĂŚ, Âże osiÂągnĂŞÂła sukces dziĂŞki komuÂś. Ona to wszystko zawdziĂŞcza tylko sobie.
[/quote]Przy caÂłym szacunku dla Anity Werner to Nigdy Ona nie dogoni PawÂłowskiego a tym bardziej Lisa. I prosze wiĂŞcej nawet tego nie podwarzac.
Ja to podwaÂżam i podwaÂżaĂŚ bĂŞde bo nie zmieniĂŞ swegoo zdania i w 100% nie zgadzam siĂŞ z tobÂą a jak siĂŞ to nie podoba to nie pisz.
Lis ani pawÂłowski nie sÂą jakimiÂś bo gami dziennkarstwa i szczegĂłlnie ten pierwszy nie zjadÂł wszystkich rozumĂłw i nie jest jakimÂś niedoÂścignionym ideaÂłem.
Najllepiej to abyœ dosta³ fakty archiwalne i puszcza³ sobie je w kó³ko zamiast np. Faktów z Anitk¹ bo chyba wtedy byœ by³ w pe³ni szczêœliwy.![]()
![]()
![]()
Potocznie za szczyt dzienikarstwa uwaÂża siĂŞ swĂłj wÂłasny program na ktĂłry pracujesz przechodzÂąc kolejne szczeble dzienikarstwa. Program na ktĂłry masz wpÂływ i jesteÂś z nim identyfikowany.
PS:jeszcze raz powtarzam, Âże ja swojego zdania nie zmieniĂŞ i widaĂŚ Âże ty teÂż mimo moich usilnych staraĂą. Jak dalej tego nie rozumiesz nawet po moich bardzo dÂługich wczeÂśniejszych postach to widaĂŚ, Âże ciebie przekonaĂŚ siĂŞ nie da.
PrzestaĂą juÂż siĂŞ Anitki czepiaĂŚ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
On siĂŞ marnuje i w Faktach i w tvn24 bo jego powoÂłaniem jest TVTRWAM.tobi pisze:Kmuui
Tam to dopiero byÂłby gwiazdÂą. MoÂże z czasem zdobyÂł by wÂładzĂŞ na miarĂŞ o. rydzyka.

I podczas FaktĂłw jak i prowadzenia wywiadĂłw w faktach gÂłos mu drÂży i pytania jego sÂą denne i niezbyt trafne.

-
- Fan Forum
Ostatnio duÂżo tu sporĂłw, narzekaĂą i niezadowolenia.
Ja, aktualnie chyba jestem ponad tym wszystkim.
DotarÂło do mnie dzisiejsze przesÂłanie FaktĂłw dobitnie, bardziej nawet niÂż wczoraj.
Dlaczego?
Oczywiœcie, ¿e to dziêki Anicie! B¹dŸ co b¹dŸ, ³¹czy mnie z ni¹
(wiem, Âże dla wielu to moÂże jest Âśmieszne) jakaÂś dziwnie silna wiĂŞÂź.
MyÂślĂŞ, Âże kiedy widzi siĂŞ tak ogromnÂą tragediĂŞ w telewizji, czÂłowiek jednak
czuje siĂŞ bezpieczny albo przynajmniej nie aÂż tak zagroÂżony, oddalony od tego piekÂła na ziemi.
I ja otoczyÂłem siĂŞ takim parasolem.
Kiedy zaœ dziœ widzia³em na twarzy Anity ogromny smutek, wspó³czucie,
moÂże nawet bĂłl i przeraÂżenie – ja odczuwaÂłem ze zdwojonÂą si³¹ to samo, sÂłuchajÂąc, patrzÂąc na te obrazy z Osetii ...
.... sÂłyszeliÂście tĂŞ pokorĂŞ – Anita na zakoĂączenie powiedziaÂła tylko: ,,Fakty jak zwykle jutro ...”
Bierzmy z niej przykÂład, przyozdĂłbmy siĂŞ w pokorĂŞ!
PS Jestem dumny z Anity!
Ja, aktualnie chyba jestem ponad tym wszystkim.
DotarÂło do mnie dzisiejsze przesÂłanie FaktĂłw dobitnie, bardziej nawet niÂż wczoraj.
Dlaczego?
Oczywiœcie, ¿e to dziêki Anicie! B¹dŸ co b¹dŸ, ³¹czy mnie z ni¹
(wiem, Âże dla wielu to moÂże jest Âśmieszne) jakaÂś dziwnie silna wiĂŞÂź.
MyÂślĂŞ, Âże kiedy widzi siĂŞ tak ogromnÂą tragediĂŞ w telewizji, czÂłowiek jednak
czuje siĂŞ bezpieczny albo przynajmniej nie aÂż tak zagroÂżony, oddalony od tego piekÂła na ziemi.
I ja otoczyÂłem siĂŞ takim parasolem.
Kiedy zaœ dziœ widzia³em na twarzy Anity ogromny smutek, wspó³czucie,
moÂże nawet bĂłl i przeraÂżenie – ja odczuwaÂłem ze zdwojonÂą si³¹ to samo, sÂłuchajÂąc, patrzÂąc na te obrazy z Osetii ...
.... sÂłyszeliÂście tĂŞ pokorĂŞ – Anita na zakoĂączenie powiedziaÂła tylko: ,,Fakty jak zwykle jutro ...”
Bierzmy z niej przykÂład, przyozdĂłbmy siĂŞ w pokorĂŞ!
PS Jestem dumny z Anity!