Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

not that kind
Bywalec
Bywalec

Re: Agata Tomaszewska - poznańska reporterka

Post autor: not that kind »

marcinkowsky pisze:
stajlus pisze:notka zapewne chciała sprawdzić stan naszej wierności :lol2:
I jednocześnie podstępnie wodzi nas na pokuszenie , wskazując nam inną drogę po której możemy iść , żeby ulżyć naszej tęsknocie :lol2: !! Czyżby -noteczko :> ?? :lol2:
Mnie o podstęp posądzacie :> Mam się obrazić? Okay, jeszcze nie zrobię tego, ale ostrzegam i proszę, żeby takie oskarżenia pod moim adresem nigdy już tu nie pojawiły :grozi:
Niestety nie zdążyłam (przez wzgląd na pewne odwiedziny) Wam wytłumaczyć, że o żaden sprawdzian Waszej wierności mi nie chodziło :devil: Dlatego póki co wybaczam tę podejrzliwość :devil: Cieszą mnie zapewnienia o Waszej wierności :lol2:
Tak, takiej odpowiedzi się spodziewałam :lol2:
Nie zamierzam też wskazywać, na które dziennikarki powinniście, lub moglibyście zwrócić uwagę, bo skoro sami ich nie odkryliście, to ja nie mam co próbować w ogóle Waszymi wyborami w żaden sposób kierować :devil:
Nie było to nigdy moim zamiarem :)
:D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

not that kind pisze:Mnie o podstęp posądzacie :> Mam się obrazić? Okay, jeszcze nie zrobię tego, ale ostrzegam i proszę, żeby takie oskarżenia pod moim adresem nigdy już tu nie pojawiły :grozi:
To miał być niewinny żarcik z mojej strony :rozglada: !! Tak też odebrałem Twoje pierwsze słowa do nas , jakie Ty wystosowałaś dzisiaj :lol2: !! My mielibyśmy szukać sobie zastępczej Agatki :lol2: ?? Przecież wszyscy wiedzą , że to mógł być tylko i wyłącznie dowcip :lol2: !!
O proszę się nie obrażaj , bo my wszyscy dzisiaj tutaj w formie dowcipu w temacie zdrady wypowiadamy :lol2: !! :*
Niestety nie zdążyłam (przez wzgląd na pewne odwiedziny) Wam wytłumaczyć, że o żaden sprawdzian Waszej wierności mi nie chodziło :devil: Dlatego póki co wybaczam tę podejrzliwość :devil: Cieszą mnie zapewnienia o Waszej wierności :lol2:
Tak, takiej odpowiedzi się spodziewałam :lol2:
Ciebie ktoś przetrzymał , a my tradycyjnie , jak już podcięłaś tę lawinę pt. "zdrada" poszliśmy w dyskusji na całość :lol2: !! Można się było tego spodziewać :lol2: !!

Ojjhhh -znowu coś mną podejrzanie zakręciło :hmm: !! :devil:
Nie zamierzam też wskazywać, na które dziennikarki powinniście, lub moglibyście zwrócić uwagę, bo skoro sami ich nie odkryliście, to ja nie mam co próbować w ogóle Waszymi wyborami w żaden sposób kierować :devil:
Nie było to nigdy moim zamiarem :)
A może jest jakaś , której nie znamy , a która zrobiłaby na nas wrażenie nie mniejsze niż Agatka :lol2: ??

Przecież -tak na dobrą sprawę , niczego nie można być w 100% pewnym -nawet wierności :lol2: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze:
not that kind pisze:Mnie o podstęp posądzacie :> Mam się obrazić? Okay, jeszcze nie zrobię tego, ale ostrzegam i proszę, żeby takie oskarżenia pod moim adresem nigdy już tu nie pojawiły :grozi:
To miał być niewinny żarcik z mojej strony :rozglada: !! Tak też odebrałem Twoje pierwsze słowa do nas , jakie Ty wystosowałaś dzisiaj :lol2: !! My mielibyśmy szukać sobie zastępczej Agatki :lol2: ?? Przecież wszyscy wiedzą , że to mógł być tylko i wyłącznie dowcip :lol2: !!
O proszę się nie obrażaj , bo my wszyscy dzisiaj tutaj w formie dowcipu w temacie zdrady wypowiadamy :lol2: !! :*
..notka jest bardzo wrażliwa :lol2:
..przecież już mieliśmy nie raz okazję by się o tym przekonać :lol2:
..a Ty mimo to rozdrażniłeś takim oskarżeniem naszą najwspanialszą capso-makerkę :?: :ban:
..powinieneś na kolanach błagać ją o przebaczenie :lol2:

..ja notka padam przed Tobą i proszę za niego :rydzyk:
..wybacz :lol2:

..a co w tym złego że zapytała czy nie szukamy Agatko-zamienniczki :?: :lol2:
..któż nie słyszał o samczej niewierności albo tym że co z oczu to i z serca :?: :lol2:

..my musimy teraz tylko udowodnić że w naszym przypadku to nie jest prawdą :lol2:
..chociaż notce chyba faktycznie nie musimy tego udowadniać :lol2:
Ciebie ktoś przetrzymał , a my tradycyjnie , jak już podcięłaś tę lawinę pt. "zdrada" poszliśmy w dyskusji na całość :lol2: !! Można się było tego spodziewać :lol2: !!
..to się nazywają 'dowody medialnej miłości' :tanczy:
..mam nadzieję że wystarczająco udowodniliśmy naszą wierność Agatce :?: :lol2:
marcinkowsky pisze:A może jest jakaś , której nie znamy , a która zrobiłaby na nas wrażenie nie mniejsze niż Agatka :lol2: ??

Przecież -tak na dobrą sprawę , niczego nie można być w 100% pewnym -nawet wierności :lol2: !!
..jeśłi nie żartujesz to plamisz nasz - fanów Agatki honor :ban:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:..notka jest bardzo wrażliwa :lol2:
Ale wiem też , że ma bardzo rozbudowane poczucie humoru , którego potęgę i teraz mam nadzieję , że zaprezentuje :lol2: !! :rozglada:

A jeśli nie , to mamy jeszcze sporo czasu , żeby błagać ją o przebaczenie i żeby między nami znów było tak pięknie jak kiedyś :lol2: !!
..ja notka padam przed Tobą i proszę za niego :rydzyk:
..wybacz :lol2:
Jak przed królową :rydzyk: !! :lol2:
..a co w tym złego że zapytała czy nie szukamy Agatko-zamienniczki :?: :lol2:
..któż nie słyszał o samczej niewierności albo tym że co z oczu to i z serca :?: :lol2:

..my musimy teraz tylko udowodnić że w naszym przypadku to nie jest prawdą :lol2:
Ja już od kilku miesięcy udowadniam , że w telewizji drugiej takiej "Agatki" nie ma i dla mnie nigdy nie będzie :lol2: !!
..jeśłi nie żartujesz to plamisz nasz - fanów Agatki honor :ban:
Chciałem jeszcze sam ze sobą się podroczyć i sam siebie i swoją wierność testować :lol2: !! Oczywiście , że żartowałem :lol2: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

marcinkowsky pisze:
obieżyświat pisze:..a co w tym złego że zapytała czy nie szukamy Agatko-zamienniczki :?: :lol2:

Ja już od kilku miesięcy udowadniam , że w telewizji drugiej takiej "Agatki" nie ma i dla mnie nigdy nie będzie :lol2: !!
A Wasza aktywność powalająca w tym jedynym wątku szczególnie nich posłuży za najlepszy dowód wierności i oddania :lol2: Myślę, że o lepszy nie trzeba się starać :lol2:
marcinkowsky pisze:
obieżyświat pisze:..to dzis używamy sobie dopóty dopóki nie zjawi się tu Al i znów nie zrobi pogromu..fanów :?: :devil:

..zacieram rączki :lol2: :tanczy:
Mamy sobotę , więc czujność Al'a mocno uśpiona :lol2: !! korzystajmy do woli , póki możemy :devil: !!
Udzielam Wam dyspensy :lol2:
Nie tylko jest sobota :lol2: Ale i piękną pogodę dziś mamy, gdzieniegdzie śniegu przypruszyło - domownicy na spacer usilnie wywołać próbują :lol2:
Trudno się oprzeć :lol2:
A Wy hulajcie do woli :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:A Wasza aktywność powalająca w tym jedynym wątku szczególnie nich posłuży za najlepszy dowód wierności i oddania :lol2: Myślę, że o lepszy nie trzeba się starać :lol2:
Jak to "Wasza" , a co z Tobą :> ?? C oz Twoją medialną wiernością :> ??
Udzielam Wam dyspensy :lol2:
Nie tylko jest sobota :lol2: Ale i piękną pogodę dziś mamy, gdzieniegdzie śniegu przypruszyło - domownicy na spacer usilnie wywołać próbują :lol2:
Trudno się oprzeć :lol2:
A Wy hulajcie do woli :lol2:
Dzięki -za łaskawość :lol2: !! Ale jak zostanę sam ze sobą , to może być mi ciężko :lol2: !! Bo obi wybrał jednak inne zajęcie -woli coś innego niż dyskusję ze mną ;( !!
Ciekawe co by zrobił , jakby nagle pojawiła się Agatka :lol2: ??
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

marcinkowsky pisze:Jak to "Wasza" , a co z Tobą :> ?? C oz Twoją medialną wiernością :> ??
Ja czasami, no zdarza mi się rozglądać na boki :lol2: Wierny natomiast jestem - z całą stanowczością mogę rzec - Tvn24, bo mam w tej stacji dwie ulubione dziennikarki :lol2:
Dzięki -za łaskawość :lol2: !! Ale jak zostanę sam ze sobą , to może być mi ciężko :lol2: !! Bo obi wybrał jednak inne zajęcie -woli coś innego niż dyskusję ze mną ;( !!
Ciekawe co by zrobił , jakby nagle pojawiła się Agatka :lol2: ??
Może sam zastanów się nad jakimś alternatywnym zajęciem? :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:
marcinkowsky pisze:Jak to "Wasza" , a co z Tobą :> ?? C oz Twoją medialną wiernością :> ??
Ja czasami, no zdarza mi się rozglądać na boki :lol2: Wierny natomiast jestem - z całą stanowczością mogę rzec - Tvn24, bo mam w tej stacji dwie ulubione dziennikarki :lol2:
Dobrze , że chociaż w ten sposób przejawiasz wierność :devil: !! :lol: Gorzej jakbyś zmieniał kanał oglądania , bo wtedy istaniałaby relana groźba , że kiedyś jedną ulubioną na rzecz drugiej przegapisz :o !! A w obecnej sytuacji nie ma takiego zagrozenia :lol2: !! Wszystko dzieje się na jednej stacji -zdrada za zdradą , ale pod jedną strzechą :devil: !!
Może sam zastanów się nad jakimś alternatywnym zajęciem? :lol2:
Ale co to mogłoby być :mhm: ?? może jakieś sugestie :rozglada: ?? Na wieczór plany mam , ale do wieczora jeszcze szmat czasu :hyh: !! :ech:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

marcinkowsky pisze:Ale co to mogłoby być :mhm: ?? może jakieś sugestie :rozglada: ?? Na wieczór plany mam , ale do wieczora jeszcze szmat czasu :hyh: !! :ech:
Widzę, że żadne sugestie potrzebne nie były :lol2:
Spisaliście się na medal i sami poszliście po rozum do głowy :lol2:
Nie spędziliście całego sobotniego popołudnia na pocieszaniu się na kartach forum :lol2: a zajęliście się zapewne czymś o wiele bardziej pożytecznym :lol2:
Jestem z Was dumny :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:Widzę, że żadne sugestie potrzebne nie były :lol2:
Spisaliście się na medal i sami poszliście po rozum do głowy :lol2:
:> Nie po rozum do głowy , a do komputerowego po nową kartę sieciową :) !! :lol:
Alchemik pisze:Nie spędziliście całego sobotniego popołudnia na pocieszaniu się na kartach forum :lol2: a zajęliście się zapewne czymś o wiele bardziej pożytecznym :lol2:
:red: usp :red: !! Nie tak miało być :devil: !! No , ale w końcu dbanie o to , by komputer działał poprawnie to też jest pożyteczna sprawa :) !! Bo komputer potrzebny jest mi nie tylko , żeby dzielić sie z Wami wrażeniami po owocnym dyżurze Agatki :) !! Czy teraz ,żeby uśmierzać tęsknotę :) Ale też , a może zwłaszcza -ważna rzecz w edukacji :) !!
Alchemik pisze:Jestem z Was dumny :lol2:
Tak się cieszę :) !! Ja Ci tutaj wobec wszystkich obiecuję, że od teraz będę Ci całe mnóstwo powodów do dumy dostarczał :) !!
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

obieżyświat pisze:
marcinkowsky pisze:
..notka jest bardzo wrażliwa :lol2:
..przecież już mieliśmy nie raz okazję by się o tym przekonać :lol2:
..a Ty mimo to rozdrażniłeś takim oskarżeniem naszą najwspanialszą capso-makerkę :?: :ban:
..powinieneś na kolanach błagać ją o przebaczenie :lol2:
ja bym chętnie poprosił notkę jeszcze o coś :) niczym cię nie obraziłem, więc mam śmiałość :)
właściwie to zapytać chciałem ;)
mianowicie, przejrzałem już chyba ze 4 razy od deski do deski YT'owy kanał Agata TV i zapragnąłem czegoś nowego :)
może masz gdzieś jakąś relację, fragment serwisu, którego tam nie ma? :rozglada:
z Agatą oczywiście :)
tell me what you want... :D
tell me what you need :D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

stajlus pisze:ja bym chętnie poprosił notkę jeszcze o coś :) niczym cię nie obraziłem, więc mam śmiałość :)
właściwie to zapytać chciałem ;)
mianowicie, przejrzałem już chyba ze 4 razy od deski do deski YT'owy kanał Agata TV i zapragnąłem czegoś nowego :)
może masz gdzieś jakąś relację, fragment serwisu, którego tam nie ma? :rozglada:
z Agatą oczywiście :)
I jest pierwszy złamany tęsknotą :lol: !! Zastanawiałem ,kto z nas będzie pierwszy , liczyłem , że ja , ale tu okazuje się , że stajlus pierwszy padł :lol2: !! Bo to taka sytuacja jest z tą naszą tęsknotą jak sytuacja więźnia , który nie chce zeznawać i jest torturowany albo jedzenia mu się nie podaje ;) !! Po jakimś czasie daje się "złamać" i za pożywienie albo wolność jest w stanie mówić :lol2: !!

Trochę mało analogiczna , ale jednak podobna sytuacja :devil: !!

W sumie to prośba jest jak najbardziej na miejscu :lol2: !! Pytanie tylko , czy notka coś ma :mhm: ?? :lol2:

A Grzegorzwszczyna pytałeś :mhm: ?? Albo kinga :> ??
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

marcinkowsky pisze:I jest pierwszy złamany tęsknotą :lol: !!
ale sobie znalazłeś powód do radości :?
Zastanawiałem ,kto z nas będzie pierwszy , liczyłem , że ja , ale tu okazuje się , że stajlus pierwszy padł :lol2: !!
wyszło na jaw, kto najbardziej zawsze cieszy się z tego, że Agata jest na wizji :x
Bo to taka sytuacja jest z tą naszą tęsknotą jak sytuacja więźnia , który nie chce zeznawać i jest torturowany albo jedzenia mu się nie podaje ;) !! Po jakimś czasie daje się "złamać" i za pożywienie albo wolność jest w stanie mówić :lol2: !!
ja czuję się gorzej niż pod torturą :hyh:
W sumie to prośba jest jak najbardziej na miejscu :lol2: !! Pytanie tylko , czy notka coś ma :mhm: ?? :lol2:

A Grzegorzwszczyna pytałeś :mhm: ?? Albo kinga :> ??
pytam tych, którzy mogą coś mieć ;) Grz jeszcze mi nie odpowiedział, king zresztą też ;)
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

stajlus pisze: ale sobie znalazłeś powód do radości :?
Jakiej tam znowu radości ;) !! W pierwszej chwili uśmiechnąłem się , no bo to śmieszne mi się wydało , że nie ja zacząłem jako pierwszy błagać o nowe nagrania z Agatką :lol: !!
wyszło na jaw, kto najbardziej zawsze cieszy się z tego, że Agata jest na wizji :x
A mi zawsze się wydawało , że ja :devil: ?? No dobra , już się nie licytujmy , bo ta tęsknota wyzwala w nas negatywne emocje , a tak nie powinno być ;) !!
ja czuję się gorzej niż pod torturą :hyh:
Nic mi nie mów :hyh: !! Wiem, o czym piszesz :hyh: !! Nieprzespane noce , wciąż zawładnięta tęsknotą głowa , obmyślanie planu co zrobić , żeby sobie ulżyć :hyh: !! :hmm: Wykończymy się psychicznie i fizycznie zresztą też :hyh: !!
pytam tych, którzy mogą coś mieć ;) Grz jeszcze mi nie odpowiedział, king zresztą też ;)
To może do TVNu jeszcze uderzmy -może mają jakieś nagrania , których wcale w telewizji nie było :lol2: ??
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

marcinkowsky pisze:A mi zawsze się wydawało , że ja :devil: ?? No dobra , już się nie licytujmy , bo ta tęsknota wyzwala w nas negatywne emocje , a tak nie powinno być ;) !!
wiem i dlatego nie mam do Ciebie o nic żalu - teraz jesteśmy, musimy być mniej wrażliwi niż dotychczas ;)
To może do TVNu jeszcze uderzmy -może mają jakieś nagrania , których wcale w telewizji nie było :lol2: ??
najlepiej nagrania z prób do serwisów :racja: a później to, co działo się między serwisami :racja:
ODPOWIEDZ