Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Agata Tomaszewska - poznańska reporterka

Post autor: marcinkowsky »

stajlus pisze:wiem i dlatego nie mam do Ciebie o nic żalu - teraz jesteśmy, musimy być mniej wrażliwi niż dotychczas ;)
Ja jestem nadwrażliwy i łatwo mnie wyprowadzić z równowagi :devil: !! Niestety łatwiej niż zwykle :hyh: !! Wrażliwy jak skorupka od jajka :devil: !!
stajlus pisze:
marcinkowsky pisze:To może do TVNu jeszcze uderzmy -może mają jakieś nagrania , których wcale w telewizji nie było :lol2: ??
najlepiej nagrania z prób do serwisów :racja: a później to, co działo się między serwisami :racja:
:szalony: Coś od kuchni :szalony: ?? Poznalibyśmy może wówczas Agatkę taką , jaka jest naprawdę :lol2: ?? Może ten obraz różniłby się znacząco od tego anielskiego obrazu , który maluje nam się na co dzień na wizji :aniol: ?? :lol2: !! No od pewnego czasu nie tak do końca na co dzień :hyh: !!

Ciekawe , czy byłby to obraz zupełnie -o 180 stopni inny :lol2: ?? Mam na myśli gromy pod adresem kolegów tworzących razem z Agatką serwisy i relacje :lol2: ??
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze:
stajlus pisze:wiem i dlatego nie mam do Ciebie o nic żalu - teraz jesteśmy, musimy być mniej wrażliwi niż dotychczas ;)
Ja jestem nadwrażliwy i łatwo mnie wyprowadzić z równowagi :devil: !! Niestety łatwiej niż zwykle :hyh: !! Wrażliwy jak skorupka od jajka :devil: !!
..cały czas ta cholerna tęsknota nam doskwiera :/
..coraz bardziej widocznie :/
..ale wczoraj kiedy się nad swoim losem użalałem mnie pocieszono :lol2:
..powiedziano mi że ja to i tak jestem w luksusowej sytuacji :lol2:
..bo gorzej mają ci którzy muszą tęsknić za tymi którzy nie chcę odejść :devil:
marcinkowsky pisze:
stajlus pisze:najlepiej nagrania z prób do serwisów :racja: a później to, co działo się między serwisami :racja:
:szalony: Coś od kuchni :szalony: ?? Poznalibyśmy może wówczas Agatkę taką , jaka jest naprawdę :lol2: ?? Może ten obraz różniłby się znacząco od tego anielskiego obrazu , który maluje nam się na co dzień na wizji :aniol: ?? :lol2: !! No od pewnego czasu nie tak do końca na co dzień :hyh: !!

Ciekawe , czy byłby to obraz zupełnie -o 180 stopni inny :lol2: ?? Mam na myśli gromy pod adresem kolegów tworzących razem z Agatką serwisy i relacje :lol2: ??
..o tak :lol2:
..zapewne inny :lol2:
..Agatka rzucająca czym popadnie w kolegów i koleżanki :lol2:
..czy to w charakteryzatorni..czy w newsroomie :lol2:
..a przeklina na pewno jak szewc przy tym :lol2:

..chciałbym to zobaczyć :lol2:

..ale jeśli macie te typowe nagrania które już raz widzieliśmy to dawajcie śmiało :lol2:
..miło będzie je jeszcze raz zobaczyć :lol2:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:..ale wczoraj kiedy się nad swoim losem użalałem mnie pocieszono :lol2:
..powiedziano mi że ja to i tak jestem w luksusowej sytuacji :lol2:
..bo gorzej mają ci którzy muszą tęsknić za tymi którzy nie chcę odejść :devil:
tak to można myśleć o bracie , z którym przez wiele lat trzeba było dzielić się zabawkami i dziewcz.... :devil: !! żartowałem :devil: !! co do tego drugiego :devil: !!
..Agatka rzucająca czym popadnie w kolegów i koleżanki :lol2:

O taką dwulicowość nigdy bym Agatki nie podejrzewał , ale nigdy nic nie wiadomo , co kryje się po drugiej stronie tych pięknych brązowych anielskich oczu :aniol: ? może diabełek :lol2: ?? :devil:
Do tej pory wyobrażałem sobie raczej , że takie uczucia mogą towarzyszyć Agatce jedynie , kiedy na przykład zdarzy jej się zajrzeć tu do nas :devil: !! Ale kto wie , co w niej siedzi :lol2: !! :rozglada: ??
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

marcinkowsky pisze:
obieżyświat pisze:..bo gorzej mają ci którzy muszą tęsknić za tymi którzy nie chcę odejść :devil:
tak to można myśleć o bracie , z którym przez wiele lat trzeba było dzielić się zabawkami i dziewcz.... :devil: !! żartowałem :devil: !! co do tego drugiego :devil: !!
A byś spróbował... :grozi: :devil:
Ktoś Ci obi strasznych kitów nawciskał :devil: Musisz sprawiać wrażenie naprawdę mocno przygnębionego ;)
W takiej sytuacja, jak nasza nic nie da się zrobić, poza cierpliwym czekaniem ;) Nie pomogą żadne kuracje mające na celu odciągnąć od tęsknoty ;) Żadne zakupy, żadne wypady z przyjaciółkami, ani wizyta u fryzjera... zaraz :hmm: Zapomniałem, że nie rozmawiam z moją koleżanką z pracy :devil: Bidulka ostatnio musiała rozstać się ze swoim chłopakiem na... UWAGA... dwa tygodnie :hyh:
marcinkowsky pisze:
obieżyświat pisze:..Agatka rzucająca czym popadnie w kolegów i koleżanki :lol2:

O taką dwulicowość nigdy bym Agatki nie podejrzewał , ale nigdy nic nie wiadomo , co kryje się po drugiej stronie tych pięknych brązowych anielskich oczu :aniol: ? może diabełek :lol2: ?? :devil:
Do tej pory wyobrażałem sobie raczej , że takie uczucia mogą towarzyszyć Agatce jedynie , kiedy na przykład zdarzy jej się zajrzeć tu do nas :devil: !! Ale kto wie , co w niej siedzi :lol2: !! :rozglada: ??
Hmm... hmmm... hmmm... :lol2:
A z koleżankami porachunki wyrównuje Agatta po pracy podczas bitew błotnych? :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:A byś spróbował... :grozi: :devil:
A co byś mi zrobił :> ?? :lol2:
Alchemik pisze:Ktoś Ci obi strasznych kitów nawciskał :devil: Musisz sprawiać wrażenie naprawdę mocno przygnębionego ;)
Tutaj stwarzamy jedynie pozory jako tako trzymających się :( !! W rzeczywistości jesteśmy już cienami człowieka :uhh: !!
Nie pomogą żadne kuracje mające na celu odciągnąć od tęsknoty ;) Żadne zakupy, żadne wypady z przyjaciółkami, ani wizyta u fryzjera... zaraz :hmm:
A może właśnie udaćsiędo jakiegoś stylisty :mhm: ?? Żeby później mieć większe zmartwienie :devil: !! Awłaszcza , kiedy na przykład spojrzy się w lustro :devil: !! :lol2:
Zapomniałem, że nie rozmawiam z moją koleżanką z pracy :devil: Bidulka ostatnio musiała rozstać się ze swoim chłopakiem na... UWAGA... dwa tygodnie :hyh:
Dwa tygodnie :uhh: ?? !! Cóż to na nas :ban: ?? !! My do 2 miesięcy rozstania robimy przymiarki :hyh: !!
Alchemik pisze: Hmm... hmmm... hmmm... :lol2:
A z koleżankami porachunki wyrównuje Agatta po pracy podczas bitew błotnych? :lol2:
Only in my mind :lol2: !! :lol:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:
Alchemik pisze:A byś spróbował... :grozi: :devil:
A co byś mi zrobił :> ?? :lol2:
..nawet nie pytaj :stop:
..powiem Ci tylko że Al potrafi być jak bestia kiedy wyrównuje porachunki :devil:
marcinkowsky pisze:W rzeczywistości jesteśmy już cienami człowieka :uhh: !!
..o tak ;(
cienie ludzkie a nie postury dorosłych mężczyzn ;(

..jesteśmy cieniami ;(
..nie mylić z cieniasami :devil:
marcinkowsky pisze:
Alchemik pisze:Nie pomogą żadne kuracje mające na celu odciągnąć od tęsknoty ;) Żadne zakupy, żadne wypady z przyjaciółkami, ani wizyta u fryzjera... zaraz :hmm:
A może właśnie udaćsiędo jakiegoś stylisty :mhm: ?? Żeby później mieć większe zmartwienie :devil: !! Awłaszcza , kiedy na przykład spojrzy się w lustro :devil: !! :lol2:
.. :hahaha: z moimi krótkimi włosami i tak zbyt wiele żaden stylista nie miał co zrobić :devil:
..chyba że bym sobie kolor jakiś naniósł :lol2:

..dla poprawienia nastroju wszystko :lol2:
..zakupy tak - jak najbardziej :lol2:
..wczoraj pewnym zakupem bardzo sobie poprawiłem nastrój :lol2:
Dwa tygodnie :uhh: ?? !! Cóż to na nas :ban: ?? !! My do 2 miesięcy rozstania robimy przymiarki :hyh: !!
..no cóż - i od dwóch tygodni kiedyś się zaczynało ;)
..teraz po tym doświadczeniu..którego zresztą cały czas doświadczamy ;)
..po tym doświadczeniu będziemy ekspertami od przetrzymywania stanu 'tęsknoty' :spiewa:
marcinkowsky pisze:
Alchemik pisze: Hmm... hmmm... hmmm... :lol2:
Only in my mind :lol2: !! :lol:
..pokażcie mi jak to wygląda :lol2:
..interesujący widok :?: :lol2:
..w ogóle nie potrafię sobie tego wyobrazić :mhm:

..Agatkę ciskającą przekleństwami i przedmiotami lekkimi - bardziej :> :lol2:
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

obieżyświat pisze:
marcinkowsky pisze:
Alchemik pisze:Nie pomogą żadne kuracje mające na celu odciągnąć od tęsknoty ;) Żadne zakupy, żadne wypady z przyjaciółkami, ani wizyta u fryzjera... zaraz :hmm:
.. :hahaha: z moimi krótkimi włosami i tak zbyt wiele żaden stylista nie miał co zrobić :devil:
..chyba że bym sobie kolor jakiś naniósł :lol2:
mi by pomogły stare-nowe nagrania ;)
ale jak widać nikt nic ma :/ epsztajnek kiedyś nam wrzucił jedną relację z maja tamtego roku :)
miło się wtedy wspominało :)
wtedy, kiedy jeszcze nie widzieliśmy co to tęsknota... :ech: :spiewa:
tell me what you want... :D
tell me what you need :D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

stajlus pisze:mi by pomogły stare-nowe nagrania ;)
..poczekaj :lol2:
..jak ja sobie zmienię kolorek włosów i jak mi pomoże to w poprawieniu nastroju to od razu dam ci cynk :lol2:
..wiem - nieładnie sobie żartuję :spiewa:
..okay więc do rzeczy :D
ale jak widać nikt nic ma :/
..pewnie tak właśnie jest ;)
..bo gdyby ktoś coś miał to pewnie od razu by ktoś coś wrzucił ;)
..naszą tęsknotę podobno słychać i czuć nawet po drugiej stronie globu :lol2:
epsztajnek kiedyś nam wrzucił jedną relację z maja tamtego roku :)
miło się wtedy wspominało :)
..epszt dawał nam tyle nagrań że nie bardzo kojarzę która to relacja :mhm:
..ale na pewno była rewelacyjna :lol2:
..co do tego mam pewność :lol2:
wtedy, kiedy jeszcze nie widzieliśmy co to tęsknota... :ech: :spiewa:
..w tym czasie może rzeczywiście nie ;)
..ale z wcześniejszych doświadczeń to tak ;(
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:
stajlus pisze:mi by pomogły stare-nowe nagrania ;)
..poczekaj :lol2:
..jak ja sobie zmienię kolorek włosów i jak mi pomoże to w poprawieniu nastroju to od razu dam ci cynk :lol2:
..wiem - nieładnie sobie żartuję :spiewa:
Ojjjhh :hmm: !! Okrutnie i to bardzo nawet okrutnie :hmm: !! Chciałbyś doprowadzić do tego , żeby Agatka nas nie rozpoznała po powrocie :lol2: ?? Żeby czuła się jak pośród obcych :lol2: ?? Do tego chcielibyście doprowadzić zmianą image;u :lol2: ??
O Boże :o !! Żeby tylko Agatka tego długiego urlopu nie wykorzystała na jakieś duże zmiany w swoim wyglądzie -w krótkich włosach , gdyby wróciła ze ściętymi nie wybaczyłbym jej :lol: !!

ale jak widać nikt nic ma :/
..pewnie tak właśnie jest ;)
..bo gdyby ktoś coś miał to pewnie od razu by ktoś coś wrzucił ;)
..naszą tęsknotę podobno słychać i czuć nawet po drugiej stronie globu :lol2:
Ptaszki śpiewają :lol2: ?? Czy skądinąd wiesz :lol2: ?? Ale ptaszków nie słuchaj :nie: !! One mogą majaczyć pod wpływem gorączki i ptasiej grypy :lol: !! :devil :
..epszt dawał nam tyle nagrań że nie bardzo kojarzę która to relacja :mhm:
..ale na pewno była rewelacyjna :lol2:
Tak była rewelacyjna i Agatka miała na sobie tę czerwonawo-różowawą bluzkę, której tak nie lubimy :lol2: !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze: Ojjjhh :hmm: !! Okrutnie i to bardzo nawet okrutnie :hmm: !! Chciałbyś doprowadzić do tego , żeby Agatka nas nie rozpoznała po powrocie :lol2: ??
..dobre sobie :devil:
..musimy chyba dbać o to żebyśmy nie przestali jej się podobać :?: :devil:
O Boże :o !! Żeby tylko Agatka tego długiego urlopu nie wykorzystała na jakieś duże zmiany w swoim wyglądzie -w krótkich włosach , gdyby wróciła ze ściętymi nie wybaczyłbym jej :lol: !!
..i vice versa :tanczy:
..chociaż moim zdaniem Agatka nie musi się niczym i nigdy upiększać bo piękna jest zawsze o wszędzie :tanczy:
Ptaszki śpiewają :lol2: ?? Czy skądinąd wiesz :lol2: ?? Ale ptaszków nie słuchaj :nie: !! One mogą majaczyć pod wpływem gorączki i ptasiej grypy :lol: !! :devil:
..ja u siebie żadnych ptaków nie słyszałem :>
..może i lepiej skoro mówisz że majaczą pod wpływem gorączki :devil:
Tak była rewelacyjna i Agatka miała na sobie tę czerwonawo-różowawą bluzkę, której tak nie lubimy :lol2: !!
..to już chyba wiem która :lol2:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Nie wiedziałam, do dzisiaj, o Waszych prośbach ;)

Obiecuję, że wieczorem przejrzę pierwszą płytę, którą nagrywałam... bodaj w czerwcu zeszłego roku :D
Jeśli dobrze kojarzę, to jakaś relacja Agaty powinna tam jeszcze być :mhm:

Ale nie gwarantuję, że coś znajdę :stop: :D
:D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

not that kind pisze:Nie wiedziałam, do dzisiaj, o Waszych prośbach ;)
..a jednak naszych żali nie śłychać wszędzie :o
..kuzyn z Kanady z którym wczoraj skype'owałem mnie okłamał :(
Obiecuję, że wieczorem przejrzę pierwszą płytę, którą nagrywałam... bodaj w czerwcu zeszłego roku :D
Jeśli dobrze kojarzę, to jakaś relacja Agaty powinna tam jeszcze być :mhm:

Ale nie gwarantuję, że coś znajdę :stop: :D
..już same chęci się liczą :*
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

obieżyświat pisze:
not that kind pisze:Nie wiedziałam, do dzisiaj, o Waszych prośbach ;)
..a jednak naszych żali nie śłychać wszędzie :o
..kuzyn z Kanady z którym wczoraj skype'owałem mnie okłamał :(
To nie kłamstwo kuzyna :lol2: Ja, żeby właśnie Waszych płaczów i jęków nie słyszeć mam stopery w uszach :lol2:
:D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

not that kind pisze:To nie kłamstwo kuzyna :lol2: Ja, żeby właśnie Waszych płaczów i jęków nie słyszeć mam stopery w uszach :lol2:
..acha :hahaha:

..notka :>
..jak mogłaś :>
..przecież wiesz jak bardzo potrzebujemy i liczymy na Twoje wsparcie ;( :rydzyk:
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

już nie biadol tylko się ciesz, że jest szansa na to, że notka wyszpera dla nas starą-nową Agatkę :tanczy:

mam nadzieję, że notka znajdziesz, bo bardzo się nastawiam :)
i teraz myśl o tym, że zobaczę coś, czego nie widziałem jeszcze, bardzo podtrzymuje mnie na duchu :)
tell me what you want... :D
tell me what you need :D
ODPOWIEDZ