Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

DÂżastina pisze:DziÂś oglÂądaÂłam Fakty sama :rozglada: ZupeÂłnie nie wiem czemu :rozglada: miaÂłam wraÂżenie, Âże Anitka poÂżegna siĂŞ z nami sÂłowami: PaĂąstwu mĂłwiĂŞ do zobaczenia, a ja wracam do wiĂŞzienia :devil:
:hahaha: Lepiej tej pasiastej marynary zinterpretowaĂŚ nie moÂżna byÂło :brawa: ChociaÂż, nie narzekam :stop: BywaÂły gorsze :D
Dzisiaj Poranek - có¿ za niespodzianka :o Czy¿by Anita odrabia³a straty za tydzieù ubieg³y :> Nie mog³em siê, tu¿ po przebudzeniu, oprzeÌ wra¿eniu, ¿e strój dzisiejszy Anity, to by³ ten, w którym sadzi³a drzewka z kenijsk¹ dam¹ pik? :devil: Wydawa³ siê byÌ czystym :spiewa: To dobrze :D Ale mniejsza z tym :lol2:

Poradek byÂł wprost wyÂśmienity :brawa: MiaÂłem to szczĂŞÂście sÂłyszeĂŚ i widzieĂŚ dziÂś obie fenomenalne rozmowy Anity, ktĂłre przeprowadziÂła w studio, czyli z Nowakiem z PO i ministrem w kancelarii prezydenta p. ÂŁopiĂąskim :) Nie wiem, dlaczego tak bardzo lubiĂŞ, kiedy Anita z nim rozmawia :> Przy nim i przy jego ogromnej jak na niski wzrost zgryÂźliwoÂści, jakoÂś tak bardziej Anita siĂŞ pilnuje, Âżeby poprawnie stawiaĂŚ pytania, a do tego straszliwie go gnĂŞbi tzw. dopytaniami :devil: A on siĂŞ wije, wykrĂŞca, co z kolei Anity nie odstrasza i nie sprawia, Âże ta siĂŞ poddaje, wrĂŞcz przeciwnie - gnĂŞbi jeszcze bardziej :D
A i w rozmowie z Nowakiem z PO - ktoÂś gotĂłw pomyÂśleĂŚ na podstawie wczeÂśniejszych rozmĂłw z PO'wcami, Âże Anita bĂŞdzie pokorna, Âłagodna i miÂła :) I byÂła :D Ale tylko na poczÂątku, kiedy okazaÂło siĂŞ panu posÂłowi urodziÂło siĂŞ baby :P Anita grzecznie i miÂło pogratulowaÂła i ... w te pĂŞdy do maglowania :devil:
Uuuu ... :spiewa: Rozczarowana by³a tym, ¿e pan z PO nie ma tak w³aœciwie pomys³u na to, jak za³agodziÌ strajki, tylko wspó³czu³ rz¹dz¹cym, ¿e znaleŸli siê w takiej sytuacji, w której niezadowolenie spo³eczne roœnie i wyra¿ane jest ogromnymi strajkami :uhh:
No, ale pogadali sobie Âładne parĂŞnaÂście minut :) Rozmowa byÂła dynamiczna i bardzo rzeczowa 8)
ZauwaÂżyÂłem rĂłwnieÂż, Âże Anita byÂła dziÂś bardzo Âżywa podczas prognoz pogody :) WczeÂśniej w ogĂłle sÂłychaĂŚ jej nie byÂło, kiedy pogodowiec nawijaÂł, a dziÂś co rusz wcinaÂła siĂŞ Omenie w sÂłowo :D
W sk³ad Poranka wesz³y ponadto tradycyjnie perfekcyjnie poprowadzone przegl¹dy prasy, parê telefonicznych rozmów, ³¹czeù z reporterami, itd. :D
A! :D I jeszcze nowoœÌ :D Tzw. traffic - szkoda, ¿e moich dróg mi Anita nie pokaza³a, bo 15 minut sta³em w korku ;( a! I jeszcze :D Przegl¹da³a stronê portalu tvn24 - ciekawe, co sobie pomyœla³a, jak z boczku zobaczy³a swój blog ...? Nieaktualizowany od stu lat :devil:

A tak poza tym, to wszystko to co dziÂś chciaÂłbym zobaczyĂŚ teÂż jutro, tylko w nieco innej oprawie :)
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Black Jack '62 pisze: Dzisiaj Poranek - có¿ za niespodzianka :o Czy¿by Anita odrabia³a straty za tydzieù ubieg³y :>
:uhh: A ja widzia³am tylko jedno pogodowe wejœcie :uhh: Dlatego bardzo wdziêczna Ci jestem za szczegó³owy opis ;)
Nie mogÂłem siĂŞ, tuÂż po przebudzeniu, oprzeĂŚ wraÂżeniu, Âże strĂłj dzisiejszy Anity, to byÂł ten, w ktĂłrym sadziÂła drzewka z kenijskÂą damÂą pik? :devil:
To byÂło nas dwoje :rozglada:
ZauwaÂżyÂłem rĂłwnieÂż, Âże Anita byÂła dziÂś bardzo Âżywa podczas prognoz pogody :) WczeÂśniej w ogĂłle sÂłychaĂŚ jej nie byÂło, kiedy pogodowiec nawijaÂł, a dziÂś co rusz wcinaÂła siĂŞ Omenie w sÂłowo :D
:> CzyÂżby od Jarka KuÂźniara siĂŞ nauczyÂła? :devil:
A! :D I jeszcze nowoœÌ :D Tzw. traffic - szkoda, ¿e moich dróg mi Anita nie pokaza³a, bo 15 minut sta³em w korku ;(
Napisz jutro do Poranka i poproÂś o widok na poznaĂąskie ulice, a nuÂż specjalnie dla Ciebie Anitka coÂś przygotuje :rozglada:
a! I jeszcze :D PrzeglÂądaÂła stronĂŞ portalu tvn24 - ciekawe, co sobie pomyÂślaÂła, jak z boczku zobaczyÂła swĂłj blog ...? Nieaktualizowany od stu lat :devil:
:o A moÂże sobie o nim przypomniaÂła :mhm: muszĂŞ zaraz sprawdziĂŚ...... sprawdziÂłam :uhh: nie przypomniaÂła sobie :uhh:
A tak poza tym, to wszystko to co dziÂś chciaÂłbym zobaczyĂŚ teÂż jutro, tylko w nieco innej oprawie :)
A ja mogĂŞ napisaĂŚ, Âże to czego nie widziaÂłam dziÂś chciaÂłabym zobaczyĂŚ jutro :rydzyk:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Anitka teÂż lekko ubrana :aniol: I troche obrazkĂłw :arrow:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

maxxx :D Wow :D AleÂż wyczynu dokonaÂł :D ZrobiÂłeÂś capsy Anicie ubranej w spĂłdnicĂŞ :brawa:

UprosiliÂśmy :D Anita byÂła w Poradku, oj tego juÂż nie da siĂŞ kryĂŚ :lol2: No i nie da teÂż siĂŞ ukryĂŚ tego, Âże w koĂącu w koĂącu w koĂącu wyskoczyÂła ze spodni na rzecz spĂłdnicy :jupi: CzyÂż nie cudny widok? :lol2:
DÂżastina pisze:[Napisz jutro do Poranka i poproÂś o widok na poznaĂąskie ulice, a nuÂż specjalnie dla Ciebie Anitka coÂś przygotuje :rozglada:
Cholera jasna wczoraj nie napisa³em, ale mo¿e dziœ napiszê, ¿eby Anita Agatê wys³a³a z kamer¹ na trasê, któr¹ ja pojadê :devil: Oczywiœcie z pó³godzinnym wyprzedzeniem, ¿ebym wiedzia³, na czym stojê :D
A ja mogĂŞ napisaĂŚ, Âże to czego nie widziaÂłam dziÂś chciaÂłabym zobaczyĂŚ jutro :rydzyk:
nie by³o mo¿e tak emocjonuj¹co, bo ci¹g³e rozmowy o strajku w s³u¿bie zdrowia maj¹ prawo w koùcu znu¿yÌ, ale i tak rozmowa z wiceministrem Piech¹ by³a czymœ, za co mo¿na Anitê pochwaliÌ :brawa: Spór, bo tak chyba œmia³o mo¿na to okreœliÌ, lekarzy z rz¹dem trwa ju¿tak d³ugo, ¿e codzieù pojawiaj¹ siê nowe rewelacje, które póŸniej dziennikarze musz¹ w swoich programach weryfikowaÌ, takie te¿ zadanie le¿a³o u stóp Anity :D
Na ktĂłrych to stopach po raz pierwszy od dÂłuÂższego czasu pojawiÂły siĂŞ buty na wyyyysoookim obcasie :lol2:
JekÂżesz mizernie koledzy dziÂś przy Anicie wyglÂądali :spiewa:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
maxxx

maxxx Wow AleÂż wyczynu dokonaÂł ZrobiÂłeÂś capsy Anicie ubranej w spĂłdnicĂŞ
W³aœnie nieczêstoœÌ a wrêcz wielka nieczêstoœÌ takiego stanu rzeczy mnie tchnê³y do tego by trochê pouwieczniaÌ w postaci obrazu :szalony: .
UprosiliÂśmy Anita byÂła w Poradku, oj tego juÂż nie da siĂŞ kryĂŚ No i nie da teÂż siĂŞ ukryĂŚ tego, Âże w koĂącu w koĂącu w koĂącu wyskoczyÂła ze spodni na rzecz spĂłdnicy CzyÂż nie cudny widok?
Chyba wzieÂła wreszcie pod uwagĂŞ opiniĂŞ fanĂłw :tanczy: ChoĂŚ pewnie znajdÂą sie tacy,ktĂłrzy nie sÂą zadowoleni z takiego stylu ubioru :aniol:
Mi siĂŞ podoba-tak elegancko :spiewa: .
Cholera jasna wczoraj nie napisa³em, ale mo¿e dziœ napiszê, ¿eby Anita Agatê wys³a³a z kamer¹ na trasê, któr¹ ja pojadê Oczywiœcie z pó³godzinnym wyprzedzeniem, ¿ebym wiedzia³, na czym stojê
Opisz póŸniej czy sie dobrze znavigowaliœcie :lol2:
Mogli by w tvnie wprowadzic cos takiego,Âże raz dziennie speÂłniaja jakieÂś maÂłe Âżyczenia fana :aniol:
nie byÂło moÂże tak emocjonujÂąco, bo ciÂągÂłe rozmowy o strajku w sÂłuÂżbie zdrowia majÂą prawo w koĂącu znuÂżyĂŚ, ale i tak rozmowa z wiceministrem PiechÂą byÂła czymÂś, za co moÂżna AnitĂŞ pochwaliĂŚ
Fakr troche monotematycznie ale có¿ zrobiÌ :rozglada: I tak Anita wprowadza taki nastrój,¿e o nudzie nie mo¿e byÌ mowy.ChoÌ przyznam ,¿e widzia³em tylko godzinke z kawa³kiem :aniol: .
Na ktĂłrych to stopach po raz pierwszy od dÂłuÂższego czasu pojawiÂły siĂŞ buty na wyyyysoookim obcasie
JekÂżesz mizernie koledzy dziÂś przy Anicie wyglÂądali
Nooo :lol2: Np p.Jacek PaÂłasiĂąski siĂŞ aÂż do gĂłry oglÂądaÂł-coÂś mu chyba nie pasowaÂło :hyh: :hyh:
I caÂły czas dokuczaÂła o wczorajszym meczu :aniol:
Mówi,¿e siê na tym kompletnie nie zna ale coœ mi siê zdaje ,¿e mo¿e to ine byÌ tak do koùca :aniol: Bo Anita ma doœÌ powszechna wiedzê.
A od motoryzacji do sportu juz nie daleka droga :D Ale nie dr¹¿e tematu d³u¿ej :nos:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

maxxx pisze:Chyba wzieÂła wreszcie pod uwagĂŞ opiniĂŞ fanĂłw :tanczy: ChoĂŚ pewnie znajdÂą sie tacy,ktĂłrzy nie sÂą zadowoleni z takiego stylu ubioru :aniol:
Mi siĂŞ podoba-tak elegancko :spiewa: .
Mi teÂż siĂŞ podoba :) A o taki strĂłj niejeden fan prosiÂł ;)
Opisz póŸniej czy sie dobrze znavigowaliœcie :lol2:Mogli by w tvnie wprowadzic cos takiego,¿e raz dziennie spe³niaja jakieœ ma³e ¿yczenia fana :aniol:
DziÂś to niestety musiaÂłbym udawaĂŚ fana Jakuba Porady :cicho: Anita juÂż siĂŞ najwyraÂźniej napracowaÂła :uhh:
Nooo :lol2: Np p.Jacek PaÂłasiĂąski siĂŞ aÂż do gĂłry oglÂądaÂł-coÂś mu chyba nie pasowaÂło :hyh: :hyh:
I caÂły czas dokuczaÂła o wczorajszym meczu :aniol:
Mówi,¿e siê na tym kompletnie nie zna ale coœ mi siê zdaje ,¿e mo¿e to ine byÌ tak do koùca :aniol: Bo Anita ma doœÌ powszechna wiedzê.
A od motoryzacji do sportu juz nie daleka droga :D Ale nie dr¹¿e tematu d³u¿ej :nos:
Anita zawsze lubi siĂŞ przekomarzaĂŚ w temacie futbolowym z Zubilewiczem ;) WÂłaÂściwie to on z niÂą ;) Ale nie wiedziaÂłem, Âże z PaÂłasiĂąskim rĂłwnieÂż zaczĂŞÂła :D Oj, ona to chyba nie lubi jednak piÂłki noÂżnej :D Nie to co Agatka - kopie od czasu do czasu i kocha na pewno ;)

A czy jutro jest ostatnia sobota miesiÂąca :>
Czy wiadomo coÂś o ''Damie Pik'' - ja nic nie wiem :neutral:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

No, ja teÂż nic nie wiem :roll: pozostaje nam czekaĂŚ do jutra :roll:
Black Jack '62 pisze: Cholera jasna wczoraj nie napisa³em, ale mo¿e dziœ napiszê, ¿eby Anita Agatê wys³a³a z kamer¹ na trasê, któr¹ ja pojadê :devil: Oczywiœcie z pó³godzinnym wyprzedzeniem, ¿ebym wiedzia³, na czym stojê :D
Agata nadajÂąca z trasy :lol2: Wtedy dopiero zrobiÂłby siĂŞ korek :lol2:
ciÂągÂłe rozmowy o strajku w sÂłuÂżbie zdrowia majÂą prawo w koĂącu znuÂżyĂŚ
We wtorek rozpoczynajÂą strajkowaĂŚ nauczyciele :rozglada: bĂŞdzie urozmaicenie :rozglada:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze:No, ja teÂż nic nie wiem :roll: pozostaje nam czekaĂŚ do jutra :roll:
No i jak? :D DotrwaÂłaÂś? :D Ja pojĂŞcia nie mam, czy byÂł jakiÂś nowy odcinek, czy nie :rozglada:

Ale jeœli by³, to chyba znowu¿ z jak¹œ krajow¹ bohaterk¹, bo na d³u¿ej, to raczej Anita ostatnimi czasy nie znika³a :rozglada:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Wow AleÂż wyczynu dokonaÂł ZrobiÂłeÂś capsy Anicie ubranej w spĂłdnicĂŞ
W³aœnie nieczêstoœÌ a wrêcz wielka nieczêstoœÌ takiego stanu rzeczy mnie tchnê³y do tego by trochê pouwieczniaÌ w postaci obrazu :szalony:
Apropos Anity w spĂłdnicy - oto Anita w sukience ;) - podczas nagrania odcinka "Damy Pik" z AgnieszkÂą Holland. Anita idzie przez korytarz telewizji krokiem modelki, z wielkÂą gracjÂą i wdziĂŞkiem zawodowej modelki.

Obrazek
Obrazek

Do³¹czam jescze trzy zdjêcia z mego archiwum - to gdyby ktoœ mia³ jeszcze jakieœ podejrzenia, ¿e piêknooka Anita jest mê¿czyzn¹ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: , ale na tym forum chyba nie ma takich osób. :stop:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Co za wspomnienia :o Co za czasy - Anita w gmachu TVP :D

U Anity zwykle najmniej siĂŞ dziaÂło, a tu proszĂŞ :shock: Do magazynu jÂą wpuÂścili :shock: Dwa razy tylko, ale jednak ;) MoÂże w sezonie letnim czĂŞÂściej tam zagoÂści :roll: A nie, latem nie ma magazynĂłw :roll: No trudno - zostajÂą wakacyjne dni na Âżywo ;)

Dobrze wobec tego, Âże publicystycznie rozwija siĂŞ w Porankach i we Wprost :D
Dzisiaj widzĂŞ jÂą jak siedzi na stanowisku, wiĂŞc zapewne szykuje siĂŞ Flash :tanczy:
Nie jest to dla mnie wymarzone spotkanie z AnitÂą, ale lepsze to, niÂż nic ;)
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

epsztajnek pisze:
Wow AleÂż wyczynu dokonaÂł ZrobiÂłeÂś capsy Anicie ubranej w spĂłdnicĂŞ
W³aœnie nieczêstoœÌ a wrêcz wielka nieczêstoœÌ takiego stanu rzeczy mnie tchnê³y do tego by trochê pouwieczniaÌ w postaci obrazu :szalony:
Apropos Anity w spĂłdnicy - oto Anita w sukience ;) - podczas nagrania odcinka "Damy Pik" z AgnieszkÂą Holland. Anita idzie przez korytarz telewizji krokiem modelki, z wielkÂą gracjÂą i wdziĂŞkiem zawodowej modelki.
TrafiÂłeÂś z capsami w najodpowiedniejsze miejsce :tanczy: DziĂŞki piĂŞkne :tanczy:
Jak masz wiĂŞcej, to z otwartymi ramionami przyjmiemy :D
Dzisiaj widzĂŞ jÂą jak siedzi na stanowisku, wiĂŞc zapewne szykuje siĂŞ Flash :tanczy:
Nie jest to dla mnie wymarzone spotkanie z AnitÂą, ale lepsze to, niÂż nic ;)
No i ponoÌ by³a? :D Tylko ciekawe czemu na wczoraj ta obecnoœÌ siê skoùczy³a :>
O blogu to juÂż chyba moÂżemy zapomnieĂŚ :spiewa:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:No i ponoÌ by³a? :D Tylko ciekawe czemu na wczoraj ta obecnoœÌ siê skoùczy³a :>
Anita to tak chyba w kratkĂŞ zdecydowaÂła siĂŞ teraz do pracy przychodziĂŚ :D CaÂły dzieĂą niemal spĂŞdziÂła na stanowisku widocznym za plecami prowadzÂących serwisy, wiĂŞc Âłatwo siĂŞ domyÂśliĂŚ, Âże we Flashu dzisiaj siĂŞ raczej na pewno pojawi :D
O blogu to juÂż chyba moÂżemy zapomnieĂŚ :spiewa:
Ale ja nie chcĂŞ ;(

No, a jeÂśli taka jest wola Anity, to niech przepisze komuÂś w spadku :) odstÂąpi miejsca na portalu :) O, tak na przykÂład mojemu ulubionemu PawÂłowi :lol2:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

ByÂła - jak zwyle szybka, jak zwykle sensacyjna, jak zwykle precyzyjna. TrzymaÂła wszystko w najlepszym porzÂądku, wiĂŞc F-16 szÂło jak po maÂśle, a nwet szybciej i gÂładziej :lol2:

Tylko marynara pozostawia wiele do ¿yczenia - to ¿adna nowoœÌ :D

Anita caÂły czas na stanowisku :D A co to moÂże oznaczaĂŚ?

1) Prosto z Polski.
2) Aktualizacja bloga.

Czas pokaÂże :lol2:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze: Anita caÂły czas na stanowisku :D A co to moÂże oznaczaĂŚ?

1) Prosto z Polski.
2) Aktualizacja bloga.

Czas pokaÂże :lol2:
3) Nadmiar wolnego czasu, ktĂłry nic dla nas korzystnego nie przyniesie :devil:
maxxx

..i ktoÂś mĂłwiÂł ,Âże Anita jest taka powaÂżna a omaÂło siĂŞ nie udusiÂła ze Âśmiechu dziÂś :devil:
Obrazek
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
ODPOWIEDZ