:hahaha: Lepiej tej pasiastej marynary zinterpretowaĂŚ nie moÂżna byÂło :brawa: ChociaÂż, nie narzekam :stop: BywaÂły gorszeDÂżastina pisze:DziÂś oglÂądaÂłam Fakty sama :rozglada: ZupeÂłnie nie wiem czemu :rozglada: miaÂłam wraÂżenie, Âże Anitka poÂżegna siĂŞ z nami sÂłowami: PaĂąstwu mĂłwiĂŞ do zobaczenia, a ja wracam do wiĂŞzienia :devil:

Dzisiaj Poranek - có¿ za niespodzianka :o Czy¿by Anita odrabia³a straty za tydzieù ubieg³y :> Nie mog³em siê, tu¿ po przebudzeniu, oprzeÌ wra¿eniu, ¿e strój dzisiejszy Anity, to by³ ten, w którym sadzi³a drzewka z kenijsk¹ dam¹ pik? :devil: Wydawa³ siê byÌ czystym :spiewa: To dobrze

Poradek byÂł wprost wyÂśmienity :brawa: MiaÂłem to szczĂŞÂście sÂłyszeĂŚ i widzieĂŚ dziÂś obie fenomenalne rozmowy Anity, ktĂłre przeprowadziÂła w studio, czyli z Nowakiem z PO i ministrem w kancelarii prezydenta p. ÂŁopiĂąskim

A i w rozmowie z Nowakiem z PO - ktoÂś gotĂłw pomyÂśleĂŚ na podstawie wczeÂśniejszych rozmĂłw z PO'wcami, Âże Anita bĂŞdzie pokorna, Âłagodna i miÂła

Uuuu ... :spiewa: Rozczarowana by³a tym, ¿e pan z PO nie ma tak w³aœciwie pomys³u na to, jak za³agodziÌ strajki, tylko wspó³czu³ rz¹dz¹cym, ¿e znaleŸli siê w takiej sytuacji, w której niezadowolenie spo³eczne roœnie i wyra¿ane jest ogromnymi strajkami :uhh:
No, ale pogadali sobie Âładne parĂŞnaÂście minut

ZauwaÂżyÂłem rĂłwnieÂż, Âże Anita byÂła dziÂś bardzo Âżywa podczas prognoz pogody

W sk³ad Poranka wesz³y ponadto tradycyjnie perfekcyjnie poprowadzone przegl¹dy prasy, parê telefonicznych rozmów, ³¹czeù z reporterami, itd.

A!

A tak poza tym, to wszystko to co dziÂś chciaÂłbym zobaczyĂŚ teÂż jutro, tylko w nieco innej oprawie