Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Agata Tomaszewska - poznańska reporterka

Post autor: marcinkowsky »

epsztajnek pisze:Apropos 'linczu' - to czy nie pomyśleliście sobie koledzy , że Agata celowo sponiewierała Blacka , właśnie po to aby się pozbyć zasilania "konkurencyjnego" wątku :?:
Taka pewna swojej silnej pozycji :> ?? :lol2: !! Posądzasz ją o taką działalność z premedytacją:> ? :lol2: No w sumie to tak na dobrą sprawę my nie wiemy , co kryje się po drugiej stronie tych brązowych oczu :lol2: !!
Ale też z drugiej strony Agatka chyba nie mogła spodziewać się takiej zdecydowanej reakcji Blacka na to sponiewieranie :> ?? :spiewa: !!
epsztajnek pisze::devil: Po zawziętej dziennikarce, a do tego pięknej kobiecie wszystkiego można się spodziewać :devil:
W sumie to masz rację :D !! Zwłaszcza , że ta kobieta -dziennikarka tak stroni od pokazywania prawdziwej siebie na wizji :lol2: !! W związk uz tym mało o niej i jej prawdziwej naturze wiemy :lol2: !! :spiewa:
epsztajnek pisze:A skoro Black dał się wyprowadzić w pole..... nie możemy mieć wyrzutów sumienia z powodu zmian w ścisłej czołówce tego subforum :devil:
Niech traci :) !! Podjął decyzję godząc sie na wszystkie jej konsekwencje :spiewa: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze:
epsztajnek pisze:Apropos 'linczu' - to czy nie pomyśleliście sobie koledzy , że Agata celowo sponiewierała Blacka , właśnie po to aby się pozbyć zasilania "konkurencyjnego" wątku :?:
Taka pewna swojej silnej pozycji :> ?? :lol2: !! Posądzasz ją o taką działalność z premedytacją:> ? :lol2: No w sumie to tak na dobrą sprawę my nie wiemy , co kryje się po drugiej stronie tych brązowych oczu :lol2: !!
Ale też z drugiej strony Agatka chyba nie mogła spodziewać się takiej zdecydowanej reakcji Blacka na to sponiewieranie :> ?? :spiewa: !!
..zabraniam pisać o Agatce jak o jakiejś manipulatorce :ban:
..ona ma zasady i nimi się w życiu kieruje :)
..nie chciała nic o sobie powiedzieć obcemu facetowi to jej sprawa :)
..ja nie widzę w tym żadnych kobiecych sztuczek :lol2:
marcinkowsky pisze:
epsztajnek pisze::devil: Po zawziętej dziennikarce, a do tego pięknej kobiecie wszystkiego można się spodziewać :devil:
W sumie to masz rację :D !! Zwłaszcza , że ta kobieta -dziennikarka tak stroni od pokazywania prawdziwej siebie na wizji :lol2: !! W związk uz tym mało o niej i jej prawdziwej naturze wiemy :lol2: !! :spiewa:
..zabraniam jeszcze raz nazywania Agatki pozerką :lol2:
..na wizji owszem nie jest sobą ;)
..ale na pewno niczego nie ukrywa :nie:
..jest po prostu obowiązkowa i poważna :)
..i to - powaga głównie - różni ją pewnie od Agatki na co dzień ;)
marcinkowsky pisze:
epsztajnek pisze:A skoro Black dał się wyprowadzić w pole..... nie możemy mieć wyrzutów sumienia z powodu zmian w ścisłej czołówce tego subforum :devil:
Niech traci :) !! Podjął decyzję godząc sie na wszystkie jej konsekwencje :spiewa: !!
..i niech teraz nie ma do nikogo żalu :nie:
..tym bardziej że wątek Anity pokonuje wątek innej tak zacnej dziennikarki :racja:
..a tak naprawdę to jeszcze nam brakuje kilkunastu postów :D
..więc na razie się martwimy że jakiegoś mordu forumowego dokonaliśmy :lol2: :spiewa:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

obieżyświat pisze:
marcinkowsky pisze:
..i niech teraz nie ma do nikogo żalu :nie:
..tym bardziej że wątek Anity pokonuje wątek innej tak zacnej dziennikarki :racja:
..a tak naprawdę to jeszcze nam brakuje kilkunastu postów :D
..więc na razie się martwimy że jakiegoś mordu forumowego dokonaliśmy :lol2: :spiewa:
ja nie rozumiem, w czym tkwi problem :mhm:
przecież takie są prawa natury, że wygrywa silniejszy ;)

nie czas na żadne sentymenty ;) a zresztą i tak teraz jesteśmy osłabieni, więc o żadnym linczu nie może być mowy ;)
w żółwim tempie idziemy do przodu :D
tell me what you want... :D
tell me what you need :D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:..zabraniam pisać o Agatce jak o jakiejś manipulatorce :ban:
To była tylko sugestia -takie sobie przypuszczenie ;) !! Jedno z wielu , więc spokojnie -bez nerwów :stop: !! nik tu Agatki o takie rzeczy nie posądza :) !! No przynajmniej ja nie ;) !!
..nie chciała nic o sobie powiedzieć obcemu facetowi to jej sprawa :)
..ja nie widzę w tym żadnych kobiecych sztuczek :lol2:
A jak myślisz :> ?? W jaki sposób udało jej się nas tak omotać :lol2: ?? Bez użycia żadnych sztuczek :lol2: ??
stajlus pisze:
obieżyświat pisze:..a tak naprawdę to jeszcze nam brakuje kilkunastu postów :D
ja nie rozumiem, w czym tkwi problem :mhm:
przecież takie są prawa natury, że wygrywa silniejszy ;)

nie czas na żadne sentymenty ;) a zresztą i tak teraz jesteśmy osłabieni, więc o żadnym linczu nie może być mowy ;)
w żółwim tempie idziemy do przodu :D
Hehhjjhh :P !! No we wszystkim macie rację :D !! :P Póki co cieszymy się z czystego sumienia i z tego , że nie zawiedliśmy naszego wilomiesięcznego kolegi i nie zdeptaliśmy (co prawda w żółwim tempie , ale jednak ;) ) jego wieloletniego wysiłku budowania potęgi , jakim jest bez wątpienia wątek Anity :D !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
epsztajnek
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

obieżyświat pisze:..zabraniam pisać o Agatce jak o jakiejś manipulatorce :ban:
Ech... obi... :mhm: Nigdy, żadna kobieta nie puściła ciebie w tak zwane "bambuko" ? :roll:
albo używając innej przenośni, nie zrobiła ciebie "w trąbę" ? :lol:
Podejrzewam, że Agata ma na sumieniu nie jedno złamane, męskie serce :<
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:Ech... obi... :mhm: Nigdy, żadna kobieta nie puściła ciebie w tak zwane "bambuko" ? :roll:
Pytanie , czy z premedytacją łamała te rzesze serc :lol2: ?? :lol2:
Nie wygląda na taką -obi ma rację , co by hurtowo doprowadzała mężczyzn to gorączki -może to jest silniejsze i niezależne od niej samej :mhm: ?? :lol2: może po prostu to taki odruch bezwarunkowy i sami sobie jesteśmy winni :lol2: ??

W sumie to dobrze , że to nasze zaangażowanie nie poszło za daleko :lol: !! :lol: Bo dopiero byśmy cierpieli :lol2: !! Tak przez ekran to te gierki damsko-męskie nie są aż tak groźne :lol2: !! :lol2: :lol2: :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:
epsztajnek pisze:Ech... obi... :mhm: Nigdy, żadna kobieta nie puściła ciebie w tak zwane "bambuko" ? :roll:
,,no fakt - przez kobiety nigdy nie cierpiałem :lol2:
..co najwyżej przez Agatkę.. :lol2:
..aaaa.. :>
..to zastanawiające - prawda :?: :lol2:
..jedynie przez Agatkę :spiewa:
..zwłaszcza kiedy znika cierpię ;(
marcinkowsky pisze:Nie wygląda na taką -obi ma rację , co by hurtowo doprowadzała mężczyzn to gorączki -może to jest silniejsze i niezależne od niej samej :mhm: ?? :lol2: może po prostu to taki odruch bezwarunkowy i sami sobie jesteśmy winni :lol2: ??
..to my sami sobie jesteśmy winni :lol2:
..sami sobie napędziliśmy biedy ;)
..nikt a już tym bardziej Agatka nie kazała nam żebyśmy się nią aż do tego stopnia zainteresowali :D
..no anioł kobieta :aniol:
..przykro mi :stop:
..ale ja nic złego na temat Agatki napisać nie potrafię :nie: :)
marcinkowsky pisze:W sumie to dobrze , że to nasze zaangażowanie nie poszło za daleko :lol: !! :lol: Bo dopiero byśmy cierpieli :lol2: !! Tak przez ekran to te gierki damsko-męskie nie są aż tak groźne :lol2: !! :lol2: :lol2: :lol2:
..gdyby to od nas zależało pewnie byłoby inaczej :hahaha:
..ale cała władza w rękach Agatki :)
..i całe szczęście :rydzyk: :lol2:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Znów skazałem Was na rozłąkę ze mną :lol2: Cieszcie się, że w tej materii nie jestem tak surowy jak Agatta :lol2: :lol2:
obieżyświat pisze:
marcinkowsky pisze:
epsztajnek pisze:Podejrzewam, że Agata ma na sumieniu nie jedno złamane, męskie serce :<
,,no fakt - przez kobiety nigdy nie cierpiałem :lol2:
..co najwyżej przez Agatkę.. :lol2:
Sporządźmy listę złamanych serc i z okazji następnych Walentynek poślijmy ją na adres Agatty :lol2: Może się wzruszy i zrobi coś ze swoim wdziękiem? :lol2: Poskromi go jakoś? :lol2: Nie będzie rozsiewać mimowolnie dookoła? :lol2: Nie możemy tak tego zostawić, nie możemy dawać na to przyzwolenia, żeby następni i następni padali ofiarami jej uroku!!! :lol2:
..aaaa.. :>
..to zastanawiające - prawda :?: :lol2:
..jedynie przez Agatkę :spiewa:
..zwłaszcza kiedy znika cierpię ;(
Co gorsza nic nie wskazuje na to, ażeby zamierzała uśmierzyć nas ból i zniweczyć tęsknotę ;(
obieżyświat pisze:..to my sami sobie jesteśmy winni :lol2:
..sami sobie napędziliśmy biedy ;)
..nikt a już tym bardziej Agatka nie kazała nam żebyśmy się nią aż do tego stopnia zainteresowali :D
..no anioł kobieta :aniol:
..przykro mi :stop:
..ale ja nic złego na temat Agatki napisać nie potrafię :nie: :)
Myślę, że nikt z nas tak w głębi duszy nie ma żalu do Agatty ;) Sami sobie winni jesteśmy ;) Było zawczasu pozbyć się wszystkiego, co przyciągało do Agatty :lol2: Albo to my jedni żylibyśmy w XXI wieku bez telewizora? :lol2:
obieżyświat pisze:
marcinkowsky pisze:W sumie to dobrze , że to nasze zaangażowanie nie poszło za daleko :lol: !! :lol: Bo dopiero byśmy cierpieli :lol2: !! Tak przez ekran to te gierki damsko-męskie nie są aż tak groźne :lol2: !! :lol2: :lol2: :lol2:
..gdyby to od nas zależało pewnie byłoby inaczej :hahaha:
..ale cała władza w rękach Agatki :)
..i całe szczęście :rydzyk: :lol2:
Nie wiem, co macie na myśli pisząc o działaniu w zniewoleniu i wolności... wolę nawet nie myśleć :grozi:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:Znów skazałem Was na rozłąkę ze mną :lol2: Cieszcie się, że w tej materii nie jestem tak surowy jak Agatta :lol2: :lol2:
..mogłaby brać z Ciebie przykład :lol2:
..daj się poznać Agatce jako przykład do naśladowania :lol2:
..super że już wróciłeś :)
..im nas więcej tym głośniej krzyczymy i może damy radę zagłuszyć tęsknotę :?: :lol2:
..chociaż częściowo :neutral:
Sporządźmy listę złamanych serc i z okazji następnych Walentynek poślijmy ją na adres Agatty :lol2: Może się wzruszy i zrobi coś ze swoim wdziękiem? :lol2: Poskromi go jakoś? :lol2: Nie będzie rozsiewać mimowolnie dookoła? :lol2: Nie możemy tak tego zostawić, nie możemy dawać na to przyzwolenia, żeby następni i następni padali ofiarami jej uroku!!! :lol2:
..teraz to sama Agatka postarała się o to by nikt - żaden widz nie padł 'ofiarą' jej uroku ;)
..lepiej tego załatwić nie mogła - jedno zniknięcie i wszyscy 'bezpieczni' :spiewa:
Myślę, że nikt z nas tak w głębi duszy nie ma żalu do Agatty ;) Sami sobie winni jesteśmy ;) Było zawczasu pozbyć się wszystkiego, co przyciągało do Agatty :lol2: Albo to my jedni żylibyśmy w XXI wieku bez telewizora? :lol2:
..a wyrzucenie telewizora za okno kiedy jeszcze nie było za późno to był jedyny sposób by się uchronić.. :spiewa:
..ale po co komu taki spokój - żeby nie napisać nuda :lol2:
Nie wiem, co macie na myśli pisząc o działaniu w zniewoleniu i wolności... wolę nawet nie myśleć :grozi:
..nic takiego Aluś :spiewa:
..o nic takiego zdrożnego nam nie chodziło - spokój :aniol: :lol2:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

obieżyświat pisze:..mogłaby brać z Ciebie przykład :lol2:
..daj się poznać Agatce jako przykład do naśladowania :lol2: [
..super że już wróciłeś :)
I od razu jako wzór do naśladowania :lol2: boże drogi :o Co ja takiego robiłem przez ten czas, kiedy mnie z Wami nie było? :o Strach pomyśleć jaka krystaliczna wróci do nas Agatta po tak długim czasie? :lol2:
..im nas więcej tym głośniej krzyczymy i może damy radę zagłuszyć tęsknotę :?: :lol2:
No z tym krzykiem to może być u mnie kiepściutko :/ Gardełko mam nie do końca sprawne ;) Ale postaram się jak najprędzej wyleczyć, coby do chóru dołączyć :lol2:
..a wyrzucenie telewizora za okno kiedy jeszcze nie było za późno to był jedyny sposób by się uchronić.. :spiewa:
..ale po co komu taki spokój - żeby nie napisać nuda :lol2:
Gdyby nie to, że całkiem niezły mam telewizor, pewnie bym go na wszelki wypadek swego czasu wyrzucił ;) Ale szkoda było...
Nie wiem czemu, ale postanowiłem Ci uwierzyć :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Alchemik pisze:
obieżyświat pisze:..im nas więcej tym głośniej krzyczymy i może damy radę zagłuszyć tęsknotę :?: :lol2:
No z tym krzykiem to może być u mnie kiepściutko :/ Gardełko mam nie do końca sprawne ;) Ale postaram się jak najprędzej wyleczyć, coby do chóru dołączyć :lol2:
jeżeli chodzi o zakrzyczenie tęsknoty, to nie radziłbym ;) szkoda gardeł :D
Alchemik zresztą by nam nie pomóg ;) zdrowiej ;)

nie chcę nikogo gorszyć ;)
ale tęsknotę najlepiej jest zalać... czymś z procentami :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:
Alchemik pisze:Znów skazałem Was na rozłąkę ze mną :lol2: Cieszcie się, że w tej materii nie jestem tak surowy jak Agatta :lol2: :lol2:
..mogłaby brać z Ciebie przykład :lol2:
..daj się poznać Agatce jako przykład do naśladowania :lol2:
Podstępem zamówię dla Agatki lekcje u Ciebie :lol2: !! Ty nią pokierujesz w przyszłości najodpowiedniej :tanczy: !! Jesteś nasz zaufany człowiek :lol2: !! Wiesz , czego nam potrzeba do szczęścia i ile jesteśmy w stanie , tak bez uszczerbku na zdrowiu wyżyć bez Agatki :) !! Wróciłeś , więc układaj sobie notatki na wykład dla Agatki :lol2: !!
Będę Ci sukcesywnie podrzucał tematy :lol2: !! ale ten podstawowy , to coś koło tego : na ile rozłąki można skazać wiernego fana :lol2: !!
obieżyświat pisze:
Alchemik pisze:Sporządźmy listę złamanych serc i z okazji następnych Walentynek poślijmy ją na adres Agatty :lol2: Może się wzruszy i zrobi coś ze swoim wdziękiem? :lol2: Poskromi go jakoś? :lol2: Nie będzie rozsiewać mimowolnie dookoła? :lol2: Nie możemy tak tego zostawić, nie możemy dawać na to przyzwolenia, żeby następni i następni padali ofiarami jej uroku!!! :lol2:
..teraz to sama Agatka postarała się o to by nikt - żaden widz nie padł 'ofiarą' jej uroku ;)
..lepiej tego załatwić nie mogła - jedno zniknięcie i wszyscy 'bezpieczni' :spiewa:
Wszyscy widzowie chciałeś napisać ;) !! A pomyśl sobie o tych "nieszczęśnikach" , którzy na żywo muszą oglądać jak Agatka tonie w ramionach swojego ...... oby cały czas jeszcze narzeczonego :lol2: !! Katusze nad katuszami :lol2: !! Lepiej , że my tego świadkami nie jesteśmy ;) !! Już lepiej być tym szarym widzem z ograniczoną "wizją" :lol2: !! W tym przypadku ;) !!
obieżyświat pisze:
Alchemik pisze:Nie wiem, co macie na myśli pisząc o działaniu w zniewoleniu i wolności... wolę nawet nie myśleć :grozi:
..nic takiego Aluś :spiewa:
Szkoda gadać :lol2: !! Skoro i tak jesteśmy zniewoleni w wolności ...... :lol2: !!
Pięknie to ująłeś :) !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

stajlus pisze:nie chcę nikogo gorszyć ;)
..zgorszyłeś mnie do szpiku kości :lol:
..rodzice mnie jutro nie poznają :lol2:
..mój kolega też mi kiedyś radził że najłatwiej jest się wyleczyć wódką :lol2:
marcinkowsky pisze:Podstępem zamówię dla Agatki lekcje u Ciebie :lol2: !! Ty nią pokierujesz w przyszłości najodpowiedniej :tanczy: !! Jesteś nasz zaufany człowiek :lol2: !! Wiesz , czego nam potrzeba do szczęścia i ile jesteśmy w stanie , tak bez uszczerbku na zdrowiu wyżyć bez Agatki :) !! Wróciłeś , więc układaj sobie notatki na wykład dla Agatki :lol2: !!
..Agatka ma już na pewno powyżej uszu wszelkie wykłady ;)
..teraz pewnie już słucha tylko samej siebie ;)
..no może jeszcze jakiej przyjaciółki rad :mhm:
..żadnego nas nie posłucha ;)
..chyba że Al'a przebierzemy za przyjaciółkę :hahaha:
Wszyscy widzowie chciałeś napisać ;) !! A pomyśl sobie o tych "nieszczęśnikach" , którzy na żywo muszą oglądać jak Agatka tonie w ramionach swojego ...... oby cały czas jeszcze narzeczonego :lol2: !! Katusze nad katuszami :lol2: !! Lepiej , że my tego świadkami nie jesteśmy ;) !! Już lepiej być tym szarym widzem z ograniczoną "wizją" :lol2: !! W tym przypadku ;) !!
..a więc my jesteśmy szczęściarzami tak :>
..no ja Ci dziękuję za takie szczęście :hyh:
..już wolałbym być na miejscu tych drugich - 'nieszczęśników' :lol:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:
stajlus pisze:nie chcę nikogo gorszyć ;)
..zgorszyłeś mnie do szpiku kości :lol:
..rodzice mnie jutro nie poznają :lol2:
..mój kolega też mi kiedyś radził że najłatwiej jest się wyleczyć wódką :lol2:
Pewnie , że wódzia jest dobra na wszystko :racja: !! :lol2: I na ból zęba i ból serca :lol2: !!
Taki z Ciebie gagatek stajus :> ?? :lol2: No , no -nie spodziewałem się tego po Tobie :> ??
A stawiasz chociaż :lol2: ?? Bo u mnie ostatnio krucho z kasą -niezależności finanasowej mi się zachciało :devil: !! :hyh:
..Agatka ma już na pewno powyżej uszu wszelkie wykłady ;)
..teraz pewnie już słucha tylko samej siebie ;)
..no może jeszcze jakiej przyjaciółki rad :mhm:
..żadnego nas nie posłucha ;)
..chyba że Al'a przebierzemy za przyjaciółkę :hahaha"
Agatka ma piękne koleżanki :) !! Mielibyśmy problem z ucharakteryzowaniem Al'a :devil :!! Agatka nie dałaby wiary :nie: !! :lol2: Ostatnia deska ratunku , to przekupić koleżankę :lol: !! Albo jakimś podstępem zwabić Agatkę do pracy :rydzyk: !! :rozglada:
..a więc my jesteśmy szczęściarzami tak :>
..no ja Ci dziękuję za takie szczęście :hyh:
..już wolałbym być na miejscu tych drugich - 'nieszczęśników' :lol:
A gdybyś był na ich miejscu , wolałbyś zapewne wrócić na swoje :lol:
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

marcinkowsky pisze:A stawiasz chociaż :lol2: ?? Bo u mnie ostatnio krucho z kasą -niezależności finanasowej mi się zachciało :devil: !! :hyh:
powiedz tylko, gdzie i kiedy :lol2:
Albo jakimś podstępem zwabić Agatkę do pracy :rydzyk: !! :rozglada:
chyba wołami :hahaha: mogę od syna Leppera wynająć ;)
ODPOWIEDZ