..tak wÂłaÂściwie to byÂłem po prostu szczery byÂłem sobÂą ale nie napisaÂłem nic zdroÂżnego czy teÂż nic takiego czego mĂłgÂłbym siĂŞ teraz wstydziĂŚ ale sĂŞk w tym Âże zrobiÂłem to bardzo nieumiejĂŞtnie :/
Krzysiu :buzi: Widocznie nie byÂło tak Âźle, skoro Agata poÂświĂŞciÂła ci kilka chwil swojego cennego czasu i przesÂłaÂła podziĂŞkowanie w odpowiedzi

Poza tym wiem, jaki potrafisz byĂŚ szarmancki
taka odpowiedÂź, jakÂą otrzymaÂłeÂś obieÂżyÂświat, by mnie nie usatysfakcjonowaÂła Oczekiwania sÂą trochĂŞ naiwne, nie myÂślĂŞ przy tym utopijne, lecz nieprzystajÂące do rzeczywistoÂści.
Blacky :buzi: A gdzie siê podzia³ ten optymizm, o którym pisa³eœ do niedawna, a który natchn¹³ ciê w momencie samego pojawienia siê Agaty w TVN24?
Szczere listy piszê wy³¹cznie do szuflady (...)Chyba sam bym siê rumieni³ podczas powtórnej lektury
Do tej pory mĂłwiÂłeÂś, Âże zaczynasz pisaĂŚ i po kilku sÂłowach niszczysz to, co napisaÂłeÂś :>
:o No, ale dobrze wiedzieĂŚ, Âże jest inaczej :devil:
Agata przypomina odrobinĂŞ mojÂą koleÂżankĂŞ, przynajmniej jeÂśli chodzi o fryzurĂŞ.
No dobrze Mandi, ale o ktĂłrÂą fryzurĂŞ chodzi

Przyznasz racjĂŞ, Âże Agata bardzo czĂŞsto zmienia uczesanie
WolaÂłam gdy miaÂła dÂłuÂższe wÂłosy.
MĂłwisz masz

Dzisiaj Agata ma krĂłtkie wÂłosy, a jutro juÂż dÂługie
Ciekawe, czy TVn24 planuje jak¹œ akcjê informacyjn¹ w kontekœcie dzisiejszego wielkiego artystycznego wydarzenia, jakie bêdzie mia³o miejsce póŸnym wieczorem w Poznaniu - wielka plenerowa opera z muzyk¹ Rogera Watersa, na terenie Miêdzynarodowych Targów Poznaùskich