Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

Cytat,ktĂłry przytoczyÂłaÂś,naleÂży do niki :)
Mandi pisze:WolaÂłam gdy miaÂła dÂłuÂższe wÂłosy.
Ja teÂż myÂślaÂłem,Âże Agacie lepiej w dÂłuÂższych,ale jej uroda po prostu nie pozwala na to,Âżeby myÂśleĂŚ o ksztaÂłtowaniu zewnĂŞtrznego image'u Agaty.Wszystko to,co siĂŞ widzi,gdy siĂŞ tylko pojawi na wizji - chÂłonie.O kombinowaniu nad wizerunkiem mowy tu byĂŚ nie moÂże..............
Mandi pisze:ZresztÂą ktory facet ÂżywiÂłby do niej antypatiĂŞ.
Nie tak dawno ÂżywiÂłem :lol2: MoÂże o Kryni pogadamy w jej wÂątku :tanczy:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

..tak wÂłaÂściwie to byÂłem po prostu szczery byÂłem sobÂą ale nie napisaÂłem nic zdroÂżnego czy teÂż nic takiego czego mĂłgÂłbym siĂŞ teraz wstydziĂŚ ale sĂŞk w tym Âże zrobiÂłem to bardzo nieumiejĂŞtnie :/
Krzysiu :buzi: Widocznie nie byÂło tak Âźle, skoro Agata poÂświĂŞciÂła ci kilka chwil swojego cennego czasu i przesÂłaÂła podziĂŞkowanie w odpowiedzi :) Poza tym wiem, jaki potrafisz byĂŚ szarmancki :lol2:
taka odpowiedÂź, jakÂą otrzymaÂłeÂś obieÂżyÂświat, by mnie nie usatysfakcjonowaÂła Oczekiwania sÂą trochĂŞ naiwne, nie myÂślĂŞ przy tym utopijne, lecz nieprzystajÂące do rzeczywistoÂści.
Blacky :buzi: A gdzie siê podzia³ ten optymizm, o którym pisa³eœ do niedawna, a który natchn¹³ ciê w momencie samego pojawienia siê Agaty w TVN24? :D
Szczere listy piszê wy³¹cznie do szuflady (...)Chyba sam bym siê rumieni³ podczas powtórnej lektury :lol2:
Do tej pory mĂłwiÂłeÂś, Âże zaczynasz pisaĂŚ i po kilku sÂłowach niszczysz to, co napisaÂłeÂś :>
:o No, ale dobrze wiedzieĂŚ, Âże jest inaczej :devil:
Agata przypomina odrobinĂŞ mojÂą koleÂżankĂŞ, przynajmniej jeÂśli chodzi o fryzurĂŞ.
No dobrze Mandi, ale o ktĂłrÂą fryzurĂŞ chodzi :lol: Przyznasz racjĂŞ, Âże Agata bardzo czĂŞsto zmienia uczesanie :D
WolaÂłam gdy miaÂła dÂłuÂższe wÂłosy.
MĂłwisz masz :lol2: Dzisiaj Agata ma krĂłtkie wÂłosy, a jutro juÂż dÂługie :lol2:

Ciekawe, czy TVn24 planuje jak¹œ akcjê informacyjn¹ w kontekœcie dzisiejszego wielkiego artystycznego wydarzenia, jakie bêdzie mia³o miejsce póŸnym wieczorem w Poznaniu - wielka plenerowa opera z muzyk¹ Rogera Watersa, na terenie Miêdzynarodowych Targów Poznaùskich :roll:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Opera Watersa w tvn24 .. Funcky - Âśmiem wÂątpiĂŚ :hahaha: Wozy tvp widziaÂłem :lol2: Ale my i tak idziemy, prawda? :lol2:
Blacky :buzi: A gdzie siê podzia³ ten optymizm, o którym pisa³eœ do niedawna, a który natchn¹³ ciê w momencie samego pojawienia siê Agaty w TVN24?
Wyparowuje w momencie, w ktĂłrym znika z wizji Agata :(
I znowu ta huœtawka nastrojów :? Wczoraj cieszy³em siê, ¿e Agata mo¿e sobie od kamery odpocz¹Ì, a dziœ ten fakt napawa mnie smutkiem :( Mo¿e to przez ten deszcz :roll:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Black Ty lepiej ujawnij nam rÂąbka tajemnicy i powiedz czy prowadzisz takie same zapiski kalendarzowe o absencjach Agaty w tvn24, tak jak to robisz z AnitÂą ? :P
BTW- udanej zabawy Wam zyczĂŞ (Tobie i Funcky) na operze Watersa!
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

nika pisze:Black Ty lepiej ujawnij nam rÂąbka tajemnicy i powiedz czy prowadzisz takie same zapiski kalendarzowe o absencjach Agaty w tvn24, tak jak to robisz z AnitÂą ? :P
Nie, nie czyniĂŞ takowych zapiskĂłw :D Rozliczanie Agaty z jej dyÂżurĂłw, to jest ostatnia rzecz jakÂą mĂłgÂłbym Agacie ''zrobiĂŚ" :devil: AnitĂŞ rozliczaÂłem, poniewaÂż wiem, Âże to z jej wÂłasnej winy pracuje na wizji tak maÂło :] Z AgatÂą jest chyba jednak inaczej ;) Nie przypuszczaÂłem poza tym, Âże przeÂżyjemy kiedykolwiek coÂś takiego wspaniaÂłego jak w poÂłowie sierpnia :D Bo do tego czasu Agata raczej nie czĂŞsto goÂściÂła na naszych ekranach :? WiĂŞc nie byÂło sensu, Âżeby to zapisywaĂŚ ;) Teraz trochĂŞ ÂżaÂłujĂŞ :uhh:
(Nie) dziĂŞkujĂŞ w imieniu wÂłasnym, Funcky i paru innych osĂłb :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Czyli sprawa zapiskĂłw jest jasna :) Âże nie ma takowych, zgadzam siĂŞ ta sierpniowa niespodzianka z jej codziennymi wystĂŞpami, ale w razie jak zacznie sie "niespodzianka" pod tytuÂłem "dÂługi okres nieobecnosci Agaty" to chyba trzeba bĂŞdzie uruchomic kalendarzyk tak dla naszej wiedzy :>
Black Jack '62 pisze:
(Nie) dziĂŞkujĂŞ w imieniu wÂłasnym, Funcky i paru innych osĂłb :lol2:
ZapomniaÂłam dodaĂŚ, Âże najbardziej Âżycze Wam byscie spotkali kogoÂś z ekipy poznaĂąskiej tvn24, kogo to chyba nie muszĂŞ gÂłosno wymieniaĂŚ :lol: aha, nie dziĂŞkujcie , Âżeby nie zapeszyĂŚ
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

nika pisze:[...] zgadzam siĂŞ ta sierpniowa niespodzianka z jej codziennymi wystĂŞpami, ale w razie jak zacznie sie "niespodzianka" pod tytuÂłem "dÂługi okres nieobecnosci Agaty" to chyba trzeba bĂŞdzie uruchomic kalendarzyk tak dla naszej wiedzy :>
Jakby co, to pamiĂŞtamy, Âże Agata ostatni raz byÂła w ÂśrodĂŞ 23 sierpnia ... :(
ZapomniaÂłam dodaĂŚ, Âże najbardziej Âżycze Wam byscie spotkali kogoÂś z ekipy poznaĂąskiej tvn24, kogo to chyba nie muszĂŞ gÂłosno wymieniaĂŚ :lol: aha, nie dziĂŞkujcie , Âżeby nie zapeszyĂŚ
Zatem (nie) dziĂŞkujĂŞ :lol2:
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

A to nie miaÂła wczoraj jakiegoÂś materiaÂłu sportowego? :neutral: ZdawaÂło mi siĂŞ, Âże byÂł wczoraj taki Agaty wÂłaÂśnie. Nie kojarzĂŞ dokÂładnie o czym, bo nie oglÂądaÂłem.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Ale gdzie ten materiaÂł widziaÂłeÂś :mhm:
Jak to moÂżliwe, Âże ja nic o tym nie wiem? :uhh:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Marcin pisze:A to nie miaÂła wczoraj jakiegoÂś materiaÂłu sportowego? :neutral: ZdawaÂło mi siĂŞ, Âże byÂł wczoraj taki Agaty wÂłaÂśnie. Nie kojarzĂŞ dokÂładnie o czym, bo nie oglÂądaÂłem.
A moÂże o Smudzie ?? Ja jedynie widziaÂłam relacje Zakrzewskiego o nim , ale kto wie , moÂże Agatka reportaz przygotowaÂła cos o trenerze poznaĂąskiego Lecha??!
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Materia³ zacz¹³ siê od wizyty na jakimœ stadionie. :lol2: Niemo¿liwe, ¿e to nie by³a Agata, o Smudzie nie chyba. Coœ z kibicami chyba by³o, ale mówiê - nie jestem pewien. Jestem na 99% pewien tylko tego, ¿e to by³ materia³ Agaty. Chyba w którymœ serwisie Knapika by³.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..no wiesz Blacku :>
..jak Ty oglÂądasz te raporty z AnitÂą :>
..jak ty w ogĂłle Âśledzisz karierĂŞ Agaty :>
..pewnie Âże byÂł materiaÂł nie wiem czy o Smudzie nie wiem czy Zakrzewski miaÂł relacjĂŞ ale materiaÂł byÂł o uroczystej inauguracji druÂżyny piÂłkarskiej HRABI.PL' – jakiejÂś kabaretowej inauguracji w wykonaniu kabaretu 'Hrabi' czy coÂś takiego :lol2:
..ja w tej waszej lokalnej rozrywce nie jestem zorientowany ;)
..materiaÂł byÂł jednak tak krĂłtki Âże mogÂłeÂś go przeoczyĂŚ :/
.. :mhm: moÂże Agata juÂż robi przymiarki do popoÂłudniowych FaktĂłw? ..tam materiaÂły z regionĂłw muszÂą byĂŚ krĂłtkie :devil:
Poza tym wiem, jaki potrafisz byĂŚ szarmancki
..Funcky wÂłaÂśnie rzuciÂłem porozumiewawczy uÂśmiech :lol2:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Tak, wÂłaÂśnie. :lol2:

A jednak, miaÂłem racjĂŞ! :devil:

W ogĂłle to jest koniec Âświata chyba, :roll: Blabk w raporcie z AnitÂą (!) przegapiÂł materiaÂł Agaty!!! :uhh:

NiesÂłychane... :neutral:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..wÂłaÂśnie przeczytaÂłem w wÂątku Anity iÂż miaÂł imprezĂŞ w trakcie trwania raportu wiĂŞc moÂże coÂś (lub ktoÂś) go rozpraszaÂło :devil:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Roxo
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Roxo »

By³ taki materia³ miedzy 20-22 z okolic Zielonej Gór. Agata Tomaszewska zajmowa³a siê dru¿yn¹ pi³ki no¿nej w lidze amatorskiej nad któr¹ patronat obj¹³/ewentualnie zorganizowa³ kabaret Hrabi.pl. Pozdrawiam.
P.S. WidzĂŞ ,Âże juÂż informacja zostaÂła wczeÂśniej podana wiĂŞc prosze o skasowanie mojego posta :D
ODPOWIEDZ