Dorota Gardias
Moderator: Łukasz
-
- Nowicjusz
Re: Dorota Gardias
No to teraz mamy konkretną datę. Nadal podtrzymuję swoją prośbę 

-
- Czasem tu wpada
Marcin dziś załazi Dorocie za skórę męczeniem o wpis na blogu.

Dorota na koniec ostatniej prognozy, podarowała narzekającemu na złą pogodę Kuźniarowi cukierka/czekoladkę firmowaną przez TVN Meteo

Nie wiem dlaczego, ale każdy wini prezenterów pogody za sytuację meteo. A przecież oni tylko prezentują widzom to co przygotują synoptycy.
Dorota od piątku pogodę prezentowac będzie z Sopotu.
Dorota od piątku pogodę prezentowac będzie z Sopotu.
Taka zasada, kto prezentuje ten zbiera cięgirogi pisze:Nie wiem dlaczego, ale każdy wini prezenterów pogody za sytuację meteo. A przecież oni tylko prezentują widzom to co przygotują synoptycy.

Czekam niecierpliwie :spiewa:rogi pisze:Dorota od piątku pogodę prezentowac będzie z Sopotu.
-
- Bywalec
-
- Bywalec
Verva Street Racing.

-
- Bywalec
Gala "Osobowość Roku"

-
- Bywalec
Pokaz Simple :-)

Kilka zdjęć dodałem wcześniej, ale pani Dorota wyglądała tak pięknie, że postanowiłem wrzucić jeszcze jedno ;-)

Kilka zdjęć dodałem wcześniej, ale pani Dorota wyglądała tak pięknie, że postanowiłem wrzucić jeszcze jedno ;-)
Można chyba odświeżyć wątek Doroty :rozglada:

W jednym z materiałów w dzisiejszym Kalejdoskopie, było o studentkach zza naszej wschodniej granicy, które strajkując lub wyrażając poparcie dla polityków, często robią to... rozbierając się publicznie
Szkoda że u nas to się jeszcze nie przyjęło, od razu kampania byłaby ciekawsza

W jednym z materiałów w dzisiejszym Kalejdoskopie, było o studentkach zza naszej wschodniej granicy, które strajkując lub wyrażając poparcie dla polityków, często robią to... rozbierając się publicznie

Szkoda że u nas to się jeszcze nie przyjęło, od razu kampania byłaby ciekawsza

-
- Fanatyk :)
A ja sobie pozwolę na wpis niemerytoryczny ( a co tam, skoro sam admin portalu , jak przyznał, przymyka na to oko
)
- porównując dzisiejszą prezencję Doroty G. z całą serią poprzednich wydań trzeba żałować, że prawdziwe lato termiczne na sam koniec tego klimatycznego
22

- porównując dzisiejszą prezencję Doroty G. z całą serią poprzednich wydań trzeba żałować, że prawdziwe lato termiczne na sam koniec tego klimatycznego

Dorotka dziś w cętki
Prognoz sprzed ekranu jak na złość brak, a gdyby się okazało że dół też był w cętki, to dopiero byłby ciekawy zestaw

Prognoz sprzed ekranu jak na złość brak, a gdyby się okazało że dół też był w cętki, to dopiero byłby ciekawy zestaw

-
- Fanatyk :)
I to staje się coraz bardzie wk[.......]nouze pisze:Prognoz sprzed ekranu jak na złość brak

Akurat cętkowana Dorota była już kiedyś pokazywana w całokształcie, a gdyby się okazało że dół też był w cętki, to dopiero byłby ciekawy zestaw
Wczoraj (albo przedwczoraj :hmm: ) były, też jak była Dorota. Więc co im szkodzi?epsztajnek pisze:I to staje się coraz bardzie wk[.......]
Ze spódniczką w cętki, czy spodniami?epsztajnek pisze:Akurat cętkowana Dorota była już kiedyś pokazywana w całokształcie