kurde dÂługo mnie tutaj nie byÂło. jestem ostatnio zabiegany strasznie. kurde pani ania super wyglÂąda na tych capsach : piĂŞknie wrĂŞcz:) aÂż humor mi siĂŞ na wieczĂłr poprawiÂł Zetek extra capsy
Supercapsy. Te¿ mia³em daÌ, ale mnie ubieg³eœ. :/ Najlepszy by³ koniec, gdy Ania siedzia³a wœród dzieci na zje¿d¿alni. Dzisiejsze SE bardzo rzeczowe i fajnie zrealizowane. Plener pozwala nieco odœwie¿yÌ program. Gdybym mia³ porównaÌ reporta¿e I.Rosiùskiej i A.Wierzuka, to jednak ten drugi lepszy. GoœÌ interesuj¹cy - kompozytor muzyczny posiadaj¹cy czwórkê dzieci, krócej: :brawa: dla realizatorów.. i dla prowadz¹cej.
Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata
RozbawiÂł mnie troszkĂŞ ten oddcinek
To chyba caps z tego momentu, gdy z pretensjami w gÂłosie pytaÂła o to, dlaczego rodzi siĂŞ tak maÂło dzieci. Tylko zupeÂłnie tych pretensji nie rozmumiem. PrzecieÂż KalczyĂąska naleÂży do tych osĂłb, ktĂłre dzieci nie majÂą...
Polityka prorodzinna... - I tak mnie ten oddcienek nie przekonaÂł i matkÂą nie zostanĂŞ!
A dziÂś p. Ania byÂła w Raporcie Wieczornym. Jak zwykle - fajne, choc dziÂś jakoÂś powaÂżnie...
Jutoro, a jeÂśli zdÂązĂŞ to moÂże nawet dziÂś dodam nowe rzeczy na stronkĂŞ. TrochĂŞ siĂŞ tego uzbieraÂło - RP z ÂŁukaszem Grassem, pierwsze SE, Magazyn 24h, capsy z 22.10.04, ostatnie Studio Europa... Zapraszam!
NiedÂługo urodziny Pani Ani. MoÂże tak zbiorowego emaila z Âżyczeniami wyÂślemy?
CaÂłkiem niezÂły byÂł dzisiejszy Raport wieczorny.
Co prawda prowadz¹cy (Kalczyùska i Grass) kilka razy, mówi¹c kolokwialnie, weszli sobie w s³owo i dziwnie zabrzmia³o jak Pani Ania zapowiedzia³a Morozowskiego jako korespondenta politycznego (zamiast komentatora) jednak po za tymi szczegó³ami wszystko by³o w nale¿ytym porz¹dku, jednym s³owem profeska
PS.
TrochĂŞ rozbawiÂła mnie wypowiedÂź P. Andrzeja do P. Ani na temat renegocjacji traktatu UE - "(...)Ty siĂŞ pewnie na tym lepiej znasz."
capsy sÂą Âświetne. P.Ania wyglÂąda promieniejÂąco niestety niebyÂło mi dane oglÂądanie dzisiajeszego i wczorajszego raportu wieczornego ubolwema nad tym faktem ale mam nadzieje, Âże jutro teÂż p.Ania zagoÂści na antenie...