Faustus, oczywiscie, Âże pisze sama ale nie wiem czy uwierzysz w to- dziÂś byÂło C O R R E C T !!!!!!!doktorfaustus1 pisze: Acha - czyli mam rozumieĂŚ, Âże Justyna Pochanke przychodzi do pracy czytac cudze teksty z promptera![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Justyna Pochanke
Moderator: Łukasz
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Tak - sami sobie piszÂą - nie potrzebujÂą do tego niczyjej pomocy (patrz Hanka S., ktĂłrej podobno "biaÂłe" pisze T. Lis)pablo_xl pisze:no nie ! ona tylko durzuca CENNE komentarze doktor z pewnoÂściÂą myÂśli Âże pracownicy tvp sÂą tak inteligentni Âże sami zapowidzi wymyÂślajÂą
Wybacz, ale takie wnioski mo¿na wyci¹gn¹Ì po przeczytaniu niektórych wypowiedzi na tym forum. No ale tak to jest kiedy najpierw siê pisze, a dopiero potem myœli. Czy¿ nie?
Kubs widziaÂłem zarĂłwno zapowiedÂź i materiaÂł, ale nieÂśmiaÂło zwracam uwagĂŞ na fakt, Âże takÂże prezenter ma wpÂływ na ksztaÂłt materiaÂłu. Przynajmniej tak jest w TVP. WidaĂŚ w TVN inne normy....
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
-
- Czasem tu wpada
Doktorze, na ksztaÂłt ma wpÂływ wydawca, zarĂłwno w tvn, tvp jak i polsacie, wiĂŞc schowaj miĂŞdzy bajki teoriĂŞ, Âże prezenter ma wpÂływ na ksztaÂłt materiaÂłu. MOÂże czasem, ale naprawde sporadycznie.doktorfaustus1 pisze: Kubs widziaÂłem zarĂłwno zapowiedÂź i materiaÂł, ale nieÂśmiaÂło zwracam uwagĂŞ na fakt, Âże takÂże prezenter ma wpÂływ na ksztaÂłt materiaÂłu. Przynajmniej tak jest w TVP. WidaĂŚ w TVN inne normy....
MAKEPOVERTYHISTORY
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Mylisz siĂŞ koteczku. Rozumiem, Âże Lis rĂłwnieÂż o niczym nie decydowaÂł? Wybacz nie mam czasu teraz na tÂą romzowĂŞ - jutro.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Misq, ale nie porĂłwnuj Lisa do Pochanke, poza tym w tej chwili w Faktach pracujÂą osoby, ktĂłre sÂą tak zajebiste w tym co robiÂą, Âże uwierz, nie trzeba prowadziĂŚ ich za rĂŞkĂŞ. WiĂŞc faktycznie w WiadomoÂściach czy Wydarzeniach takie praktyki mogÂą byĂŚ stosowane.doktorfaustus1 pisze:Mylisz siĂŞ koteczku. Rozumiem, Âże Lis rĂłwnieÂż o niczym nie decydowaÂł? Wybacz nie mam czasu teraz na tÂą romzowĂŞ - jutro.
MAKEPOVERTYHISTORY
-
- Fan Forum
- Kontakt:
1) Sam sobie zaprzeczasz - kilka postĂłw wyÂżej mĂłwiÂłeÂś, Âże J. Pochanke nie ma duÂżego wpyÂłwu na ksztaÂłt danego materiaÂłu.
2) Moim skromnym zdaniem Justyna Pochanke jest o niebo lepsza od bufona i egoisty Tomka Lisa. Ten ostatni jest ju¿ wylinia³ym, zakurzonym i wypchanym trocinami (a raczej wysokim, aczkolwiek b³êdnym, mniemaniem o w³asnej osobie) eksponatem.
2) Moim skromnym zdaniem Justyna Pochanke jest o niebo lepsza od bufona i egoisty Tomka Lisa. Ten ostatni jest ju¿ wylinia³ym, zakurzonym i wypchanym trocinami (a raczej wysokim, aczkolwiek b³êdnym, mniemaniem o w³asnej osobie) eksponatem.
Nie przeczĂŞ sobie, wczytaj siĂŞ w mĂłj post. NapisaÂłem, Âże w tej chwili w faktach pracujÂą osoby, ktĂłrych nie trzeba prowadziĂŚ za rĂŞkĂŞ wiĂŞc Âżeby nie wÂłaziĂŚ sobie w kompetencje Justyna zapewne nie ingeruje w materiaÂł. Kwestia chcenia.
Jeœli chodzi o paszcze pokazuj¹c¹ siê o 19, to zgadzam sie w 100%, ¿e Pochanke lepsza od Lisa, natomiast merytorycznie- nie s¹dzê, ¿e zdo³a³aby stworzyÌ zespó³ i program tak jak zrobi³ to Lis.
Jeœli chodzi o paszcze pokazuj¹c¹ siê o 19, to zgadzam sie w 100%, ¿e Pochanke lepsza od Lisa, natomiast merytorycznie- nie s¹dzê, ¿e zdo³a³aby stworzyÌ zespó³ i program tak jak zrobi³ to Lis.
MAKEPOVERTYHISTORY
-
- Stały bywalec
- Kontakt:
DziÂś jeszcze homoStyÂśka:

WiĂŞcej capsĂłw na stronie w podpisie.

WiĂŞcej capsĂłw na stronie w podpisie.
homoStyÂśka pisze:MiÂłego weekendu w towarzystwie Grzegorza Kajdanowicza
Ostatnio zmieniony piątek 10 cze 2005, 19:31 przez :: Kamil, łącznie zmieniany 3 razy.
uuu...to miÂłego urlopu StyÂśce ÂżyczĂŞ:)
a widzieliscie jakie kolczyki dzis zapodaÂła:) hehe..bardzo Âładne.
a ogĂłlnie fakty dzis spoko. Bardzo mi sie podobal reportaz Sianeckiego:)
nawet wybacze StyÂście przejĂŞzyczenia w nazwisku "kasperczaka"...hehe chociaz normalnie nie wybaczam:)
pzdr.
P.S StyÂśka sie nie osmieszyÂła!!

a widzieliscie jakie kolczyki dzis zapodaÂła:) hehe..bardzo Âładne.
a ogĂłlnie fakty dzis spoko. Bardzo mi sie podobal reportaz Sianeckiego:)
nawet wybacze StyÂście przejĂŞzyczenia w nazwisku "kasperczaka"...hehe chociaz normalnie nie wybaczam:)
pzdr.
P.S StyÂśka sie nie osmieszyÂła!!
Dla mnie to czysta ironia. Jak weekend z Kajdanem moÂże byĂŚ miÂłyarrow pisze:DoszukujĂŞ siĂŞ tu ironii, tudzieÂż Âżartu :? ->MiÂłego weekendu w towarzystwie Grzegorza Kajdanowicza

"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)