Justyna Pochanke

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kubs »

doktorfaustus1 pisze: Acha - czyli mam rozumieĂŚ, Âże Justyna Pochanke przychodzi do pracy czytac cudze teksty z promptera :?: :?: :?: :?: :?: :?: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Faustus, oczywiscie, Âże pisze sama ale nie wiem czy uwierzysz w to- dziÂś byÂło C O R R E C T !!!!!!!
MAKEPOVERTYHISTORY
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

pablo_xl pisze:no nie ! ona tylko durzuca CENNE komentarze doktor z pewnoÂściÂą myÂśli Âże pracownicy tvp sÂą tak inteligentni Âże sami zapowidzi wymyÂślajÂą :D
Tak - sami sobie piszÂą - nie potrzebujÂą do tego niczyjej pomocy (patrz Hanka S., ktĂłrej podobno "biaÂłe" pisze T. Lis)
Wybacz, ale takie wnioski mo¿na wyci¹gn¹Ì po przeczytaniu niektórych wypowiedzi na tym forum. No ale tak to jest kiedy najpierw siê pisze, a dopiero potem myœli. Czy¿ nie?
Kubs widziaÂłem zarĂłwno zapowiedÂź i materiaÂł, ale nieÂśmiaÂło zwracam uwagĂŞ na fakt, Âże takÂże prezenter ma wpÂływ na ksztaÂłt materiaÂłu. Przynajmniej tak jest w TVP. WidaĂŚ w TVN inne normy....
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
PabloOoOo_90
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: PabloOoOo_90 »

nie :D
Liczą się tylko FAKTY TVN codziennie o 19:00 w TVN.
Zapraszają : Justyna Pochanke , Piotr Marciniak i Grzegorz Kajdanowicz.
Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

doktorfaustus1 pisze: Kubs widziaÂłem zarĂłwno zapowiedÂź i materiaÂł, ale nieÂśmiaÂło zwracam uwagĂŞ na fakt, Âże takÂże prezenter ma wpÂływ na ksztaÂłt materiaÂłu. Przynajmniej tak jest w TVP. WidaĂŚ w TVN inne normy....
Doktorze, na ksztaÂłt ma wpÂływ wydawca, zarĂłwno w tvn, tvp jak i polsacie, wiĂŞc schowaj miĂŞdzy bajki teoriĂŞ, Âże prezenter ma wpÂływ na ksztaÂłt materiaÂłu. MOÂże czasem, ale naprawde sporadycznie.
MAKEPOVERTYHISTORY
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Mylisz siĂŞ koteczku. Rozumiem, Âże Lis rĂłwnieÂż o niczym nie decydowaÂł? Wybacz nie mam czasu teraz na tÂą romzowĂŞ - jutro.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

doktorfaustus1 pisze:Mylisz siĂŞ koteczku. Rozumiem, Âże Lis rĂłwnieÂż o niczym nie decydowaÂł? Wybacz nie mam czasu teraz na tÂą romzowĂŞ - jutro.
Misq, ale nie porĂłwnuj Lisa do Pochanke, poza tym w tej chwili w Faktach pracujÂą osoby, ktĂłre sÂą tak zajebiste w tym co robiÂą, Âże uwierz, nie trzeba prowadziĂŚ ich za rĂŞkĂŞ. WiĂŞc faktycznie w WiadomoÂściach czy Wydarzeniach takie praktyki mogÂą byĂŚ stosowane.
MAKEPOVERTYHISTORY
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

1) Sam sobie zaprzeczasz - kilka postĂłw wyÂżej mĂłwiÂłeÂś, Âże J. Pochanke nie ma duÂżego wpyÂłwu na ksztaÂłt danego materiaÂłu.
2) Moim skromnym zdaniem Justyna Pochanke jest o niebo lepsza od bufona i egoisty Tomka Lisa. Ten ostatni jest ju¿ wylinia³ym, zakurzonym i wypchanym trocinami (a raczej wysokim, aczkolwiek b³êdnym, mniemaniem o w³asnej osobie) eksponatem.
Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

Nie przeczĂŞ sobie, wczytaj siĂŞ w mĂłj post. NapisaÂłem, Âże w tej chwili w faktach pracujÂą osoby, ktĂłrych nie trzeba prowadziĂŚ za rĂŞkĂŞ wiĂŞc Âżeby nie wÂłaziĂŚ sobie w kompetencje Justyna zapewne nie ingeruje w materiaÂł. Kwestia chcenia.
Jeœli chodzi o paszcze pokazuj¹c¹ siê o 19, to zgadzam sie w 100%, ¿e Pochanke lepsza od Lisa, natomiast merytorycznie- nie s¹dzê, ¿e zdo³a³aby stworzyÌ zespó³ i program tak jak zrobi³ to Lis.
MAKEPOVERTYHISTORY
Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

wiecie co skoĂączmy juÂż z ta "dyskusjÂą" bo ona do nieczego nas niedoprowadzi tylko zniowu sie pokÂłucimy
Wróciłem!!
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

DziÂś jeszcze homoStyÂśka:

ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

WiĂŞcej capsĂłw na stronie w podpisie.
homoStyÂśka pisze:MiÂłego weekendu w towarzystwie Grzegorza Kajdanowicza
Ostatnio zmieniony piątek 10 cze 2005, 19:31 przez :: Kamil, łącznie zmieniany 3 razy.
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

O nie! Od jutra J. Pochanke ma urlop. :? Ryman, RYman i jeszcze raz RYman nas czeka. A fe! Weekend z Kajdanem.
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

MiÂłego weekendu w towarzystwie Grzegorza Kajdanowicza
DoszukujĂŞ siĂŞ tu ironii, tudzieÂż Âżartu :? ->
Przemek
Bywalec
Bywalec

Post autor: Przemek »

Dajcie sobie do jasnej cholery spokĂłj z tymi wyzwyskami do Pochanke!

A jednak na urlop! Nawet fajnie, moÂże Piotrek bĂŞdzie 5 razy na zmiane z Rymankiem :wink:
Żartowałem.
emi
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: emi »

uuu...to miÂłego urlopu StyÂśce ÂżyczĂŞ:) :D
a widzieliscie jakie kolczyki dzis zapodaÂła:) hehe..bardzo Âładne.

a ogĂłlnie fakty dzis spoko. Bardzo mi sie podobal reportaz Sianeckiego:)
nawet wybacze StyÂście przejĂŞzyczenia w nazwisku "kasperczaka"...hehe chociaz normalnie nie wybaczam:)
pzdr.

P.S StyÂśka sie nie osmieszyÂła!!
Awatar użytkownika
mikasur
Bywalec
Bywalec

Post autor: mikasur »

arrow pisze:
MiÂłego weekendu w towarzystwie Grzegorza Kajdanowicza
DoszukujĂŞ siĂŞ tu ironii, tudzieÂż Âżartu :? ->
Dla mnie to czysta ironia. Jak weekend z Kajdanem mo¿e byÌ mi³y :?: :?: :?: :x Ale Pochanke chcia³a zab³ysn¹Ì ciekaw¹ zapowiedzi¹ i to siê jej uda³o. No có¿, czeka nas ponowna automatyzacja. Oby, oprócz Rymana (którego ju¿ nawet zaczynam lubiÌ - czasami :lol: ), du¿o by³o Marciniaka.
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
ODPOWIEDZ