Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

Fakty dzisiaj byÂły cudowne. MiaÂły swĂłj klimat i swÂą duszĂŞ.
Anitka mĂłwiÂła bardzo przejmujÂąco, wzruszajÂąco, empatycznie i daÂło siĂŞ odczuĂŚ od niej wielki smutek i widaĂŚ byÂł, Âże nie jest to takie Âłatwe prowadziĂŚ program w taki dzieĂą. Anitka spisaÂłaÂś siĂŞ na medal.
Niech wszystkie laury i nagrody bĂŞdÂą twoje i niech wszyscy siĂŞ przekonajÂą do ciebie.
Jest to kolejny powĂłs dla ktĂłrego to wÂłaÂśnie ty powinnaÂś poprowadziĂŚ fakty 6 wrzeÂśnia.

A tu jest wiĂŞcej o Anitce i o gratulacjach dla niej.

http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? ... 11&v=2&s=0

jeszcze kilka cytatĂłw.

genialna wernerowa

i to co na koniec powiedziaÂła Anita i jak to powiedziaÂła i materiaÂł
Sianeckiego, rĂłwnieÂż miaÂłem takie wraÂżenie, jednak Anita jest duuuÂżo lepsza od
Rymanowskiego, to ona powinna dostaÌ fakty do spó³ki z paw³owskim, a
kajdanowicz i rymanowski niech siĂŞ trzymajÂą z daleka odprowadzenia faktĂłw

Hmnn dokldnie,dzis anita pokazala naprawde wielka klase..
wreszcie fakty pokazaly swoja klase..
to ona powiina byc kreowana na twarz tego programu..
wiedzlisciie wiaodmosci.? to cos zuplenie innego ,one tylko przekazywaly
informacje,a fakty mialy dzis dusze...

Dzisiejsze wydanie byÂło proste jak przysÂłowiowy drut, ale dziĂŞki temu
niesamowicie mocno przemawiajÂące do widz...
Brawo Pani Anito !!!

dzisiejsze fakty byly genialne(4.09)
oddaly istote tej maskary,tak jak wczoraj poszlo im Âśrednio dzis bylo bardzo
dobrze...
Rewelacyjna anita(choc zwykle studze entuzjazm jej fanow dzis go potwierdzam) )
dobre materialy no i ten sianecki na koniec....
przy calej te tragedii gratulacje...
ÂźrĂłdÂło:gazeta.pl

Anitko bÂądÂź bÂłogosÂławiona. :lol: :lol: :lol:
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: ArO »

bla bla bla

inaczej siĂŞ tego beÂłkotu nie da podsumowaĂŚ
:?
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl :)
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Nie musisz tego czytaĂŚ. I nie jest to beÂłkot tylko opinie internautĂłw z forum gazety. ChciaÂłem po prostu uwidoczniĂŚ, Âże my tu na tym forum nie jesteÂśmy jedyni ktĂłrzy doceniajÂą AnitkĂŞ.
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

To byÂło tylko moje podsumowanie. Nic wiĂŞcej. Mam chyba do tego prawo.
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Masz i ja teÂż mam prawo do odpowiedzi na twego posta. :!: :!: :!:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Kmuui
Czy TY posiadasz TVN24. ?
no comments poczytajcie sobie z michosem moje posty to sobie odpowiecie na to pytanie
. dlaczego Ryman ma zostaĂŚ w Faktach. PPrzeciez on sie tam marnuje. On powinien wrĂłcic do rozmĂłw. W Faktach siĂŞ zacina, materiaÂły sa denne, a takÂże drÂży mu gÂłos i na hama stara siĂŞ na?ladowac Lisa-mimo,ze w wywiadach zarzeka sie Âże NIE. CaÂła ta sytuacja jest nienormalna
to wasze zdanie moje jest takie Âże moÂże nie jest drugim isem PawÂłowskim czy Werner ale nie jest teÂż Kajdanowiczem.Poprostu ma inny wizerunek i tyle . Jak dla mnie prowadzi rĂłwnie profesjonanie co inni i wcae siĂŞ nie zacina.
Ona nie osiÂągnĂŞÂła sukcesa dziĂŞki komuÂś. Na swĂłj sukces pracowaÂła swojÂą ciĂŞÂżkÂą pracÂą, talentem, umiejĂŞtnoÂściami i nie moÂżna mĂłwiĂŚ, Âże osiÂągnĂŞÂła sukces bo akurat inni odeszli lub zachorowali.
owszem popieram 1 czêœc ale nie dosta³a by tej szansy gdyby nie choroba Marcina i Odejscie Tomka.A to co z t¹ szans¹ zrobi³a to ju¿ wy³¹cznie jej zas³óga.
OK, szanuje Twoje zdanie. Ale Marcina PawÂłowskiego to -nawet przy braku sympatii- mĂłgÂłbys nie obrazac.
popieram w 100 % i nie uwaÂżam by udzie go lubili bo jest chory (to samo insynuowaÂł wprost - tzn napisali ze kiedyÂś byÂł dobrym dziennikarzem a teraz ludzie go oglÂądajÂą bo jest chory - to jest poprostu chamskie). Kamil teÂż byÂł chory a ludzie i tak na niego jechali . A Marcin jest poprostu Âświetnym dziennikarzem.
Fakty dzisiaj byÂły cudowne. MiaÂły swĂłj klimat i swÂą duszĂŞ.
Anitka mĂłwiÂła bardzo przejmujÂąco, wzruszajÂąco, empatycznie i daÂło siĂŞ odczuĂŚ od niej wielki smutek i widaĂŚ byÂł, Âże nie jest to takie Âłatwe prowadziĂŚ program w taki dzieĂą. Anitka spisaÂłaÂś siĂŞ na medal.
Niech wszystkie laury i nagrody bĂŞdÂą twoje i niech wszyscy siĂŞ przekonajÂą do ciebie.
Jest to kolejny powĂłs dla ktĂłrego to wÂłaÂśnie ty powinnaÂś poprowadziĂŚ fakty 6 wrzeÂśnia.
Kiedy zaœ dziœ widzia³em na twarzy Anity ogromny smutek, wspó³czucie,
moÂże nawet bĂłl i przeraÂżenie – ja odczuwaÂłem ze zdwojonÂą si³¹ to samo, sÂłuchajÂąc, patrzÂąc na te obrazy z Osetii ...
.... sÂłyszeliÂście tĂŞ pokorĂŞ – Anita na zakoĂączenie powiedziaÂła tylko: ,,Fakty jak zwykle jutro ...”

Bierzmy z niej przykÂład, przyozdĂłbmy siĂŞ w pokorĂŞ!

PS Jestem dumny z Anity!
popieram w 100 % pierwszy raz widziaÂłam uczucie na jej twarzy i widaĂŚ byo Âże naprawdĂŞ jÂą to rusza. Jestem z niej rĂłwnieÂż dumna choc nie jestem jej fankÂą uwaÂżam Âże pokazaÂła klasĂŞ
Android <3
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

pierwszy raz widziaÂłam uczucie na jej twarzy i widaĂŚ byo Âże naprawdĂŞ jÂą to rusza.
To widaĂŚ , ze trochĂŞ nieuwaÂżnie oglÂądasz AnitĂŞ i nieregularnie. Nie pierwszy raz Anitka mĂłwiÂła bardzo przejmujÂąco i szczerze i z uczuciem. Ona zawsze tak mĂłwi.
popieram w 100 % i nie uwaÂżam by udzie go lubili bo jest chory (to samo insynuowaÂł wprost - tzn napisali ze kiedyÂś byÂł dobrym dziennikarzem a teraz ludzie go oglÂądajÂą bo jest chory - to jest poprostu chamskie). Kamil teÂż byÂł chory a ludzie i tak na niego jechali . A Marcin jest poprostu Âświetnym dziennikarzem.
Tak tylko, ¿e kamil nie pokazywa³ siê na wizji w tak ciê¿kim stanie jak ostatnio marcin. Ludzkie nieszczêœcie sprawia, ze ludzie siê z nim jednocz¹ i wspó³czuj¹ i jest im jego ¿al. Wymusza to sympatie do niego i specjaln¹ wiêŸ któr¹ czuj¹ z nim ludzie. Ja nie mówiê, ¿e go wtedy ludzie nie lubili ale teraz sta³ siê bohaterem i swoj¹ chorob¹ przyci¹gn¹³ do siebie widzów i sprawi³, ze wiêksza liczba osób go zna(oczywiœcie s¹ ludzie których zniechêci³ swoim wygl¹dem ale to ju¿ jest inna kwestia. Tu chodzi o wzglêdy estetyczne i oto, ¿e ludzie nie chc¹ patrzeÌ na ludzkie nieszczêœcie).
choc nie jestem jej fankÂą
Moze z czasem siĂŞ niÂą staniesz. Ostatnio widzĂŞ u ciebie coraz wiĂŞksze przekonanie do Anitki. :lol: :lol: :lol:

I wÂłaÂśnie za to wszystko naleÂży jej siĂŞ prowadzenie FaktĂłw 6 wrzeÂśnia i prowadzenie ich czĂŞÂściej niÂż do tej pory.
SpĂłjrzcie, Âże Anitce wystarczyÂło 1 wydanie aby zdobyĂŚ wielkie uznanie widzĂłw i podziw za jej postawe.
uwaÂżam Âże pokazaÂła klasĂŞ
Anitka zawsze pokazuje klase.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

To widaĂŚ , ze trochĂŞ nieuwaÂżnie oglÂądasz AnitĂŞ i nieregularnie. Nie pierwszy raz Anitka mĂłwiÂła bardzo przejmujÂąco i szczerze i z uczuciem. Ona zawsze tak mĂłwi.
ona prowadzi z uczuciem widaÌ ¿e wk³ada w to ca³e serce i wogóle ale bez emocji i uczuÌ wzgêdem przedstawianych informacji dla mnie to ona raczej wlasnie nie uosabia ostoii uczuciowoœci raczej jest chodna na ogó³ ale wczoraj i przedwczoraj naprawdê prowadzi³a przejêta i widaÌ to byo na jej twarzy ten smutek spowodowany tym co czyta.
Moze z czasem siĂŞ niÂą staniesz. Ostatnio widzĂŞ u ciebie coraz wiĂŞksze przekonanie do Anitki.
ojj to prawda bo i Anitka siĂŞ zmienia ;) caÂłkowicie pokazuje swojÂą twarz :)
Tak tylko, ¿e kamil nie pokazywa³ siê na wizji w tak ciê¿kim stanie jak ostatnio marcin. Ludzkie nieszczêœcie sprawia, ze ludzie siê z nim jednocz¹ i wspó³czuj¹ i jest im jego ¿al. Wymusza to sympatie do niego i specjaln¹ wiêŸ któr¹ czuj¹ z nim ludzie. Ja nie mówiê, ¿e go wtedy ludzie nie lubili ale teraz sta³ siê bohaterem i swoj¹ chorob¹ przyci¹gn¹³ do siebie widzów i sprawi³, ze wiêksza liczba osób go zna(oczywiœcie s¹ ludzie których zniechêci³ swoim wygl¹dem ale to ju¿ jest inna kwestia. Tu chodzi o wzglêdy estetyczne i oto, ¿e ludzie nie chc¹ patrzeÌ na ludzkie nieszczêœcie).
to dobrze ze on jest bohaterem a nie jakiÂś bandzior albo postac z gry komputerowej swojÂą walkÂą pokazuje to co naprawdĂŞ jest waÂżne a przy tym jes nada Âświetnym dzinnikarzem ale i przed tem byÂł :)
Android <3
enjoy16
Początkujący
Początkujący

Post autor: enjoy16 »

aro a ogladales wczorajsze fakty.?
no ok chetnie poslucha twojej obiektywnej oceny na ich temat..
chyba nie powiesz ze wczorajsze wydanie nie bylo dobre...
ze material sianeckiego byÂł do kitu,a kozak w tvp byl sto razy lepszy
Jak jeszcze powiesz moze ze Holecka byla wczoraj genialna a anitka przecietna... to ja bede po wrazeniem....
twojej....:)
POZDR:)
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

UWAGA :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Dzisiaj o 20.00 Anitka w "Mamy ciĂŞ"

Po zakoĂączeniu programu zapraszm wszystkich do komentowania udziaÂłu Anitki w tym programie. :lol: :lol: :lol: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

ÂŁukaszu nie zapomnij tego nagraĂŚ i zrobiĂŚ capsĂłw. :!: :!: :!:
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

Do enjoy16:

Nie oglÂądaÂłem bo juÂż jakiÂś czas tego nie robie (gÂłownie ze wzglĂŞdu na prowadzÂących).

WolaÂłem obejrzeĂŚ nowe odcinki "Kochanych kÂłopotĂłw".

JeÂśli zaÂś chodzi o HoleckÂą to jest MOIM ZDANIEM o niebo lepsza od Werner.
:D
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

wiem ze zaraz oberwĂŞ za pisanie nie na temat ale...
Aro jestem fank¹ Danusi Holeckiej bardzo j¹ lubiê i uwa¿am ¿e jest bardzo dobra ale jak czytam to co napis¹³es to s¹dze ¿e og¹daliœmy nie te same wiadomosci.Holecka jak ca³e tvp da³a plamê zachowa³a siê nieodpowiednio np. kiedy wczoraj przez jej twarz na koùcu przemkne³o coœ w rodzaju usmiechu a nie ubranie siê wczoraj o (przedwczorajszym dniu nie wspomne ) w czerù by³o ju¿ totanym nietaktem.O prowadzeniu i materia³ach w wiadomosciach siê nie wypowiem bo to nie jej wina ¿e by³y do kitu
Android <3
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

Kamuii, jak zwykle mam inne zdanie, ale nie o tym. Za kilka minut zamieszcze te zdjêcia D. Holeckiej w dziale wiadomoœci - zreszt¹ s¹ ju¿ tam z pi¹tku i wówczas D.H mia³a czarn¹ marynarkê i jak¹œ bluzkê w paski. :wink:
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

kamuii pisze:wiem ze zaraz oberwĂŞ za pisanie nie na temat ale...
Aro jestem fank¹ Danusi Holeckiej bardzo j¹ lubiê i uwa¿am ¿e jest bardzo dobra ale jak czytam to co napis¹³es to s¹dze ¿e og¹daliœmy nie te same wiadomosci.Holecka jak ca³e tvp da³a plamê zachowa³a siê nieodpowiednio np. kiedy wczoraj przez jej twarz na koùcu przemkne³o coœ w rodzaju usmiechu a nie ubranie siê wczoraj o (przedwczorajszym dniu nie wspomne ) w czerù by³o ju¿ totanym nietaktem.O prowadzeniu i materia³ach w wiadomosciach siê nie wypowiem bo to nie jej wina ¿e by³y do kitu
Ale ja nie mowilem o wczorajszych "WiadomoÂściach" bo ich nie oglÂądaÂłem. Ja mowie, ze w ogole moim zdaniem Holecka jest lepsza od Werner.
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

ArO pisze:Do enjoy16:

Nie oglÂądaÂłem bo juÂż jakiÂś czas tego nie robie (gÂłownie ze wzglĂŞdu na prowadzÂących).

WolaÂłem obejrzeĂŚ nowe odcinki "Kochanych kÂłopotĂłw".

JeÂśli zaÂś chodzi o HoleckÂą to jest MOIM ZDANIEM o niebo lepsza od Werner.
:D
Ona jest o niebo gorsza od Anitki i nawet nie ma czego porĂłwnywaĂŚ.
Moim zdaniem nawet nie masz prawa o Anitce siĂŞ wypowiadaĂŚ jak jej nie oglÂądasz bo nie znasz jej wogĂłle.

PS:W wÂątku o Anitce nie rozmawiajmy o Holeckiej bo jak chce ktoÂś o Holeckiej rozmawiaĂŚ to w dziale wiadomoÂści a nie w wÂątku o Anitce.
Aro j
Jeszcze nie wyraÂżaÂłem swojej opini na temat Holeckiej ale ty mnie do tego zmusiÂłeÂś. :twisted: :twisted: :twisted:

Aro jesteœ w mniejszoœci a wiêkszoœÌ w tym wypadku ma absolutn¹ racje.

Zwracam siĂŞ po raz kolejny z proÂśbÂą aby w tym miejscu nie dyskutowaĂŚ o Holeckiej ani o innych prowadzÂących wiadomoÂści.
ale jak czytam to co napis¹³es to s¹dze ¿e og¹daliœmy nie te same wiadomosci.Holecka jak ca³e tvp da³a plamê zachowa³a siê nieodpowiednio np. kiedy wczoraj przez jej twarz na koùcu przemkne³o coœ w rodzaju usmiechu a nie ubranie siê wczoraj o (przedwczorajszym dniu nie wspomne ) w czerù by³o ju¿ totanym nietaktem.O prowadzeniu i materia³ach w wiadomosciach siê nie wypowiem bo to nie jej wina ¿e by³y do kitu
Twój post kamuii jest przynajmiej obiektywny. Mimo, ¿e lubisz Holeck¹ wytkne³aœ jej b³êdy i z³e zachowanie.
Po prostu aby mieĂŚ prawo do oceny trzeba wiedzieĂŚ o czym siĂŞ pisze i mieĂŚ wiedzĂŞ na ten temat a nie pisaĂŚ, Âże ta osoba jest zÂła bo jej nie lubiĂŞ. Dla mnie to jest trochĂŞ szczeniackie.

Anitka i Fakty jako ca³oœÌ pokaza³y swoj¹ prawdziw¹ klasê a wiadomoœci w tak wa¿nym dniu by³y kiepskie w ca³oœci.

Niech Âżyje Anitka i Fakty z niÂą. :lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ