Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
-
- Fanatyk :)
Re: Joanna Kryńska
Fajnie Maxxiu, że się odezwałeś i wstawiłeś ostatni wpis na poprzednej stronie. Tym samym możemy odtrąbić wydarzenie , o którym jeszcze rok temu mogliśmy tylko cicho pomarzyć : wątek Joanny zrównał się z długoletnim leaderem tego forum - wątkiem Anity.
Oj no to od dziś pierwsza trójka się gereralnie odwróciła
Na szczęście Anita niżej nie upadnie
x: Znaczy długo jej nikt nie będzie zagrażał
Poza tym co to za wydarzenie, Joasia jest viceleaderką forum, bo na to sobie porządnie zapracowała

Na szczęście Anita niżej nie upadnie

Poza tym co to za wydarzenie, Joasia jest viceleaderką forum, bo na to sobie porządnie zapracowała

Ja się dziś zastanawiałem co z Wami :spiewa: Emma mnie szczególnie nie dotknęła - nawet w nocy jej nie słyszałem :nie:maxxx pisze:Cisza w wątku niebywała Mam nadzieję tylko,że Was Emma nie wywiała gdzieś To tyle-nic konkretnego,ale przynajmniej daje znak życia Żeby Joasia nie myslała,że jak już niedziela to nikt o Niej nie pomyśli nawet
Dzis taki postny dzień zarówno w Joasię jak i w posty :stop:
Nie pisze się tych postów na wyścigi, ale fajnie już to brzmi :aniol:epsztajnek pisze:Fajnie Maxxiu, że się odezwałeś i wstawiłeś ostatni wpis na poprzednej stronie. Tym samym możemy odtrąbić wydarzenie , o którym jeszcze rok temu mogliśmy tylko cicho pomarzyć : wątek Joanny zrównał się z długoletnim leaderem tego forum - wątkiem Anity.
-
- Fanatyk :)
Założyć się nie założę, ale stawiam tak na 90% , że o 17 kucyka już nie będzie, tak jak sweterka i szaliczka :devil:
To,że 2/3 rzeczy odpadnie to jest na mur-beton pewneZałożyć się nie założę, ale stawiam tak na 90% , że o 17 kucyka już nie będzie, tak jak sweterka i szaliczka :devil:

Widzę,ze 6606 post wyprzedzający Anitę :cicho: Joasia chodzi gdzieś po drugim planie studio a tu jak gdyby nigdy nic drugie miejsce

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Nie mylą Cie oczy-pokazala się na zachęte i czmyhnęła gdzieś i tyle Ja widziano
Cała Joasia :aniol:
Nie jest może wymodelowany na błysk ale calkiem całkiem
Joasiu pojaw się w jakimś innym paśmie to już tyle nie będziemy gadali o Twoich włosach

A co Ci nie pasuje w nimSzkoda tylko, że jest taki... mniej oficjalny

Joasiu pojaw się w jakimś innym paśmie to już tyle nie będziemy gadali o Twoich włosach

Wie doskonale, że lepiej nie wywoływać wilka z lasu, a sama to robimaxxx pisze:Nie mylą Cie oczy-pokazala się na zachęte i czmyhnęła gdzieś i tyle Ja widziano Cała Joasia

Szczerze powiedziawszy to mi w nim wszystko odpowiada, ale znając Joasię zawsze jest to cośA co Ci nie pasuje w nim Nie jest może wymodelowany na błysk ale calkiem całkiem

Tak mi teraz na myśl wpadło. Gdyby na 10 minut przed Dnż ktoś Ją poinformował, że coś innemu prezenterowi wyskoczyło i musi wziąć za niego dyżur . Ciekawe co by zrobiła - szybko wyskoczyła ze sweterka czy przejrzała zapowiedzi? :rozglada:Joasiu pojaw się w jakimś innym paśmie to już tyle nie będziemy gadali o Twoich włosach
Wyskoczyła by ze sweterka jednocześnie przeglądając zapowiedzikamilo pisze:Tak mi teraz na myśl wpadło. Gdyby na 10 minut przed Dnż ktoś Ją poinformował, że coś innemu prezenterowi wyskoczyło. Ciekawe co by zrobiła - szybko wyskoczyła ze sweterka czy przejrzała zapowiedzi?

Droczy się z Nami :rozglada: :rozglada: Jak tak nie wyjdzie w magazynie to znaczy ,że bawi sie z nami w kotka i myszkękamilo pisze:Wie doskonale, że lepiej nie wywoływać wilka z lasu, a sama to robi

No wiesz,Ona się spodziewała peanów żeby ocenić czy jestesmy tak naprawdę zachwyceni a tu takie nieśmiałe sugestie :rozglada: :szalony:kamilo pisze:Szczerze powiedziawszy to mi w nim wszystko odpowiada, ale znając Joasię zawsze jest to coś
Nie wiem czemu wiedziałem, że odpowiedź będzie dokładnie taka :szalony:maxxx pisze:Wyskoczyła by ze sweterka jednocześnie przeglądając zapowiedzi Mówie Ci Ona za Chiny by tak na wizję nie wyszła
Co prawda nie słyszałem nigdy, bo myszka złapała kotka, ale kiedyś musi być ten pierwszy raz :spiewa:Droczy się z Nami Jak tak nie wyjdzie w magazynie to znaczy ,że bawi sie z nami w kotka i myszkę
To ja już nic nie sugerujęNo wiesz,Ona się spodziewała peanów żeby ocenić czy jestesmy tak naprawdę zachwyceni a tu takie nieśmiałe sugestie

Arczi mam całkiem kompromisowy pomysl na avatar dla Ciebie! :szalony:

Avatarek śliczny ale no wiesz Arczi miałby Joasię zdegradowac do tła ; nie wiem nie wiem czy się zgodzi :rozglada: :szalony:Nika pisze:Arczi mam całkiem kompromisowy pomysl na avatar dla Ciebie!
Asia dzis poruszyła wiele bolesnych tematów ,ale jednak dzięki misiowi Bariballowi (nie wiem czy tak się pisze

Kucyk został zlikwidowany,ale czy potraficie się na Nią gniewać

P.S Po tych ujęciach rano miałem obawy,że skróciła włosy,ale nic z tego :jupi:
Bardzo ładny avatarek i przede wszystkim oryginalny - liczy się pomysł :tanczy:Nika pisze:Arczi mam całkiem kompromisowy pomysl na avatar dla Ciebie!
Arczi - jak słusznie zauważył maxxx - raczej nie pozwoli na to, by Joasia była tak daleko :nie:
Przyjąłby to na pewno przy proporcjach pół na pół :szalony:
A ja coś dziś straciłem ochotę na oglądanie i jakoś wcale tego nie żałujęmaxxx pisze:Kucyk został zlikwidowany,ale czy potraficie się na Nią gniewać Bo ja nie