Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

epsztajnek
Fanatyk :)

Re: Joanna Kryńska

Post autor: epsztajnek »

Fajnie Maxxiu, że się odezwałeś i wstawiłeś ostatni wpis na poprzednej stronie. Tym samym możemy odtrąbić wydarzenie , o którym jeszcze rok temu mogliśmy tylko cicho pomarzyć : wątek Joanny zrównał się z długoletnim leaderem tego forum - wątkiem Anity.
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Oj no to od dziś pierwsza trójka się gereralnie odwróciła 8)
Na szczęście Anita niżej nie upadnie :xx: Znaczy długo jej nikt nie będzie zagrażał :lol2:
Poza tym co to za wydarzenie, Joasia jest viceleaderką forum, bo na to sobie porządnie zapracowała :lol2:
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

maxxx pisze:Cisza w wątku niebywała Mam nadzieję tylko,że Was Emma nie wywiała gdzieś To tyle-nic konkretnego,ale przynajmniej daje znak życia Żeby Joasia nie myslała,że jak już niedziela to nikt o Niej nie pomyśli nawet
Ja się dziś zastanawiałem co z Wami :spiewa: Emma mnie szczególnie nie dotknęła - nawet w nocy jej nie słyszałem :nie:
Dzis taki postny dzień zarówno w Joasię jak i w posty :stop:
epsztajnek pisze:Fajnie Maxxiu, że się odezwałeś i wstawiłeś ostatni wpis na poprzednej stronie. Tym samym możemy odtrąbić wydarzenie , o którym jeszcze rok temu mogliśmy tylko cicho pomarzyć : wątek Joanny zrównał się z długoletnim leaderem tego forum - wątkiem Anity.
Nie pisze się tych postów na wyścigi, ale fajnie już to brzmi :aniol:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Dziś ciszy dzień kolejny :lol2: Ale myślę, że po 17:10 przybędzie komentarzy :rozglada:
Joasia już się dziś reklamowała w tvn24, polecała się i zapewniała, że jest blisko ludzi :tanczy:
maxxx

Post autor: maxxx »

Ach ta Joasia zobaczcie jaka jest naprawdę,czyli:w kucyku,w sweterku,w szalu jaskrawym :tanczy: No normalnie niczego więcej nie potrzeba jeśli chodzi o te sprawy :D Tylko nie o 11:19 ;( - wytrzymasz tak do 17:10 co :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk: :lol2:

:arrow: :arrow:
Obrazek
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Założyć się nie założę, ale stawiam tak na 90% , że o 17 kucyka już nie będzie, tak jak sweterka i szaliczka :devil:
maxxx

Założyć się nie założę, ale stawiam tak na 90% , że o 17 kucyka już nie będzie, tak jak sweterka i szaliczka :devil:
To,że 2/3 rzeczy odpadnie to jest na mur-beton pewne 8)

Widzę,ze 6606 post wyprzedzający Anitę :cicho: Joasia chodzi gdzieś po drugim planie studio a tu jak gdyby nigdy nic drugie miejsce 8) :tanczy:
Camilo
Guru
Guru

:o Czy mnie oczy mylą czy jest kucyk :shock: :tanczy:
Szkoda tylko, że jest taki... mniej oficjalny :ech:
Na szaliczek i sweterek to nie ma co liczyć za te 3 godziny, ale na kucyczka, może choć 1% nadziei jest, choć czarno to widzę :rozglada:
maxxx

Nie mylą Cie oczy-pokazala się na zachęte i czmyhnęła gdzieś i tyle Ja widziano :lol2: Cała Joasia :aniol:
Szkoda tylko, że jest taki... mniej oficjalny
A co Ci nie pasuje w nim :D Nie jest może wymodelowany na błysk ale calkiem całkiem :lol2:

Joasiu pojaw się w jakimś innym paśmie to już tyle nie będziemy gadali o Twoich włosach ;( ;( ;(
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Nie mylą Cie oczy-pokazala się na zachęte i czmyhnęła gdzieś i tyle Ja widziano Cała Joasia
Wie doskonale, że lepiej nie wywoływać wilka z lasu, a sama to robi :x
A co Ci nie pasuje w nim Nie jest może wymodelowany na błysk ale calkiem całkiem
Szczerze powiedziawszy to mi w nim wszystko odpowiada, ale znając Joasię zawsze jest to coś :roll:
Joasiu pojaw się w jakimś innym paśmie to już tyle nie będziemy gadali o Twoich włosach
Tak mi teraz na myśl wpadło. Gdyby na 10 minut przed Dnż ktoś Ją poinformował, że coś innemu prezenterowi wyskoczyło i musi wziąć za niego dyżur . Ciekawe co by zrobiła - szybko wyskoczyła ze sweterka czy przejrzała zapowiedzi? :rozglada:
maxxx

kamilo pisze:Tak mi teraz na myśl wpadło. Gdyby na 10 minut przed Dnż ktoś Ją poinformował, że coś innemu prezenterowi wyskoczyło. Ciekawe co by zrobiła - szybko wyskoczyła ze sweterka czy przejrzała zapowiedzi?
Wyskoczyła by ze sweterka jednocześnie przeglądając zapowiedzi :lol2: Mówie Ci Ona za Chiny by tak na wizję nie wyszła :spiewa:
kamilo pisze:Wie doskonale, że lepiej nie wywoływać wilka z lasu, a sama to robi
Droczy się z Nami :rozglada: :rozglada: Jak tak nie wyjdzie w magazynie to znaczy ,że bawi sie z nami w kotka i myszkę ;(
kamilo pisze:Szczerze powiedziawszy to mi w nim wszystko odpowiada, ale znając Joasię zawsze jest to coś
No wiesz,Ona się spodziewała peanów żeby ocenić czy jestesmy tak naprawdę zachwyceni a tu takie nieśmiałe sugestie :rozglada: :szalony:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Wyskoczyła by ze sweterka jednocześnie przeglądając zapowiedzi Mówie Ci Ona za Chiny by tak na wizję nie wyszła
Nie wiem czemu wiedziałem, że odpowiedź będzie dokładnie taka :szalony:
Droczy się z Nami Jak tak nie wyjdzie w magazynie to znaczy ,że bawi sie z nami w kotka i myszkę
Co prawda nie słyszałem nigdy, bo myszka złapała kotka, ale kiedyś musi być ten pierwszy raz :spiewa:
No wiesz,Ona się spodziewała peanów żeby ocenić czy jestesmy tak naprawdę zachwyceni a tu takie nieśmiałe sugestie
To ja już nic nie sugeruję :xx:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Arczi mam całkiem kompromisowy pomysl na avatar dla Ciebie! :szalony:
Obrazek
maxxx

Nika pisze:Arczi mam całkiem kompromisowy pomysl na avatar dla Ciebie!
Avatarek śliczny ale no wiesz Arczi miałby Joasię zdegradowac do tła ; nie wiem nie wiem czy się zgodzi :rozglada: :szalony:

Asia dzis poruszyła wiele bolesnych tematów ,ale jednak dzięki misiowi Bariballowi (nie wiem czy tak się pisze :xx: :lol2: )nie zabrakło czegoś,co najbardziej uwielbiamy :aniol: Myślałem,że Ona lubi jakieś malutkie zwierzaki a tu nawet niedźwiedzie mile widziane :shock: :lol2:
Kucyk został zlikwidowany,ale czy potraficie się na Nią gniewać :P Bo ja nie :nie: :rozglada: :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

P.S Po tych ujęciach rano miałem obawy,że skróciła włosy,ale nic z tego :jupi:
Camilo
Guru
Guru

Nika pisze:Arczi mam całkiem kompromisowy pomysl na avatar dla Ciebie!
Bardzo ładny avatarek i przede wszystkim oryginalny - liczy się pomysł :tanczy:
Arczi - jak słusznie zauważył maxxx - raczej nie pozwoli na to, by Joasia była tak daleko :nie:
Przyjąłby to na pewno przy proporcjach pół na pół :szalony:
maxxx pisze:Kucyk został zlikwidowany,ale czy potraficie się na Nią gniewać Bo ja nie
A ja coś dziś straciłem ochotę na oglądanie i jakoś wcale tego nie żałuję :(
ODPOWIEDZ