Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

arczi
Fan Forum
Fan Forum

Re: Joanna Kryńska

Post autor: arczi »

No likwidacja kucyka była do przewidzenia :spiewa:
Ten roboczy był dosyć lichy, widać, że Joasie denerwowały pięknie rozpuszczone włosy podczas pracy :rozglada:
I teraz już jesteśmy bliżej... odpowiedzi na pytanie jak to jest z kucykiem- podczas przygotowań- i owszem, na wizji nie :nie: Pozostaje już tylko kompromis :lol2:

A co do Nikowego kompromisu :lol2: Jak już koledzy zauważyli, sumienie nie pozwoliłoby mi na degradacje Joasi :nie:
Ale już od dłuższego czasu jestem na etapie tworzenia nowego avatarka, w którego skład chodziłyby obie Panie :lol2:
Nie jestem jednak jeszcze do końca zadowolony z efektów :lol2: Dodatkowo dowiedziałem się o mrocznej historii z życia Madzi- ale nie będę tu wyciągał takich brudów :lol2:

Niestety nie widziałem magazynku, ale jakoś nie cierpię z tego powodu :rozglada: Dziękuję za fotorelacje :lol2:
Mam nadzieje na jutrzejsze spotkanie z Asią :tanczy:
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

arczi pisze:Pozostaje już tylko kompromis
To ja już nie narzekam bo i po co :rozglada:
A co do Nikowego kompromisu Jak już koledzy zauważyli, sumienie nie pozwoliłoby mi na degradacje Joasi
Ale już od dłuższego czasu jestem na etapie tworzenia nowego avatarka, w którego skład chodziłyby obie Panie
Nie jestem jednak jeszcze do końca zadowolony z efektów
Ja ze swojego czasu chciałem kilka Joaś w jednym, ale się poddałem. Coś ostatnio jakiego sobie avatarka nie wybiorę, to nie jestem zadowolony :nie: :ech:
Dodatkowo dowiedziałem się o mrocznej historii z życia Madzi- ale nie będę tu wyciągał takich brudów
A zaczęło się interesująco :rozglada:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

maxxx pisze:Avatarek śliczny ale no wiesz Arczi miałby Joasię zdegradowac do tła ; nie wiem nie wiem czy się zgodzi
Juz wiemy, ze ten pomysl nie wchodzi w rachube (czyt. tok myslenia joasiowcow :D ), za to ujecie dosc szczegolne, bo pomimo drugiego planu glowna role tam odgrywal ukochany przez Was kucyk! :spiewa:
Kucyk został zlikwidowany
Kucyk moze i zostal zlikwidowany, ale po zgieciach u dolu wlosow i tak widac, ze urzedowala w nim zakulisowo przez 3/4 dnia. 8)
kamilo pisze:Bardzo ładny avatarek i przede wszystkim oryginalny - liczy się pomysł
Jakze mala w tym moja zasluga! To glowne bohaterki avatara doprowadzily do tej oryginalnej sytuacji! :lol2:
A ja coś dziś straciłem ochotę na oglądanie i jakoś wcale tego nie żałuję
Coz to doprowadzilo Cie do takiego marazmu ?! Nie mow ze brak kucyka ?! :>
arczi pisze:A co do Nikowego kompromisu Jak już koledzy zauważyli, sumienie nie pozwoliłoby mi na degradacje Joasi
Mimo wszystko korci mnie, zeby Cie podpytac. Sumienie czy koledzy jednak?! :>
Dodatkowo dowiedziałem się o mrocznej historii z życia Madzi- ale nie będę tu wyciągał takich brudów
No nie mow, ze jakas rysa powstala na czystej sympatii do Madzi? Toc to kazdy ma mniejsza lub wieksza mroczna historie w zanadrzu.
Wszak kto nic nie robi ten nie bladzi. :spiewa:
Ach no i gratulacje za zajecie drugiego miejsca w ilosci postow we watku! Wszak gratulacje po czesci naleza sie tez mnie samej (ach ta wrodzona skromnosc :lol2: ) w koncu kazdy tu rzepke skrobal mniej lub bardziej! Ale glowne podziekowania naleza sie glownej bohaterce watku, ktora jest dla nas stalym zrodlem inspiracji. Z tej okazji niespodzianka dla Joasi : kucyk! :lol2:
Obrazek
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Jeżeli rzeczywiście wiąże włosy dla wygody, to może rysować niezbyt pomyślną przyszłość dla obecnej długości jej włosów :mhm:
Chciałem dziś sobie darować wklejanie zdjęć, ale te oczęta tak smutno się patrzyły 8)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Nika pisze: pomimo drugiego planu glowna role tam odgrywal ukochany przez Was kucyk!
Co tam kucyk 8) I tak najlepszy jest kompromis :jupi:
Mimo wszystko korci mnie, zeby Cie podpytac. Sumienie czy koledzy jednak?!
A co mnie tak koledzy 8) Nie potrafiłbym Joasi wyrządzić takiej krzywdy :nie:
Jedna z dziewcząt nie może być faworyzowana, lub degradowana :nie:
No nie mow, ze jakas rysa powstala na czystej sympatii do Madzi? Toc to kazdy ma mniejsza lub wieksza mroczna historie w zanadrzu.
Wszak kto nic nie robi ten nie bladzi.
Już zapomniałem, wybaczyłem :lol2: Nie ma co na siłę doszukiwać się skazy :lol2:
Zwłaszcza, że chodzi o Magde 8) Niech rzuci kamieniem ten, kto nie ma nic na sumieniu :stop:
Z tej okazji niespodzianka dla Joasi : kucyk!
Och, dziękuję w imieniu Joasi :lol2:
Może będzie na nim do pracy zajeżdżać :D
maxxx

Post autor: maxxx »

Ach coś się nie mogę do Was wybrać,ale może wreszcie się uda :lol2: .
Nika pisze:Juz wiemy, ze ten pomysl nie wchodzi w rachube (czyt. tok myslenia joasiowcow ), za to ujecie dosc szczegolne, bo pomimo drugiego planu glowna role tam odgrywal ukochany przez Was kucyk!
Ale tak sobie myślę pomimo ,że Joasia jest na drugim planie na tym aviku to zwraca nie mniejszą uwage niż Madzia :D
Ludzie tak maja ,że lubią czegoś wypatrywać,coś więcej podpatrzeć :lol2: No chyba,że ja tak mam-oczywiście w przypadku niezwykłych ludzi~czyli takich jak Joanna :aniol:
Kucyk moze i zostal zlikwidowany, ale po zgieciach u dolu wlosow i tak widac, ze urzedowala w nim zakulisowo przez 3/4 dnia.
Nawet dla wiernego i oddanego bez reszty fana taka sytuacja jest ciężka do zaakceptowania-no ale w drodze wyjątku niech i bedzie-nawet tą zakulisowoscią musze się choć trochę ucieszyć :rozglada: Takie czasy!! :racja:
Jakze mala w tym moja zasluga! To glowne bohaterki avatara doprowadzily do tej oryginalnej sytuacji!
Powiedz jeszcze,że przed 11 spotkały się i umowiły :arrow: '..Asia podejdz tak w połowie serwisu żeby sobie zrobili avatara..' :lol2: .
Sumienie czy koledzy jednak?!
Ale go podpuszczasz :lol2:
Wszak gratulacje po czesci naleza sie tez mnie samej (ach ta wrodzona skromnosc )
Jesteś głównym filarem wątku 8) Kobiecy punkt widzenia w tym wątku to taka wisienka na torcie :lol2:
Ale glowne podziekowania naleza sie glownej bohaterce watku, ktora jest dla nas stalym zrodlem inspiracji.
Czasami się zastanawiam jak Ona to robi :lol2: Ale zawsze sobie myślę,że przecież to jest Joasia i dalsze rozważania odkładam gdzies w kąt :szalony:
Z tej okazji niespodzianka dla Joasi : kucyk!
Ojej :szalony: A gdzie Joasia go będzie trzymać i parkować :tanczy: Jeszcze Joasia na nim w kucyku-do pary :lol2:
epsztajnek pisze:Jeżeli rzeczywiście wiąże włosy dla wygody, to może rysować niezbyt pomyślną przyszłość dla obecnej długości jej włosów
:rydzyk: Żeby trochę oddalić tą niezbyt optymistyczną wizję można odwrócić kota ogonem i powiedzieć,że to dla Nas naraża się na takie niewygody i rozpuszcza :lol2: :spiewa:
Chciałem dziś sobie darować wklejanie zdjęć, ale te oczęta tak smutno się patrzyły
...i uprosiły. :P Szczególnie to ujęcie gdy patrzy spode główki (ł*a :lol2: )jest świetne :tanczy:
arczi pisze:A co mnie tak koledzy Nie potrafiłbym Joasi wyrządzić takiej krzywdy
Jedna z dziewcząt nie może być faworyzowana, lub degradowana
Jaki dbający,szukajacy złote śrdoki-Joasia i Magda moga być z Ciebie dumne.
Och, dziękuję w imieniu Joasi
Może będzie na nim do pracy zajeżdżać
Tak sobie pomyślałem,że jakby Ona go zobaczyła to by zapomniała o całym bożym świecie;w tym o pracy :tanczy:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Camilo
Guru
Guru

Czy ja zawsze muszę mieć tyle zaległości następnego dnia :rozglada: Okey, już nie narzekam, tylko wtrącam swoje 5 groszy :roll:

Widzę, że omijają mnie jeszcze jubileusze, szkoda tylko, że ja tu przy Was wyglądam jak ubogi krewny :(
Mogę Joasi zasponsorować takiego kucyka - będzie go mogła karmić, poić, czesać itd. Ale tak to już jest na tym świecie, że coś za coś :lol2:
Kucyk moze i zostal zlikwidowany, ale po zgieciach u dolu wlosow i tak widac, ze urzedowala w nim zakulisowo przez 3/4 dnia.
I jeszcze skubana myśli, że tego nie widać :shock: :grozi:

Widzę też, że nie cichną słuchy po avatarku :uhh:
Jakby Panie siedziały obok siebie, to z przyjemnością i on zagościłby przy moim profilu :hmm:
Sumienie czy koledzy jednak?!
Wyszedł obronną rękę, ale nie przyzna się, że to przez kolegów :nie:
Coz to doprowadzilo Cie do takiego marazmu ?! Nie mow ze brak kucyka ?!
Teraz ja pod murem, ale nie aż takim :ech:
Jak kochać to księcia, jak kraść to miliony, jak.. bawić się w kotka i myszkę to na całego :!:
Jesteś głównym filarem wątku Kobiecy punkt widzenia w tym wątku to taka wisienka na torcie
I to dość spora :lol2: Cieszę się, że rzadko bo rzadko, ale czasami zapędzi mnie w kozi róg i moje dotychczasowe argumenty są niczym :buzi:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

kamilo pisze:Mogę Joasi zasponsorować takiego kucyka - będzie go mogła karmić, poić, czesać itd. Ale tak to już jest na tym świecie, że coś za coś :lol2:
A ty będziesz pomagał Joasi dosiadać kucyka. Oczywiście jak żony nie będzie w pobliżu :devil:
Camilo
Guru
Guru

epsztajnek pisze:A ty będziesz pomagał Joasi dosiadać kucyka. Oczywiście jak żony nie będzie w pobliżu
To obawiam się, że to nigdy nie nastąpi :x
Poza tym Joasia nigdy by nie dosiadła kucyka, by go nie obciążać i nie sprawiać mu żadnego trudu :stop:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

arczi pisze:Nie ma co na siłę doszukiwać się skazy
Zwłaszcza, że chodzi o Magde Niech rzuci kamieniem ten, kto nie ma nic na sumieniu
Wiadomo, ze nikt nie rzuci kamieniem, bo skonczyloby sie to peknieciem kineskopu. :o: :szalony:
maxxx pisze: Powiedz jeszcze,że przed 11 spotkały się i umowiły '..Asia podejdz tak w połowie serwisu żeby sobie zrobili avatara..' .
I jeszcze dodala: I zrob kucyk, zeby ich sprowokowac...
Jesteś głównym filarem wątku Kobiecy punkt widzenia w tym wątku to taka wisienka na torcie
Dziekuje za porownanie mnie do tego jakze istotnego elementu budownictwa i do soczystego owocu, za ktorym co prawda nie przepadam, ale pod wzgledem metaforycznym czuje sie choc chwile wyrozniona. :*
A skoro juz tak liczycie na moj kobiecy punkt widzenia, to powiem Wam , ze wiekszosc kobiet (w tym takze ja 8) ) po domu chodzi w kitce czy jak wolicie w kucyku, a jak gdzies sie wychodzi do ludzi to wowczas wloski sie rozpuszcza. :lol2:
kamilo pisze:Czy ja zawsze muszę mieć tyle zaległości następnego dnia
Lepsze zaleglosci niz echo we watku. :aniol:
Mogę Joasi zasponsorować takiego kucyka - będzie go mogła karmić, poić, czesać itd. Ale tak to już jest na tym świecie, że coś za coś
Domyslam sie, ze kucyk za kucyk! :hyh:
Jakby Panie siedziały obok siebie, to z przyjemnością i on zagościłby przy moim profilu
Ty tez w fanklubie boskiej? :>
Cieszę się, że rzadko bo rzadko, ale czasami zapędzi mnie w kozi róg i moje dotychczasowe argumenty są niczym
Nie odbieraj tego az tak, ze w kozi rog. :stop: Przeciez juz mnie na tyle znasz i wiesz, ze czesto podpuszczam userow roznymi wypowiedziami. Na otarcie lez buziaczek zwrotny! :*
Camilo
Guru
Guru

Nika pisze:Wiadomo, ze nikt nie rzuci kamieniem, bo skonczyloby sie to peknieciem kineskopu.
... albo bym sobie zbił ekran TV widząc Magdę, a to nie podlega pod gwarancję :stop:
I jeszcze dodala: I zrob kucyk, zeby ich sprowokowac...
Boska Sakowska nie jest taka uparciucha :nie:
Dziekuje za porownanie mnie do tego jakze istotnego elementu budownictwa i do soczystego owocu, za ktorym co prawda nie przepadam, ale pod wzgledem metaforycznym czuje sie choc chwile wyrozniona.
A skoro juz tak liczycie na moj kobiecy punkt widzenia, to powiem Wam , ze wiekszosc kobiet (w tym takze ja ) po domu chodzi w kitce czy jak wolicie w kucyku, a jak gdzies sie wychodzi do ludzi to wowczas wloski sie rozpuszcza.
Szanuję kobiecy punkt widzenia, jednak nie mogę go zrozumieć :nie:
Lepsze zaleglosci niz echo we watku.
Ano różnie to bywa :racja:
Domyslam sie, ze kucyk za kucyk!
To już by sobie sama wybrała, ale ja bym twardo negocjował :stop:
Ty tez w fanklubie boskiej?
Z tym fanklubem to jeszcze nie przesadzajmy - na wszystko przyjdzie czas :aniol:
Nie odbieraj tego az tak, ze w kozi rog. Przeciez juz mnie na tyle znasz i wiesz, ze czesto podpuszczam userow roznymi wypowiedziami. Na otarcie lez buziaczek zwrotny!
To podpuszczanie to mi się z kimś kojarzy :hmm:
PS. Za dużo szastania tymi buziaczkami - jak przychodzi co do czego to ciężko mi się tym jednym zadowolić :szalony:
maxxx

Joasia zaproponowała dziś nam róznorakie tematy:problemy w firmie Rico,uszkodzony samochód na krawezniku,domniemane molestowanie uczennicy,pomoc małej irakijce i 100zł 'wózkowe' od wójta :lol2:

Acha i przypomniała Nam to o co prosiliśmy niedawno :tanczy: :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Joasia w czerwonej marynarce i czarnej bluzeczce :racja:
Poza tym było nawet sporo uśmiechów :lol2: Zamiast kontaktu24 teraz 'od was- dla was' :D
Joasia jak zwykle mocno zachęca do kontaktowania się :tanczy:
Camilo
Guru
Guru

A ja dziś znów nie oglądałem magazynu, tym razem nie mogłem, a nie nie chciałem :nie:
Widzę, że poza paroma uśmieszkami i komplecie, o którym ostatnio wspominaliście - nic mnie nie ominęło :spiewa:
maxxx

Widzę, że poza paroma uśmieszkami i komplecie, o którym ostatnio wspominaliście - nic mnie nie ominęło
A czego się spodziewaleś,że zaśpiewa i zatańczy jak ex-prezydent miał w zamiarze :D .
ODPOWIEDZ