Ach coś się nie mogę do Was wybrać,ale może wreszcie się uda

.
Nika pisze:Juz wiemy, ze ten pomysl nie wchodzi w rachube (czyt. tok myslenia joasiowcow ), za to ujecie dosc szczegolne, bo pomimo drugiego planu glowna role tam odgrywal ukochany przez Was kucyk!
Ale tak sobie myślę pomimo ,że Joasia jest na drugim planie na tym aviku to zwraca nie mniejszą uwage niż Madzia
Ludzie tak maja ,że lubią czegoś wypatrywać,coś więcej podpatrzeć

No chyba,że ja tak mam-oczywiście w przypadku niezwykłych ludzi~czyli takich jak Joanna :aniol:
Kucyk moze i zostal zlikwidowany, ale po zgieciach u dolu wlosow i tak widac, ze urzedowala w nim zakulisowo przez 3/4 dnia.
Nawet dla wiernego i oddanego bez reszty fana taka sytuacja jest ciężka do zaakceptowania-no ale w drodze wyjątku niech i bedzie-nawet tą zakulisowoscią musze się choć trochę ucieszyć :rozglada: Takie czasy!! :racja:
Jakze mala w tym moja zasluga! To glowne bohaterki avatara doprowadzily do tej oryginalnej sytuacji!
Powiedz jeszcze,że przed 11 spotkały się i umowiły
'..Asia podejdz tak w połowie serwisu żeby sobie zrobili avatara..' 
.
Sumienie czy koledzy jednak?!
Ale go podpuszczasz
Wszak gratulacje po czesci naleza sie tez mnie samej (ach ta wrodzona skromnosc )
Jesteś głównym filarem wątku

Kobiecy punkt widzenia w tym wątku to taka wisienka na torcie
Ale glowne podziekowania naleza sie glownej bohaterce watku, ktora jest dla nas stalym zrodlem inspiracji.
Czasami się zastanawiam jak Ona to robi

Ale zawsze sobie myślę,że przecież to jest Joasia i dalsze rozważania odkładam gdzies w kąt :szalony:
Z tej okazji niespodzianka dla Joasi : kucyk!
Ojej :szalony: A gdzie Joasia go będzie trzymać i parkować :tanczy: Jeszcze Joasia na nim w kucyku-do pary
epsztajnek pisze:Jeżeli rzeczywiście wiąże włosy dla wygody, to może rysować niezbyt pomyślną przyszłość dla obecnej długości jej włosów
:rydzyk: Żeby trochę oddalić tą niezbyt optymistyczną wizję można odwrócić kota ogonem i powiedzieć,że to dla Nas naraża się na takie niewygody i rozpuszcza

:spiewa:
Chciałem dziś sobie darować wklejanie zdjęć, ale te oczęta tak smutno się patrzyły
...i uprosiły.

Szczególnie to ujęcie gdy patrzy spode główki (ł*a

)jest świetne :tanczy:
arczi pisze:A co mnie tak koledzy Nie potrafiłbym Joasi wyrządzić takiej krzywdy
Jedna z dziewcząt nie może być faworyzowana, lub degradowana
Jaki dbający,szukajacy złote śrdoki-Joasia i Magda moga być z Ciebie dumne.
Och, dziękuję w imieniu Joasi
Może będzie na nim do pracy zajeżdżać
Tak sobie pomyślałem,że jakby Ona go zobaczyła to by zapomniała o całym bożym świecie;w tym o pracy :tanczy: