Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Agata Tomaszewska - poznańska reporterka

Post autor: marcinkowsky »

stajlus pisze:przeszperałem stronę "Szkła kontaktowego" na tvn24.pl i nic nie znalazłem pod wczorajszą datą :?
Oooo :D !! A na to nie wpadłem , żeby tam szukać :lol2: !!
ani śladu Agaty :mhm:
To już wiem nawet czemu nie wpadłem :devil: !! Przeczucie mi nic pod nosem nie podśpiewywało , bo i nie miało powodu , by to robić :spiewa:
więcej już nic nie da się zrobić :?
teraz możemy liczyć tylko na tych, co oglądali :rydzyk:
Pytanie , czy ktoś taki się znajdzie ;) ??
To dziwne , że coś co ma związek z Agatką mogło być we wczorajszym Szkle :mhm: ?? Przecież tam z reguły są aktualne sprawy poruszane i obśmiewywane , a jak wiemy Agatka aktualności nam w ostatnim czasie żadnych nie dostarczała :mhm: ??
Oszaleję zaraz od tej niepewności :devil: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Już ponad rok nie oglądam tego programu, ale podejrzewam, że może któryś widz przysłał SMS z pytaniem, co się dzieje z Agatą . Inne powody nie przychodzą mi do głowy.
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

epsztajnek pisze:Już ponad rok nie oglądam tego programu, ale podejrzewam, że może któryś widz przysłał SMS z pytaniem, co się dzieje z Agatą . Inne powody nie przychodzą mi do głowy.
może być :o: :D ale kto to mógł być no i jakiej treści ten sms lub mail :>
tell me what you want... :D
tell me what you need :D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

stajlus pisze:
epsztajnek pisze:Już ponad rok nie oglądam tego programu, ale podejrzewam, że może któryś widz przysłał SMS z pytaniem, co się dzieje z Agatą . Inne powody nie przychodzą mi do głowy.
może być :o: :D ale kto to mógł być no i jakiej treści ten sms lub mail :>
Od początku :lol2: !! Dzięki epszt , że trochę ostudziłeś mój żal powodowany tym , że mogłem nie widzieć jakiejś zabawnej scenki z udziałem Agatki :) !! To coś , o czym pisał Tinki , to rzeczywiście mógł to być jakiś sms opublikowany na antenie :D !!

Od razu wyjaśniam , ze z tym żadnego związku nie miałem :nie: !! Moja desperacja powodowana tęsknotą aż tak daleko nie sięga i nie napełnia mnie taką pomysłowością i twórczością :( !! Co zresztą widać :? !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

przejrzałem wszystkie es'y na stronie i jedyny, który przykuł moją uwagę brzmiał: liczymy na rychły powrót Twardowskiego z Księżyca :devil:
pawell

Post autor: pawell »

Ja się wtrącę i Wam (pod)powiem. :D Otóż teraz w "Szkle Kontaktowym" trwają dwie akcje: winyle i banknoty (zawsze na końcu programu pokazują zdjęcia przysyłane przez widzów). No i jeden z widzów przerobił fotkę Agaty. Żeby to zilustrować to dam taki przykład - Jarosława Kuźniara:

Obrazek

Niestety przeróbki z Agatą nie posiadam. :spiewa:
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

pawell pisze:Ja się wtrącę i Wam (pod)powiem. :D Otóż teraz w "Szkle Kontaktowym" trwają dwie akcje: winyle i banknoty (zawsze na końcu programu pokazują zdjęcia przysyłane przez widzów). No i jeden z widzów przerobił fotkę Agaty. Żeby to zilustrować to dam taki przykład - Jarosława Kuźniara:

Obrazek

a więc oto chodziło :lol2:
a wiesz w jaki sposób zdjęcie Agatki zostało "przerobione" :>
tak w ogóle to dziękuję za informację :)
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

pawell pisze:Ja się wtrącę i Wam (pod)powiem. :D Otóż teraz w "Szkle Kontaktowym" trwają dwie akcje: winyle i banknoty (zawsze na końcu programu pokazują zdjęcia przysyłane przez widzów). I jeden z widzów przerobił fotkę Agaty. Żeby to zilustrować to dam taki przykład - Jarosława Kuźniara:

Oooo -to już mamy jakiś obraz :lol2: !! Dzięki pawell :) !! A Agatka też była na jakimś banknocie :lol2: ?? No i kto mógł być taki pomysłowy :lol2: ?? Niech się teraz popisze i podpisze pod swoją twórczością :lol2: !! :tanczy:
stajlus pisze:przejrzałem wszystkie es'y na stronie i jedyny, który przykuł moją uwagę brzmiał: liczymy na rychły powrót Twardowskiego z Księżyca :devil:
Nasza wizja powrotu Agatki stąd , gdzie aktualnie się znajduje chyba mimo wszystko jest bardziej realna :hahaha: !!
Ale pocieszenie :devil: !!
pawell

Post autor: pawell »

stajlus pisze:a wiesz w jaki sposób zdjęcie Agatki zostało "przerobione" :>
Nie pamiętam już jaki banknot ta osoba wykorzystała, ale był on umiejscowiony mniej więcej w tym samym miejscu co u Jarka. :lol: :lol2: Napisałem na [email protected] może udostępnią gdzieś. :rozglada:
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

pawell pisze:
Nie pamiętam już jaki banknot ta osoba wykorzystała, ale był on umiejscowiony mniej więcej w tym samym miejscu co u Jarka. :lol: :lol2: Napisałem na [email protected] może udostępnią gdzieś. :rozglada:
Że też tego kogoś tak natchnęło :> ? :devil: !!
Ciekawe , naprawdę ciekawe , jaki to mógł być banknot :mhm: ??

Ojjjhh -coś czuję , że ta twórczość nie przypadłaby mi do gustu :nie: !! Mam nadzieję , że nie dopuszczono się jakiejś profanacji :> ?? :uwaga:

Ahhjjjaaa :lol2: !! No i oczywiście do Szkiełka napisałem :lol2: !! Ciekawe , czy odpiszą :lol2: ??
king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: king_kocur »

marcinkowsky pisze:
pawell pisze:
Że też tego kogoś tak natchnęło :> ? :devil: !!
Ciekawe , naprawdę ciekawe , jaki to mógł być banknot :mhm: ??

Ojjjhh -coś czuję , że ta twórczość nie przypadłaby mi do gustu :nie: !! Mam nadzieję , że nie dopuszczono się jakiejś profanacji :> ?? :uwaga:
A ja mam nadzieję, że jeśli profanacja miała miejsce, to nie wykorzystano do tego celu moich zdjęć :]
A jeśli tak, to od razu wyjaśniam, że nie miałem z tym "dziełem" nic wspólnego :]
marcinkowsky pisze:Ahhjjjaaa :lol2: !! No i oczywiście do Szkiełka napisałem :lol2: !! Ciekawe , czy odpiszą :lol2: ??
Mam nadzieję, bo strasznie pożera mnie ciekawość o efekty tej twórczości :>
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

king_kocur pisze:A ja mam nadzieję, że jeśli profanacja miała miejsce, to nie wykorzystano do tego celu moich zdjęć :]
A jeśli tak, to od razu wyjaśniam, że nie miałem z tym "dziełem" nic wspólnego :]
Nic poza tym , że to to Twoje , ewentualnie notki zdjęcie mogło zostać wykorzystane :lol2: !!
Mam nadzieję, bo strasznie pożera mnie ciekawość o efekty tej twórczości :>
Mnie też :lol2: !! Dlatego do nich pisałem :lol2: !! Nigdy w przeszłości nie miałem powodów , by do nich pisać :devil: !! :lol2:
Agatka jest tak poważną osobą :] !! :lol2: Dobrze , że nie wszyscy jej fani tacy są :devil: !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze:
not that kind pisze:Chłopaki :> A czy oby to nie będzie z tego mieszanki wybuchowej? :hahaha: Gdybyśmy już się mieli nie spotkać... coś Was wymiotło :> Czyżbyście byli już po pierwszych testach :> :devil:
notka ;) Jeżeli w najbliższym czasie coś nas zmiecie z powierzchni ziemi , to co najwyżej ten Orkan , który się zbliża ;( !!
..marcinkowsky nie strasz mnie :uhh:
..i tak już wystarczająco lękam się tego wietrzyska :rozglada:
..pamiętam jak podle było w zeszłym roku ;(
..a Agatka wtedy miała relacje :neutral:

..notka :)
..spoko - Al podjął się zadania 'miskturowania' :lol2:
..jeśli polegnie to tylko on - my zostaniemy :lol2:
pawell pisze:Ja się wtrącę i Wam (pod)powiem. :D Otóż teraz w "Szkle Kontaktowym" trwają dwie akcje: winyle i banknoty (zawsze na końcu programu pokazują zdjęcia przysyłane przez widzów). I jeden z widzów przerobił fotkę Agaty. Żeby to zilustrować to dam taki przykład - Jarosława Kuźniara:

..Tinki Winki coś sugerowawczo skrobnął :D
..pawell dopisał ciąg dalszy :D
..a kto nam skwituje resztę :?: :lol2:
..mam nadzieję że znajdzie się jakiś miły człek który nam zaprezentuje ten 'szkiełkowy' banknot z Agatką :)

..albo sam autor się pochwali :lol2:

..a kiedy tu zaglądałem - zastanawiałem się skąd ten zryw na forum :mhm:
..teraz już wiem że to w skutek ożywienia 'szkiełkowym' epizodem :lol2:
..no dalej - pokażcie to :lol2:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:..a kiedy tu zaglądałem - zastanawiałem się skąd ten zryw na forum :mhm:
..teraz już wiem że to w skutek ożywienia 'szkiełkowym' epizodem :lol2:
..no dalej - pokażcie to :lol2:
obi :> ?? Ty taki niecierpliwy , a masz praktycznie informacje podane na tacy :> !! Przecież my tu z rana pojawiliśmy się i wiedzieliśmy jedynie , że coś w Szkle było , coś co miało związek z Agatką , a Ty już wiesz więcej :lol2: !!
Więc siedź cicho i czekaj :lol2: !!
TinkiWinki
Początkujący
Początkujący

Post autor: TinkiWinki »

Obrazek Oczywiście mogłem Was wkręcić że cokolwiek z @ było w SK Obrazek ale tego nie zrobiłem.
Z tego co zauważyłem to pojawił się jej obraz, nie bez kłopotów technicznych, obraz namalowany jakiś czas temu ... tak z pięćset lat temu Obrazek Wpasowała się w niego idealnie.
Za idiotę robię tutaj JA! ... :lol2:
ODPOWIEDZ