Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Agata Tomaszewska - poznańska reporterka

Post autor: marcinkowsky »

TinkiWinki pisze:Obrazek Oczywiście mogłem Was wkręcić że cokolwiek z @ było w SK Obrazek ale tego nie zrobiłem.
Niedobry jesteś -wiesz :devil: ?? :> ;(
TinkiWinki pisze:Z tego co zauważyłem to pojawił się jej obraz, nie bez kłopotów technicznych, obraz namalowany jakiś czas temu ... tak z pięćset lat temu Obrazek Wpasowała się w niego idealnie.
No to obraz , czy moneta ...... tfuuuu -banknot :> ?? A może obraz Moneta :devil: ?? Tinki :mhm: ?? Piszesz 500 lat temu :mhm: ?? :roll: Czyżby Mona Lisa Leonarda da Vinci :> ?? :lol2:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze:
TinkiWinki pisze:Obrazek Oczywiście mogłem Was wkręcić że cokolwiek z @ było w SK Obrazek ale tego nie zrobiłem.
Niedobry jesteś -wiesz :devil: ?? :> ;(
..niektórzy ludzie lubią pastwić się nad innymi ;(
..nie pojmuję jak można czerpać z czegoś takiego przyjemność :?:

..a z drugiej strony to nie wiem czy lepiej nie wiedzieć nic czy wiedzieć część z tego co było :roll:
..chyba dobrze jest mieć tę cząstkową wiedzę ;)
..jak mawiają: lepszy rydz niż nic :lol2:
marcinkowsky pisze:
TinkiWinki pisze:Z tego co zauważyłem to pojawił się jej obraz, nie bez kłopotów technicznych, obraz namalowany jakiś czas temu ... tak z pięćset lat temu Obrazek Wpasowała się w niego idealnie.
No to obraz , czy moneta ...... tfuuuu -banknot :> ?? A może obraz Moneta :devil: ?? Tinki :mhm: ?? Piszesz 500 lat temu :mhm: ?? :roll: Czyżby Mona Lisa Leonarda da Vinci :> ?? :lol2:
..nawet chyba kiedyś coś ktoś pisał :roll:
..ktoś pisał że Agatką zachwycamy się tak jak Vinci zachwycił się tą kobietą z obrazu :lol2:
..ale kto to był :mhm:
..nie żebym od razu typował autora tego fotomontażu ze 'Szkła' :nie: ;)
..tak tylko myślę sobie :roll:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

marcinkowsky pisze:
fajnie :D
a ja jeszcze wyszperałem na stronie :szkła", ze to jakiś konkurs na okładkę jest :D
o proszę tutaj :arrow: http://www.tvn24.pl/2245,1,szklo_kontaktowe.html można sobie przeczytać :D
ale to jest info z czwartku, więc Agaty nie ma :/
tell me what you want... :D
tell me what you need :D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

stajlus pisze:a ja jeszcze wyszperałem na stronie :szkła", ze to jakiś konkurs na okładkę jest :D
o proszę tutaj :arrow: http://www.tvn24.pl/2245,1,szklo_kontaktowe.html można sobie przeczytać :D
..eh :D
..a już myślałem że znalazłeś linka właściwego ;)
..na którym prezentują 'przerobioną' Agatkę :spiewa:

..konkurs mówisz :mhm:
..zagłosowałbym :D
..ale nie wiem jak i na co :lol:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:
stajlus pisze:a ja jeszcze wyszperałem na stronie :szkła", ze to jakiś konkurs na okładkę jest :D
..eh :D
..a już myślałem że znalazłeś linka właściwego ;)
..na którym prezentują 'przerobioną' Agatkę :spiewa:
Znowu biadolisz :D !! :uwaga: Ale poczekaj -nie od razu Rzym zbudowano :lol2: !! Może po nitce w końcu dojdziemy do kłębka :lol2: !! Mam przynajmniej taką nadzieję :P !!
obieżyświat pisze:..konkurs mówisz :mhm:
..zagłosowałbym :D
..ale nie wiem jak i na co :lol:
Autorowi powinno zależeć na sukcesie i wygranej :lol2: !! Powinien się jak najszybciej z dziełkiem nam ujawnić :lol2: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Oj :D I znowu ruchliwie zrobiło się na forum :tanczy: I znowu za sprawą tajemniczego i "urokliwego" ( :devil: ) teletubisia :devil:

Korzystając z wolnych kilkunastu sekund pragnę zapewnić Was, że z mikstury nici :/ Zorientowani wiedzą, o co chodzi :/
Z fotomontażem (jeśli o tym cały czas piszemy ;) ) nie miałem nic wspólnego ;)
Tak jak i Wy czekam na to, aż w końcu wyjaśni się, z jakim to dziełem i jaki autor wystartował do "szkłokontaktowego" konkursu? :lol2:
Wierzę, że chodzi o coś niesamowitego :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:Oj :D I znowu ruchliwie zrobiło się na forum :tanczy: I znowu za sprawą tajemniczego i "urokliwego" ( :devil: ) teletubisia :devil:
Po części to jego zasługa , a po części tego , kto wymyślił "współpracę" ze Szkłem przy użyciu fotki Agatki :devil: !!
Nom mam nadzieję , że żadnego z nas tutaj Agatka o to , co się stało nie posądzi , bo wszyscy zapewniliśmy , że to nie my :aniol: !!
Alchemik pisze:Tak jak i Wy czekam na to, aż w końcu wyjaśni się, z jakim to dziełem i jaki autor wystartował do "szkłokontaktowego" konkursu? :lol2:
Wierzę, że chodzi o coś niesamowitego :lol2:
Chciałbym w końcu o tym przekonać , ale skrzynka cały czas pusta , a i na stronach tvn24.pl nic nie zmieniają :ech: !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

A przyznaj się, co zrobiłeś :> Mam pewne podejrzenia, ale niestety nie mam dowodów, więc nie będę o tych podejrzeniach pisała :D

Tinki Winki - przestań się nad tymi biedakami znęcać :D Nic Ci przecież nie zrobili :> Poza tym, że są wielkimi fanami Agaty :)
:D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:
A przyznaj się, co zrobiłeś :> Mam pewne podejrzenia, ale niestety nie mam dowodów, więc nie będę o tych podejrzeniach pisała :D
Też mam podejrzenia , ale podobnie jak Ty noteczko nie mam na ich poparcie żadnych dowodów :devil: !! Pozostaje nam zatem żyć cały czas w sferze przypuszczeń -no a przynajmniej do czasu aż dziełko ujrzy światło dzienne forum :lol2: !!
not that kind pisze:Tinki Winki - przestań się nad tymi biedakami znęcać :D Nic Ci przecież nie zrobili :> Poza tym, że są wielkimi fanami Agaty :)
Spokojnie notko :* !! Ja wiem , że Ty byś nam nieba uchyliła w tym trudnym czasie , ale już ustaliliśmy , ze Tinki w pewnym sensie pomógł nam zapomnieć o tym , jakie katusze teraz przechodzimy :D !!
Nie powiedział nam od razu o co dokładnie chodzi , ale nikt z nas nie ma do niego o to żalu :) !!
Ostatnio zmieniony sobota 01 mar 2008, 14:16 przez marcinkowsky, łącznie zmieniany 1 raz.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:
not that kind pisze:A przyznaj się, co zrobiłeś :> Mam pewne podejrzenia, ale niestety nie mam dowodów, więc nie będę o tych podejrzeniach pisała :D
Też mam podejrzenia , ale podobnie jak Ty noteczko nie mam na ich poparcie żadnych dowodów :devil: !! Pozostaje nam zatem żyć cały czas w sferze przypuszczeń -no a przynajmniej do czasu aż dziełko ujrzy światło dzienne forum :lol2: !!
..no Tinki - jeśli Ty jesteś autorem to plissss pokaż co zmajstrowałeś :lol2:
..obiecuję że będę głosował na Twoje dzieło nawet jeśli nie będę zachwycony tym co zrobiłeś z Agatki zdjęciem :lol2:
not that kind pisze:Tinki Winki - przestań się nad tymi biedakami znęcać :D Nic Ci przecież nie zrobili :> Poza tym, że są wielkimi fanami Agaty :)
marcinkowsky pisze:Spokojnie notko :* !! Ja wiem , że Ty byś nam nieba uchyliła w tym trudnym czasie , ale już ustaliliśmy , ze Tinki w pewnym sensie pomógł nam zapomnieć o tym , jakie katusze teraz przechodzimy :D !!
Nie powiedział nam od razu o co dokładnie chodzi , ale nikt z nas nie ma do niego oto żalu :) !!
..pewnie że nie mamy żalu :lol2:
..ja jestem wdzięczny :jupi:
..a byłbym jeszcze bardziej gdyby autor się objawił :lol:
Alchemik pisze:Korzystając z wolnych kilkunastu sekund pragnę zapewnić Was, że z mikstury nici :/ Zorientowani wiedzą, o co chodzi :/
..Al - nawet wiem co Cię dzis tak zajmuje ;)
..Ty się wiatru nie boisz :D
..a ja bardzo :(
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:..no Tinki - jeśli Ty jesteś autorem to plissss pokaż co zmajstrowałeś :lol2:
..obiecuję że będę głosował na Twoje dzieło nawet jeśli nie będę zachwycony tym co zrobiłeś z Agatki zdjęciem :lol2:
Ty to obi czasem potrafisz tak dowalić prosto z mostu , bez owijania w bawełnę :devil: !! Ale co tam -nie masz nic do stracenia :devil: !!
..pewnie że nie mamy żalu :lol2:
..ja jestem wdzięczny :jupi:
..a byłbym jeszcze bardziej gdyby autor się objawił :lol:
Musielibyśmy czymś go zachęcić :D !! :mhm: ?? Ale czym :> ?? Kasa :> ?? No ludziska -robimy zrzutę :lol2: !!
Ale nie :mhm: ?? Prawdziwy artysta mógłby się obrazić :lol2: !!
No to wdzięczność -autor , kiedy się ujawni będzie miał naszą dozgonną wdzięczność :lol2: !! :tanczy:
obieżyświat pisze:
Alchemik pisze:Korzystając z wolnych kilkunastu sekund pragnę zapewnić Was, że z mikstury nici :/ Zorientowani wiedzą, o co chodzi :/
..Al - nawet wiem co Cię dzis tak zajmuje ;)
..Ty się wiatru nie boisz :D
..a ja bardzo :(
Ja wtajemniczony nie jestem :< !! :> ?? Ale jak wyglądam za okno , to zaczynam też się bać -czegoś tak strasznego jeszcze nie widziałem :grymas: !! Ciekawe , czy Agatka w kraju :rozglada: ??
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:Ty to obi czasem potrafisz tak dowalić prosto z mostu , bez owijania w bawełnę :devil: !! Ale co tam -nie masz nic do stracenia :devil: !!
..wiesz - nawet nie zastanawiałem się nad tym czy mam coś do stracenia :mhm:
..piszesz że nie mam :rozglada:
..to fajnie :)
Musielibyśmy czymś go zachęcić :D !! :mhm: ?? Ale czym :> ?? Kasa :> ?? No ludziska -robimy zrzutę :lol2: !!
Ale nie :mhm: ?? Prawdziwy artysta mógłby się obrazić :lol2: !!
No to wdzięczność -autor , kiedy się ujawni będzie miał naszą dozgonną wdzięczność :lol2: !! :tanczy:
..wdzięczność :>
..za wdzięczność i dziękuję nic się nie kupuje :devil:
..no ale fakt - artysta to artysta - tworzy bo mu dusza gra :lol2:
Ja wtajemniczony nie jestem :< !! :> ?? Ale jak wyglądam za okno , to zaczynam też się bać -czegoś tak strasznego jeszcze nie widziałem :grymas: !! Ciekawe , czy Agatka w kraju :rozglada: ??
..jeśli w kraju to mam nadzieję że gdzieś w bezpiecznym miejscu :rozglada:
..chociaż dzis trudno o takie miejsce :rozglada:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:..wdzięczność :>
No to coś wiemy :jupi: !! Szacowna redakcja SK mi odpisała :* i mam :jupi: !!

Proszę bardzo :arrow:

Obrazek

Tak jak myślałem po podpowiedzi Tinki'ego - Mona Lisa :lol2: !! :lol2:
To niech się jeszcze autor objawi :lol: !! Pogratulujemy mu twórczości i natchnienia :lol: !! :brawa:
..jeśli w kraju to mam nadzieję że gdzieś w bezpiecznym miejscu :rozglada:
..chociaż dzis trudno o takie miejsce :rozglada:
W całej Europie o takie trudno :hmm: !! Dlatego trzymajmy kciuki za to , że Agatka jest w USA :D !! :rydzyk:
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

marcinkowsky pisze:
obieżyświat pisze:..wdzięczność :>
No to coś wiemy :jupi: !! Szacowna redakcja SK mi odpisała :* i mam :jupi: !!

Proszę bardzo :arrow:

Tak jak myślałem po podpowiedzi Tinki'ego - Mona Lisa :lol2: !! :lol2:
To niech się jeszcze autor objawi :lol: !! Pogratulujemy mu twórczości i natchnienia :lol: !! :brawa:
a więc to cudo ujrzało światło dzienne, a właściwie nocne - we wczorajszym Szkle? :hahaha:
gratuluję autorowi wybujałej wyobraźni :hahaha: :brawa:
a Tobie marcinkowsky przedsiębiorczości :lol2: :brawa:

rzeczywiście - Agata ma w sobie coś w Mony Lisy - nigdy, prawie nigdy się nie uśmiecha :neutral:
tell me what you want... :D
tell me what you need :D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

stajlus pisze:a więc to cudo ujrzało światło dzienne, a właściwie nocne - we wczorajszym Szkle? :hahaha:
gratuluję autorowi wybujałej wyobraźni :hahaha: :brawa:
Gdybym to ja był pomysłodawcą i wykonawcą dzieła w jednym , z marszu bym się Wam przedstawił :lol2: !! 8)
stajlus pisze:a Tobie marcinkowsky przedsiębiorczości :lol2: :brawa:
Jaka tam przedsiębiorczość ;) ?? :lol2: !! Raczej niecierpliwość i w gorącej wodzie kąpiele mnie popchnęły do zastukania do drzwi redakcji :lol2: !! Mam zresztą pozdrowienia od Pani Ani w imieniu redakcji -pozdrowienia , które i Wam przekazuję :) !! :D
stajlus pisze:rzeczywiście - Agata ma w sobie coś w Mony Lisy - nigdy, prawie nigdy się nie uśmiecha :neutral:
Ale ogólnie rzecz biorąc prezentuje pogodne oblicze -i jedna i druga :lol2: !! :tanczy:
ODPOWIEDZ