Chyba siĂŞ cieszyÂł, Âże bĂŞdÂą duety Bo miaÂł taki fajny uÂśmieszek na twarzy :tanczy:
PowiedziaÂł dokÂładnie tak : 'Na kolejnÂą sobotĂŞ i niedziele zapraszam w imieniu wÂłasnym i Anity Werner' :tanczy:
Jestem bardzo ciekaw Anity w Faktach, no ale wiadomo, Âże poradzi sobie bardzo dobrze :tanczy:
POpieram pisze:Nie trzeba nagrywaÌ - ca³oœÌ bêdzie na fakty.tvn.pl
WidaÌ, ¿e nie jestem na bie¿¹co z tymi wszystkimi nowinkami :devil: Ale dziêkujê Ci bardzo za informacjê Teraz ju¿ wiem, ¿e na pewno nie ominie mnie ¿adne wydanie Faktów Co najwy¿ej obejrzê je z lekkim poœlizgiem :spiewa:
Im driving home for christmas Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Anita bĂŞdzie dziÂś goÂściem "DDTVN". :tanczy: Pewnie dowiemy siĂŞ czegoÂś wiĂŞcej na temat dzisiejszych "FaktĂłw", bo bĂŞdzie jej towarzyszyÂł G.Kajdanowicz.
Dalej, dalej, kiedy bêdzie? :ban: Bo lada moment muszê wyjœÌ
Anita w DDTVN Pewnie znowu - jak kiedyÂś przy okazji DP w TVN, chodzi o to, Âżeby widzom przypomnieĂŚ przed startem duetowych FaktĂłw, kto to jest w ogĂłle ta Anita Werner, ktĂłra o 19-stej przywita siĂŞ z widzami w towarzystwie Kajdanowicza :rozglada:
Im driving home for christmas Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Bardzo miÂła rozmowa, Grzesiu, Anitko, co nosisz w torebeczce, co ma na biureczku. No i dowiedzieliÂśmy siĂŞ, Âże Kajdanowicz nie wyobraÂżaÂł sobie, by prowadziĂŚ "Fakty" z kimÂś innym niÂż z AnitÂą i na odwrĂłt. G.Kajdanowicz zdradziÂł takÂże, Âże zmieni siĂŞ poczÂątek programu, a Anita powiedziaÂła, Âże czĂŞsto bĂŞdzie tak, iÂż jeden prowadzÂący zostanie przy stanowisku, a drugi bĂŞdzie w innej czĂŞÂści studia.