Anita w g³ównych fucktach :o Ojej :o Zapomnia³em ogl¹daÌ :devil:
Trzy lata i jeden miesiÂąc

Tyle dokÂładnie czekaÂłem na tĂŞ ... no prawie tĂŞ chwilĂŞ

Powiedzmy, ze poÂłowicznie marzenie siĂŞ speÂłniÂło

Trzy lata i jeden miesi¹c ... trzy lata temu w sierpniu. Ostatniego dnia sierpnia '04 roku Anita po raz ostatni poprowadzi³a g³ówne, wczoraj, przedostatniego dnia wrzeœnia '07 roku ponownie g³ówne zaczê³a prowadziÌ

Nie w wymarzonym wymiarze, ale od czegoœ w koùcu trzeba zacz¹Ì
Czy pasujÂą do siebie nowi prowadzÂący?

NiezupeÂłnie :devil: Gabarytowo to jest poraÂżka :devil: Ale nie bĂŞdĂŞ siĂŞ rozczulaÂł na tym, bo to jedyny mankament wczorajszego, jak i pewnie dzisiejszego wydania :devil: Pewne rzeczy juÂż siĂŞ nie zmieniÂą
Na capsach od obiego widaĂŚ jakby Anita wpadÂła do studia tylko na chwilĂŞ i przysiadÂła siĂŞ do prowadzÂącego

Chyba jak na niÂą to studio jest trochĂŞ za maÂłe

A biurko, to juÂż na pewno

I chyba jednak jeszcze nie tak w stu procentach pewnie i komfortowo siĂŞ czuje?

Ale to moÂże byĂŚ tylko moje subiektywne odczucie

Jak zwykle zresztÂą :devil:
Co dalej ... :>
Anita mog³aby jeszcze wyzbyÌ siê tego serwisowo-popo³udnio-faktowo zwyczaju uk³adania dwuwyrazowych zapowiedzi do materia³ów na wstêpie faktów

Jedno krĂłtkie zdania zamiast dwĂłch krĂłtkich wyrazĂłw, a bĂŞdzie lepiej
I jeszcze jedna sugestia

Niemal do Âłez bawi mnie, jak Kaj... Grzegorz - niech mu bĂŞdzie

sapiÂąc wstawaÂł od biurka i idzie przedstawiaĂŚ pod ten ''wielki'' telebim wyniki sondaÂży :devil: MyÂślĂŞ, Âże Anita zrobiÂłaby to lepiej

Z gracjÂą, lepszÂą prezencjÂą i co najwaÂżniejsze nie sapiÂąc :devil:
Jak na mĂłj gust, to Anita braÂła zdecydowanie zbyt maÂło aktywnie udziaÂł w programie :> SpodziewaÂłem siĂŞ, Âże moÂże wpadnie do studia n a linie albo co

A juÂż powaÂżnie piszÂąc, to chodzi o to, Âże wyliczyÂłem, iÂż Grzesiu dÂłuÂżej byÂł na wizji :]
UÂśmiechy i miÂłe rozmĂłwki oczywiÂście sprawiaÂły funkcjĂŞ relaksacyjnÂą - pewnie temu majÂą sÂłuÂżyĂŚ
W DDTVN widzĂŞ, Âże w podobne tonacje Anita z Grzesiem postanowili siĂŞ ubraĂŚ

RozumiejÂą siĂŞ widzĂŞ bardzo dobrze i dobrze

Zaskoczy³o mnie, ¿e Grzeœ widzia³ Anitê w roli wspó³prowadz¹cej przy swoim boku :o Och, czu³ pewnie jak bardzo mamy mu za z³e, ¿e wygryz³ Anitê swego czasu z g³ównych

ZrehabilitowaĂŚ siĂŞ chciaÂł

:devil: Anita pewnie nie mia³a innego wyjœcia, jak przedstawiÌ jego, jako najmilej widzianego wspó³prowadz¹cego :devil: Jeœli oczywiœcie nie powiedzieli jej, ¿e albo z nim, albo wcale :devil:
Na koniec wypada pochwaliÌ prowadz¹cych za starannie przygotowany program :brawa: Za piêkne podanie informacji :brawa: Za umiejêtnoœÌ zaciekawienia widza :brawa: Za dobór tematów :brawa: Za mi³¹ atmosferê :brawa:
Czy zwiĂŞkszy siĂŞ tym samym widownia FaktĂłw?

O jednego widza wiĂŞcej majÂą na pewno