Anita Werner
Moderator: Łukasz
-
- Fanatyk :)
Nie wiedziaÂłam, Âże Anita przeprowadza teraz wywiady z PawÂłem Siennickim dla gazety "Polska". W weekendowym wydaniu moÂżna przeczytaĂŚ dwustronicowy wywiad w ich wykonaniu z PawÂłem Zalewskim. Wywiad przeczytaÂłam od deski do deski, bardzo ciekawy, brakuje mi tylko jak zwykle, wyrĂłznienia kto kiedy zadaje jakie pytanie.
-
- Stały bywalec
ÂŁochocho :o Ale siĂŞ u Anity nawyrabiaÂło
VIVA NajpiĂŞkniejsi - oj czujĂŞ, Âże juÂż szykuje honorowe miejsce dla tej nagrody 
Studia podyplomowe
Czy Anita nie ma co robiĂŚ z kasÂą i wolnym czasem? :devil: Kobieta ma ÂświetnÂą robotĂŞ juÂż zaklepanÂą, czĂŞsto dowodzi swojej wiedzy i klasie, to po co jej jeszcze Âświstek papieru? :> Ano tak, dla speÂłnienia ambicji 
Bo chyba nie wymĂłg TVN24 :> Jak studia skoĂączy, to nikt, Âżaden malkontent juÂż jej nie zarzuci, Âże co z tego, Âże taka mÂądra, skoro kiedyÂś graÂła w ,,ZostaĂŚ Miss", bo bĂŞdzie mogÂła takiemu pomachaĂŚ przed nosem Âświstkiem ze studiĂłw z najwyÂższÂą notÂą :devil:
Anita zauwaÂżyÂłam, czĂŞsto przesiaduje teraz w Poranku :> Ja widziaÂłam kilka jej rozmĂłw
No i po co jej te studia, kiedy politykĂłw miaÂżdÂży pytaniami :devil: Dzisiejsza z posÂłem MĂŞÂżydÂło byÂła tego dowodem 
W Faktach teÂż parĂŞ razy AnitĂŞ widziaÂłam
ZauwaÂżyÂłam, Âże nic siĂŞ nie zmieniÂło miĂŞdzy niÂą a Grzegorzem - w dalszym ciÂągu nie iskrzy :devil: Ale prowadzÂą profesjonalnie :brawo: Super, Âże i Anita moÂże od czasu do czasu zaÂżyĂŚ swobody i moÂże siĂŞ w trakcie programu przespacerowaĂŚ po studio 
I to jest wÂłaÂśnie ten piĂŞkny czas, kiedy ulubiona postaĂŚ TVN24 jest na topie
Okazuje siĂŞ, Âże jeszcze ÂświĂŞta spĂŞdzimy razem
bo podobno Anita zdradziÂła Jackowi PaÂłasiĂąskiemu, Âże caÂłe ÂświĂŞta pracowaĂŚ bĂŞdzie 
Tylko co z jej wÂłasnÂą rodzinÂą :> To mnie trochĂŞ martwi
Ech, moÂże przyjadÂą do Warszawy? 
Ciekawe, czy dzisiaj zdradzi Anita jak¹œ sensacyjn¹ prawdê o swojej przysz³oœci?
O
Anita prowadziÂła jeszcze ,,GoÂścia porannego" :o Kto z kolegĂłw nie dojechaÂł? :devil:
Nawet sobie tego kwadransa nie odpocznie :/ Podziwiam jej elastycznoœÌ i gotowoœÌ bojow¹ o ka¿dej porze i w ka¿dym punkcie programu

Studia podyplomowe

Bo chyba nie wymĂłg TVN24 :> Jak studia skoĂączy, to nikt, Âżaden malkontent juÂż jej nie zarzuci, Âże co z tego, Âże taka mÂądra, skoro kiedyÂś graÂła w ,,ZostaĂŚ Miss", bo bĂŞdzie mogÂła takiemu pomachaĂŚ przed nosem Âświstkiem ze studiĂłw z najwyÂższÂą notÂą :devil:
Anita zauwaÂżyÂłam, czĂŞsto przesiaduje teraz w Poranku :> Ja widziaÂłam kilka jej rozmĂłw

W Faktach teÂż parĂŞ razy AnitĂŞ widziaÂłam

I to jest wÂłaÂśnie ten piĂŞkny czas, kiedy ulubiona postaĂŚ TVN24 jest na topie
Okazuje siĂŞ, Âże jeszcze ÂświĂŞta spĂŞdzimy razem

Tylko co z jej wÂłasnÂą rodzinÂą :> To mnie trochĂŞ martwi

Ciekawe, czy dzisiaj zdradzi Anita jak¹œ sensacyjn¹ prawdê o swojej przysz³oœci?

O

Nawet sobie tego kwadransa nie odpocznie :/ Podziwiam jej elastycznoœÌ i gotowoœÌ bojow¹ o ka¿dej porze i w ka¿dym punkcie programu

Im driving home for christmas
Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:

-
- Fanatyk :)
DziÂś Anita prowadzi "Skaner"
:

nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
-
- Stały bywalec
Wczoraj wykaza³am siê niema³ym wyczuciem :tanczy: W³¹czy³am telewizor za dwadzieœcia siódma i tym samym za³apa³am siê na dziesiêÌ minut Skanera z Anit¹ jako prowadz¹c¹ :szalony: Dobre i to, bo i przez te minuty zd¹¿y³am zauwa¿yÌ jak sprowadza do pionu dyskusjê miêdzy dwoma panami: Karnowskim i jeszcze jakiœ drugim - sorry, ale nie znamPOpieram pisze:Dziœ Anita prowadzi "Skaner"![]()

Gdyby nie ten problem, Âże Anita potrafi poprowadziĂŚ rewelacyjnie kaÂżdy program, to radziÂłabym jej, Âżeby zostaÂł w Skanerze juÂż na zawsze

A swojÂą drogÂą, to w tym programie chyba tak naprawdĂŞ najÂładniej wyglÂąda

Jasne, Âże oglÂądaliÂśmyOglÂądaliÂście moÂże kiedyÂś serial ZostaĂŚ Miss Anita graÂła tam ZyrafĂŞ

-
- Fan Forum
- Kontakt:
-
- Stały bywalec
Och :/ No niestety ta przesz³oœÌ Anity bêdzie siê ci¹gnê³a za ni¹ jak najwiêkszy koszmar :devil: Mia³a naprawdê pecha, ¿e zagra³a akurat w produkcji Polsatowskiej :hyh:piotrek888 pisze:Teraz lec¹ powtórki na Polsat Zdrowie i Uroda bardzo œmiesznie to wygl¹da z perspektywy czasu i tego co robi teraz Anita
Chyba Âżadna inna stacja nie ma takiej tendencji do emitowania powtĂłrek :devil:

OglÂądaliÂśmy to piĂŞĂŚ lat temu.piotrek888 pisze:OglÂądaliÂście moÂże kiedyÂś serial ZostaĂŚ Miss Anita graÂła tam ZyrafĂŞ

nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org