Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Anita pewnie ma ten komfort doksztaÂłcania siĂŞ dla przyjemnoÂści i wÂłasnej satysfakcji a nie tylko dla papierka :D DuÂżo to siĂŞ nie dowiemy co,jak i gdzie-ale i tak sa pewne inne damy tvnowskie o ktĂłrych praktycznie nie wiemy nic. :spiewa: :spiewa:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
t
Początkujący
Początkujący

Post autor: t »

tak, trzy poranki z rzĂŞdu, po 2 wydaniach FAKTĂłW Weeeknendowych i dwa poranki przed weekendem. NIESPOTYKANA SERIA. DÂługo takiej serii pewnie nie zaznamy!
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

sobotnie FAKTY
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Nie wiedziaÂłam, Âże Anita przeprowadza teraz wywiady z PawÂłem Siennickim dla gazety "Polska". W weekendowym wydaniu moÂżna przeczytaĂŚ dwustronicowy wywiad w ich wykonaniu z PawÂłem Zalewskim. Wywiad przeczytaÂłam od deski do deski, bardzo ciekawy, brakuje mi tylko jak zwykle, wyrĂłznienia kto kiedy zadaje jakie pytanie.
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

DziÂś Anita juÂż 3 raz w tym tygodniu w ''Poranku'' :arrow:
Obrazek Obrazek
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

ÂŁochocho :o Ale siĂŞ u Anity nawyrabiaÂło :D VIVA NajpiĂŞkniejsi - oj czujĂŞ, Âże juÂż szykuje honorowe miejsce dla tej nagrody :P
Studia podyplomowe :shock: Czy Anita nie ma co robiĂŚ z kasÂą i wolnym czasem? :devil: Kobieta ma ÂświetnÂą robotĂŞ juÂż zaklepanÂą, czĂŞsto dowodzi swojej wiedzy i klasie, to po co jej jeszcze Âświstek papieru? :> Ano tak, dla speÂłnienia ambicji ;)
Bo chyba nie wymĂłg TVN24 :> Jak studia skoĂączy, to nikt, Âżaden malkontent juÂż jej nie zarzuci, Âże co z tego, Âże taka mÂądra, skoro kiedyÂś graÂła w ,,ZostaĂŚ Miss", bo bĂŞdzie mogÂła takiemu pomachaĂŚ przed nosem Âświstkiem ze studiĂłw z najwyÂższÂą notÂą :devil:

Anita zauwaÂżyÂłam, czĂŞsto przesiaduje teraz w Poranku :> Ja widziaÂłam kilka jej rozmĂłw :P No i po co jej te studia, kiedy politykĂłw miaÂżdÂży pytaniami :devil: Dzisiejsza z posÂłem MĂŞÂżydÂło byÂła tego dowodem :P
W Faktach teÂż parĂŞ razy AnitĂŞ widziaÂłam :P ZauwaÂżyÂłam, Âże nic siĂŞ nie zmieniÂło miĂŞdzy niÂą a Grzegorzem - w dalszym ciÂągu nie iskrzy :devil: Ale prowadzÂą profesjonalnie :brawo: Super, Âże i Anita moÂże od czasu do czasu zaÂżyĂŚ swobody i moÂże siĂŞ w trakcie programu przespacerowaĂŚ po studio :D
I to jest wÂłaÂśnie ten piĂŞkny czas, kiedy ulubiona postaĂŚ TVN24 jest na topie :smile:
Okazuje siĂŞ, Âże jeszcze ÂświĂŞta spĂŞdzimy razem :lol2: bo podobno Anita zdradziÂła Jackowi PaÂłasiĂąskiemu, Âże caÂłe ÂświĂŞta pracowaĂŚ bĂŞdzie :lol2:
Tylko co z jej wÂłasnÂą rodzinÂą :> To mnie trochĂŞ martwi :( Ech, moÂże przyjadÂą do Warszawy? :P
Ciekawe, czy dzisiaj zdradzi Anita jak¹œ sensacyjn¹ prawdê o swojej przysz³oœci? :D

O :shock: Anita prowadziÂła jeszcze ,,GoÂścia porannego" :o Kto z kolegĂłw nie dojechaÂł? :devil:
Nawet sobie tego kwadransa nie odpocznie :/ Podziwiam jej elastycznoœÌ i gotowoœÌ bojow¹ o ka¿dej porze i w ka¿dym punkcie programu :)
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

GoœÌ poranny
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Camilo
Guru
Guru

Obrazek Obrazek
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: pop »

DziÂś Anita prowadzi "Skaner" :) :
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

OglÂądaliÂście moÂże kiedyÂś serial ZostaĂŚ Miss Anita graÂła tam ZyrafĂŞ 8)
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

POpieram pisze:DziÂś Anita prowadzi "Skaner" :)
Wczoraj wykaza³am siê niema³ym wyczuciem :tanczy: W³¹czy³am telewizor za dwadzieœcia siódma i tym samym za³apa³am siê na dziesiêÌ minut Skanera z Anit¹ jako prowadz¹c¹ :szalony: Dobre i to, bo i przez te minuty zd¹¿y³am zauwa¿yÌ jak sprowadza do pionu dyskusjê miêdzy dwoma panami: Karnowskim i jeszcze jakiœ drugim - sorry, ale nie znam :roll: Ma³o teraz mam czasu na œledzenie narodzin nowych ,,gwiazd" publicystyki :devil:
Gdyby nie ten problem, Âże Anita potrafi poprowadziĂŚ rewelacyjnie kaÂżdy program, to radziÂłabym jej, Âżeby zostaÂł w Skanerze juÂż na zawsze :lol2:
A swojÂą drogÂą, to w tym programie chyba tak naprawdĂŞ najÂładniej wyglÂąda :P
OglÂądaliÂście moÂże kiedyÂś serial ZostaĂŚ Miss Anita graÂła tam ZyrafĂŞ 8)
Jasne, Âże oglÂądaliÂśmy :lol2: KaÂżdy fan powinien odhaczyĂŚ w dzienniczku ten epizod :lol2: i stwierdziĂŚ, Âże Anita zdecydowanie bardziej sprawdza siĂŞ jako dziennikarka, aniÂżeli aktorka :lol2:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

Teraz lecÂą powtĂłrki na Polsat Zdrowie i Uroda bardzo Âśmiesznie to wyglÂąda z perspektywy czasu i tego co robi teraz Anita :lol:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

piotrek888 pisze:Teraz lecÂą powtĂłrki na Polsat Zdrowie i Uroda bardzo Âśmiesznie to wyglÂąda z perspektywy czasu i tego co robi teraz Anita :lol:
Och :/ No niestety ta przesz³oœÌ Anity bêdzie siê ci¹gnê³a za ni¹ jak najwiêkszy koszmar :devil: Mia³a naprawdê pecha, ¿e zagra³a akurat w produkcji Polsatowskiej :hyh:
Chyba Âżadna inna stacja nie ma takiej tendencji do emitowania powtĂłrek :devil:
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: pop »

piotrek888 pisze:OglÂądaliÂście moÂże kiedyÂś serial ZostaĂŚ Miss Anita graÂła tam ZyrafĂŞ 8)
OglÂądaliÂśmy to piĂŞĂŚ lat temu. :lol: Ja zazwyczaj miaÂłem dylemat: "Fakty" z AnitÂą albo "ZostaĂŚ miss". :D
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
Camilo
Guru
Guru

Anita jest jednÂą z nominowanych do tegorocznych ''Telekamer'' w kategorii ''Informacje'' :tanczy:
GratulujĂŞ i ÂżyczĂŞ zwyciĂŞstwa :brawa:
GÂłosowaĂŚ na AnitĂŞ moÂżemy wysyÂłajÂąc SMS-y o treÂści TK.A4 na numer 7164 8)
ODPOWIEDZ