Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Ile razy moÂżna sie zegnaĂŚ tego samego dnia.
..no to piĂŞknie sprowadziÂłeÂś mnie na Ziemie.. :spiewa:
Tu Maxxx siĂŞ z tobÂą nie zgodzĂŞ-temat uÂśmiechowy jest moim ulubionym i w zamiarach mam go nie koĂączyĂŚ
-Kocham poÂżegnalny uÂśmiech Joasi
RĂłwnieÂż lubie ten temat :D wiĂŞc moÂżemy sobie dalej poopowiadaĂŚ o tym :spiewa:
Zgadzam sie z tobÂą ale nie podpadajmy fanom PaĂą ktĂłre na staÂłe przypisane sÂą do tego pasma
No dobrze,Asia jest super rezerwowÂą jeÂśli chodzi o to pasmo jak Ole Gunnar Solskjaer za najlepszych lat[taki piÂłkarski przyklad :xx: ]

Przy³¹czam sie do tych ¿yczen pod koniec Twojego postu :spiewa:
Gdzies widziaÂłem,Âże dziÂś jest Joanny wiĂŞc wszystkiego najlepszego Joasiu :spiewa: [pewnie nie dziÂś ale co tam :xx: ][/quote]
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Cytat:
Ile razy moÂżna sie zegnaĂŚ tego samego dnia.

..no to piĂŞknie sprowadziÂłeÂś mnie na Ziemie.. :spiewa:
Nie chciaÂłem byĂŚ brutalny :nie:
Jesli Joasia zegnaÂła by siĂŞ z nami kilka razy dziennie -to poÂżegnania nie byÂły by takie atrakcyjne :xx:
Cytat:
Tu Maxxx siĂŞ z tobÂą nie zgodzĂŞ-temat uÂśmiechowy jest moim ulubionym i w zamiarach mam go nie koĂączyĂŚ
-Kocham poÂżegnalny uÂśmiech Joasi

RĂłwnieÂż lubie ten temat :D wiĂŞc moÂżemy sobie dalej poopowiadaĂŚ o tym :spiewa:
I tak nie mamy o czym pisaĂŚ (zero informacji o Joasi )
Gdzies widziaÂłem,Âże dziÂś jest Joanny wiĂŞc wszystkiego najlepszego Joasiu :spiewa:
obawiam siĂŞ Âże Joasia obchodzi imieniny 12-go Maja .
Joasia jest z kwietnia ,a w kwietniu nie ma imienin Joanny ,najbliÂższe sÂą 12-go maja
WiĂŞc ÂświetowaĂŚ bĂŞdziemy 12-go maja -jeÂśli Joasia oczywiÂście nie odwoÂła imienin :xx:
Tak wogĂłle to powinna zorganizowaĂŚ dla nas przyjĂŞcie. :rydzyk:
ZaprosiÂła by wszystkich do Warszawy :tanczy:
MieibyÂśmy okazjĂŞ siĂŞ nawzajem poznaĂŚ. :spiewa:
Joasia zarabia mnĂłstwo pieniĂŞdzy wiĂŞc ÂświĂŞtowalibyÂśmy kilka dni :spiewa:
Ale jak znam JoasiĂŞ :xx: imprezy nie bĂŞdzie :nie:
to znaczy bĂŞdzie tylko Joasia nas nie zaprosi :rozglada:
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

adam pisze:Uznajmy ¿e przeznaczony jest tylko i wy³¹cznie dla ludzi co o niej pisz¹.
Zgadzam siĂŞ :D
adam pisze:Tak wogĂłle to powinna zorganizowaĂŚ dla nas przyjĂŞcie. :rydzyk:
ZaprosiÂła by wszystkich do Warszawy :tanczy:
najlepiej latem na jakiegoœ ogrodowego grilla,Adam oczywiœcie tym byœ siê zaj¹³ grillowymi przysmakami,a ja bym móg³ hmmm...nadziewaÌ je na patyki...wiele po¿ytku byœ ze mnie nie mia³.....
Krynia zaprosiÂłaby swoje koleÂżanki,Nel pewnie i moÂże niektĂłre z pracy :lol2: bez osĂłb im towarzyszÂących :devil:
albo jakiÂś bal w stylu ferrero rocher,w strojach galowych,wirujÂące waltze :devil: Krynia w maÂłej czarnej... :roll:
hmm dodatkowo dla ludzi spoza Wawy sponsoring biletĂłw,moÂże byĂŚ w 1 stronĂŞ! :D
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
adam
Fan Forum
Fan Forum

najlepiej latem na jakiegoÂś ogrodowego grilla
imieniny sÂą w maju -wiĂŞc na majĂłwkĂŞ :spiewa:
Adam oczywiœcie tym byœ siê zaj¹³ grillowymi przysmakami,a ja bym móg³ hmmm...nadziewaÌ je na patyki...wiele po¿ytku byœ ze mnie nie mia³.....
MyslaÂłem Âże Joasia jest na tyle bogata Âże wynajmie firmĂŞ kateringowÂą :spiewa:
Ale od biedy -zobaczĂŞ co da siĂŞ zrobiĂŚ :rydzyk:
Krynia zaprosiÂłaby swoje koleÂżanki,Nel pewnie i moÂże niektĂłre z pracy :lol2:
Oj jak najbardziej :devil:
bez osĂłb im towarzyszÂących :devil:
Nikomu oni nie sa potrzebni :spiewa: tylko by przeszkadzali :rozglada: :spiewa:
albo jakiÂś bal w stylu ferrero rocher,w strojach galowych,wirujÂące waltze :devil: Krynia w maÂłej czarnej... :roll:
Ciekawe czy Joasia wogĂłle chodzi w sukniach
U mnie z plÂąsaniem nie jest najlepiej :hmm: po wiekszej iloÂści alkoholu wszelkie problemy oczywiÂście znikajÂą :xx: :xx:
hmm dodatkowo dla ludzi spoza Wawy sponsoring biletĂłw,moÂże byĂŚ w 1 stronĂŞ! :D
Joasia mogÂła by was przenocowaĂŚ u siebie,Albo naprzykÂład u Ani Jot jakby nie dali byÂście rady sie pomieÂściĂŚ :spiewa:

ZapomniaÂł bym, :stop: dla Niki trzeba zaprosiĂŚ Krzysia GĂłrlickiego :rydzyk:

Obawiam siĂŞ Âże po tym co napisaÂłem znowu nie mam co liczyĂŚ na Âżyczenia ÂświÂąteczne :spiewa:

Ale z okazji 1000-ego postu najbardziej aktywnym forumowiczom mogÂła by wysÂłaĂŚ po butelce szapmana :spiewa:
maxxx

Dobrze panowie kombinujecie :spiewa:Mogê siê zaj¹Ì grillowaniem,najwy¿ej wezme pomocnika jakiegoœ :D Ciekawe jak z odzewem glownej bohaterki :mhm: Mo¿e jakby by³ jakiœ formalny fan-club wyslalibyœmy jakieœ oficjalne pismo w tej sprawie :spiewa: Podstawa jest to zebyœmy nie mieli statusu niechcianych goœci :spiewa: Ale Asia wie ,¿e jesteœmy fajni i Nas lubi :D
Nikomu oni nie sa potrzebni tylko by przeszkadzali
wÂłasnie niech sobie towarzysza na codzieĂą :xx: :spiewa:
Ciekawe czy Joasia wogĂłle chodzi w sukniach
teÂż mnie to ciekawi :D Ale stawiam,Âże tak :spiewa:

A co do szampana-dobry pomysÂł :spiewa:
[/quote]
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

adam pisze: Joasia mogÂła by was przenocowaĂŚ u siebie,Albo naprzykÂład u Ani Jot jakby nie dali byÂście rady sie pomieÂściĂŚ :spiewa:
oj mr J. by nas zmieÂściÂł - miĂŞdzy piĂŞÂści napewno!! :shock: :shock:
juÂż wolĂŞ w ogrodzie Kryni namiot postawiĂŚ,tylko Âżebym Âśledzi nie zapomniaÂł!kiedyÂś sobie pojechaÂłem nad jezioro,zapomniaÂłem Âśledzi,qmpel daÂł poÂłowĂŞ swoich i jakoÂś siĂŞ przetrwaÂło letni deszcz,ktĂłry skromnie nie padaÂł....
adam pisze:ZapomniaÂł bym, :stop: dla Niki trzeba zaprosiĂŚ Krzysia GĂłrlickiego :rydzyk:
Nika,lubisz GĂłrlickiego?nonnooo :D
adam pisze:Ale z okazji 1000-ego postu najbardziej aktywnym forumowiczom mogÂła by wysÂłaĂŚ po butelce szapmana :spiewa:
a butelka od szampana bĂŞdzie sÂłuÂżyĂŚ,Âżeby wybiĂŚ sobie JÂą z gÂłowy :D
mi na 1000 "urodziny" nic nie przys³a³a,pewnie sobie nie zas³u¿y³em :( to dlatego,¿e zacz¹³em techno s³uchaÌ,jestem w szoku! :tanczy: :shock:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

adam pisze:
ZapomniaÂł bym, :stop: dla Niki trzeba zaprosiĂŚ Krzysia GĂłrlickiego :rydzyk: :
O widzĂŞ, Âże i o towarzystwo dla mnie chcecie siĂŞ postaraĂŚ :D no to przyjadĂŞ!
aveo pisze:Nika,lubisz GĂłrlickiego?nonnooo
Dopiero teraz siĂŞ domysliÂłeÂś? :D A jak myslisz kto te wszystkie strony we wÂątku o Krzysku zapisuje :lol: DziĂŞki adamowi jest tam wogĂłle dialog moÂżliwy!
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

hmm ja myÂślaÂłem,Âże to Krzysiek tam w swoim wÂątku szaleje :D

Adam potrafi rozkrĂŞcaĂŚ wÂątki,to mistrz ceremonii 8)

ale Âżeby byÂło o Kryni,to hmmm czy pojawiÂła siĂŞ dziÂś? :tanczy:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
maxxx

ale Âżeby byÂło o Kryni,to hmmm czy pojawiÂła siĂŞ dziÂś?
Nie ale siĂŞ pojawi w podsumowaniu dnia :tanczy: MiaÂła tylko materiaÂł w M24 :spiewa:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Adam potrafi rozkrĂŞcaĂŚ wÂątki,to mistrz ceremonii 8)
:red: :red:
Dopiero teraz siĂŞ domysliÂłeÂś? :D A jak myslisz kto te wszystkie strony we wÂątku o Krzysku zapisuje :lol: DziĂŞki adamowi jest tam wogĂłle dialog moÂżliwy!
:red: :red:
oj mr J. by nas zmieÂściÂł - miĂŞdzy piĂŞÂści napewno!! :shock: :shock:
We trzech dali byÂśmy mu radĂŞ :devil:
Podstawa jest to zebyÂśmy nie mieli statusu niechcianych goÂści :spiewa: Ale Asia wie ,Âże jesteÂśmy fajni i Nas lubi :D
W warszawie jest taki zwyczaj Âże wÂłazi sie bez zaproszenia i czeka sie czy wygnajÂą czy teÂż nie bĂŞdÂą mieli odwagi.
Mozemy Joasi zrobiÌ na 12-ego maja zrobiÌ suprise i wpaœÌ bez zaproszenia :spiewa:
GoÂści siĂŞ nie wygania :nie:

Kurcze :tanczy: Joasia dziÂś :jupi:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
maxxx

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Ajajaj nie udaÂło mi siĂŞ trafiĂŚ na poÂżegnalny uÂśmiech Joasi ;( ZagapiÂłem siĂŞ..na usprawiedliwienie powiem,Âże na JoasiĂŞ :xx: :spiewa:
DziÂś znow wielki wystĂŞp 8)
We trzech dali byÂśmy mu radĂŞ
Polacy sa podobno dobrzy w sporcie zespoÂłowym wiĂŞc taki boks we 3 byÂłby skuteczny :spiewa: Ale moÂżnaby sposobem :stop:
W warszawie jest taki zwyczaj Âże wÂłazi sie bez zaproszenia i czeka sie czy wygnajÂą czy teÂż nie bĂŞdÂą mieli odwagi.
Mozemy Joasi zrobiÌ na 12-ego maja zrobiÌ suprise i wpaœÌ bez zaproszenia
GoÂści siĂŞ nie wygania
Skoro macie taki zwyczaj to siĂŞ chĂŞtnie dostosujĂŞ :aniol: :arrow: moÂżemy 12stego cos pokombinowaĂŚ :P
adam
Fan Forum
Fan Forum

Cytat:
Mozemy Joasi zrobiÌ na 12-ego maja zrobiÌ suprise i wpaœÌ bez zaproszenia
GoÂści siĂŞ nie wygania

Skoro macie taki zwyczaj to siĂŞ chĂŞtnie dostosujĂŞ :aniol: :arrow: moÂżemy 12stego cos pokombinowaĂŚ :P
Tylko trzeba ustaliĂŚ adres :xx: tak bez adresu najÂście Joasi moÂże byĂŚ niemoÂżliwe.

zastanawiam siĂŞ jakÂą minĂŞ by zrobiÂła
_moÂże takÂą

Obrazek

albo takÂą

Obrazek
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

LiczĂŞ, Âże teÂż bĂŞdĂŞ mogÂła siĂŞ na tĂŞ imprezkĂŞ, przez Was organizowanÂą, zaÂłapaĂŚ :D
Joanna dziÂś ponownie w nocnych serwisach zagoÂści :) Zapracuje siĂŞ dziewczyna. Po wczorajszych nocnych serwisach, dziÂś mignĂŞÂła mi siĂŞ w relacjach w dnÂż ;) i znowu nocka :rozglada: Ale mÂłodziutka jest, da radĂŞ :D I niech pracuje :) ku uciesze swoich fanĂłw :tanczy:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
maxxx

Lady in Black :aniol: :

Obrazek ,
Obrazek ,Obrazek ,Obrazek
adam
Fan Forum
Fan Forum

LiczĂŞ, Âże teÂż bĂŞdĂŞ mogÂła siĂŞ na tĂŞ imprezkĂŞ, przez Was organizowanÂą, zaÂłapaĂŚ :D
Wydaje mi sie Âże Joasia powinna organizowaĂŚ imieniny :xx:
My tylko mamy w zamiarach wpaœÌ do niej :spiewa:

Kurcze drugi dzieĂą pod rzÂąd Joasia prowadzi sewris

UbraÂłam siĂŞ na czarno bo tak chÂłopakom siĂŞ podoba
Obrazek
Zapracuje siĂŞ dziewczyna. Po wczorajszych nocnych serwisach, dziÂś mignĂŞÂła mi siĂŞ w relacjach w dnÂż ;) i znowu nocka :rozglada: Ale mÂłodziutka jest, da radĂŞ :D I niech pracuje :) ku uciesze swoich fanĂłw :tanczy:
Prawie nic po niej nie widaĂŚ zmĂŞczenia
Obrazek Obrazek

ale mimo wszystko moÂże byĂŚ sexi
Obrazek

trochĂŞ z profilu
Obrazek Obrazek

No i nirmalne capsy aby nikt nie móg³ mnie oskar¿yÌ o z³oœliwoœÌ :spiewa:

Obrazek Obrazek

a zapomniaÂł bym Joasia po promiennym pozegnalnym uÂśmiechu zawstydza siĂŞ-fajnie to wychodzi

Obrazek

[ Dodano: Sro Lut 07, 2007 12:55 am ]
Joasia komentuj¹c avanturê miêdzy dwoma kobietami astronautkami powiedzia³a ¿e mi³oœÌ mo¿e byÌ bardzo bolesna -i usmiechne³a siê :mhm:
-pytanie -do nas czy do naÂżeczonego :mhm:

Joasia jak koĂączy zdanie to fajnie zgniata usta-super
Obrazek

No i znowu zawstydzona Joasia
Obrazek
ODPOWIEDZ