Ciekawostki telemetryczne
Moderator: Łukasz
Jeden z dziesiêciu czêsto wygrywa³ z Faktami ale w wakacje... No moze jeszcze w po³owie wrzeœnia. W¹tpiê, ¿eby FAKTY mia³ ogl¹dalnoœÌ tylko 3,2 mln. Pewnie jakiœ b³¹d w FAKCIE pope³niono. Pozatym ostatnio FAKTY nie bij¹ siê z Jednym z dzisiêciu tylko z Samym ¯yciem. Uwa¿am, te¿, ¿e Uwaga nie mog³a byÌ lepsza od FAKtów (moje zdanie). FAKTY pewnie mia³y 4,2 mln, a nie 3,2 :?
http://www.tvnfakty.pl - wszystkie fakty o TVN
BrzydUla - poniedziałek-piątek, godz. 17:55
(tvn) programowo najlepsza
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Kaseta, je¿eli mnie pamiêÌ nie myli, to w wakacje nie ma programu Jeden z dziesiêciu - tylko "oszczêdny" TVN raczy nas samymi powtórkami w wakacjie. Jeden z dziesiêciu czêsto ma wiêksz¹ ogl¹dalnoœÌ, a program Uwaga ju¿ chyba 3 lub 4 razy zgromadzi³ wiêksz¹ widowniê ni¿ Fakty.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
To musia³em siê pomyliÌ :? W wakacje z FAktami wygrywa³o M jak mi³oœÌ. Pozatym Jeden z dziesiêciu z Faktami wygrywa czêsto wg danych TNS Obop -wg danych AGB Fakty czêsto s¹ wy¿ej. A Uwaga faktycznie tylko kilka rzy mia³a wiêksz¹ widowniê. W œrodê wiekszej widowni ni¿ FAKTY mieÌ nie musia³a :? Nie kazdy myœli co chce 
Bardzo ma³o prawdopodobne. Powtórki M jak M mia³y 1, 2 mln widzów.kaseta89 pisze:To musia³em siê pomyliÌ :? W wakacje z FAktami wygrywa³o M jak mi³oœÌ.
A jesli chodzi o maila do FaktĂłw to prosimy o screena

Ostatnio zmieniony piątek 10 gru 2004, 15:46 przez ArO, łącznie zmieniany 1 raz.
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl 

Nie mo¿liwe :? Pamietam, jak czêsto na brief.pl M jak mi³oœÌ by³o przed Faktami, potem w raportach tygodniowych M jak mi³oœÌ mia³o czesto ponad 3 a nawet blisko 4 miliony widzów. Wiem, ze Na Wspólnej (powtórki) o 13:25 ogl¹da³o 0,9 mln, ale M jak mi³oœÌ... Napewno wiêcej.ArO pisze:Bardzo ma³o prawdopodobne. Powtórki M jak M mia³y 1, 2 mln widzów.kaseta89 pisze:To musia³em siê pomyliÌ :? W wakacje z FAktami wygrywa³o M jak mi³oœÌ.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Jak zrobisz dobrego screena, na ktĂłym bĂŞdzie widaĂŚ nadawcĂŞ to pretensji miec nie bĂŞdĂŞ
Ale nie sÂądzĂŞ, Âżeby odpisywali w takiej sprawie. Nikt nie bĂŞdzie chwaliÂł siĂŞ swojÂą poraÂżkÂą.
Aro ma racje mĂłwiÂąc o powtĂłrkach M jak miÂłoÂśc - czasami miaÂły wiĂŞcej niÂż Fakty i zbliÂżaÂły siĂŞ do pozoiomu wiadomoÂści o 19.30.
Przypominam, ze powtĂłrki puszczali o 19.00.

Aro ma racje mĂłwiÂąc o powtĂłrkach M jak miÂłoÂśc - czasami miaÂły wiĂŞcej niÂż Fakty i zbliÂżaÂły siĂŞ do pozoiomu wiadomoÂści o 19.30.
Przypominam, ze powtĂłrki puszczali o 19.00.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Oto wakacyjne wyniki M jak M. Faktycznie czasami miaÂły powyzej 4 mln., ale nie pamietam zeby pobiÂły Fakty
Czerwiec:
4 tydzieĂą - 2 mln 681
3 tydzieĂą - 3 mln 715
Lipiec:
5 tydzieĂą - 4 mln 121
4 tydzieĂą - poniÂżej 2 mln 500 (brak wynikĂłw)
3 tydzieĂą - 2 mln 773
2 tydzieĂą - 2 mln 512
1 tydzieĂą - poniÂżej 2 mln 500 (brak wynikĂłw)
SierpieĂą:
4 tydzieĂą - 3 mln 333
3 tydzieĂą - przerwa wakacyjna
2 tydzieĂą - przerwa wakacyjna
1 tydzieĂą - 2 mln 995
Czerwiec:
4 tydzieĂą - 2 mln 681
3 tydzieĂą - 3 mln 715
Lipiec:
5 tydzieĂą - 4 mln 121
3 tydzieĂą - 2 mln 773
2 tydzieĂą - 2 mln 512
SierpieĂą:
4 tydzieĂą - 3 mln 333
1 tydzieĂą - 2 mln 995
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl 

ostatnio powtarza siĂŞ czĂŞsto, Âże nad Faktami stoi Samo Âżycie z wiĂŞkszÂą oglÂądalnoÂściÂą...
a samo Âżycie leci mniej wiĂŞcej w tym samym czasie co Fakty i dlatego nie oglam polsatu - wolĂŞ oczywiÂście Fakty w tym czasie
a samo Âżycie leci mniej wiĂŞcej w tym samym czasie co Fakty i dlatego nie oglam polsatu - wolĂŞ oczywiÂście Fakty w tym czasie
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
Napewno pobi³y, bo wakacyjne FAKTY zawsze notuj¹ ni¿sz¹ ogl¹dalnoœÌ. Najchêtniej ogl¹dane wydania mia³y chyba od 2,9 do 3,4 mln widzów.ArO pisze:Oto wakacyjne wyniki M jak M. Faktycznie czasami mia³y powyzej 4 mln., ale nie pamietam zeby pobi³y Fakty
Czerwiec:
4 tydzieĂą - 2 mln 681
3 tydzieĂą - 3 mln 715
Lipiec:
5 tydzieĂą - 4 mln 121
3 tydzieĂą - 2 mln 773
2 tydzieĂą - 2 mln 512
SierpieĂą:
4 tydzieĂą - 3 mln 333
1 tydzieĂą - 2 mln 995
ByÂły teÂż bardzo sÂłabe: w jeden z wtorkĂłw gdy TELEWIZJA POLSKA emitowaÂła Igrzyska FAKTY obejrzaÂło napewno mniej niÂż serial "Tajemnice Smallville" -serial ten oglÂądaÂło 1,9 mln, FAKTY mniej... :?
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Fakty w wakacje nie miay chyba wiêcej ni¿ 3,5 miliona (to wynik œredni). Zazwyczaj ich ogl¹dalnoœÌ waha³a siê miêdzy 2,9 - do 3,5 miliona.