Paweł Łukasik

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

obieÂżyÂświat pisze:
DÂżastina pisze:A dlaczego pytasz? :rozglada: CzyÂżbyÂś tĂŞskniÂł za mnÂą? :rozglada:
..nie tylko Black - wszyscy tĂŞsknimy :lol2:
No widzisz DÂżasti :buzi: - obieÂżyÂświat juÂż Ci odpowiedziaÂł :)
DÂżastina pisze:Funcky siĂŞ chyba zaklĂŞcia pomyliÂły :lol: Ale moÂże to nawet lepiej, Âże go nie byÂło, Âśnieg sypaÂł w Wawie dzisiaj, ogĂłlnie aura nieprzyjemna taka :uhh:
No juÂż nie udawaj, Âże siĂŞ tak o niego troszczysz :lol2: A co by mu siĂŞ mogÂło zÂłego staĂŚ, jakby postaÂł te kilka minut na Âśniegu? :) NajwyÂżej nos by mu poczerwieniaÂł i stopy i rĂŞce skostniaÂły :D Okay, okay :hmm: ÂŻartowaÂłem :D Ale co mam napisaĂŚ, Âże teÂż siĂŞ cieszĂŞ, Âże PawÂła nie byÂło :mhm: PrzecieÂż to nie tak ma byĂŚ :>
obie¿yœwiat pisze:..ale jego to chyba w ogóle nie ma w pracy bo nawet materia³ów nie przygotowuje :mhm:
AÂż tak Âźle jest? :hyh:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Black Jack '62 pisze:AÂż tak Âźle jest? :hyh:
..juÂż jest lepiej :D

..a nawet dobrze :D
:arrow:
Obrazek Obrazek

[ Dodano: Czw Mar 01, 2007 2:25 pm ]
..capsy siê 'uruchomi³y' i mogê wznowiÌ wspó³pracê z Tob¹ :D
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

..niestety tylko tyle bo konferencja PawÂłowi przerwaÂła :spiewa:

[ Dodano: Czw Mar 01, 2007 2:43 pm ]
..no to jeszcze z DankÂą PawÂła Ci DÂżastina zapodam :lol2:
ObrazekObrazek
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Black Jack '62 pisze:
obieÂżyÂświat pisze:
DÂżastina pisze:A dlaczego pytasz? :rozglada: CzyÂżbyÂś tĂŞskniÂł za mnÂą? :rozglada:
..nie tylko Black - wszyscy tĂŞsknimy :lol2:
No widzisz DÂżasti :buzi: - obieÂżyÂświat juÂż Ci odpowiedziaÂł :)
;( ;( ;( WzruszyliÂście mnie, jak widaĂŚ, aÂż do Âłez :*
Black Jack '62 pisze: No juÂż nie udawaj, Âże siĂŞ tak o niego troszczysz :lol2:
:> Bardzo nie lubiĂŞ kiedy ktoÂś zarzuca mi (nawet w Âżartach :> ) Âże udajĂŞ :uhh: PrzecieÂż nie od dziÂś wiadomo, Âże dobro PawÂła jest dla mnie najwaÂżniejsze :lol2:
Black Jack '62 pisze:Ale co mam napisaĂŚ, Âże teÂż siĂŞ cieszĂŞ, Âże PawÂła nie byÂło :mhm: PrzecieÂż to nie tak ma byĂŚ
OczywiÂście, Âże nie tak ma byĂŚ :lol2: i dlatego PaweÂł siĂŞ wczoraj w koĂącu pojawiÂł :tanczy:
obieÂżyÂświat pisze:
Black Jack '62 pisze:AÂż tak Âźle jest? :hyh:
..juÂż jest lepiej :D

..a nawet dobrze :D
Jest cudownie :lol2: w jakim wyœmienitym nastroju nasz pan redaktor :tanczy: Ale :uhh: co to? Zakatarzony g³os :uhh: czy¿by Pawe³ siê przeziêbi³ :mhm: st¹d pewnie ta nieobecnoœÌ :uhh: Jednak, mimo i¿ œlady choroby po nim widaÌ i s³ychaÌ, relacje jak zwykle wyœmienite :brawa: Ale po kolei, zacznijmy od wczoraj :D Pierwsza relacja :arrow: http://savefile.com/files/523228 ju¿ w poranku, druga :arrow:
http://savefile.com/files/523262 w dn¿. Obie dotyczy³y posiedzenia TK, a przed trybuna³em swoje za i przeciw przedstawiali zwolennicy i przeciwnicy ustawy lustracyjnej. Pawe³ zd¹¿y³ nam opowiedzieÌ tylko o stanowisku przeciwników :/ póŸniej, w tvn24, by³y ju¿ tylko konferencje :uhh: Ale nie ma tego z³ego, co by na dobre nie wysz³o :rozglada: Minister transportu popo³udniu zorganizowa³ konferencjê, w sprawie Doliny Rospudy oczywiœcie, a na konferencji Pawe³, jak zwykle :lol2: mia³ du¿o pytaù :rozglada: Raz us³ysza³ nawet od pana ministra, ¿e zadaje tajemnicze pytania :lol: Dwie relacje po tej konferencji w dn¿ by³y :arrow: http://savefile.com/files/524287 :arrow: http://savefile.com/files/525465 I raportowa :arrow: http://savefile.com/files/525477 z wczorajszych moja ulubiona :tanczy: akustycznie i wizualnie :lol2: Na pocz¹tku Pawe³ czekaj¹cy na to, a¿ kole¿anka skoùczy zadawaÌ pytanie ( bombowe miny wtedy robi :rozglada: ) PóŸniej odpowiedŸ, dowcipna i zabawnym tonem udzielona :lol2: Nastêpnie wertowanie kartek z teczki, jak¹ dziennikarze otrzymali od ministra :rozglada: i Pawe³ z prawego profilu :szalony:
No dobra, tyle o wczoraj, a teraz o tym co by³o dziœ :D Zaczê³o siê od relacji po wspólnej konferencji premiera i ministra gospodarki :arrow: http://savefile.com/files/525631 dotyczy³a ona kupna przez PGNiG udzia³ów w norweskich z³o¿ach gazu i ropy. Kolejna relacja :arrow: http://savefile.com/files/525888 równie¿ po konferencji, ale tym razem ministra Leppera :rozglada:
obieÂżyÂświat pisze:..niestety tylko tyle bo konferencja PawÂłowi przerwaÂła :spiewa:
:uhh: A tak chÂłopakowi dobrze szÂło :uhh: dopiero siĂŞ rozkrĂŞciÂł i juÂż musiaÂł koĂączyĂŚ :uhh:
Ale kolejne ju¿ bez zak³óceù :tanczy: jedna jeszcze z ministerstwa :arrow:
http://savefile.com/files/525878, nastĂŞpna :arrow: http://www.savefile.com/files/526125 na ten sam temat, ale juÂż z sejmu Andrew trochĂŞ PawÂłowi pomĂłgÂł :rozglada: I ostatnia :arrow: http://www.sendspace.com/file/h6di9f
podsumowujÂąca z raportu, tym razem oprĂłcz ministra Leppera pojawili siĂŞ takÂże protestujÂący rolnicy :rozglada:
obieÂżyÂświat pisze:..no to jeszcze z DankÂą PawÂła Ci DÂżastina zapodam :lol2:
Dziêki za szczodroœÌ :D ale Pawe³ w zupe³noœci by mi wystarczy³ :lol:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

D¿astina pisze:Dziêki za szczodroœÌ :D ale Pawe³ w zupe³noœci by mi wystarczy³ :lol:
..ale ja chciaÂłem lekkie urozmaicenie wprowadziĂŚ :lol2:

..tak myÂślaÂłem Âże nie byÂło to konieczne :lol2:

..not to jeszcze z wczoraj..PaweÂł :arrow:
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Nie napiszê chyba nic oryginalnego :spiewa: ¯adnej relacji nie widzia³em :? Ale na pewno zdownloadujê nagrania :) Jak tylko znajdê na to i na ich ods³uchanie jak¹œ chwilkê :rozglada:
CieszĂŞ siĂŞ DÂżastina Twoim szczĂŞÂściem, bo domyÂślam siĂŞ jaka jesteÂś szczĂŞÂśliwa :szalony:

Zw³aszcza jeœli wczoraj ogl¹da³aœ podsumowanie dnia? :D Ja widzia³em, bo cierpia³em na bezsennoœÌ - to chyba przez ten ksiê¿yc, który zagl¹da³ mi przez okno do pokoju :roll: (ciekawe, czy siê nie zgorszy³ widokiem :devil: ) Wolê, kiedy niebo zasnute jest w nocy ciê¿kimi chmurami :P
Ale PaweÂł jakoÂś tak nieÂśmiaÂło wczoraj spoglÂądaÂł w kamerĂŞ :>
DÂżastina, tylko nie pisz, Âże go telepatycznie czymÂś zawstydzaÂłaÂś :> :lol:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:
..not to jeszcze z wczoraj..PaweÂł :arrow:
:szalony: RzeczywiÂście :szalony: PaweÂł :szalony: DziĂŞki Krzysiu :*
Black Jack '62 pisze:Nie napiszĂŞ chyba nic oryginalnego :spiewa: ÂŻadnej relacji nie widziaÂłem :?
Có¿ mogê Ci napisaÌ :mhm: ¯a³uj synu, ¿a³uj :lol2:
Black Jack '62 pisze:CieszĂŞ siĂŞ DÂżastina Twoim szczĂŞÂściem, bo domyÂślam siĂŞ jaka jesteÂś szczĂŞÂśliwa :szalony:
ZwÂłaszcza jeÂśli wczoraj oglÂądaÂłaÂś podsumowanie dnia? :D
Moje szczĂŞÂście ukazaÂło siĂŞ moim zmysÂłom :lol2: juÂż w raporcie wieczornym ;) materiaÂł o obwodnicy warszawskiej, nie augustowskiej :rozglada: PaweÂł przygotowaÂł :tanczy: PokazaÂł siĂŞ nawet przez moment :rozglada: rozmawiaÂł z mieszkaĂącami :mhm: Halinowa chyba :mhm: Ach, nagraÂłam mareriaÂł oczywiÂście, gorÂąco polecam :arrow: http://savefile.com/files/529671

Black Jack '62 pisze:Ale PaweÂł jakoÂś tak nieÂśmiaÂło wczoraj spoglÂądaÂł w kamerĂŞ :>
DÂżastina, tylko nie pisz, Âże go telepatycznie czymÂś zawstydzaÂłaÂś :> :lol:
Ja? :nie: Ja nie miewam myÂśli, ktĂłrymi mogÂłabym zawstydzaĂŚ :lol2:
:mhm: A moÂże :rozglada: podobnie jak ksiĂŞÂżyc :rozglada: miaÂł podglÂąd doTwojego pokoju :devil: :xx:
A do podsumowania dnia wracaj¹c :lol2: Biedaczysko zacz¹³ kas³aÌ, kiedy przegl¹d prasy robi³ :uhh: ale na szczêœcie szybko mu przesz³o :D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..to ci siĂŞ DÂżasta weekend wymarzony przytrafiÂł :D
..masz trochĂŞ PawÂła uwiecznionego :lol2:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

..miÂłego oglÂądania :D
..i zobaczymy co dalej da siĂŞ zrobiĂŚ ;)

[ Dodano: Sob Mar 03, 2007 6:19 pm ]
..z krĂłciutkiego serwisu :arrow:
Obrazek Obrazek
Black Jack '62 pisze:Ja widzia³em, bo cierpia³em na bezsennoœÌ - to chyba przez ten ksiê¿yc, który zagl¹da³ mi przez okno do pokoju :roll: (ciekawe, czy siê nie zgorszy³ widokiem :devil: )
..i coÂś dla Blacka PaweÂł przygotowaÂł - teÂż z tego serwisu :arrow:
..chyba siĂŞ ucieszy :?: :devil:
Obrazek
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..to ci siĂŞ DÂżasta weekend wymarzony przytrafiÂł :D
Zupe³nie siê dziœ Paw³a nie spodziewa³am :rozglada: Pokrzy¿owa³ mi trochê plany tym swoim pojawieniem siê :rozglada: ale jak mawiaj¹: co siê odwlecze, to nie uciecze :rozglada: , a poza tym: Najpierw przyjemnoœÌ, a potem :mhm: jeszcze wiêksza przyjemnoœÌ :lol2:
..masz trochĂŞ PawÂła uwiecznionego :lol2:
Ty to wiesz jak jeszcze bardziej uszczĂŞÂśliwiĂŚ DÂżastinĂŞ :lol2: DziĂŞki :* DziĂŞki :*
..miÂłego oglÂądania :D
A, rzeczywiÂście jest bardzo miÂło :lol2: PaweÂł tak piĂŞknie i profesjonalnie przekazuje mi informacje :lol2: a ja z takim skupieniem i uwielbieniem sÂłucham tego co on mĂłwi :lol2:
A dziÂś serwisy zdominowane doniesieniami o nowopowoÂłanym abp warszawskim. W raporcie wieczornym dwie rozmowy PaweÂł na ten temat przeprowadziÂł. W pierwszej czĂŞÂści z EwÂą CzaczkowskÂą z "Rzeczpospolitej", a w drugiej czĂŞÂści z ks. Robertem NĂŞckiem, rzecznikiem krakowskiej archidiecezji. Obie rozmowy interesujÂące, PaweÂł jak zwykle duÂżo pytaÂł, przybliÂżono nam, m.in. sylwetkĂŞ nowego metropolity. W drugiej czĂŞÂści raportu byÂła mowa o makabrycznej zbrodni we WÂłocÂławku. RĂłwniez pojawili siĂŞ w studio goÂście - lekarz, ktĂłrego nazwiska nie pamiĂŞtam :hmm: i Adam KÂłodecki, specjalista terapii uzaleÂźnieĂą. Panowie rozmawiali o problemie uzaleÂżnienia od alkoholu w naszym kraju :uhh:

Ale, Âżeby nie koĂączyĂŚ tak pesymistycznie ;)
obieÂżyÂświat pisze:
Black Jack '62 pisze:Ja widzia³em, bo cierpia³em na bezsennoœÌ - to chyba przez ten ksiê¿yc, który zagl¹da³ mi przez okno do pokoju :roll: (ciekawe, czy siê nie zgorszy³ widokiem :devil: )
..i coÂś dla Blacka PaweÂł przygotowaÂł - teÂż z tego serwisu :arrow:
Zapewne tak :rozglada: skoro nie lubi kiedy mu ksiĂŞÂżyc w oczĂŞta Âświeci :rozglada:
Ach, ten PaweÂł, jaki on kochany ( :* ) dba o nas wszystkich :lol2: A jak siĂŞ podÂśmiechiwaÂł kiedy z AniÂą Wietrzyk o tym zaĂŚmieniu rozprawiaÂł :rozglada:
:mhm: :o MoÂże czytaÂł to, co my tu na forum :rozglada: o ksiĂŞÂżycu wypisujemy :lol2:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..to ci siĂŞ DÂżasta weekend wymarzony przytrafiÂł :D
Zupe³nie siê dziœ Paw³a nie spodziewa³am :rozglada: Pokrzy¿owa³ mi trochê plany tym swoim pojawieniem siê :rozglada: ale jak mawiaj¹: co siê odwlecze, to nie uciecze :rozglada: , a poza tym: Najpierw przyjemnoœÌ, a potem :mhm: jeszcze wiêksza przyjemnoœÌ :lol2:
:tanczy: Z takim Twoim podejœciem do ¿ycia, Twoje plany mog¹ dr¿eÌ :lol: Kiedy tylko pojawia siê Pawe³ palny nie maj¹ prawa siê zrealizowaÌ, co wiêcej, pozostaje im legn¹Ì w gruzach :lol2:
Ale dziÂś chyba ÂświĂŞtujÂą (plany :D ) :> Bo zdaje siĂŞ, Anna JĂŞdrzejowska przywitaÂła siĂŞ z nami po 17'stej :rozglada:
DÂżastina pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..i coÂś dla Blacka PaweÂł przygotowaÂł - teÂż z tego serwisu :arrow:
Zapewne tak :rozglada: skoro nie lubi kiedy mu ksiĂŞÂżyc w oczĂŞta Âświeci :rozglada:
Ach, ten PaweÂł, jaki on kochany ( :* ) dba o nas wszystkich :lol2:
A ja nie wiem, komu mam byĂŚ bardziej wdziĂŞczny za troskĂŞ :D Czy PawÂłowi, czy obieÂżyÂświatowi, czy w koĂącu ksiĂŞÂżycowi? :devil:
To nie zmienia faktu, iÂż spaÂłem ostatniej nocy jak zabity :D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Black Jack '62 pisze: Ale dziÂś chyba ÂświĂŞtujÂą (plany :D ) :> Bo zdaje siĂŞ, Anna JĂŞdrzejowska przywitaÂła siĂŞ z nami po 17'stej :rozglada:
..nic bardziej mylnego :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

..faktycznie trudno siĂŞ w tych dyÂżurach poÂłapaĂŚ :hmm:
..ciÂągle wprowadzajÂą jakieÂś zmiany :?
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze::tanczy: Z takim Twoim podejœciem do ¿ycia, Twoje plany mog¹ dr¿eÌ :lol: Kiedy tylko pojawia siê Pawe³ palny nie maj¹ prawa siê zrealizowaÌ, co wiêcej, pozostaje im legn¹Ì w gruzach :lol2:

Ach, jak to siê czasami dziwnie w ¿yciu uk³ada :roll: No, np. dziœ :rozglada: choÌ spodziewa³am siê Paw³a w serwisach spotkaÌ :rozglada: zapragnê³am :lol2: ca³kiem spontanicznie - zupe³nie tego nie planuj¹c :rozglada: z³o¿yÌ wizytê mojej znajomej :D Planowa³am natomiast spêdziÌ tam tyle czasu, aby zd¹¿yÌ na pojawienie siê Paw³a w tv :rozglada: Sta³o siê jednak inaczej :rozglada: nie mog³am wyrwaÌ siê z objêÌ pewnego uroczego, pó³torarocznego amanta :lol2: Ale o 20:00 :mhm: no mo¿e 20:05 ( :rozglada: ) uda³o mi siê zasi¹œÌ przed telewizorem i najefektowniejsz¹ czêœÌ Paw³owego dy¿uru - raport wieczorny, mog³am podziwiaÌ :lol2: Na pocz¹tku rozmowa z Janem Chojnackim, sprowokowana œmierci¹ Tadeusza Nalepy :uhh: S³ysza³am niestety tylko koùcówkê :uhh: PóŸniej bie¿¹ce sprawy polityczne komentowali dla nas, ze studia katowickiego - dr Marek Migalski, a na miejscu w Wawie - prof. Ireneusz Krzemiùski. Prof. Irek zrobi³ sobie kuku w r¹czkê i, byÌ mo¿e z tego powodu, by³ jakiœ nadpobudliwy :devil: Zarzuci³ - najpierw Migalskiemu, a potem tvn24 i jej dziennikarzom to, ¿e powtarzaj¹ brednie za ministrem Giertychem. O tê propagandê homoseksualizmu w UE, zdaje siê chodzi³o :devil: Pawe³ musia³ broniÌ honoru swojej stacji i jej pracowników :devil: W drugiej czêœci raportu równie¿ bardzo œwie¿y temat - spór o aborcjê. W studio spotkali siê Katarzyna Stêpkowska - przedstawicielka M³odzie¿y Wszechpolskiej i Przemys³aw Marczewski - przedstawiciel Partii Kobiet ( :mhm: ) Kobitka okaza³a siê byÌ kolejn¹ wyszczekan¹ Wszechpolk¹ :rozglada: Kiedy pan z Partii Kobiet ( :mhm: ) zacz¹³ domagaÌ siê g³osu :rozglada: ta spojrza³a siê - najpierw na Paw³a, potem na tego pana - i stwierdzi³a, ¿e jest w mniejszoœci :rozglada: Na co Pawe³, z uœmiechem na ustach: ale œwietnie pani sobie radzi :lol2: No i tyle o raporcie :D czekam na podsumowanie dnia, ¿eby dowiedzieÌ siê tego, co w jutrzejszej prasie bêdzie mo¿na przeczytaÌ :lol2: no, i us³yszeÌ od mojego ulubieùca: spokojnej nocy :lol2:
Black Jack '62 pisze:Ale dziÂś chyba ÂświĂŞtujÂą (plany :D ) :> Bo zdaje siĂŞ, Anna JĂŞdrzejowska przywitaÂła siĂŞ z nami po 17'stej :rozglada:
:mhm: Anka J. byÂła o 17:00 powiadasz :mhm: to chyba niewiele z dzisiejszego dyÂżuru PawÂła straciÂłam :mhm:
obieÂżyÂświat pisze:..faktycznie trudno siĂŞ w tych dyÂżurach poÂłapaĂŚ :hmm:
..ciÂągle wprowadzajÂą jakieÂś zmiany :?
Trudno siĂŞ poÂłapaĂŚ, istotnie :mhm: Ale Âśmiem twierdziĂŚ, Âże to wszystko z myÂślÂą o nas - widzach :rozglada: Ten, kto ukÂłada grafik dba o to, ÂżebyÂśmy siĂŞ nie nudzili :devil:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..tyle uda³o mi siê dla ciebie D¿astina zgarn¹Ì z raportu wieczornego :D

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Planowa³am natomiast spêdziÌ tam tyle czasu, aby zd¹¿yÌ na pojawienie siê Paw³a w tv :rozglada: Sta³o siê jednak inaczej :rozglada: nie mog³am wyrwaÌ siê z objêÌ pewnego uroczego, pó³torarocznego amanta :lol2:

A! widzisz, to ja widziaÂłem PawÂła wczeÂśniej niÂż Ty :lol2:
DÂżastina pisze:Na poczÂątku rozmowa z Janem Chojnackim, sprowokowana ÂśmierciÂą Tadeusza Nalepy :uhh:
Wczoraj obejrzaÂłem od poczÂątku do koĂąca w wielkim skupieniu calusieĂąki raport. KawaÂł Âświetnej publicystyki z tego programu biÂł :] ByÂły 3 rozmowy, jedna raczej nieplanowana wczeÂśniej i jak to bywa w przypadku takich spontanicznych rozmĂłw, miaÂła swĂłj specyficzny charakter. Pierwsza rozmowa tym samym zrobiÂła na mnie najwiĂŞksze wraÂżenie :D
PóŸniej bie¿¹ce sprawy polityczne komentowali dla nas, ze studia katowickiego - dr Marek Migalski, a na miejscu w Wawie - prof. Ireneusz Krzemiùski. Prof. Irek zrobi³ sobie kuku w r¹czkê i, byÌ mo¿e z tego powodu, by³ jakiœ nadpobudliwy :x Zarzuci³ - najpierw Migalskiemu, a potem tvn24 i jej dziennikarzom to, ¿e powtarzaj¹ brednie za ministrem Giertychem.

Chyba chciaÂł byĂŚ kontrowersyjny - zobacz, przypomnij sobie jak siĂŞ ostatnio siĂŞ ubiera :x
WÂłaÂściwie, ta druga teÂż miaÂła swĂłj urok :devil: Tylko brakowaÂło, Âżeby KrzemiĂąski przyÂłoÂżyÂł Bogu ducha winnemu PawÂłowi :lol: Ale i tak dobrze, Âże tej rĂŞki nie miaÂł w gips wÂłoÂżonej ;)
Kobitka okaza³a siê byÌ kolejn¹ wyszczekan¹ Wszechpolk¹ :lol: Kiedy pan z Partii Kobiet ( :> ) zacz¹³ domagaÌ siê g³osu, ta spojrza³a siê - najpierw na Paw³a, potem na tego pana - i stwierdzi³a, ¿e jest w mniejszoœci :lol: Na co Pawe³, z uœmiechem na ustach: ale œwietnie pani sobie radzi :DD
Pawe³ robi³ wszystko, ¿eby Pani nie czu³a siê tak bardzo odosobniona w pogl¹dach :D I chyba tak w³aœnie siê czu³a, bo czêsto udawa³o jej siê wieœÌ prym w dyskusji ;)
[...] czekam na podsumowanie dnia, Âżeby dowiedzieĂŚ siĂŞ tego, co w jutrzejszej prasie bĂŞdzie moÂżna przeczytaĂŚ :DD no, i usÂłyszeĂŚ od mojego ulubieĂąca: spokojnej nocy :DD
O, a tego juÂż ani nie widziaÂłem, ani nie sÂłyszaÂłem :/

Ale za to wÂłaÂśnie w M24h sÂłyszaÂłem materiaÂł PawÂła o sporze na linii premier - wicepremier :D
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

:tanczy: Ja te¿ s³ysza³am i widzia³am :tanczy: dwa razy nawet :tanczy: NagraÌ te¿ mi siê to dzie³o uda³o :arrow: http://www.savefile.com/files/534224 :roll: nudne ju¿ te koalicyjne konflikty :devil: mogliby ju¿ coœ nowego wymyœliÌ :devil: Mimo tematu wa³kowanego, a¿ do znudzenia :uhh: Paw³a materia³ interesuj¹cy :) jak zawsze zreszt¹ :lol2: Ale :rozglada: gdyby tak pan redaktor przygotowa³ reporta¿ o tym jak mu dzisiejszy dzieù min¹³ :rozglada: jakie ma plany na jutro, np. :rozglada: Nie mia³abym nic przeciwko temu :lol2:
obie¿yœwiat pisze:..tyle uda³o mi siê dla ciebie D¿astina zgarn¹Ì z raportu wieczornego :D
Jak zwykle ogromnie wdziĂŞczna Ci jestem :* :* :*
Black Jack '62 pisze: A! widzisz, to ja widziaÂłem PawÂła wczeÂśniej niÂż Ty :lol2:
:shock: Do czego to doszÂło :lol:
Black Jack'62 pisze: Wczoraj obejrzaÂłem od poczÂątku do koĂąca w wielkim skupieniu calusieĂąki raport.
:mhm: CzyÂżby, tym razem, nie byÂło obok "zjawiska", ktĂłre by CiĂŞ rozpraszaÂło :rozglada:
Black Jack'62 pisze: Chyba chciaÂł byĂŚ kontrowersyjny - zobacz, przypomnij sobie jak siĂŞ ostatnio siĂŞ ubiera :x
WÂłaÂściwie, ta druga teÂż miaÂła swĂłj urok :devil: Tylko brakowaÂło, Âżeby KrzemiĂąski przyÂłoÂżyÂł Bogu ducha winnemu PawÂłowi :lol: Ale i tak dobrze, Âże tej rĂŞki nie miaÂł w gips wÂłoÂżonej ;)
Niech by tylko spróbowa³ mojego Pawe³ka uderzyÌ :rozglada: Ju¿ ja bym go odnalaz³a i wymierzy³a sprawiedliwoœÌ :rozglada: A co do sposobu ubierania siê pana profesora :mhm: widaÌ, ¿e ma facet ze sob¹ jakiœ problem :devil:
Black Jack'62 pisze:
czekam na podsumowanie dnia, Âżeby dowiedzieĂŚ siĂŞ tego, co w jutrzejszej prasie bĂŞdzie moÂżna przeczytaĂŚ :DD no, i usÂłyszeĂŚ od mojego ulubieĂąca: spokojnej nocy :DD
O, a tego juÂż ani nie widziaÂłem, ani nie sÂłyszaÂłem :/
:lol2: A ja tak :P Jak on dÂługo tĂŞ prasĂŞ przeglÂądaÂł, nie mĂłgÂł przestaĂŚ :lol2: zupeÂłnie jakby wiedziaÂł, Âże na ten punkt serwisu czekaÂłam najbardziej :lol2: Spokojnej nocy teÂż mi oczywiÂście ÂżyczyÂł :lol2:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

D¿astina pisze::tanczy: Ja te¿ s³ysza³am i widzia³am :tanczy: dwa razy nawet :tanczy: NagraÌ te¿ mi siê to dzie³o uda³o :arrow: http://www.savefile.com/files/534224 :roll: nudne ju¿ te koalicyjne konflikty :devil: mogliby ju¿ coœ nowego wymyœliÌ :devil: Mimo tematu wa³kowanego, a¿ do znudzenia :uhh: Paw³a materia³ interesuj¹cy :) jak zawsze zreszt¹ :lol2: Ale :rozglada: gdyby tak pan redaktor przygotowa³ reporta¿ o tym jak mu dzisiejszy dzieù min¹³ :rozglada: jakie ma plany na jutro, np. :rozglada: Nie mia³abym nic przeciwko temu :lol2:
I pewnie tak byÂło, Âż e wczoraj na peÂłnienie dziÂś warty siĂŞ przygotowywaÂł :D ?
Black Jack '62 pisze: A! widzisz, to ja widziaÂłem PawÂła wczeÂśniej niÂż Ty :lol2:
:shock: Do czego to doszÂło :lol:
Dziwne, prawda, zupeÂłnie do mnie, ani do Ciebie niepodobne :rozglada:
Czy Ty to na pewno Ty, a ja to na pewno ja? :devil:
ODPOWIEDZ