Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Roxo pisze:By³ taki materia³ miedzy 20-22 z okolic Zielonej Gór. Agata Tomaszewska zajmowa³a siê dru¿yn¹ pi³ki no¿nej w lidze amatorskiej nad któr¹ patronat obj¹³/ewentualnie zorganizowa³ kabaret Hrabi.pl. Pozdrawiam.
P.S. WidzĂŞ ,Âże juÂż informacja zostaÂła wczeÂśniej podana wiĂŞc prosze o skasowanie mojego posta :D
Roxo zostaĂą z nami :jupi: dobrze gadasz tzn od rzeczy !!
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

WidziaÂłem ten materiaÂł i w ogĂłle nie przyszÂło mi do gÂłowy,Âże to gÂłos Agaty...a gÂłos serca nic mi nie podpowiedziaÂł ;)
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Roxo pisze:By³ taki materia³ miedzy 20-22 z okolic Zielonej Gór. Agata Tomaszewska zajmowa³a siê dru¿yn¹ pi³ki no¿nej w lidze amatorskiej nad któr¹ patronat obj¹³/ewentualnie zorganizowa³ kabaret Hrabi.pl. Pozdrawiam.
P.S. WidzĂŞ ,Âże juÂż informacja zostaÂła wczeÂśniej podana wiĂŞc prosze o skasowanie mojego posta :D
..o skasowanie :o nie mowy nie ma :lol2:
..wÂłaÂśnie chciaÂłem ci podziĂŞkowaĂŚ za uporzÂądkowanie i uÂściÂślenie informacji na temat materiaÂłu Agatki :)
..tak wyszÂło Âże wiedziaÂłem Âże gdzieÂś dzwoniÂą ale nie wiedziaÂłem gdzie dokÂładnie :lol2:

..tak w ogóle Roxo witamy z nadziej¹ na dalsz¹ wspó³pracê :lol2:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Marcin pisze:
W ogĂłle to jest koniec Âświata chyba, :roll: Blabk w raporcie z AnitÂą (!) przegapiÂł materiaÂł Agaty!!! :uhh:

NiesÂłychane... :neutral:
Ale wtopa :hmm:
Nie mam nic na swoje usprawiedliwienie :red: MogĂŞ tylko biĂŚ siĂŞ w piersi i zÂłoÂżyĂŚ obietnicĂŞ, Âże to siĂŞ juÂż nigdy nie powtĂłrzy :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Mandi
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mandi »

Cud, cud! :jupi: Widzia³am po raz pierwszy relacjê Agaty. :D Prezentowa³a siê nieŸle, ale za to nawija³a jak katarynka. :lol: B³êdów nie robi³a pomimo to, ale na koùcu powiedzia³a dziwne zdanie: "(...) bêd¹ mogli wyci¹gn¹Ì skutki". Tak siê nie mówi. :roll: No i g³os mia³a dziwny, nie taki jak Joasia, ale z tego gatunku. Do tego by³a bardzo powa¿na. Z jednej strony to dobrze a z drugiej niekoniecznie... :roll: To kolejny dowód na to, ¿e marezenia siê spe³niaj¹. :D :lol:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Mandi pisze:Cud, cud! :jupi:
MoÂżesz mĂłwiĂŚ o sporym cudzie skoro udaÂło Ci siĂŞ trafiĂŚ na AgatkĂŞ w tym serwisie :tanczy:
Nic nie zapowiadaÂło jej relacji :D JacoĂą gadaÂł sobie z jakimÂś facetem z Katowic - moÂżna byÂło pomyÂśleĂŚ, Âże ta rozmowa bĂŞdzie ostatnim punktem serwisu, a tu nie :D
Szkoda tylko, Âże Agata musiaÂła prawie kwadrans czekaĂŚ na wejÂście :?
WidziaÂłam po raz pierwszy relacjĂŞ Agaty. :D PrezentowaÂła siĂŞ nieÂźle, ale za to nawijaÂła jak katarynka. :lol:
Czyli ogĂłlnie rzecz ujmujÂąc wraÂżenie pozytywne :lol2:
B³êdów nie robi³a pomimo to, ale na koùcu powiedzia³a dziwne zdanie: "(...) bêd¹ mogli wyci¹gn¹Ì skutki". Tak siê nie mówi. :roll:

No nie mĂłwi siĂŞ :D Zzzzdecydowanie tak siĂŞ nie mĂłwi :nie:
No i gÂłos miaÂła dziwny,

GÂłos ... normalny :lol2:
Do tego byÂła bardzo powaÂżna.
A nie mĂłwiÂłem, Âże Agata nie dotrzyma sÂłowa :lol2: A nie :mhm: Tego chyba tutaj nie pisaÂłem :rozglada:

Nic nie zapowiadaÂło jej pojawienia siĂŞ dziÂś :tanczy:
Szkoda, ¿e tylko jedna relacja :( Na pewno mia³o byÌ wiêcej, tylko z powodu tych narowistych koalicjantów ''zesz³o'' kilka wejœÌ :evil:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Black Jack '62 pisze:
B³êdów nie robi³a pomimo to, ale na koùcu powiedzia³a dziwne zdanie: "(...) bêd¹ mogli wyci¹gn¹Ì skutki". Tak siê nie mówi. :roll:

No nie mĂłwi siĂŞ :D Zzzzdecydowanie tak siĂŞ nie mĂłwi :nie:
..drobny lapsus sÂłowny na samo zakoĂączenie skÂładnej relacji - szkoda ;)
Do tego byÂła bardzo powaÂżna.
A nie mĂłwiÂłem, Âże Agata nie dotrzyma sÂłowa :lol2: A nie :mhm: Tego chyba tutaj nie pisaÂłem :rozglada:
..obraziÂłem siĂŞ na niÂą za to :x
..ale moja z³oœÌ trawa³a krótko - tylko parê godzinek :lol:

Szkoda, ¿e tylko jedna relacja :( Na pewno mia³o byÌ wiêcej, tylko z powodu tych narowistych koalicjantów ''zesz³o'' kilka wejœÌ :evil:
..byĂŚ moÂże tak miaÂło byĂŚ - tego siĂŞ juÂż nie dowiemy :/
..mnie zastanawia natomiast inna sprawa..
..relacja byÂła z miejscowoÂści Tuczno z nieformalnego spotkania MinistrĂłw ÂŚrodowiska krajĂłw Unii Europejskiej uwaga :arrow: w woj. zachodniopomorskim :o

..to pozwala mieĂŚ nadziejĂŞ Âże na jeden live nie posÂłali Agaty do szczeciĂąskiej redakcji :>

..miejmy zatem dzis oczy i uszy szeroko otwarte :lol2:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

obieÂżyÂświat pisze:..obraziÂłem siĂŞ na niÂą za to :x
..ale moja z³oœÌ trawa³a krótko - tylko parê godzinek :lol:
Trudno jest siĂŞ na niÂą dÂłuÂżej gniewaĂŚ :lol2:

..mnie zastanawia natomiast inna sprawa..
..relacja byÂła z miejscowoÂści Tuczno z nieformalnego spotkania MinistrĂłw ÂŚrodowiska krajĂłw Unii Europejskiej uwaga :arrow: w woj. zachodniopomorskim :o
No niby tak, ale zauwaÂż, Âże to caÂłe Tuczno leÂży praktycznie na granicy wojewĂłdztw wielkopolskiego i zachodniopomorskiego :]
..to pozwala mieĂŚ nadziejĂŞ Âże na jeden live nie posÂłali Agaty do szczeciĂąskiej redakcji :>
Eeee ;) ÂŻeby dostaĂŚ siĂŞ do Szczecina musiaÂłaby dodatkowo prawie 2 razy tak dÂługi odcinek trasy pokonaĂŚ ;) MyÂślĂŞ, Âże wrĂłcili raczej do Poznania :lol2:
..miejmy zatem dzis oczy i uszy szeroko otwarte :lol2:
Tak siĂŞ zastanawiam, co Agata mogÂłaby z tego terenu, na ktĂłrym wczoraj przebywaÂła, relacjonowaĂŚ :mhm: Chyba tylko grzybobranie :lol:
No, ale faktycznie musimy uwa¿nie tvn24 ogl¹daÌ: non stop, bez przerwy, na bie¿¹co, itd. :lol2:
HERMEN
Nowicjusz
Nowicjusz

od zalegÂłoÂści, poprzez zazdroÂści,do wspaniaÂłoÂści...

Post autor: HERMEN »

Na pocz±tek s³ówko podziêkowania za piêkny dziennik, pamiêtnik fan-clubowy - fan, który od ostatniego wej¶cia tutaj, przegapi³ wszystkie wyst±pienia Agaty, ¿a³uje, ale przede wszystkim, za mo¿liwo¶æ nadrobienia zaleg³o¶ci - DZIÊKUJE!!!
zastanawiam, co Agata mogÂłaby z tego terenu, na ktĂłrym wczoraj przebywaÂła, relacjonowaĂŚ :mhm: Chyba tylko grzybobranie :lol:
Nie rozumiem œmiechu? Temat pierwszorzêdny (: Grzybobranie od wieków (dla S³owian zw³aszcza) staje siê rytua³em uœwiêcaj¹cym codziennoœÌ i nadaj¹cym jej g³êboki sens, œciœle okreœlone regu³y i zasady, od których nikt odejœÌ siê nie odwa¿y³.
Wieszczu nasz najwiĂŞkszy polski caÂły obszerny traktacik w swoim poemacie grzybobraniu poÂświĂŞciÂł... i znĂłw orzeczenie na koĂącu zdania umieszczam...
Wina po stronie Agaty leÂży :devil:
Kolega obieÂżyÂświat ochoczo liÂścikiem siĂŞ pochwaliÂł i zaraz co bardziej na wpÂływy podatni czasowniki na koĂącu zdania stawiajÂą (;
Skoro tak rzewnie o zazdroÂści wywoÂłanej listem dyskutowaliÂście, to ja muszĂŞ zaznaczyĂŚ, iÂż zazdroszczĂŞ Ci, obieÂżyÂświecie Drogi, nie tyle samej odpowiedzi, co momentu, w ktĂłrym ta odpowiedÂź powstawaÂła i momentu, w ktĂłrym TwĂłj list Agata odczytywaÂła – skradÂłeÂś tym samym czas, myÂśli, a kto wie, moÂże i ten upragniony przez nas uÂśmiech... (:
PozwolĂŞ sobie jeszcze na jedno spostrzeÂżenie, mianowicie na stylizacjĂŞ jĂŞzyka listu... ÂźrĂłdÂło inspiracji..? czyÂż nie jest niÂą staropolszczyzna XVI-wieczna? Zmienia siĂŞ szyk na przestawny: czasownik na koĂącu zdania (:
Dziwnie wyszÂło (; Nie zauwaÂżyÂłem, Âżeby w mowie Agatka powyÂższy stosowaÂła?
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Re: od zalegÂłoÂści, poprzez zazdroÂści,do wspaniaÂłoÂści...

HERMEN pisze:Wieszczu nasz najwiĂŞkszy polski caÂły obszerny traktacik w swoim poemacie grzybobraniu poÂświĂŞciÂł... [...]
Mnie w tym traktaciku nie tyle obÂława na grzyby interesowaÂła zawsze, co obÂława na mrĂłwki :szalony:
A co do grzybobrania, to lepiej moze, Âże tvn24 nie wpadÂł na taki pomysÂł, bo Agatka pewnie i tak same muchomory by zbieraÂła :lol:
[...]zazdroszczĂŞ Ci, obieÂżyÂświecie Drogi, nie tyle samej odpowiedzi, co momentu, w ktĂłrym ta odpowiedÂź powstawaÂła i momentu, w ktĂłrym TwĂłj list Agata odczytywaÂła – skradÂłeÂś tym samym czas, myÂśli, a kto wie, moÂże i ten upragniony przez nas uÂśmiech... (:
MogÂło tak byĂŚ, nie wykluczam ;) Ale sprawa jest najwyÂższej rangi :] Sprawa, skrywania przez AgatĂŞ swojego, jak Âłatwo siĂŞ domyÂśliĂŚ, piĂŞknego uÂśmiechu pod pÂłaszczem powaÂżnego oblicze, ktĂłre oglÂądamy w tivi :] Nie mamy, nie moÂżemy mieĂŚ 100% pewnoÂści, czy prywatnie, np. podczas odczytywania zawartoÂści maili od fanĂłw, Agata potrafi siĂŞ piĂŞknie uÂśmiechaĂŚ :? Jak tak dalej pĂłjdzie, to Agatka bĂŞdzie powaÂżnÂą rywalkÂą Anity w pretendowaniu do tytuÂłu ''LL'' (niezorientowanym tÂłumaczĂŞ: ''luksusowa lodĂłwka'' - choĂŚ jeszcze duuuuÂżo Agatce brakuje :lol2: ). UÂśmiech jest przecieÂż tak waÂżny w Âżyciu czÂłowieka, dlatego uÂśmiechajmy siĂŞ jeden do drugiego tak czĂŞsto jak to moÂżliwe :)
Zmienia siĂŞ szyk na przestawny: czasownik na koĂącu zdania (:
Dziwnie wyszÂło (; Nie zauwaÂżyÂłem, Âżeby w mowie Agatka powyÂższy stosowaÂła?
Zdarza jej siĂŞ - uwielbiam to, ale chyba jednak czĂŞÂściej w mowie ''pisanej'' - na szczĂŞÂście, bo inaczej zwoje mĂłzgowe caÂłkowicie by mi siĂŞ z radoÂści rozprostowaÂły :szalony:
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

HERMEN pisze:czasowniki na koĂącu zdania stawiajÂą (;
Obowi¹zek stawiania orzeczenia na koùcu zdania pierwotnie pochodzi z j.³aciùskiego,co póŸniej oczywiœcie,jak z reszt¹ piszesz,rzutowa³o na staropol.

Black,czemu lodĂłwka luksusowa :?:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

aveo pisze:Black,czemu lodĂłwka luksusowa :?:
Black nie damy ci ÂżyĂŚ :lol: co kryje siĂŞ pod pojĂŞciem "LL" ??
Mandi
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mandi »

[quote=Black Jack]A nie mĂłwiÂłem, Âże Agata nie dotrzyma sÂłowa :lol2: A nie :mhm: Tego chyba tutaj nie pisaÂłem :rozglada: [/quote]
O jakÂą obietnicĂŞ chodzi? :rozglada: Ciekawe czy agata ma juÂż wakacje za sobÂą?
P.S. ChodzÂą na forum ploty, Âże Agata nie jest wolna, :shock: :roll: Czy to prawda? :shock: ciekaw czy ma teÂż baby? :lol:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Black nie damy ci ÂżyĂŚ co kryje siĂŞ pod pojĂŞciem "LL" ??
PojĂŞcie to (luksusowa lodĂłwka) wymyÂślili pewni panowie z pewnej gazety (i to raczej ich naleÂżaÂłoby o wytÂłumaczenie zapytaĂŚ :D ) jako okreÂślenie sposobu bycia jaki na wizji prezentuje Anita - a jaka jest Anita na wizji kaÂżdy widzi, prawda? :D
Jak juÂż napisaÂłem Agatce jeszcze sporo brakuje do LL, ale jest na dobrej drodze ku temu, by to okreÂślenie pasowaÂło i do jej sposobu bycia :]
Black,czemu lodĂłwka luksusowa :?:
A czyÂż Agata nie kojarzy Ci siĂŞ z luksusem? :D
O jakÂą obietnicĂŞ chodzi?
O obietnicĂŞ jakÂą zÂłoÂżyÂła w mailu obieÂżyÂświatowi: ''uÂśmiechaĂŚ obiecujĂŞ siĂŞ bardziej'' :] I na obietnicach siĂŞ skoĂączyÂło :/
P.S. ChodzÂą na forum ploty, Âże Agata nie jest wolna,
A kto te plotki, niemajÂąc pewnoÂści, rozsiewa? :evil: JeÂśli nie jest wolna, to szczĂŞÂściarzem ten, ktĂłry jÂą ''zniewoliÂł'' :lol2:
Czy to prawda? ciekaw czy ma teÂż baby?
Z tego co mi wiadomo, to jeszcze nie ma :lol2:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Black Jack '62 pisze:Jak juÂż napisaÂłem Agatce jeszcze sporo brakuje do LL, ale jest na dobrej drodze ku temu, by to okreÂślenie pasowaÂło i do jej sposobu bycia :]
,,Sporo brakuje(...)'' :> Nie szkodzi, Âże to uwzglĂŞdniÂłeÂś, moim zdaniem i tak juÂż powinieneÂś od Agaty oberwaĂŚ za te sÂłowa :devil: A jeszcze do niedawna mĂłwiÂłeÂś: ,,BoÂże, jakie ona ma gorÂące spojrzenie'' :lol2: SkÂąd ta zmiana poglÂądu? :devil:
P.S. ChodzÂą na forum ploty, Âże Agata nie jest wolna,
A kto te plotki, niemajÂąc pewnoÂści, rozsiewa? :evil: JeÂśli nie jest wolna, to szczĂŞÂściarzem ten, ktĂłry jÂą ''zniewoliÂł'' :lol2:
Po pierwsze plotki majÂą to do siebie, Âże sÂą rozsiewane bez pewnoÂści ich ,,prawdziwoÂści'' ;) A po drugie skÂąd znowu ta spokojna Twoja reakcja :> Z reguÂły w podobnych sytuacjach wyskakujesz ze skĂłry wrzeszczÂąc: ,,co?!!! kto to?!!! gdzie on jest?!!! zaraz sie z nim rozprawiĂŞ!!!'' :hahaha:

Dzisiaj natomiast miaÂłam chyba lekki omam wzrokowy, poniewaÂż wydawaÂło mi siĂŞ, Âże widzĂŞ AgatĂŞ w studio w Warszawie :rozglada:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
ODPOWIEDZ