Roxo zostaù z nami :jupi: dobrze gadasz tzn od rzeczy !!Roxo pisze:By³ taki materia³ miedzy 20-22 z okolic Zielonej Gór. Agata Tomaszewska zajmowa³a siê dru¿yn¹ pi³ki no¿nej w lidze amatorskiej nad któr¹ patronat obj¹³/ewentualnie zorganizowa³ kabaret Hrabi.pl. Pozdrawiam.
P.S. WidzĂŞ ,Âże juÂż informacja zostaÂła wczeÂśniej podana wiĂŞc prosze o skasowanie mojego posta
Agata Wolna
Moderator: Łukasz
-
- Fan Forum
..o skasowanie :o nie mowy nie maRoxo pisze:By³ taki materia³ miedzy 20-22 z okolic Zielonej Gór. Agata Tomaszewska zajmowa³a siê dru¿yn¹ pi³ki no¿nej w lidze amatorskiej nad któr¹ patronat obj¹³/ewentualnie zorganizowa³ kabaret Hrabi.pl. Pozdrawiam.
P.S. WidzĂŞ ,Âże juÂż informacja zostaÂła wczeÂśniej podana wiĂŞc prosze o skasowanie mojego posta

..wÂłaÂśnie chciaÂłem ci podziĂŞkowaĂŚ za uporzÂądkowanie i uÂściÂślenie informacji na temat materiaÂłu Agatki

..tak wyszÂło Âże wiedziaÂłem Âże gdzieÂś dzwoniÂą ale nie wiedziaÂłem gdzie dokÂładnie

..tak w ogóle Roxo witamy z nadziej¹ na dalsz¹ wspó³pracê

..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
-
- Fan Forum
Ale wtopa :hmm:Marcin pisze:
W ogĂłle to jest koniec Âświata chyba,Blabk w raporcie z AnitÂą (!) przegapiÂł materiaÂł Agaty!!! :uhh:
NiesÂłychane...![]()
Nie mam nic na swoje usprawiedliwienie

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Cud, cud! :jupi: WidziaÂłam po raz pierwszy relacjĂŞ Agaty.
PrezentowaÂła siĂŞ nieÂźle, ale za to nawijaÂła jak katarynka.
B³êdów nie robi³a pomimo to, ale na koùcu powiedzia³a dziwne zdanie: "(...) bêd¹ mogli wyci¹gn¹Ì skutki". Tak siê nie mówi.
No i gÂłos miaÂła dziwny, nie taki jak Joasia, ale z tego gatunku. Do tego byÂła bardzo powaÂżna. Z jednej strony to dobrze a z drugiej niekoniecznie...
To kolejny dowĂłd na to, Âże marezenia siĂŞ speÂłniajÂą.

-
- Fan Forum
MoÂżesz mĂłwiĂŚ o sporym cudzie skoro udaÂło Ci siĂŞ trafiĂŚ na AgatkĂŞ w tym serwisie :tanczy:Mandi pisze:Cud, cud! :jupi:
Nic nie zapowiadaÂło jej relacji

Szkoda tylko, Âże Agata musiaÂła prawie kwadrans czekaĂŚ na wejÂście :?
Czyli ogĂłlnie rzecz ujmujÂąc wraÂżenie pozytywneWidziaÂłam po raz pierwszy relacjĂŞ Agaty.PrezentowaÂła siĂŞ nieÂźle, ale za to nawijaÂła jak katarynka.
![]()

B³êdów nie robi³a pomimo to, ale na koùcu powiedzia³a dziwne zdanie: "(...) bêd¹ mogli wyci¹gn¹Ì skutki". Tak siê nie mówi.
No nie mĂłwi siĂŞ

No i gÂłos miaÂła dziwny,
GÂłos ... normalny

A nie mĂłwiÂłem, Âże Agata nie dotrzyma sÂłowaDo tego byÂła bardzo powaÂżna.

Nic nie zapowiadaÂło jej pojawienia siĂŞ dziÂś :tanczy:
Szkoda, Âże tylko jedna relacja

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
-
- Fan Forum
..drobny lapsus s³owny na samo zakoùczenie sk³adnej relacji - szkodaBlack Jack '62 pisze:B³êdów nie robi³a pomimo to, ale na koùcu powiedzia³a dziwne zdanie: "(...) bêd¹ mogli wyci¹gn¹Ì skutki". Tak siê nie mówi.
No nie mĂłwi siĂŞZzzzdecydowanie tak siĂŞ nie mĂłwi :nie:

..obraziÂłem siĂŞ na niÂą za toA nie mĂłwiÂłem, Âże Agata nie dotrzyma sÂłowaDo tego byÂła bardzo powaÂżna.A nie :mhm: Tego chyba tutaj nie pisaÂłem :rozglada:

..ale moja z³oœÌ trawa³a krótko - tylko parê godzinek

..byĂŚ moÂże tak miaÂło byĂŚ - tego siĂŞ juÂż nie dowiemy :/
Szkoda, ¿e tylko jedna relacjaNa pewno mia³o byÌ wiêcej, tylko z powodu tych narowistych koalicjantów ''zesz³o'' kilka wejœÌ
..mnie zastanawia natomiast inna sprawa..
..relacja byÂła z miejscowoÂści Tuczno z nieformalnego spotkania MinistrĂłw ÂŚrodowiska krajĂłw Unii Europejskiej uwaga

..to pozwala mieĂŚ nadziejĂŞ Âże na jeden live nie posÂłali Agaty do szczeciĂąskiej redakcji :>
..miejmy zatem dzis oczy i uszy szeroko otwarte

..radość :jupi:
-
- Fan Forum
Trudno jest siĂŞ na niÂą dÂłuÂżej gniewaĂŚobieÂżyÂświat pisze:..obraziÂłem siĂŞ na niÂą za to![]()
..ale moja z³oœÌ trawa³a krótko - tylko parê godzinek![]()

No niby tak, ale zauwaÂż, Âże to caÂłe Tuczno leÂży praktycznie na granicy wojewĂłdztw wielkopolskiego i zachodniopomorskiego :]
..mnie zastanawia natomiast inna sprawa..
..relacja byÂła z miejscowoÂści Tuczno z nieformalnego spotkania MinistrĂłw ÂŚrodowiska krajĂłw Unii Europejskiej uwagaw woj. zachodniopomorskim :o
Eeee..to pozwala mieĂŚ nadziejĂŞ Âże na jeden live nie posÂłali Agaty do szczeciĂąskiej redakcji :>

Tak siĂŞ zastanawiam, co Agata mogÂłaby z tego terenu, na ktĂłrym wczoraj przebywaÂła, relacjonowaĂŚ :mhm: Chyba tylko grzybobranie..miejmy zatem dzis oczy i uszy szeroko otwarte

No, ale faktycznie musimy uwa¿nie tvn24 ogl¹daÌ: non stop, bez przerwy, na bie¿¹co, itd.

od zalegÂłoÂści, poprzez zazdroÂści,do wspaniaÂłoÂści...
Na poczÂątek s³ówko podziĂŞkowania za piĂŞkny dziennik, pamiĂŞtnik fan-clubowy - fan, ktĂłry od ostatniego wejÂścia tutaj, przegapiÂł wszystkie wystÂąpienia Agaty, ÂżaÂłuje, ale przede wszystkim, za moÂżliwoœÌ nadrobienia zalegÂłoÂści - DZIĂKUJE!!!
Wieszczu nasz najwiĂŞkszy polski caÂły obszerny traktacik w swoim poemacie grzybobraniu poÂświĂŞciÂł... i znĂłw orzeczenie na koĂącu zdania umieszczam...
Wina po stronie Agaty leÂży :devil:
Kolega obieÂżyÂświat ochoczo liÂścikiem siĂŞ pochwaliÂł i zaraz co bardziej na wpÂływy podatni czasowniki na koĂącu zdania stawiajÂą (;
Skoro tak rzewnie o zazdroÂści wywoÂłanej listem dyskutowaliÂście, to ja muszĂŞ zaznaczyĂŚ, iÂż zazdroszczĂŞ Ci, obieÂżyÂświecie Drogi, nie tyle samej odpowiedzi, co momentu, w ktĂłrym ta odpowiedÂź powstawaÂła i momentu, w ktĂłrym TwĂłj list Agata odczytywaÂła – skradÂłeÂś tym samym czas, myÂśli, a kto wie, moÂże i ten upragniony przez nas uÂśmiech... (:
PozwolĂŞ sobie jeszcze na jedno spostrzeÂżenie, mianowicie na stylizacjĂŞ jĂŞzyka listu... ÂźrĂłdÂło inspiracji..? czyÂż nie jest niÂą staropolszczyzna XVI-wieczna? Zmienia siĂŞ szyk na przestawny: czasownik na koĂącu zdania (:
Dziwnie wyszÂło (; Nie zauwaÂżyÂłem, Âżeby w mowie Agatka powyÂższy stosowaÂła?
Nie rozumiem œmiechu? Temat pierwszorzêdny (: Grzybobranie od wieków (dla S³owian zw³aszcza) staje siê rytua³em uœwiêcaj¹cym codziennoœÌ i nadaj¹cym jej g³êboki sens, œciœle okreœlone regu³y i zasady, od których nikt odejœÌ siê nie odwa¿y³.zastanawiam, co Agata mog³aby z tego terenu, na którym wczoraj przebywa³a, relacjonowaÌ :mhm: Chyba tylko grzybobranie![]()
Wieszczu nasz najwiĂŞkszy polski caÂły obszerny traktacik w swoim poemacie grzybobraniu poÂświĂŞciÂł... i znĂłw orzeczenie na koĂącu zdania umieszczam...
Wina po stronie Agaty leÂży :devil:
Kolega obieÂżyÂświat ochoczo liÂścikiem siĂŞ pochwaliÂł i zaraz co bardziej na wpÂływy podatni czasowniki na koĂącu zdania stawiajÂą (;
Skoro tak rzewnie o zazdroÂści wywoÂłanej listem dyskutowaliÂście, to ja muszĂŞ zaznaczyĂŚ, iÂż zazdroszczĂŞ Ci, obieÂżyÂświecie Drogi, nie tyle samej odpowiedzi, co momentu, w ktĂłrym ta odpowiedÂź powstawaÂła i momentu, w ktĂłrym TwĂłj list Agata odczytywaÂła – skradÂłeÂś tym samym czas, myÂśli, a kto wie, moÂże i ten upragniony przez nas uÂśmiech... (:
PozwolĂŞ sobie jeszcze na jedno spostrzeÂżenie, mianowicie na stylizacjĂŞ jĂŞzyka listu... ÂźrĂłdÂło inspiracji..? czyÂż nie jest niÂą staropolszczyzna XVI-wieczna? Zmienia siĂŞ szyk na przestawny: czasownik na koĂącu zdania (:
-
- Fan Forum
Re: od zalegÂłoÂści, poprzez zazdroÂści,do wspaniaÂłoÂści...
Mnie w tym traktaciku nie tyle obÂława na grzyby interesowaÂła zawsze, co obÂława na mrĂłwki :szalony:HERMEN pisze:Wieszczu nasz najwiĂŞkszy polski caÂły obszerny traktacik w swoim poemacie grzybobraniu poÂświĂŞciÂł... [...]
A co do grzybobrania, to lepiej moze, Âże tvn24 nie wpadÂł na taki pomysÂł, bo Agatka pewnie i tak same muchomory by zbieraÂła

MogÂło tak byĂŚ, nie wykluczam[...]zazdroszczĂŞ Ci, obieÂżyÂświecie Drogi, nie tyle samej odpowiedzi, co momentu, w ktĂłrym ta odpowiedÂź powstawaÂła i momentu, w ktĂłrym TwĂłj list Agata odczytywaÂła – skradÂłeÂś tym samym czas, myÂśli, a kto wie, moÂże i ten upragniony przez nas uÂśmiech... (:

Zdarza jej siĂŞ - uwielbiam to, ale chyba jednak czĂŞÂściej w mowie ''pisanej'' - na szczĂŞÂście, bo inaczej zwoje mĂłzgowe caÂłkowicie by mi siĂŞ z radoÂści rozprostowaÂły :szalony:Zmienia siĂŞ szyk na przestawny: czasownik na koĂącu zdania (:
[quote=Black Jack]A nie mĂłwiÂłem, Âże Agata nie dotrzyma sÂłowa
A nie :mhm: Tego chyba tutaj nie pisaÂłem :rozglada: [/quote]
O jakÂą obietnicĂŞ chodzi? :rozglada: Ciekawe czy agata ma juÂż wakacje za sobÂą?
P.S. ChodzÂą na forum ploty, Âże Agata nie jest wolna,
Czy to prawda?
ciekaw czy ma teÂż baby? 

O jakÂą obietnicĂŞ chodzi? :rozglada: Ciekawe czy agata ma juÂż wakacje za sobÂą?
P.S. ChodzÂą na forum ploty, Âże Agata nie jest wolna,

-
- Fan Forum
PojĂŞcie to (luksusowa lodĂłwka) wymyÂślili pewni panowie z pewnej gazety (i to raczej ich naleÂżaÂłoby o wytÂłumaczenie zapytaĂŚBlack nie damy ci ÂżyĂŚ co kryje siĂŞ pod pojĂŞciem "LL" ??

Jak juÂż napisaÂłem Agatce jeszcze sporo brakuje do LL, ale jest na dobrej drodze ku temu, by to okreÂślenie pasowaÂło i do jej sposobu bycia :]
A czyÂż Agata nie kojarzy Ci siĂŞ z luksusem?Black,czemu lodĂłwka luksusowa![]()

O obietnicĂŞ jakÂą zÂłoÂżyÂła w mailu obieÂżyÂświatowi: ''uÂśmiechaĂŚ obiecujĂŞ siĂŞ bardziej'' :] I na obietnicach siĂŞ skoĂączyÂło :/O jakÂą obietnicĂŞ chodzi?
A kto te plotki, niemajÂąc pewnoÂści, rozsiewa?P.S. ChodzÂą na forum ploty, Âże Agata nie jest wolna,

Z tego co mi wiadomo, to jeszcze nie maCzy to prawda? ciekaw czy ma teÂż baby?

-
- Stały bywalec
,,Sporo brakuje(...)'' :> Nie szkodzi, Âże to uwzglĂŞdniÂłeÂś, moim zdaniem i tak juÂż powinieneÂś od Agaty oberwaĂŚ za te sÂłowa :devil: A jeszcze do niedawna mĂłwiÂłeÂś: ,,BoÂże, jakie ona ma gorÂące spojrzenie''Black Jack '62 pisze:Jak juÂż napisaÂłem Agatce jeszcze sporo brakuje do LL, ale jest na dobrej drodze ku temu, by to okreÂślenie pasowaÂło i do jej sposobu bycia :]

Po pierwsze plotki majÂą to do siebie, Âże sÂą rozsiewane bez pewnoÂści ich ,,prawdziwoÂści''A kto te plotki, niemajÂąc pewnoÂści, rozsiewa?P.S. ChodzÂą na forum ploty, Âże Agata nie jest wolna,JeÂśli nie jest wolna, to szczĂŞÂściarzem ten, ktĂłry jÂą ''zniewoliÂł''
![]()

Dzisiaj natomiast miaÂłam chyba lekki omam wzrokowy, poniewaÂż wydawaÂło mi siĂŞ, Âże widzĂŞ AgatĂŞ w studio w Warszawie :rozglada:
Im driving home for christmas
Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy: