Anna Kalczyńska
Moderator: Łukasz
-
- Czasem tu wpada
- Kontakt:
-
- Czasem tu wpada
- Kontakt:
Niby masz racje, ale pamiĂŞtaj, Âże trudno posÂługiwaĂŚ siĂŞ scenariuszem w sytuacji kiedy na Âżywo, na naszych oczach dziejÂą siĂŞ b. waÂżne dla Polski sprawy.Rzeczywiscie miÂły ten dzisiejszy RW tylko trochĂŞ siĂŞ uporzÂądkowa mogli, bo siĂŞ momentami chaos robiÂł. Grass tÂłumaczyÂł, p. Ania dlaczego spogladaÂła w prawÂą stronĂŞ itp.
Skoro juÂż o "zamieszaniu" mowa, to czy ktoÂś z was zauwaÂżyÂł wczoraj w Wieczornym podsumowaniu dnia puste krzesÂło obok P. Ani?
Ja jak je zobaczy³em to pomyœla³em, ¿e pewnie zaraz jakiœ goœÌ bêdzie, ale nikt przez ca³y program siê nie pojawi³. Mo¿e ktoœ mia³ przyjœÌ, a nie przyszed³?
Ps.
Jeszcze odnoÂśnie roznegliÂżowanych strojĂłw P. Ani - Tamto zdjĂŞcie nie za bardzo mnie siĂŞ podoba (zdecydowanie lepiej KalczyĂąskiej w jasnej karnacji) dlatego przypominam inne, na ktĂłrym co prawda moÂże trochĂŞ mniej widaĂŚ, ale moim zdaniem jest Âładniejsze:

TeÂż Âładne, ale mimo wszystko wolĂŞ tamte.Maciekw pisze:Jeszcze odnoÂśnie roznegliÂżowanych strojĂłw P. Ani - Tamto zdjĂŞcie nie za bardzo mnie siĂŞ podoba (zdecydowanie lepiej KalczyĂąskiej w jasnej karnacji) dlatego przypominam inne, na ktĂłrym co prawda moÂże trochĂŞ mniej widaĂŚ, ale moim zdaniem jest Âładniejsze

Pochanke teÂż siĂŞ czasami lubi siĂŞ pokazaĂŚ - http://www.tvn.tivi.pl/forum/viewtopic. ... ght=#53506
7 post od gĂłry!
7 post od gĂłry!
-
- Czasem tu wpada
- Kontakt:
-
- Czasem tu wpada
- Kontakt: