Moderator: Łukasz
O widzisz wlaśnie się tak zastanawiałem co ten pan tak 'lustruje' Dagmarę :o To znaczy to nic dziwnego niby , no ale żeby tak na legalu :spiewa: Ale juz wiem , po oglądnięciu powtórki , że oceniał obuwie :rozglada: I ewidentnie skrytykował wsuwane butki pani redaktorkiDonMatteo pisze:Dzisiaj uczyła się bezpiecznej jazdy
No ale miedzy innymi dzieki temu jak bezpiecznie oburacz trzymała kiereepsztajnek pisze:Daga się lekko wycwaniła - wybrała samochód z automatyczną przekładnią
A no właśnie , juz zaczynałem wyjawniać swoje zielone domysły :tanczy: Ale szybciej niż ja domniemywałem to zdolaleś potwierdzić na załączonych obrazkach :tanczy:Już wiemy, że ma zielone oczy
Ja bym powiedział, że kocieKosmiczne ma te oczęta
Trzeba przyznać, że oczy Dagi są cudowne :spiewa: :spiewa: :spiewa:maxxx pisze:Kosmiczne ma te oczęta
Faktycznie na pierwszy rzut oka (zielonegomaxxx pisze:O widzisz wlaśnie się tak zastanawiałem co ten pan tak 'lustruje' Dagmarę To znaczy to nic dziwnego niby , no ale żeby tak na legalu
epsztajnek pisze:Ja bym powiedział, że kocie![]()
Tak mnie te kocie oczy zastanowiły , że postanowiłem to sprawdzićDonMatteo pisze:Trzeba przyznać, że oczy Dagi są cudowne :spiewa: :spiewa: :spiewa:
No nawet podobnemaxxx pisze:Rasa egipski Mau
Nie ma co porównywać do A.Jolie, Dagmara to cud natury a nie medycyny czy Photoshopa :spiewa:maxxx pisze:A tak z gwiazdek to jeszcze podobne posiada A.Jolie
No to oczy juz ma przypromowane przez NasDon Matteo pisze:No nawet podobne![]()
Ja tylko tak wspomniałem ,bo kiedys wyczytalem , że Andzia to ponoć zielonooka ikona :stop:Nie ma co porównywać do A.Jolie, Dagmara to cud natury a nie medycyny czy Photoshopa :spiewa:
Odwieczny dylemat rozpuszczać czy nieI znowu rozpuszczone włosy:tanczy: :tanczy: :tanczy:
Jeżeli chodzi o mnie i moje preferencje, to wygląda to następującomaxxx pisze:Odwieczny dylemat rozpuszczać czy nie
Jednym slowem ma pełne przyzwolenie , bo i tak Ci się podobaDon Matteo pisze:Jeżeli chodzi o mnie i moje preferencje, to wygląda to następująco rozpuszczone włosy lubię gdy Daga ma lajfy
a spięte wtedy gdy ma materiały do PiŚ. Ostatnio podoba mi się też, jak Dagmara ma włosy zaczesane do tyłu i okulary na głowie np. w tym materiale o psich salonach piękności
A My lubimy Dage bezinteresownie ? :mhm: No pewnieDzisiejszy materiał PiŚ, w którym Dagmara opisywała polska bezinteresowność i jej formy
Ja jej zwracam uwagę.Czyżby ktoś Jej zwrócił uwage
Użytkownicy przeglądający to forum: tracer2013 i 20 gości