Anna Seremak
Moderator: Łukasz
-
- Zbanowany
Re: Anna Seremak
Dziękówa! :rydzyk: To możecie panowie na zmianę wrzucać capsy?
Nagrywam przekazu telewizyjnego.
Na mnie nie liczcie - nagrywam może raz w miesiącu.
-
- Zbanowany
Dlaczego tylko raz w miesiącu? Ja też nie zawsze mogę oglądać.matik pisze:Na mnie nie liczcie - nagrywam może raz w miesiącu.

Crystiano - na Boga ... jeśli chłopaki będą mieć możliwość zrobić capsy to zrobią i wrzucą na forum, spokojnie.
Nie każdy pewnie siedzi 24h przed telewizorem i czeka aż się Ania na ekranie pojawi .. Też bym się cieszył, gdyby capsy były co każde wystąpienie, no ale nie przesadzajmy. I tak dobrze, że ktoś w ogóle to udostępnia
Nie każdy pewnie siedzi 24h przed telewizorem i czeka aż się Ania na ekranie pojawi .. Też bym się cieszył, gdyby capsy były co każde wystąpienie, no ale nie przesadzajmy. I tak dobrze, że ktoś w ogóle to udostępnia

stare ale niezły widok 
-
- Zbanowany
Od razu jakby bardziej profesjonalnie...
Ciekawe,czy to początek pracy u podstaw, by uchronić swoją nienagannie siedzącą osobę przed kolejną nominacją do lelum polelum...
1

Ciekawe,czy to początek pracy u podstaw, by uchronić swoją nienagannie siedzącą osobę przed kolejną nominacją do lelum polelum...

-
- Zbanowany
Bardzo mi żałuję, że Anka nie będzie prowadziła poranka tvn24 tylko w dniu na żywo

karolek vel. alex10
-
- Zbanowany
-
- Zbanowany
Dla mnie to dobrze, że to "Dzień na żywo", a nie np. spadek do roli reporterki. :tanczy:karolek8764 pisze:Bardzo mi żałuję, że Anka nie będzie prowadziła poranka tvn24 tylko w dniu na żywo![]()
-
- Zbanowany
Dzisiaj Ania pięknie wygląda w białej koszuli. Mam nadzieję, że zostanie na stałe w "Dnż". :tanczy:
Ma ktoś dzisiejsze capsy ???