[TVN] Mam talent

Miejsce na dyskusje związane z TVN Warner Bros. Discovery; dział poświęcony obecnym i archiwalnym audycjom.

Moderator: Łukasz

ktos
Bywalec
Bywalec

Re: Mam talent

Post autor: ktos »

W jesiennej ramówce czołowych stacji telewizyjnych mamy trzy programy typu "talent show" - "Mam talent" na antenie TVN, "Must Be The Music" na Polsacie i debiutujący "The Voice Of Poland" w TVP 2.

Pierwszy odcinek czwartej edycji "Mam talent", z nowym jurorem Robertem Kozyrą, zgromadził widownię na poziomie 3,79 mln, co było najlepszym wynikiem jeśli chodzi o wymienione formaty.

W tym samym czasie Telewizja Polska prezentowała "The Voice Of Poland". Pierwszą część programu oglądało 1,88 mln telewidzów, a drugą niewiele więcej - 2,11 mln. Taki wynik przy dużej promocji musi być rozczarowujący dla telewizji.
http://muzyka.interia.pl/pop/news/pojed ... 1690546,50

zobaczymy jak za tydzień ale sadzę że będzie wyższy 8) wynik TVOP bardzo słaby widać mało się spodobał program :P
ktos
Bywalec
Bywalec

Post autor: ktos »

"Mam talent" przegonił "Taniec z gwiazdami"!

Prawie 4,7 mln widzów obejrzało czwarty odcinek "Mam talent". Dzięki temu wynikowi show TVN został zdecydowanym królem jesiennej ramówki.

"Mam talent" z wynikiem prawie 4,7 mln przegonił nawet nadawany w niedziele także przez TVN "Taniec z gwiazdami". Popisy na parkiecie obejrzało niewiele ponad 4,1 mln. Imponujący jest wzrost "Mam talent", który zobaczyło prawie milion osób więcej niż w poprzednim tygodniu.
http://muzyka.interia.pl/pop/news/mam-t ... 1699682,50
Trzeciak
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Trzeciak »

W takim wypadku wydaje się chyba pewne, że 5. edycję zobaczymy jesienią 2012 roku :).
rogi
Bywalec
Bywalec

Post autor: rogi »

Kurcze, pewnie tylko ja mam takie wrażenie, ale jakoś wydaję mi się, że ta edycja jest najsłabsza. Jakoś nie pociąga mnie, brak w niej prawdziwego talentu, chociażby takiego jakim był "Melkart ball" w I ed. Dla mnie nuda jeżeli chodzi o uczestników, a jury radzi sobie dobrze.
matik
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: matik »

Moim zdaniem zdecydowanie słabsza była poprzednia edycja.
mojpierwszyraz
Bywalec
Bywalec

Post autor: mojpierwszyraz »

Wg mnie edycja no.4 jest najbardziej różnorodna. I o to chyba chodzi. Na chwilę obecną jestem za tym, aby wygrał program wokalista - ten z pierwszego odcinka, co "zmieniał" gitary. Był genialny. Świetna była też dziewczynka w ostatnią sobotę. Tysiąc razy lepsza niż zwyciężczyni rok temu. Akcent, głos, liryzm. To jest to :tanczy:
Robert, Agnieszka, Gosia - świetnie sobie radzą. Prowadzący - najlepiej spośród wszystkich edycji. Podział na precastingi i castingi widać okazał się dobry, bowiem zachowują oni więcej energii na kolejne występy i komentarze.
4. radzi sobie świetnie, dziwne tylko, że pierwsze 3. odinki tak "słabo". Powiem wprost iż pierwsze 2-3 były najlepsze, a tu takie 'roszady' ;)
tvn - latem programowo najgorsza!
Trzeciak
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Trzeciak »

mojpierwszyraz pisze:Podział na precastingi i castingi widać okazał się dobry, bowiem zachowują oni więcej energii na kolejne występy i komentarze.
Nie do końca rozumiem o co chodzi z podziałem na precastingi i castingi?
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: sybic »

rogi pisze:Kurcze, pewnie tylko ja mam takie wrażenie, ale jakoś wydaję mi się, że ta edycja jest najsłabsza. Jakoś nie pociąga mnie, brak w niej prawdziwego talentu, chociażby takiego jakim był "Melkart ball" w I ed.
Chyba żartujesz...
Jak by mieli talent to szlifowali by go na olimpijskiej arenie, a nie skamleli o czas w programach dla nisko wymagającej publiki.
Przyznaje Ci jednak racje odnoście tego, że brak jest prawdziwych talentów, chociaż obiektywnie muszę stwierdzić, że dotychczasowi śpiewający zawodnicy swoim talentem kasują tych z X-Faktora, którzy śpiewać nie umieli, talentu nie mieli żadnego(suszenia klawiatury do kamer i robienie z siebie kretynów nie liczę) a o jednym to nawet można powiedzieć, cytując klasyka, że to "ni pies, ni wydra, coś na kształt świdra"
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Adrian ;P »

Swoją drogą w tej edycji Mam Talent było już 3 uczestników z 1 edycji X Factora. W 3 odcinku była Marta Podulka, w ostatnim był Kacper Sikora, a w 5 ma być Dawid Podsiadło.
prze_kw
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: prze_kw »

Była też Ania Dudek.
Liczą się tylko Fakty.
Debeet
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Debeet »

Moim zdaniem za dużo trochę tych twarzy z X Factor w MT. Poza tym mówiło się, że po X Factor mniej będzie tutaj śpiewających, a jest tak jak było.
mojpierwszyraz
Bywalec
Bywalec

Post autor: mojpierwszyraz »

Dokładnie. Z tej całej zgrai z XF jedynie Kacper bez dwóch zdań powinien iść dalej. MT to nie miejsce dla całej reszty z XF.
tvn - latem programowo najgorsza!
Debeet
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Debeet »

Dziwię się dlaczego scenografia w "Česko Slovensko má talent" jest zmieniona na nową, bardzo podobną do wersji brytyjskiej, a w kraju dwa razy większym zwanym Polską w najnowszej edycji jedyne co się zmieniło to zostały dodane gwiazdeczki do planszy tytułowej...

Panie Iwański - na samych "emocjach" ten program nie pociągnie długo.
tomalapt
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: tomalapt »

Debeet niestety muszę przyznać ci rację, taki kraj ma lepszy program :p Szkoda że reżyserem nie jest już Kępiński.
matik
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: matik »

Kępiński w ogóle nie był reżyserem tego programu!
ODPOWIEDZ