Katarzyna Werner
Moderator: Łukasz
-
- Początkujący
Re: Katarzyna Werner
Także bardzo dziękuję za video, dzisiejszy poranek był świetny.
Posłankę Muchę ciężko rozpoznać na tym zdjęciu. W telwizji wygląda inaczej, pewnie to kwestia światła. W telewizyjnych studiach łagodne i miłe dla twarzy, a tu ostry błysk 

Mam 58 lat i juz troche sie w tej telewizji roznyxh postaci naogladalem i musze powiedziec ze to najladniejsza kobieta w TVN....kiedy jej nie ma zmieniam kanal
jakieś 30 lat temu też Claire Chazal bardzo ładnie prowadziła wiadomości w TF1.
Nie sądzicie że Kasia najczęściej chodzi na zwolnienie lekarskie?
Moim zdaniem Kasia Werner dobrze się sprawdza w serwisach, ale nie powinna prowadzic całego pasma porannego. Dobrze sobie w nim radzi, ale jednak uważam, że powinien je prowadzic mężczyzna.
Pamiętasz Poranki prowadzone przez o paradoksie Anitę Werner? Było super. Jednak Katarzyna Werner to całkiem inny klaiber dziennikarski. Jak nie ma promptera przed oczami na każdym kroku to sobie nie radzi. Myślę że jakby dobrze poszukali to znaleźli by w TVN24 jakąś kobietę która sprawdziła by się w Poranku: Agata Adamek albo Kamila Biedrzycka czy prowadząca Witaj Warszawo w nieistniejącej już TVN Warszawa - Agnieszka Górniakowska . Z Poranka powinni zniknąć i Marcin i Michał. Z panów pasował by Igor Sokołowski też były prezenter warszawskiego TVNu obecnie serwisant w TVN24.rogi pisze:Moim zdaniem Kasia Werner dobrze się sprawdza w serwisach, ale nie powinna prowadzic całego pasma porannego. Dobrze sobie w nim radzi, ale jednak uważam, że powinien je prowadzic mężczyzna.
TVN - programowo najlepsza
TVN24 - cała prawda całą dobę
TVN24 - cała prawda całą dobę
To nie urlop, skoro Beata Tadla na dzień przed dowiedziała się, że ma dyżur w Porankuziom pisze:A może to urlop?
piotrek888 - 12.07 pisze:Nadprogramowy Poranek - jutro od 6:30
Nadprogramowy Poranek - jutro od 6:30 
Nadprogramowy? Wydaję mi się że w weekend rozpoczynają o 7. Mylę się?

Nadprogramowy? Wydaję mi się że w weekend rozpoczynają o 7. Mylę się?
To był post z 12 lipca
-
- Fanatyk :)
Czekaliśmy dziś na kogoś innego ( w każdym razie niektórzy) , ale przyznajmy - Kaśka dziś wygląda szałowo
:tanczy: :brawa: :plus:

Jeśli dobrze pamiętam, to Kasia oprócz Lecha kibicuje też reprezentacji Oranjes

Jak dla mnie to mogłaby siedziec jeszcze na tym urlopie co najmniej miesiąc.