Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

mac
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: mac »

To jest spór, je¿eli mogê to tak nazwaÌ o wy¿szoœÌ œwi¹t Bo¿ego Narodzenia od Wielkanocy. Ka¿demu podoba siê kto inny i dobrze, ró¿norodnoœÌ s³u¿y wszystkim. Ale nie licytujmy siê kto jest lepszy od kogo, bo to jest nie do rozstrzygniêcia.
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: ArO »

michos pisze:
ArO pisze:Do enjoy16:

Nie oglÂądaÂłem bo juÂż jakiÂś czas tego nie robie (gÂłownie ze wzglĂŞdu na prowadzÂących).

WolaÂłem obejrzeĂŚ nowe odcinki "Kochanych kÂłopotĂłw".

JeÂśli zaÂś chodzi o HoleckÂą to jest MOIM ZDANIEM o niebo lepsza od Werner.
:D
Ona jest o niebo gorsza od Anitki i nawet nie ma czego porĂłwnywaĂŚ.
Moim zdaniem nawet nie masz prawa o Anitce siĂŞ wypowiadaĂŚ jak jej nie oglÂądasz bo nie znasz jej wogĂłle.

PS:W wÂątku o Anitce nie rozmawiajmy o Holeckiej bo jak chce ktoÂś o Holeckiej rozmawiaĂŚ to w dziale wiadomoÂści a nie w wÂątku o Anitce.
Aro j
Jeszcze nie wyraÂżaÂłem swojej opini na temat Holeckiej ale ty mnie do tego zmusiÂłeÂś. :twisted: :twisted: :twisted:

Aro jesteœ w mniejszoœci a wiêkszoœÌ w tym wypadku ma absolutn¹ racje.

Zwracam siĂŞ po raz kolejny z proÂśbÂą aby w tym miejscu nie dyskutowaĂŚ o Holeckiej ani o innych prowadzÂących wiadomoÂści.
ale jak czytam to co napis¹³es to s¹dze ¿e og¹daliœmy nie te same wiadomosci.Holecka jak ca³e tvp da³a plamê zachowa³a siê nieodpowiednio np. kiedy wczoraj przez jej twarz na koùcu przemkne³o coœ w rodzaju usmiechu a nie ubranie siê wczoraj o (przedwczorajszym dniu nie wspomne ) w czerù by³o ju¿ totanym nietaktem.O prowadzeniu i materia³ach w wiadomosciach siê nie wypowiem bo to nie jej wina ¿e by³y do kitu
Twój post kamuii jest przynajmiej obiektywny. Mimo, ¿e lubisz Holeck¹ wytkne³aœ jej b³êdy i z³e zachowanie.
Po prostu aby mieĂŚ prawo do oceny trzeba wiedzieĂŚ o czym siĂŞ pisze i mieĂŚ wiedzĂŞ na ten temat a nie pisaĂŚ, Âże ta osoba jest zÂła bo jej nie lubiĂŞ. Dla mnie to jest trochĂŞ szczeniackie.

Anitka i Fakty jako ca³oœÌ pokaza³y swoj¹ prawdziw¹ klasê a wiadomoœci w tak wa¿nym dniu by³y kiepskie w ca³oœci.

Niech Âżyje Anitka i Fakty z niÂą. :lol: :lol: :lol:
No, ale ja wÂłasnie nie oglÂądam "FaktĂłw" przez prowadzÂących w tym ANITE. MusiaÂłem chyba oglÂądaĂŚ zeby przestaĂŚ :?: :?

To, ¿e wiêkszoœÌ tu lubi Anite nie oznacza wcale, ze Ona jest najlepsza. To jest forum fanów TVN. Tak takie niezrozumia³e :?:

Tyle i uwaÂżam, ze dalsza dyskusja jest zbĂŞdna. Przynajmniej na ten temat.
:D
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl :)
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

Tu nie chodzi o spĂłr tego typu. Po prostu chodzi o prawdĂŞ i rzetelnÂą informacje. Wiele pochwaÂł pÂłynie dla Anitki i dla caÂłych faktĂłw za to co pokazali wczoraj. WiadomoÂści zawiodÂły w caÂłoÂści i co do tego nie powinniÂśmy mieĂŚ wÂątpliwoÂści. MoÂżna nie lubiĂŚ jednej czy drugiej osoby ale trzeba oceniĂŚ to rzeczywiÂście jak byÂło a nie pisaĂŚ nieprawdĂŞ.

To co wczoraj zobaczyliÂśmy powinno byĂŚ dla wszystkich jasne jak sÂłoĂące a nie jest co mnie martwi i niepokoi.
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

To juÂż pewne na 100%. Jutro pawÂłowski. Anitka ktĂłrej to siĂŞ najbardziej naleÂży nie poprowadzi jutrzejszych faktĂłw. Jeszcze mam nadzieje, Âże poprowadzi jako pierwsza program tvn24 z nowego studia ale to teÂż nie jest pewne. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Dzisiaj na koniec poÂżegnaÂła siĂŞ z nami bardzo smutno, Âże aÂż jej gÂłos przez chwilĂŞ siĂŞ ÂłamaÂł.(nie pamiĂŞtam jeszcze takiego poÂżegnania Anitki i raczej nie byÂło to zwiÂązane z tragediÂą w Osetii) Nie jestem tu optymistÂą i caÂły czas mam obawy o pozycjĂŞ Anitki w faktach.(przecieÂż ona ma tam najmiej do powiedzenia bo rzadko prowadzi fakty a ryman :twisted: prowadziÂł fakty 5 razy w tygodniu wiĂŞc chyba wiadomo kogo Âłatwiej ograniczyĂŚ).

A na koniec faktĂłw przedstawili wszystkie osoby ktĂłre robiÂły ten program i zjazd kamery byÂł o wiele inny niÂż zazwyczaj. ZatrzymaÂł siĂŞ w jednym miejscu prawie, Âże nad gÂłowÂą Anitki.

To, Âże Anitka byÂła cudowna chyba nie trzeba po raz kolejny pisaĂŚ bo to jest jasne jak sÂłoĂące.

Jedynym pocieszeniem jest to, Âże za chwilĂŞ Anitka w "Mamy ciĂŞ".
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Anita Werner i Zasr*** winda

Post autor: doktorfaustus1 »

:wink: Wzorem Black Jacka'62 oraz Kubusia Puchatka postanowiÂłem zaÂłoÂżyĂŚ wÂłasny temat w caÂłoÂści poÂświĂŞcony Anicie Werner, a dokÂładniej mĂłwiÂąc udziaÂłowi znanej i popularnej prezenterki TVN w programie Szymona Majewskiego pt "Mamy CiĂŞ." I wogĂłle nie interesuje mnie, Âże tematĂłw o Anicie W jest juÂż kilka - mĂłj bĂŞdzie wyjÂątkowy (no chyba Âże adminstrator siĂŞ wkurzy i zamknie rozmowĂŞ - coÂż ma do tego prawo "bandzior" maÂły :P )

Ogl¹dam jeszcze jednym okiem program i muszê powiedzieÌ, ¿e z tej waszej Anitki to niez³e zió³ko - wiecznie zaspana, obra¿ona na ca³y œwiat.... oj koledzy i kole¿anki z pracy wyczekuj¹ urlopu A. W. niczym Izraelici manny na pustyni. A jakich brzydkich s³ów u¿ywa - niczym pan z pod budki z piwem. A fe! Anita! WstydŸ siê - tak ma³a, ledwo od ziemi odros³a, majtki jeszcze widaÌ a taka zesputa Fe!

Pozdrawiam Dr Faustus1
PS zapraszam do dsykusji :twisted: :twisted: :twisted:
PPS (nie myliĂŚ z POLSKÂĄ PARTIÂĄ SOCJALISTYCZNÂĄ - PPS to skrĂłt ÂłaciĂąskiej sentencji POST POST SCRIPTUM) WyprzedziÂłem wszytkich :twisted:
Ostatnio zmieniony niedziela 05 wrz 2004, 22:11 przez doktorfaustus1, łącznie zmieniany 2 razy.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Re: Anita werner i Zasr*** winda

Post autor: Łukasz »

doktorfaustus1 pisze:I wogĂłle nie interesuje mnie, Âże tematĂłw o Anicie W jest juÂż kilka - mĂłj bĂŞdzie wyjÂątkowy (no chyba Âże adminstrator siĂŞ wkurzy i zamknie rozmowĂŞ - coÂż ma do tego prawo "bandzior" maÂły :P )
MyÂśli nad tym. :D
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Re: Anita werner i Zasr*** winda

ÂŁukasz pisze:MyÂśli nad tym. :D
To moÂże jeszcze wymyÂśli nowÂą specjalnÂą rangĂŞ tylko i wyÂłacznie dla mnie? Ewentualnie wykasuj pozostaÂłe tematy o Anicie Werner (wszak mĂłj jest wyjÂątkowy) - juÂż od kilk dni nie ma tam rzeczowej dyskusji tyko same obelgi fanĂłw i przeciwnikĂłw Anity. U mnie narazie kulturalnie...
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Filip
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Filip »

Hej! Ty moÂżesz mieĂŚ swojÂą wÂłasnÂą rangĂŞ doktorku, a ja nie? Czy aby na pewno przemyÂślaÂłeÂś swoje sÂłowa? :wink:

Jak juz stwierdziÂłem w komentarzach do news'a na stronie, uwaÂżam, iÂż Anita nie za Âładnie siĂŞ uÂśmiecha i moÂże dlatego nie robi tego za czĂŞsto.

A Tobie Doktorku gratuluje refleksu: wyprzedzi³êœ wszystkich, nawet najbardziej zagorza³ych fanów Anity :wink:
Pozdrawiam, Filip
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

£ukasz spyta³ mnie w innym dziale, czy zauwa¿y³em, ¿e od kilkunastu postów jestem sympatykiem TVN. Có¿ wiem o tym i zapewniam, ¿e bardzo mnie to boli. I tylko dlatego poprosi³em adiministartora o zmianê rangi. Wam chyba nie przeszkadza okreœlenie sympatyk TVN, ale dla mnie to ... hm, cóz niezbyt dobre okreœlenie. Tylko pomyœlcie co czu³by np Kaczyùski lub gietrych gdyby ktoœ nazwa³ ich lewakami???!!!!!
Filip
Stały bywalec
Stały bywalec

uwa¿asz, ¿e mi podoba siê okreœlenie "Sympatyk TVN-u"? A wiesz, ze jeszcze kilkasset postów i bêdê jego oficjalnym "Fanem". Ile to ja razy zwraca³em siê do £ukasza o zmiane rangi, jednak nadal uwa¿am, ¿e ma ona odzwierciedlaÌ jedynie aktywnoœÌ u¿ytkownika na forum. Z ka¿d¹ jednak¿e chwil¹ coraz bardziej denerwuje mnie nazwa tej rangi... có¿, admin najwyraŸniej siê z nami nie liczy :P
Pozdrawiam, Filip
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

No có¿ Filipie musisz siê jeszcze trochê pomêczyÌ. Ale nie martw siê - z wszytkich uczestników forum najbli¿ej Ci do rangi "Wielki guru" - ju¿ nied³ugo nikt Ci nie podskoczy, a admin powinnien przyznaÌ Ci medal za zas³ugi, no i wreszcie mo¿e da ten numer gg do Kasi... :oops: :oops: :oops: :oops:
Filip
Stały bywalec
Stały bywalec

Tak, ten *** numer o ktĂłry mĂŞczĂŞ siĂŞ juz chyba od kilku tygodni. Ale Ty chyba Faustusie nie widziaÂłeÂś tych rang! A konkretnie ich wielkosci! To szaleĂąstwo! Dobra... nie waÂżne. Jednak, nie mogĂŞ nie zaprzeczyĂŚ, Âże to mi administrator powinien przyznaĂŚ medal za zasÂługi. Moich postĂłw moÂże i jest sporo, ale nie wnoszÂą tyle co Twoje. MĂłwie to caÂłkiem serio, beÂż Âżadnej, nawet najmniejszej, ironii! :wink:
Pozdrawiam, Filip
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Masz racje to szaleĂąstwo za niecaÂłe 4000 postĂłw bĂŞdziesz dopiero wielkim guru - cĂłz nie pozostaje Ci nic innego jak zacisnÂą zĂŞby i pisaĂŚ kolejne posty - polecam temat wszytko o WiadomoÂściach w dziale telewizja (autorstwa Kwiatak) - tam mam zawsze duÂżo do powiedzenia :twisted:
Filip
Stały bywalec
Stały bywalec

Wiesz, niektĂłrzy mogliby twierdziĂŚ inaczej, jednak nie zmienie swojego stanowiska w tej sprawie: posty nie pisze siĂŞ dla ich iloÂści. Jednak w obecnym przypadku, chyba zaczne je sobie "nabijaĂŚ", Âżeby zostaĂŚ juÂż tym wielkim guru, i wyzbyĂŚ siĂŞ rangi "Sympatyka", a nastĂŞpnie "fana" TVN-u :P
Pozdrawiam, Filip
Krasu
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: Krasu »

michos pisze:Anitka ktĂłrej to siĂŞ najbardziej naleÂży nie poprowadzi jutrzejszych faktĂłw.
No sorry, ale przeginasz. Ona jest z tvn24, a nie z tvn'u i to jej jako ostatniej takie wydanie by siĂŞ naleÂżaÂło, a wybĂłr Marcina PawÂłowskiego byÂł jak najbardziej sÂłuszny.
I kontunuujÂąc - jak tak chcecie, Âżeby Rymanowski z TVN24 "wynosiÂł" siĂŞ spowrotem do swojej stacji to niech dokÂładnie to samo zrobi ksiĂŞÂżniczka na ziarnku Werner. Out!
Pozdrawiam - KRASU 8)
ODPOWIEDZ