Szkło kontaktowe

Dyskusje na temat informacyjnych kanałów TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

matik
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Re: Szkło kontaktowe

Post autor: matik »

Tak - w noce z piątku na sobotę również są powtórki, mimo, że w EPG jest wpisany Film dokumentalny.
tracer2013
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: tracer2013 »

matik pisze:Tak - w noce z piątku na sobotę również są powtórki, mimo, że w EPG jest wpisany Film dokumentalny.
Tak, rzeczywiście są powtórki. Powtórka zaczynała się o 1:42. Moim zadaniem powinni ten EPG zaktualizować. Dziwne to jest , że tak duża telewizja informacyjna nie ma zaktualizowanego EPG. No ale przynajmniej podali na pasku na zakończenie Szkła o której będzie powtórka. Był to mój trzeci telefon do Szkła.
tracer2013
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Także jak już wspominałem to do Szkła udało mnie się dodzwonić trzy razy:

Pierwszy raz 30.11.2015 - powiedziałem , że bardzo lubię oglądać program Szkło Kontaktowe i oglądam go codziennie. Pozdrowiłem też moich ulubionych komentatorów oraz prowadzących tj. Pana Jerzego Iwaszkiewicza, Pana Artura Andrusa, Panią Marię Czubaszek , Pana Grzegorza Miecugowa i Pana Marka Przybylika. W tym dniu Szkło Kontaktowe prowadzili Grzegorz Mieucgow i Marek Przybylik

Drugi raz- 8.12.2015 - złożyłem całej redakcji Szkła życzenia świąteczne. Powiedziałem do Pana Tomasza Sianeckiego , że bardzo lubię oglądać jego program Pamięć Absolutna# i , że oglądam go co niedzielę . A do Pana Zimińskiego powiedziałem , że bardzo lubię , jak prowadzi Szkło z Panem Jerzym Iwaszkiewiczem i powiedziałem, że Pana Jerzego Iwaszkiewicza lubię za to , że opowiada ciekawe historie z swojego życia. Szkło Kontaktowe w tym dniu prowadzili Tomasz Sianecki i Wojciech Zimiński

Trzeci raz- 29.01.2016 - Powiedziałem , że próbowałem się dodzwonić w poniedziałek , żeby złożyć Szkłu życzenia z okazji 11-lecia. Złożyłem im życzenia z okazji 11-lecia : ''Wszystkiego najlepszego.Żeby była, jak największa oglądalność'' Poinformowałem też , że przeczytałem w internecie , że Szkłu Kontaktowemu widzów przybyło. I na sam koniec pozdrowiłem wszystkich prowadzących Fakty TVN , a w szczególności Pana Grzegorza Kajdanowicza i Panią Justynę Pochankę
Awatar użytkownika
Maciek_POZ
Guru
Guru

Post autor: Maciek_POZ »

Brawo! Nie każdemu się to udaje, żeby się tam dodzwonić. Ja nie wiem, czy byłbym w stanie swoją litanię wyrzucić w ciągu jednej minuty ;-)
Nieoficjalny fanklub Agnieszki Cegielskiej - o pogodzie i nie tylko ;)
http://agnieszkacegielskanfc.wordpress.com ZAPRASZAM!
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Mała sobota w TVN24 już dzisiaj. Z Tomaszem Sianeckim będzie Jerzy Iwaszkiewicz.
michal_borkowski
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: michal_borkowski »

Ferie zimowe w Warszawie, to i zastępstwa.
To tylko moje skromne zdanie
Camilo
Guru
Guru

Sianecki jest strasznie spięty w towarzystwie Marii Czubaszek, próbuje zagadać cały program.
Camilo
Guru
Guru

Szkiełko na FB:
Uwaga facebookowicze, mamy propozycję nie do odrzucenia. :)
Wkrótce chcielibyśmy zorganizować tu akcję AMA - Ask Me Antyhing - podczas której będziecie mogli spytać o wszystko to, co interesuje Was w związku ze Szkłem, a my odpowiemy bez zbędnej zwłoki. ;)
- czy prowadzący i goście naprawdę są wobec siebie na Pan/Pani;
- w jaki sposób selekcjonuje się SMSy i telefony do programu;
- co dzieje się w przerwach na reklamy;
- którzy politycy popełniają błędy żeby celowo trafić do Szkła.

Pytań przez lata zebrało się sporo, a nowe wciąż dochodzą. Kto jest za?
Camilo
Guru
Guru

Przybylik idzie na rekord. Dzisiaj będzie już po raz trzeci w tym tygodniu.
michal_borkowski
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: michal_borkowski »

Miano etatowego zastępcy- zobowiązuje.
To tylko moje skromne zdanie
Camilo
Guru
Guru

Krzysztof Daukszewicz komentując działalność członków rady nadzorczej firmy Energa: "na pewno płacą więcej niż tutaj".

A w weekend w Świeradowie Zdrój narciarskie 61. Mistrzostwa Polski Dziennikarzy. Redakcję reprezentować będą Grzesiek Markowski i Marek Przybylik wspierani przez Henryka Sawkę.
Camilo
Guru
Guru

WM: Do "Szkła" od najbliższej niedzieli powraca duet Grzesiek Markowski i Kamil Dąbrowa.
tracer2013
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Camilo pisze:WM: Do "Szkła" od najbliższej niedzieli powraca duet Grzesiek Markowski i Kamil Dąbrowa.
Maria Czubaszek ma niby zostać w Szkle. Ciekawe w jakie dni będzie występowała , skoro nie w niedzielę ? - może w tygodniu ? A może na zmianę z Jerzym Iwaszkiewiczem ?
Camilo
Guru
Guru

Zapewne będzie występowała w różne dni, bo ostatnio - z tego co zaobserwowałem - dość często zdarzała się sytuacja, że w tygodniu nie było wszystkich komentatorów. Najpierw dość długą przerwę miał Andrus, teraz Przybylik jedzie na urlop.
tracer2013
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

No to chyba będą musieli przerobić czołówkę - w czołówce są wszyscy prowadzący i komentatorzy
ODPOWIEDZ