[TVN] Sopot Festival 2007
Moderator: Łukasz
Ja ju¿ od jakiegoœ czasu wiedzia³em o tym, ¿e koncert Eltona nie bêdzie przerywany reklamami (czyta³em wykaz bloków reklamowych w SF na reklama.tvn.pl) i, ¿e Elton dostenie z³otego s³owika. Nic nie s³ysza³em natomiast o Wa³êsie. Nie wiem tylko, co on ma wspólnego z Eltonem? :mhm: Czy teraz ju¿ co rok na Festivalu bêdzie Lechu?
A dziÂś mam dla was filmiki z prĂłb The Jet Set, Mezo i Sumptuastic + trochĂŞ kulis. Jest teÂż reÂżyser Julia Knowles (mam nadziejĂŞ, Âże nie przekrĂŞciÂłem nazwiska) i Adam Sztaba.
JakoœÌ mo¿e nie jest zachwycaj¹ca, ale nie chcia³em, ¿eby pliki by³y monstrualnych rozmiarów.
The Jet Set cz. I
Mezo/Tabb & SczeÂśniak
Sumptuastic cz. I
Za scenÂą
CzêœÌ II The Jet Set i czêœÌ II Sumptuastic postaram siê jutro z rana (ew. ko³o po³udnia)
Dla osĂłb, ktĂłre nie wiedzÂą jak ÂściÂągaĂŚ pliki z rapidshare.de:
1. na dole tabelki po prawej stronie treba kliknÂąc przycik FREE
2. odczekaĂŚ do koĂąca odliczania
3. wybraĂŚ jeden z trzech serwerĂłw
4. wpisaÌ kod z obrazka i wcisn¹Ì DOWNLOAD
A dziÂś mam dla was filmiki z prĂłb The Jet Set, Mezo i Sumptuastic + trochĂŞ kulis. Jest teÂż reÂżyser Julia Knowles (mam nadziejĂŞ, Âże nie przekrĂŞciÂłem nazwiska) i Adam Sztaba.
JakoœÌ mo¿e nie jest zachwycaj¹ca, ale nie chcia³em, ¿eby pliki by³y monstrualnych rozmiarów.
The Jet Set cz. I
Mezo/Tabb & SczeÂśniak
Sumptuastic cz. I
Za scenÂą
CzêœÌ II The Jet Set i czêœÌ II Sumptuastic postaram siê jutro z rana (ew. ko³o po³udnia)
Dla osĂłb, ktĂłre nie wiedzÂą jak ÂściÂągaĂŚ pliki z rapidshare.de:
1. na dole tabelki po prawej stronie treba kliknÂąc przycik FREE
2. odczekaĂŚ do koĂąca odliczania
3. wybraĂŚ jeden z trzech serwerĂłw
4. wpisaÌ kod z obrazka i wcisn¹Ì DOWNLOAD
Noo Pani Gosia ma przed sobÂą spore wyzwanie. Ale czego to ludzie nie wymyÂślÂą? Ona pewnie juÂż pacowaÂła nad tym dÂługo...

Ja siĂŞ nie dziwiĂŞ, Âże nie przerwiÂą reklamami dnia drugiego. Ciekawe nawet czy Elton John by na to pozwoliÂł? :> Raczej nie...
Natomiast koncertu Katie Melui nie przerwiÂą, bo bĂŞdzie krĂłtki. Nawet godziny nie potrwa. :>
Ja te¿ pierwszy raz s³yszê, ¿e Lech Wa³êsa wrêczy ponownie s³owika. Mo¿e ma wy³¹cznoœÌ do wrêczenia choÌ jednej statuetki?
W ogĂłle nie rozumiem po co on tam... :uhh:
I dziĂŞki marjan za filmiki...
A na stronie festivalu jest nowy news:

1 sierpnia :szalony: :szalony: uhhh kiedy to byÂło. :szalony: :szalony: :szalony: No co cofniemy siĂŞ w czasie dokÂładnie o miesiÂąc. :devil:

Ja siĂŞ nie dziwiĂŞ, Âże nie przerwiÂą reklamami dnia drugiego. Ciekawe nawet czy Elton John by na to pozwoliÂł? :> Raczej nie...

Ja te¿ pierwszy raz s³yszê, ¿e Lech Wa³êsa wrêczy ponownie s³owika. Mo¿e ma wy³¹cznoœÌ do wrêczenia choÌ jednej statuetki?

I dziĂŞki marjan za filmiki...

A na stronie festivalu jest nowy news:

1 sierpnia :szalony: :szalony: uhhh kiedy to byÂło. :szalony: :szalony: :szalony: No co cofniemy siĂŞ w czasie dokÂładnie o miesiÂąc. :devil:

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Ale siĂŞ "czepiacie" tej Magdy, fakt, Âże poprowadzi 3 dni Sopotu nie jest ÂżadnÂą pomyÂłkÂą!
Ja tam siĂŞ cieszĂŞ, rok temu podczas konkursu o SÂłowiki spisaÂła siĂŞ znakomicie, Âżadnych wpadek nie zaliczyÂła, maÂło kto z TVNu nadaje siĂŞ do prowadzenia takiej imprezy jak festiwal
(pisaÂłem juÂż o tym wiĂŞc siĂŞ powtarzam)
I faktycznie w dzieĂą drugi siĂŞ nie napracuje, bo poza zapowiedziami to do roboty nie ma nic
W trzecim dniu teÂż nie bĂŞdzie "ÂświeciÂła" tak jasno jakby siĂŞ wydawaÂło, gwiazdy zapowiadaĂŚ bĂŞdÂą SzabÂłowska, Szewczyk, Mikulski i reszta. LiczĂŞ na MagdĂŞ, wierzĂŞ w niÂą, czekam z niecierpliwoÂściÂą na jutro
Za kogo trzymacie kciuki podczas jutrzejszego pierwszego dnia? Sam liczê na The Jet Set w³aœnie (prezentuj¹ œwiatowy poziom), jako jedyni maj¹ szansê powalczyÌ z zagraniczymi artystami. Spoœrób ich grona kibicujê Mattafix ("Big City Life"), jak Arash lub Andreas wygraj¹ te¿ bêdzie ok. I ¿a³ujê, ¿e poza Piaskiem na deskach Opery Leœnej jutro nie pojawi siê Doda <a mog³aby w okolicach 23., ca³oœÌ trwa³aby d³u¿ej>
Strasznie wierzê w tegoroczny Sopot, jak poniesie ogl¹dalnoœciow¹ klêskê strasznie siê rozczarujê :devil: Kampania reklamowa by³a/jest ogromna, program festiwalu wydaje siê byÌ interesuj¹cym! TVN postara³a siê bardzo. I sam ju¿ nie wiem który z koncertów ma szansê na najwiêksz¹ widowniê, ka¿dy kierowany jest do ró¿nych widzów, heh. Nadziejujê, ¿e udzia³y bêd¹ du¿e <zw³aszcza podczas koncertu Eltona>, a i ¿e impreza telewizji Waltera w swoim czasie antenowym bêdzie plasowa³a siê na drugiej pozycji chocia¿. Trzymam kciuki, jutro od 19:30 nie odchodzê od telewizora

Marjan, serdeczne dziĂŞki za fotki raz jeszcze (jeste(Âś)m(y) wdziĂŞczni) i filmy! :brawa:

I faktycznie w dzieĂą drugi siĂŞ nie napracuje, bo poza zapowiedziami to do roboty nie ma nic

Za kogo trzymacie kciuki podczas jutrzejszego pierwszego dnia? Sam liczê na The Jet Set w³aœnie (prezentuj¹ œwiatowy poziom), jako jedyni maj¹ szansê powalczyÌ z zagraniczymi artystami. Spoœrób ich grona kibicujê Mattafix ("Big City Life"), jak Arash lub Andreas wygraj¹ te¿ bêdzie ok. I ¿a³ujê, ¿e poza Piaskiem na deskach Opery Leœnej jutro nie pojawi siê Doda <a mog³aby w okolicach 23., ca³oœÌ trwa³aby d³u¿ej>

Strasznie wierzê w tegoroczny Sopot, jak poniesie ogl¹dalnoœciow¹ klêskê strasznie siê rozczarujê :devil: Kampania reklamowa by³a/jest ogromna, program festiwalu wydaje siê byÌ interesuj¹cym! TVN postara³a siê bardzo. I sam ju¿ nie wiem który z koncertów ma szansê na najwiêksz¹ widowniê, ka¿dy kierowany jest do ró¿nych widzów, heh. Nadziejujê, ¿e udzia³y bêd¹ du¿e <zw³aszcza podczas koncertu Eltona>, a i ¿e impreza telewizji Waltera w swoim czasie antenowym bêdzie plasowa³a siê na drugiej pozycji chocia¿. Trzymam kciuki, jutro od 19:30 nie odchodzê od telewizora

Marjan, serdeczne dziĂŞki za fotki raz jeszcze (jeste(Âś)m(y) wdziĂŞczni) i filmy! :brawa:

Nie przepadam za MoÂłek,ale skoro stanie siĂŞ gospodarzem i wizytĂłwkÂą TVN-u,kibicujĂŞ jej,Âżeby wszystko poszÂło gÂładko i olÂśniÂła Sopot!Kajetan pisze: LiczĂŞ na MagdĂŞ, wierzĂŞ w niÂą, czekam z niecierpliwoÂściÂą na jutro

TrÂąbiÂą tyle juÂż o SF w radiu,najczĂŞÂściej o Eltonie i o tym,Âże bilety 'sprzedaÂły siĂŞ na pniu' :tanczy: A to o czymÂś Âświadczy.To jest prawdziwy Sopot!JeÂśli chodzi o wykonawcĂłw,to bogatszy niÂż zeszÂłoroczny.Nie mam Âżadnego 'czarnego konia' jeÂżeli chodzi o polskich wykonawcĂłw.mandaryna!aleÂż ona nie bĂŞdzie w tym roku

TVN nie poniesie klĂŞski!Nie ma takiej opcji.wszystko przemawia ZA!

pawell :> Jak Ninja - to tylko ¯ó³wie!pawell pisze:Vanilla Ninja. :> Co do nich to czego chcesz?One sê bardzo fajne... :spiewa:

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Jutro trzymam kciuki z The Jet Set.
MyÂślĂŞ, Âże to najlepsza piosenka ze wszystkich wykonawcĂłw z Polski.
Z zagranicy natomiast liczĂŞ na Vanilla Ninja.
OgĂłlnie wszytskie piosenki w konkursie sÂą OK, ale te 2 siĂŞ najbardziej dla mnie wybijajÂą.
Ja teÂż wierzĂŞ w tegoroczny festival. TVN spisaÂła siĂŞ bardzo dobrze bije na gÂłowĂŞ TVP, ale to wiadomo od dawna. :devil: KtĂłry dzieĂą bĂŞdzie miaÂł najlepszy wynik? Wydaje mi siĂŞ, Âże pierwszy.
Ten dzieĂą z pewnoÂściÂą przyciagnie wiele mÂłodych ludzi. Na dodatek nie ma aÂż tak powaÂżnej konkurencji w tym dniu...
NaszczĂŞÂście.

Ja teÂż wierzĂŞ w tegoroczny festival. TVN spisaÂła siĂŞ bardzo dobrze bije na gÂłowĂŞ TVP, ale to wiadomo od dawna. :devil: KtĂłry dzieĂą bĂŞdzie miaÂł najlepszy wynik? Wydaje mi siĂŞ, Âże pierwszy.

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Czyli nic czego bysmy nie wiedzieli...onet pisze:Rusza Sopot Festival 2006
W pi¹tek, 1 wrzeœnia, rozpoczyna siê Sopot Festival 2006. Jego g³ówn¹ gwiazd¹ bêdzie Elton John. Festiwal potrwa do 3 wrzeœnia. Wystêpy artystów poka¿e stacja TVN.
Atrakcjami imprezy bĂŞdÂą konkursy - o nagrodĂŞ Bursztynowego SÂłowika i SÂłowika PublicznoÂści, a takÂże wystĂŞpy gwiazd znanych z poprzednich edycji festiwalu, m.in. Demissa Roussousa i Drupiego.
"Najszybciej sprzedaÂły siĂŞ bilety na koncert galowy Eltona Johna, moÂżna powiedzieĂŚ, Âże sprzedaÂły siĂŞ »na pniu«" - poinformowaÂła Joanna RĂłzga z TVN.
Festiwal rozpocznie siĂŞ dniem konkursowym. PrzywrĂłcona w ubiegÂłym roku rywalizacja o nagrodĂŞ Bursztynowego SÂłowika i SÂłowika PublicznoÂści odbĂŞdzie siĂŞ w nowej formule - w konkursie oprĂłcz polskich wykonawcĂłw wezmÂą udziaÂł rĂłwnieÂż artyÂści zagraniczni.
Na poczÂątek wystÂąpi piĂŞcioro polskich artystĂłw wybranych przez sÂłuchaczy Radia Zet. SÂą to: Gosia Andrzejewicz z utworem "PozwĂłl ÂżyĂŚ", The Jet Set ("Just Call Me"), Mezo/Tabb i Miecz. SzczeÂśniak ("Wstawaj"), Stachursky ("Z kaÂżdym Twym oddechem") oraz Sumptuastic ("Za jeden uÂśmiech TwĂłj").
Wybrany spoÂśrĂłd nich najlepszy wykonawca bĂŞdzie reprezentowaÂł nasz kraj w finaÂłowej rywalizacji (w drugiej czĂŞÂści wieczoru) z szeÂścioma zagranicznymi artystami, ktĂłrymi sÂą: Arash ("Arash"), Brainstorm ("Thunder Without Rain"), Andreas Johnson ("Show Me"), Mattafix ("Big City Life"), oraz Vanilla Ninja ("Dangerzone").
O tym, kto otrzyma Bursztynowego S³owika, zdecyduje jury; swojego S³owika przyzna równie¿ publicznoœÌ.
2 wrzeÂśnia, podczas koncertu galowego, wystÂąpi brytyjska gwiazda muzyki pop - Elton John. Artysta miaÂł wystÂąpiĂŚ w Sopocie juÂż w ubiegÂłym roku, ale koncert nie doszedÂł do skutku. Tego samego dnia w Sopocie zaÂśpiewa inna artystka z Anglii - z pochodzenia Gruzinka - Katie Melua.
Sopot Festival 2006 zakoĂączy "DzieĂą WspomnieĂą" czyli koncert gwiazd sopockiego festiwalu sprzed lat. Przed sopockÂą publicznoÂściÂą wystÂąpiÂą Helena Vondrackowa, Drupi, Karel Gott i Demis Roussos.
Pierwsze dwa dni festiwalu poprowadzi Magda MoÂłek, a ostatni - BogumiÂła Wander i Krystyna Loska.
A swoja droga to rok temu na onecie byÂł wielki baner z napisem ze dzis jest Sopot Festival.. a dzis nic...A swojÂą droga to naprawde nie chce mi sie wierzyc w to Âże sama MoÂłkowa poprowadzi tak wiellkie wydarzenie.. Przecierz nie moÂże byc jednoczeÂśnie na maÂłej scenie z jurorami w na duÂże z wykonawcami...
Wiem ¿e to mo¿e teorja spiskowa... ale wczoraj w faktach jak by³ materia³ o wannie wassermana to by³ Szymek - który by³ ubrany tak jakos ró¿owo - zwariowanie... Mo¿e on tez pojawi sie w trakcie festivalu.. Chyba ¿e to by³y przygotowania do SMS ale podobno SMS kreca w Œrody.. juz sam nie wiem...
Ostatnio zmieniony piątek 01 wrz 2006, 09:41 przez Greg Haus, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja tego nie mam - moÂże dlatego Âże ty mĂłwisz o tym miejscu gdzie sa reklamy na onecia - a ja mowie o tym miejscu gdzi pisze onet.pl 10 lat ... Bo te reklamy to sa rĂłzne :?michaek pisze:jest banner na Onecie. Pierwsze jest napis SF 2006 1-3 wrzeÂśnia. A potem zaproszenie na dzisiaj. Jest taki napis(mog enie dokadnie przytoczyĂŚ): DziÂś o 19:30 wywstapiÂą: Gosia andrzejewicz, Jet Set......
W telewizji TVN wlewym dolnym rogu jest logo SF i napis konkurs 19.30
No i na onecie wrescie sie pojawiÂł baner i newsy z SF
[ Dodano: PiÂą Wrz 01, 2006 2:16 pm ]
I w onecie jest rozmowa z Gosia Andrzejewicz
I sam tytuÂł wiele mowi .."BĂŞdze kontowersyjnie.." Ale w samym wywiadzie nic prawie nie piszÂą o tym... Tylko

No i na onecie wrescie sie pojawiÂł baner i newsy z SF

[ Dodano: PiÂą Wrz 01, 2006 2:16 pm ]
I w onecie jest rozmowa z Gosia Andrzejewicz
I sam tytuÂł wiele mowi .."BĂŞdze kontowersyjnie.." Ale w samym wywiadzie nic prawie nie piszÂą o tym... Tylko
prawdopodobnie ta niespadzianka bedzie zwiÂązana z kreacja.. :? Sam nie wiem,.,,onet pisze:A zdradzisz, jak siĂŞ bĂŞdziesz prezentowaĂŚ?
Nic nie zdradzĂŞ, to bĂŞdzie niespodzianka.