Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Re: Agata Tomaszewska - poznańska reporterka

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze:
obieżyświat pisze:..widać że spędzamy ze sobą dużo czasu :lol2:
Pytanie , czy oby nie za dużo :> ?? :lol2; To nieszczęście -tęsknota za i rozłąka z Agatką bardzo nas do siebie zbliżyło :lol2: !! :devil: :devil: !!
..ano - tak to już jest z nieszczęściami ;)
..a my przecież już od dawna jesteśmy przyjaciółmi :P
Co masz na myśli pisząc "każdą" :> ?? A może lepiej nie pytać :rozglada: ?? :lol2:
..tą 'każdą' to już przerabialiśmy ;)
..chodzi o możliwości spędzania przez Agatkę urlopu :lol2:
..małżeństwo..podróż poślubna..praca :lol2:
..każda możliwość tylko nie odejście Agatki z tvn24 :nie:
Ja chyba nigdy tak w całości tego programu nie oglądałem :mhm: ?? Na czym on dokładnie polega :> ?? Reporter robi reportaż o jakimś mieście-miejscu.... i co dalej :neutral: ?? Tak na wszelki wypadek pytam , gdyby jednak coś z tego , że Agatka jest w Buenos zawodowo okazało się prawdą :) !!
..no reporter jest w jakimś mieście - do tej pory były to głównie europejskie miasta ale nie tylko :D
..więc nadzieja jest że Agatka robi jakiś reportaż :P
..do tej pory reporterzy skupiali się na pokazywaniu i komentowaniu zwyczajów..zabytków..historii..atrakcji miast :D
..no krótko pisząc wcielali się w rolę reportera-obieżyświata :lol2:
stajlus pisze:naprawdę jesteście tacy spokojni o to, że nie odeszła :rozglada:
..tak jak o to że jeszcze w tym roku będzie Boże Narodzenie :tanczy:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

obieżyświat pisze:..tą 'każdą' to już przerabialiśmy ;)
..chodzi o możliwości spędzania przez Agatkę urlopu :lol2:
..małżeństwo..podróż poślubna..praca :lol2:
A już myślałem , że coś gorszego :devil: !! :lol2: No nic , czyli , ze nadal nic nie wiemy i nic się nie wyjaśniło ;) !!
Są dzisiaj live'y z Poznania , ale jak najbardziej nie ma na nich Agatki :/ !! Czekamy na jej powrót tak jak czekaliśmy :? !! :(
obieżyświat pisze:..każda możliwość tylko nie odejście Agatki z tvn24 :nie:
To wykluczone , niemożliwe i bez sensu :? !!
obieżyświat pisze:..no reporter jest w jakimś mieście - do tej pory były to głównie europejskie miasta ale nie tylko :D
..więc nadzieja jest że Agatka robi jakiś reportaż :P
..do tej pory reporterzy skupiali się na pokazywaniu i komentowaniu zwyczajów..zabytków..historii..atrakcji miast :D
..no krótko pisząc wcielali się w rolę reportera-obieżyświata :lol2:
No dobrze :D !! To teraz jestem w stanie sobie wyobrazić , na czym może polegać ten program i ewentualnie reportaż Agatki :tanczy: !! Ale mi narobiliście ochoty -ciężko mi będzie pogodzić się z rozczarowaniem jak jednak żadnej pamiątki nam Agatka nie przywiezie z wakacji :< !! :lol2: A w Buenos , to teraz ciepło jest ... mocno np upalnie :> ?? Tak na marginesie chciałem spytać :lol2: ??
obieżyświat pisze:
Pięknie to obi ująłeś :lol2: !! Tacy właśnie spokojni jesteśmy :lol2: !! 8) Agatka skazała nas na okropnie i nieludzko długą rozłąkę , ale wróci do nas -wróci :racja: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

marcinkowsky pisze:No dobrze :D !! To teraz jestem w stanie sobie wyobrazić , na czym może polegać ten program i ewentualnie reportaż Agatki :tanczy: !! Ale mi narobiliście ochoty -ciężko mi będzie pogodzić się z rozczarowaniem jak jednak żadnej pamiątki nam Agatka nie przywiezie z wakacji :< !! :lol2: A w Buenos , to teraz ciepło jest ... mocno np upalnie :> ?? Tak na marginesie chciałem spytać :lol2: ??
Ech :/ niestety raczej nie :/ Nie ślędzę map z temperaturami, ale z geografii wiem, że temperatury raczej bliższe 20 stopniom :lol2: Teraz jednak klimat szaleje, więc odsyłam cię do TVN Meteo :lol2:
No, no, no :tanczy: Aleście i mnie narobili ochoty na ten reportaż :lol2: W myślach niejednokrotnie już takowy oglądałem :lol:2 Muszę stwierdzić, że jeśli ten w realu byłby taki, bądź zbliżony w odważności przekazu :lol2: , to mielibyśmy czym na starość się ogrzać :lol2:
marcinkowsky pisze:
obieżyświat pisze:
Pięknie to obi ująłeś :lol2: !! Tacy właśnie spokojni jesteśmy :lol2: !! 8) Agatka skazała nas na okropnie i nieludzko długą rozłąkę , ale wróci do nas -wróci :racja: !!
Pytacie, dlaczego Agatta miałaby odejść :> Nie jest wprawdzie drugim Lisem :lol2: Ale odejść mogłaby, ponieważ wszyscy odchodzą w ten, czy inny sposób: wychodzą z pokoju, domu, wysiadają z samochodu, autobusu, tramwaju, pociągu, odlatują, odpływają i w końcu... wracają :lol2: I z tą wizją - marzeniem zostawiam Was moi mili :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:A już myślałem , że coś gorszego :devil: !! :lol2: No nic , czyli , ze nadal nic nie wiemy i nic się nie wyjaśniło ;) !!
..a czy jest coś gorszego od małżeństwa :?: :lol2:
..ktoś nam by skradł Agatkę :lol2:
..czy jest coś gorszego od tego :?: :lol2:
Są dzisiaj live'y z Poznania , ale jak najbardziej nie ma na nich Agatki :/ !! Czekamy na jej powrót tak jak czekaliśmy :? !! :(
..ostatnio nic oprócz tego nie robimy :lol2:
Alchemik pisze:
marcinkowsky pisze:No dobrze :D !! To teraz jestem w stanie sobie wyobrazić , na czym może polegać ten program i ewentualnie reportaż Agatki :tanczy: !! Ale mi narobiliście ochoty -ciężko mi będzie pogodzić się z rozczarowaniem jak jednak żadnej pamiątki nam Agatka nie przywiezie z wakacji :< !! :lol2: A w Buenos , to teraz ciepło jest ... mocno np upalnie :> ?? Tak na marginesie chciałem spytać :lol2: ??
Ech :/ niestety raczej nie :/ Nie ślędzę map z temperaturami, ale z geografii wiem, że temperatury raczej bliższe 20 stopniom :lol2: Teraz jednak klimat szaleje, więc odsyłam cię do TVN Meteo :lol2:
No, no, no :tanczy: Aleście i mnie narobili ochoty na ten reportaż :lol2: W myślach niejednokrotnie już takowy oglądałem :lol:2 Muszę stwierdzić, że jeśli ten w realu byłby taki, bądź zbliżony w odważności przekazu :lol2: , to mielibyśmy czym na starość się ogrzać :lol2:
..no słuchajcie :!: :lol2:
..proponuję jak zwykle w takich sytuacjach podsycania nadziei prosić o opamiętanie :lol2:
..wyobrażacie sobie jak ciężko będzie się pozbierać jak do niczego nie dojdzie :> :lol2:
..bo na razie to bardzo..bardzo obiecująco wygląda ten póki co fikcyjny reportaż :lol2:
Alchemik pisze:Pytacie, dlaczego Agatta miałaby odejść :> Nie jest wprawdzie drugim Lisem :lol2: Ale odejść mogłaby, ponieważ wszyscy odchodzą w ten, czy inny sposób: wychodzą z pokoju, domu, wysiadają z samochodu, autobusu, tramwaju, pociągu, odlatują, odpływają i w końcu... wracają :lol2: I z tą wizją - marzeniem zostawiam Was moi mili :lol2:
..potrafisz pocieszać jak mało kto :racja:
..i w dodatku wiosna już coraz bliżej :tanczy:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:..a czy jest coś gorszego od małżeństwa :?: :lol2:
..ktoś nam by skradł Agatkę :lol2:
..czy jest coś gorszego od tego :?: :lol2:
A czy teraz ona jest nasza i z nami :> ?? :lol2: Nie jest -prawda :> ?? :lol2: Więc co za różnica :lol2: ??
Alchemik pisze:Ech :/ niestety raczej nie :/ Nie ślędzę map z temperaturami, ale z geografii wiem, że temperatury raczej bliższe 20 stopniom :lol2: Teraz jednak klimat szaleje, więc odsyłam cię do TVN Meteo :lol2:
Okay :lol2: !! to jak tylko wrócę do domu , zacznę oglądać ten kanał , żeby obczaić , jakie warunki meteorologiczne panują aktualnie w Buenos :lol2: !! Chociaż z tego , co pisała zoha wynika, że Agatka raczej stamtąd już wróciła :> ??
obieżyświat pisze:
Alchemik pisze:No, no, no :tanczy: Aleście i mnie narobili ochoty na ten reportaż :lol2: W myślach niejednokrotnie już takowy oglądałem :lol:2 Muszę stwierdzić, że jeśli ten w realu byłby taki, bądź zbliżony w odważności przekazu :lol2: , to mielibyśmy czym na starość się ogrzać :lol2:
..no słuchajcie :!: :lol2:
..proponuję jak zwykle w takich sytuacjach podsycania nadziei prosić o opamiętanie :lol2:
..wyobrażacie sobie jak ciężko będzie się pozbierać jak do niczego nie dojdzie :> :lol2:
..bo na razie to bardzo..bardzo obiecująco wygląda ten póki co fikcyjny reportaż :lol2:
Wiem , że i jak może boleć rozczarowanie , ale jakoś musimy się podtrzymywać na duchu i morale podbudowywać :lol2: !! Pisanie wymarzonych scenariuszy jest najlepszym sposobem na to , by walczyć o przetrwanie w trudnym czasie :tanczy: !!
A jak nie pójdzie po naszej myśli , to później będziemy się martwili i później będziemy szukali pocieszenia :lol2: !!
obieżyświat pisze:
Alchemik pisze:Pytacie, dlaczego Agatta miałaby odejść :> Nie jest wprawdzie drugim Lisem :lol2: Ale odejść mogłaby, ponieważ wszyscy odchodzą w ten, czy inny sposób: wychodzą z pokoju, domu, wysiadają z samochodu, autobusu, tramwaju, pociągu, odlatują, odpływają i w końcu... wracają :lol2: I z tą wizją - marzeniem zostawiam Was moi mili :lol2:
..potrafisz pocieszać jak mało kto :racja:
..i w dodatku wiosna już coraz bliżej :tanczy:
Aluś , ale my wiemy doskonale , że Agatka nie odeszła :lol2: !! Skreślamy dzień po dniu w kalendarzu , liczymy ile ich minęło i i le pozostało do wiosny :lol2: !! :tanczy: I naprawdę jest już tych dni coraz mniej :jupi: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

Alchemik pisze:Pytacie, dlaczego Agatta miałaby odejść :> Nie jest wprawdzie drugim Lisem :lol2:
gdyby była krążyłaby po różnych stacjach :D
to też mogłoby być bardzo miłym przeżyciem :racja:
w innej stacji Agata cieszyłaby się większą oglądalnością :tanczy:
tell me what you want... :D
tell me what you need :D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

stajlus pisze:gdyby była krążyłaby po różnych stacjach :D
to też mogłoby być bardzo miłym przeżyciem :racja:
w innej stacji Agata cieszyłaby się większą oglądalnością :tanczy:
Ojjjhh stajlus , stajlus :lol: !! Widzę , że Ty miałbyś z nas wszystkich największą ochotę na to ,żeby Agatka jednak odeszła i zmieniła stanowisko i miejsce pracy :lol: !!
Nie wiem czemu :> ?? Przecież tvn24 to najlepsze miejsce dla wciąż rozwijającej się dziennikarki :tanczy: !!
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

marcinkowsky pisze:Nie wiem czemu :> ?? Przecież tvn24 to najlepsze miejsce dla wciąż rozwijającej się dziennikarki :tanczy: !!
może i miałbym ochotę - nie przeczę :spiewa: ja zdecydowanie częściej oglądam np. TVP :D
tylko ze względu na Agatę zacząłem częściej przełączać na TVN :lol2:

a rozwijać się należy na różnych frontach - wtedy można zrobić to najpełniej :)
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

stajlus pisze:może i miałbym ochotę - nie przeczę :spiewa: ja zdecydowanie częściej oglądam np. TVP :D
Myślę , że niejeden widz , kiedy zobaczył Agatkę , to łaskawszym okiem i znacznie częściej zatrzymywał się na tym kanale w nadziei na spotkanie z Agatką :tanczy: !! :lol2: Ona w sobie dużo magnesu :lol2: !! Tak , tak -dobrze napisałem -magnesu :lol2: !!
stajlus pisze:a rozwijać się należy na różnych frontach - wtedy można zrobić to najpełniej :)
Miała już praktykę w tvp :lol2: !! Teraz szlifuje swój fach w tvn i tu jej będzie najlepiej :brawa: !! :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:
stajlus pisze:może i miałbym ochotę - nie przeczę :spiewa: ja zdecydowanie częściej oglądam np. TVP :D
Myślę , że niejeden widz , kiedy zobaczył Agatkę , to łaskawszym okiem i znacznie częściej zatrzymywał się na tym kanale w nadziei na spotkanie z Agatką :tanczy: !! :lol2: Ona w sobie dużo magnesu :lol2: !! Tak , tak -dobrze napisałem -magnesu :lol2: !!
..ja jestem najlepszym przykładem takiego widza :lol2:
..kiedyś bardzo rzadko zatrzymywałem się na tvn24 :lol2:
..a teraz mam włączony niemal non stop :lol2:
..stajlus - mam nadzieję że Ty czuwasz :>
..bo odkąd Al jest taki zajęty i nie ma czasu na oglądanie tvn24 ktoś musi pilnować i sprawdzać jak wygląda sytuacja w tvn24 :D
..żeby nam powrót Agatki nie poszedł bokiem :spiewa:
marcinkowsky pisze:
stajlus pisze:a rozwijać się należy na różnych frontach - wtedy można zrobić to najpełniej :)
Miała już praktykę w tvp :lol2: !! Teraz szlifuje swój fach w tvn i tu jej będzie najlepiej :brawa: !! :lol2:
..Agatka musi być względem nich lojalna bo dali jej niesamowitą szansę na rozwój..i sukces :lol2:
epsztajnek
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

.żeby nam powrót Agatki nie poszedł bokiem :spiewa:
Zgodnie z przepowiednią ( :D ) Zohy musimy czekać co najmniej tydzień ( 21 marca jest właśnie za tydzień )
P.S. Czy nie przyszło wam nigdy do głowy, że pod nickiem Zoha może kryć się ..... :cicho: .... we własnej osobie :?: Te trafne, a zarazem powściągliwe informacje... :mhm:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

epsztajnek pisze:
.żeby nam powrót Agatki nie poszedł bokiem :spiewa:
Zgodnie z przepowiednią ( :D ) Zohy musimy czekać co najmniej tydzień ( 21 marca jest właśnie za tydzień )
..tydzień :szalony:
..to zabrzmiało wręcz zbawiennie :szalony:
..tyle już wytrwaliśmy że ten tydzień to pestka :szalony:
epsztajnek pisze:P.S. Czy nie przyszło wam nigdy do głowy, że pod nickiem Zoha może kryć się ..... :cicho: .... we własnej osobie :?: Te trafne, a zarazem powściągliwe informacje... :mhm:
..eeee ;)
..watpię ;)
..to nie w stylu powściągliwej Agatki :lol2:

..ja stawiam raczej na kogoś kto albo bezpośrednio albo za pomocą internetowej technologii może w jakiś sposób 'kontrolować' jej niektóre ruchy ;)
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

obieżyświat pisze:
epsztajnek pisze:P.S. Czy nie przyszło wam nigdy do głowy, że pod nickiem Zoha może kryć się ..... :cicho: .... we własnej osobie :?: Te trafne, a zarazem powściągliwe informacje... :mhm:
..eeee ;)
..watpię ;)
A może Agata lubi sobie z Wami pogrywać? :tanczy:
No, ale rzeczywiście, to tylko nasze spekulacje, a rzeczywistość wygląda tak, że to byłoby do Agaty bardzo niepodobne :lol2:
:D
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

not that kind pisze:
epsztajnek pisze:..eeee ;)
..watpię ;)
A może Agata lubi sobie z Wami pogrywać? :tanczy:
No, ale rzeczywiście, to tylko nasze spekulacje, a rzeczywistość wygląda tak, że to byłoby do Agaty bardzo niepodobne :lol2:
nie powiem, że i mi nie przemknęła taka myśl przez głowę ;)
ale to by oznaczało, że Agata martwi się naszym losem i chce nam mimo wszystko ulżyć i ułatwić życie :D
a wiemy doskonale, że tak niestety nie jest :spiewa:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

stajlus pisze:
not that kind pisze:A może Agata lubi sobie z Wami pogrywać? :tanczy:
nie powiem, że i mi nie przemknęła taka myśl przez głowę ;)
ale to by oznaczało, że Agata martwi się naszym losem i chce nam mimo wszystko ulżyć i ułatwić życie :D
a wiemy doskonale, że tak niestety nie jest :spiewa:
..czasami to nawet chciałbym żeby pogrywała :lol2:
..to byłby jakiś rodzaj relacji między nami :lol2:
..ale nie - to nie podobne do Agatki ;)
..ona jest zbyt poważna 8)

..a nas chyba jednak Agatka nie darzy zbytnim uczuciem :lol2:
ODPOWIEDZ