Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Przeczucia mnie nie zawiodły co do poniedziałku :jupi: Jedynym problemem może być wojna o telewizor-ale co się nie robi dla Joasi :lol2: Joasia towarzyszyła w zapalaniu znicza olimpijskiego,prawie tak wyszło gdyby sama go odpalała :tanczy:
A tak poza tym stara sie udowodnić,że pomimo zimowej aury jest możliwa zabawa w polewanie się wodą :szalony:
Teraz możemy być pewni,że będzie całe DnŻ bardzo świąteczne,tak jak Joasi nastrój-co widać :jupi:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Wiedziałem wiedziałem :jupi: Byłem pewien, że po świątecznym piątku Joasia nie odpuści sobie w świąteczny poniedziałek :plus: Jednak sądziłem, że pokaże się w serwisach o połówkach, ale szczęśliwie oczekiwałem o 11 Magdy :lol2:
Miałem z początku tylko żal do Joasi, że wysiudała koleżanke z przysługującego jej poniedziałkowego DnŻ :lol2: No ale wybaczam, bo Joasia w serwisach raz na ruski rok :lol2:
Kiedy jeden z materiałów zdjęciowych nie chciał się pokazać na antenie, Joasia wspaniale się uśmiechnęła :szalony:
Jaka miła to wizyta :tanczy: Tylko jak ja sie teraz na robocie skupię :roll:
I co najważniejsze- jak już wspomniał maxxx- Joasia odpaliła ogień olimpijski :racja:

Z serwisu o 12 :arrow:
Obrazek Obrazek

'Aby pomóc wystarczy odpowiednio wypełnić PIĆ...yy PIT' :lol: Ach ta Joasia :lol2: Ale jaki uśmiech :tanczy:
Fajnie, że podczas rozmów telefonicznych Joasia jest na widoku :lol2: Tak głęboko patrzyła nam w oczy :lol2:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Wszystkim zainteresowanym radzę, by śledzić kolejne Joasiowe serwisy, bo będą liczni goście :lol2:
Już o 13 Joasia porozmawia o sporcie z Jakubem Bielakiem z tvn turbo :D
Godzine później z etnografem, o 15 z dietetyczką a o 15:30 rozmowa o językach obcych :tanczy:
Trzeba patrzeć na długopisik :lol2:
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Jak na razie rozpoczął się pierwszy serwis, jaki oglądam. I to nie wiedzieć czemu z większą przyjemnością niż w piątek.
Serwis o 15.00 i 16.00 znów będzie nie osiągalny ;( A o 17.00 pewnie Anita :roll:
No trudno - zdaję sobie sprawę, że to nieczęsty widok, ale w odróżnieniu od maxxxa nie mogę zmienić planów :nie:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Rozmowa i wszystko co najlepsze - długopisik, na stojaka, profilek i mówienie na ''Ty'' oraz gestykulacja :tanczy: :tanczy: :tanczy:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Jest tez małe ale do tego - zastrzegła sobie, by przejścia nie były widoczne :x
arczi
Fan Forum
Fan Forum

No przejście niestety niewidoczne :( I jednak nie o sporcie a o warunkach na drogach :lol2:
A myślałem, że Joasia tak jak Magda jest fanką Roberta Kubicy :D

Joasia wypytywała kolegę Kubę :lol2: o to co robić, by dojechać bezpiecznie do celu :D
Ale ona jest chyba specjalistką, skoro po podlaskich drogach na święta jeździła :lol2:
Zapytała się co miałaby zrobić, gdyby straciła panowanie na kierownicą, od razu zaznaczyła, że niewskazany byłby płacz :lol2: Mam nadzieje, że w kolejnych rozmowach Joasia jeszcze bardziej się otworzy :lol2:
Camilo
Guru
Guru

arczi pisze:Mam nadzieje, że w kolejnych rozmowach Joasia jeszcze bardziej się otworzy
Nic mi tu nie zaznaczaj, bo stracę nad sobą panowanie na samą myśl co przegapię :grozi:

PS. Ale wesolutko Paniom :tanczy:
Obrazek
maxxx

Już miałem opisać co było,ale arczi zabral mi chleb i dobrze :lol2: Część merytoryczna już opisana,więc skupie się na kilku ujęciach :aniol: Być może już takie były ale mamy dostęp do takich samych ujęć więc nowych nie wymyśle :nie:
Też bardzo rozczarowałem się ,że nie było Asi spacerującej po studio ;(

Asia w Dniu na żywo pokazuje się od innej strony,jest bardzo dociekliwa i spontaniczna :aniol:

Kto wygrał walkę na wzrok :?: :tanczy: :arrow:

Obrazek

Obrazek

Zobaczcie jak Ona sobie stoi swobodnie,super :tanczy: :arrow:

Obrazek

I troszkę uśmiechu,którego dzisiaj nie brakuje :jupi:

Obrazek

Obrazek

No to czekamy na nowych gości :tanczy:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Być może już takie były ale mamy dostęp do takich samych ujęć więc nowych nie wymyśle
Joasi nigdy nie za wiele :nie: No chyba, że w domu (rodzinnym) :ech:
W każdym bądź razie te same ujęcia można wklejać nawet 1000 razy i nie staną się monotonne i nudne :aniol:

PS. Cieszę się, że wzięła serwisy o pełnej godziny, bo te połówki są o połowę krótsze przez magazyny :spiewa:
Camilo
Guru
Guru

Obrazek Obrazek

Joasie bardzo rozbawia karpacki temat - rzucania jajek w podobiznę burmistrza :D
:arrow: Dowody zbrodni
Obrazek

:arrow: No i reakcja
Obrazek Obrazek

W tym momencie sobie uświadomiła, że Nam mogłaby się spodobać ta zabawa. Oczywiście nie z podobizną burmistrza, a czyjąś inną :devil:
Obrazek
maxxx w wątku Kacpra Kaliszewskiego o rozmowie na fotelach pisze:Nika jak ja Ci zazdroszcze takich ujęć
Cały czas? :spiewa: Dzisiejszy Dnż jest fenomelany :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Szkoda tylko, że pomniejszyli ekran, a gdy już jest w standardowych rozmiarach belka przysłania część joasiowego obuwia :x

Ja nie wierzę, co się dzieje :shock: Weźcie mi uszczypnijcie - chyba śnię :lol2: Narzekaliśmy na przejście? Już nie mamy powodów :tanczy:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

I jak tu nie uwielbiać Joasi? No jak?! :jupi:
Camilo
Guru
Guru

... a tutaj w tle Joasia przechodzi :jupi:
Obrazek

Jeszcze pół godziny i włączam nagrywarkę, by nic nie stracić. Najwyżej będę się tłumaczył, dlaczego oglądam 'stare' serwisy :rozglada:

PS. A z tego wszystkiego to zapomniałem, że w piątek stuknął mi rok na forum :jupi: Podziękowania dla Joasi spóźnione, ale szczere za prezent jakim był Dnż :tanczy:
maxxx

kamilo pisze:I jak tu nie uwielbiać Joasi? No jak?!
Nie wiem :shock: :nie:

Rozmowa z panem dr etnografem Janem Witoldem Suligą dotyczyła różych zwyczajów świątecznych.Gość bardzo ciekawie opowiadał-widać było przejęcie na twarzy Joasi-co sam pan Suliga zauważył :lol2:
A chodziło dokładnie o zwyczaj w którym połyka się owoce bazi-Joasia była baaaardzo zaskoczona i zrobiła wielkie oczy :shock: Po czym uroczo się zaśmiała mówiąc '..no bo jak łykać bazie..' :lol2:
Na koniec zabłysnęła znajomością łaciny :shock: Ale dokładnie nie zrozumiałem co mówiła,coś o Bogu :shock: Jestem pozytywnie zaskoczony :brawa:

I ujęcia,przecudowne :lol2:

Najpierw mega fajne ujęcia,szczególnie drugie fantastyczne :aniol: :arrow:

ObrazekObrazek

Obrazek

Joasia i swiąteczne tło :aniol: :arrow:

Obrazek

Obrazek

Tutaj pożegnanie :aniol: Panie doktorze tutaj minusik :grozi: Jak kobieta podaje ręke wypadałoby wstać :grozi: :uhh: :arrow:

Obrazek

A tutaj fotka artystyczna,świąteczna Joasia,która jest dzisiaj nieziemska :lol2: :arrow:

Obrazek
kamilo pisze:Ja nie wierzę, co się dzieje Weźcie mi uszczypnijcie - chyba śnię Narzekaliśmy na przejście? Już nie mamy powodów
Nie bede Cie szczypał,śnij dalej :lol2: To przejście było monumentalne-w każdym kroku 100% elegancji najwyższych lotów :lol2:
Jeszcze pół godziny i włączam nagrywarkę, by nic nie stracić. Najwyżej będę się tłumaczył, dlaczego oglądam 'stare' serwisy
Włącz koniecznie,bo ja nie obiecuje nic,może mi ktoś komputer zająć :xx:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Ach jak ta Joasia rozmawiała z panem specjalistą o tradycjach :lol2:
Szkoda, że nie pokazali tej wielce skrzywionej miny Joasi, kiedy pan powiedział o połykaniu baź :racja:
Swoją drogą sam się zdegustowałem tym :devil: Joasia dodała, że połykanie baź na pewno nie było smaczne :nie:

Do tego wspaniale się pożenała, podała rączkę i poszła jak Królowa :tanczy:
Niestety kamera znów ledwo co nadążyła :lol2: Ale dziś na brak uśmiechów narzekać nie można :nie:
Praktycznie cały czas taka wesoła. Do tego zaczepia reporterów :szalony: A na Kuźniara się denerwowała 8)

No i na koniec chyba specjalnie przeszła za stroikiem, żeby można było zobaczyć jak odchodzi od swego stanowiska :lol2:
Niestety nie było to wyraźne, ale przecież nie będę narzekał w święta :P
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Tutaj pożegnanie Panie doktorze tutaj minusik Jak kobieta podaje ręke wypadałoby wstać
Pan doktor nie był świadom widocznie, jakiego zaszczytu dostąpił :grozi:
Nie bede Cie szczypał,śnij dalej To przejście było monumentalne-w każdym kroku 100% elegancji najwyższych lotów
Boję się, że gdy wstanę wszystko będzie tak jak dawniej - magazyn i tyle... :ech:
Włącz koniecznie,bo ja nie obiecuje nic,może mi ktoś komputer zająć
Nie no włączę. Za kżdym serwisem rozkręca się coraz bardziej. Aż strach pomyśleć co będzie przy kolejnych :rozglada:
arczi pisze:Niestety nie było to wyraźne, ale przecież nie będę narzekał w święta
Wiem, że ten stroik jest ładny i wiem, że miał być na pierwszy planie, choć nie wiem jak to drugie może być możliwe :nie:
maxxx

kamilo pisze:Pan doktor nie był świadom widocznie, jakiego zaszczytu dostąpił
No chyba,trafienie na Joasie w DnŻ graniczy z cudem,a jeszcze byc wtedy zaproszonym-no pozazdrościć nieświadomego szczęścia :roll: I jeszcze to podanie dłoni-od Joasi powinno się uczyć savoir-vivru :aniol: :brawa:
Boję się, że gdy wstanę wszystko będzie tak jak dawniej - magazyn i tyle...
Damy rade,najwyżej bedziemy wspominać i wywoływać znów takie wspaniałości :aniol:
Nie no włączę. Za kżdym serwisem rozkręca się coraz bardziej. Aż strach pomyśleć co będzie przy kolejnych
No nagrywaj nagrywaj :rydzyk: Żebyśmy nie żałowali pozniej :nie:
Wiem, że ten stroik jest ładny i wiem, że miał być na pierwszy planie, choć nie wiem jak to drugie może być możliwe
Dla mnie to skandal,że cokolwiek innego może byc na pierwszym planie,gdy jest Joasia w pobliżu :rozglada: :lol2:
maxxx

I juz po kolejnym serwisie-dla mnie niestety ostatnim ;( Bo widzę,że Anita jest teraz,więc Asia pewnie zakończy swoje serwisowanie po 16.Gościa juz mieć nie będzie-wnosze po grafiku dostepnym na stronie głównej.

Niestety nie miałem możliwości fotorelacjonowania :( Ale liczę na kamilo nagrywki :rydzyk:
Asia bardzo miło rozmawiała z panią odnośnie w głownej mierze jaj :lol2: Że to spore obciążenie dla wątroby.Asia i My przy okazji dowiedzieliśmy się,że dwa jajka dla dorosłej kobiety to całkiem pokaźna ilość :D A gdy pani redaktor dowiedziała się,że jajka gotowane są poprawiaczem samopoczucia i ogólnej wesołości obiecała dokonać zjedzenia owych jajeczek :lol2:
A może juz po serwisach sobie podkradnie z kolekcji tvnowskich pisaneczek-wkońcu Święta już powoli powoli .. :spiewa:
I potem w 'Prosto z Polski' objawi Nam się jeszcze bardziej uradowana-chociaż nie wiem czy to możliwe :lol2:
Bardzo milutko upływa czas z Joasią na antenie,trudno się na moment oderwać-ta dziewczyna jest jak magnez :lol2:
Szkoda tylko,że kilka smutnych wiadomości( :( ) przerywało ten wspaniały nastrój najcudowniejszej prezenterki na świecie :aniol: :lol2:
ODPOWIEDZ