A tak poza tym stara sie udowodnić,że pomimo zimowej aury jest możliwa zabawa w polewanie się wodą :szalony:
Teraz możemy być pewni,że będzie całe DnŻ bardzo świąteczne,tak jak Joasi nastrój-co widać :jupi:

Moderator: Łukasz
Joasi nigdy nie za wiele :nie: No chyba, że w domu (rodzinnym) :ech:maxxx pisze:Być może już takie były ale mamy dostęp do takich samych ujęć więc nowych nie wymyśle
Cały czas? :spiewa: Dzisiejszy Dnż jest fenomelany :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy:maxxx w wątku Kacpra Kaliszewskiego o rozmowie na fotelach pisze:Nika jak ja Ci zazdroszcze takich ujęć
Nie wiemkamilo pisze:I jak tu nie uwielbiać Joasi? No jak?!
Nie bede Cie szczypał,śnij dalejkamilo pisze:Ja nie wierzę, co się dzieje Weźcie mi uszczypnijcie - chyba śnię Narzekaliśmy na przejście? Już nie mamy powodów
Włącz koniecznie,bo ja nie obiecuje nic,może mi ktoś komputer zająćJeszcze pół godziny i włączam nagrywarkę, by nic nie stracić. Najwyżej będę się tłumaczył, dlaczego oglądam 'stare' serwisy
Pan doktor nie był świadom widocznie, jakiego zaszczytu dostąpił :grozi:maxxx pisze:Tutaj pożegnanie Panie doktorze tutaj minusik Jak kobieta podaje ręke wypadałoby wstać
Boję się, że gdy wstanę wszystko będzie tak jak dawniej - magazyn i tyle... :ech:Nie bede Cie szczypał,śnij dalej To przejście było monumentalne-w każdym kroku 100% elegancji najwyższych lotów
Nie no włączę. Za kżdym serwisem rozkręca się coraz bardziej. Aż strach pomyśleć co będzie przy kolejnych :rozglada:Włącz koniecznie,bo ja nie obiecuje nic,może mi ktoś komputer zająć
Wiem, że ten stroik jest ładny i wiem, że miał być na pierwszy planie, choć nie wiem jak to drugie może być możliwe :nie:arczi pisze:Niestety nie było to wyraźne, ale przecież nie będę narzekał w święta
No chyba,trafienie na Joasie w DnŻ graniczy z cudem,a jeszcze byc wtedy zaproszonym-no pozazdrościć nieświadomego szczęściakamilo pisze:Pan doktor nie był świadom widocznie, jakiego zaszczytu dostąpił
Damy rade,najwyżej bedziemy wspominać i wywoływać znów takie wspaniałości :aniol:Boję się, że gdy wstanę wszystko będzie tak jak dawniej - magazyn i tyle...
No nagrywaj nagrywaj :rydzyk: Żebyśmy nie żałowali pozniej :nie:Nie no włączę. Za kżdym serwisem rozkręca się coraz bardziej. Aż strach pomyśleć co będzie przy kolejnych
Dla mnie to skandal,że cokolwiek innego może byc na pierwszym planie,gdy jest Joasia w pobliżu :rozglada:Wiem, że ten stroik jest ładny i wiem, że miał być na pierwszy planie, choć nie wiem jak to drugie może być możliwe
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Google [Bot] i 16 gości