Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

To prawda, że Joasia poczyna sobie coraz śmielej :szalony:
Wspaniała rozmowa z panią dietetyk, rozmowa, która mnie trochę zaniepokoiła :rozglada:
Chodzi o Joasię, która wyznała, że w święta się nie objadła i nie zjadła jajek :nie:
Kiedy pani dietetyk powiedziała o korzystnych wartościach odżywczych, Joasia powiedziała, że musi te niedobory nadrobić :szalony:
No ale jak to, to Joasia świąt nie miała czy co :( Może jednak w pracy cały czas :(
Jeśli tak, to przydałby się bidulce urlop :lol2:

Jeszcze muszę co do wyglądu :lol2: Joasia wygląda przepięknie :plus:
Jednak co DnŻ to DnŻ :D Joasia tam rozkwita :jupi:
maxxx pisze:ta dziewczyna jest jak magnez
Chyba magnes :lol2: To jest ten, który przyciąga :racja: Ale magnez jest dosyć odżywczy, więc może Joasia go w sobie zawiera :lol2:
epsztajnek
Fanatyk :)

Re: Joanna Kryńska

Post autor: epsztajnek »

Relacja ze ślubu 70-latków znów wywołała szampański uśmiech :lol2:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Na koniec zabłysnęła znajomością łaciny :shock: Ale dokładnie nie zrozumiałem co mówiła,coś o Bogu :shock: Jestem pozytywnie zaskoczony :brawa:
To nie łacina, a prawosławne , rosyjskie pozdrowienie wielkanocne ( Christos woskries' ) I nic tu dziwnego. W końcu Siemiatycze to największe w Polsce skupisko wyznawców prawosławia.
maxxx

Post autor: maxxx »

arczi pisze:Chyba magnes To jest ten, który przyciąga Ale magnez jest dosyć odżywczy, więc może Joasia go w sobie zawiera
Tak tak pomyłeczka :lol2: Ale jak magnez też jest-wkońcu magnez uspokaja,zupełnie tak jak Joasia. :lol2:
epsztajnek pisze:To nie łacina, a prawosławne , rosyjskie pozdrowienie wielkanocne ( Christos woskries' ) I nic tu dziwnego. W końcu Siemiatycze to największe w Polsce skupisko wyznawców prawosławia.
No niech Ci będzie.Nie dosłyszałem dosyć gwarno było w domu :stop: :spiewa:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
maxxx

Post autor: maxxx »

J.Porada w PzP-dziwne to wszystko.Widać,że to nie było na żywo tylko z odtworzenia-musieli mieć juz trochę tych materiałów i pokręcili na całe Świeta ciurkiem wydania :spiewa:
Jedno mnie zastanawia czy to tylko przypadek,czy może to cos oznacza-np to,że Jakub wróci do magazynowania od czasu do czasu.Aczkolwiek nie sądze by tak było,więc nie ma co się tak nastawiać :stop:

Ja się ciesze,że Aśka udowodniła ,że można spokojnie na Nią stawiać w najważniejszych pasmach-zresztą to nic nowego :aniol: Krótko mówiąc świetna prezenterska robota i za to wielkie brawa :brawa: 8)
To,że pojawiła się w Święta to oznaka,że jednak jest doceniana-oby częściej,oby więcej :rydzyk: :tanczy:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Witam po przerwie. Za chwilę przejdę do odtwarzania serwisu, widziałem już PzP. Wg mnie magazyn był nakręcony ok. 12.00 - gdy Porada skończył Poranek :spiewa:
Mamy jakieś niecodzienne zmiany personalne, jednak nie wiązałbym z tym przyszłości. Jeśli ktoś jest innego zdania - radzę się cofnąć do postów z pierwszych dni stycznia b.r. Wówczas było podobnie :rozglada:
Tak jak już zaznaczyłem dzisiejszy Dnż był fenomenalny. Ograniczenia Joasi do kilku zapowiedzi dziennie w 20-minutowym magazynie jest grzechem, za który jego pomysłodawcy będą się smażyć w piekle :devil:
lukaszo
Zbanowany
Zbanowany

Re: Joanna Kryńska

Post autor: lukaszo »

Jakub dzisiaj był w PzP. :shock:Rano był też w Poranku
TVN - programowo najlepsza
Camilo
Guru
Guru

lukaszo pisze:Jakub dzisiaj był w PzP , rano był też w Poranku
No właśnie dyskutujemy o tym od rozpoczęcia tej strony :spiewa: A Joasia była w Dnż i nie mogła się rozdwoić. Poza tym mamy czas świąt i urlopów, więc takie zmiany w tym okresie są rzeczą naturalną. :rozglada:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

No ale dzisiaj to już chyba wszystko wroci do normy :(
Za dużo już chyba tego dobrego :rozglada:
epsztajnek

Re:

Post autor: epsztajnek »

arczi pisze:No ale dzisiaj to już chyba wszystko wroci do normy :(
Za dużo już chyba tego dobrego :rozglada:
Po wczorajszej uczcie , dzisiejsze - postne w gruncie rzeczy danie , jakim jest PzP - chyba nie będzie smakować ;(
Camilo
Guru
Guru

:o Nie wierzę :tanczy: :tanczy: :tanczy:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Joasiu, już jutro się nie pokazuj, bo aż mi się serce kraje na samą myśl co stracę :nie:
Ostatnio zmieniony wtorek 25 mar 2008, 11:07 przez Camilo, łącznie zmieniany 1 raz.
arczi
Fan Forum
Fan Forum

kamilo pisze::o Nie wierzę :tanczy: :tanczy: :tanczy:
No ja tak samo :shock: Włączyłem tvn24 tak pro forma, by sprawdzić, kto w DnŻ. Spodziewałem sie Magdy :rozglada:
Ale to raczej nie jest długotrwała zmiana :nie: To by było zbyt piękne :D Pewnie tylko w zastępstwie :(

A teraz pięknie stoi w całej okazłości :tanczy:

Obrazek Obrazek

I przepytuje Oleksego :jupi:
Jaka jest dociekliwa :jupi: Widać nie zapomniała jak sie maglowało polityków w sejmie kilka miesięcy temu :lol2:
Ostatnio zmieniony wtorek 25 mar 2008, 11:09 przez arczi, łącznie zmieniany 1 raz.
Camilo
Guru
Guru

Obrazek
arczi pisze:Ale to raczej nie jest długotrwała zmiana To by było zbyt piękne Pewnie tylko w zastępstwie
No chyba, że się dogadała z Poradą i to on będzie miał magazyn w tych samych dniach co Poranki. Nie ma co jednak wróżyć - to wciąż zbyt mało czasu, by wyciągać wnioski. A wydawało mi się, że już sezon urlopowy dobiegł końca :roll:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

kamilo pisze: No chyba, że się dogadała z Poradą i to on będzie miał magazyn w tych samych dniach co Poranki. Nie ma co jednak wróżyć - to wciąż zbyt mało czasu, by wyciągać wnioski. A wydawało mi się, że już sezon urlopowy dobiegł końca :roll:
Ach jak to wspaniale, że się pokazała znów :jupi: Już dziś się zupełnie nie spodziewałem :nie:
Ale z drugiej strony znów nic pożytecznego nie zrobię, tak jak wczoraj, a takie miałem plany :lol2:
Joasia będzie odciągać moją uwagę :D

Ciekawe czy właśnie poprowadzi PzP czy dziś Porada się znów pokaże. Ale to się wyjaśni czy będzie miała dwa serwisy pod rząd- o 15 i o 15:30 :rozglada: No może jednak jakieś zmiany zajdą w grafiku :plus: Oby :plus: Ale nie robię sobie wielkich nadziei :nie:

Kamilo czy Ty słyszaleś tą wspaniałą w wykonaniu Joasi rozmowę :lol2:
Wszystko co najważniejsze wyciągnęła od Oleksa :lol2:
Camilo
Guru
Guru

Oby Ale nie robię sobie wielkich nadziei
Joasiu, ja ciebie nie chcę na dłuższą metę w Dnż :nie: Bo ja w przeciwieństwie od kolegów nie siedzę w domu i nie mogę zmienić planów. A ileż można wieczorów oglądać 4 serwisy? (11.00-15.00) :spiewa:
Kamilo czy Ty słyszaleś tą wspaniałą w wykonaniu Joasi rozmowę
Widziałem i aż nie mogłem uwierzyć, że to Joasia. Wycisnęła go jak cytrynę :tanczy:

PS. Włączyć mi w tej chwili klimatyzację - Joasia się świeci :ban:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

kamilo pisze:Joasiu, ja ciebie nie chcę na dłuższą metę w Dnż Bo ja w przeciwieństwie od kolegów nie siedzę w domu i nie mogę zmienić planów. A ileż można wieczorów oglądać 4 serwisy? (11.00-15.00)
To samo sobie mówiłem wczoraj :lol2: Bo jeszcze od biedy dziś mogę pooglądać, bo mam wolne, ale ten czas nieubłaganie kończy się z dniem dzisiejszym :lol2: Więc co najwyżej, jeśli będzie się regularnie pokazywać w serwisach, będę liczył jedynie na waszą fotorelacje. W końcu nie będę sobie Joasi nagrywał :nie: Największą przyjemnością jest jedynie ogladanie jej na żywo :racja:
Widziałem i aż nie mogłem uwierzyć, że to Joasia. Wycisnęła go jak cytrynę
Ale jednak to Nasza Joasia :lol2: Nie od dziś wiadomo, że starcie z nią jest miażdżące dla przeciwnika 8)
PS. Włączyć mi w tej chwili klimatyzację - Joasia się świeci
Widać, że wkłada w to co robi wszystkie swoje siły :szalony:
ODPOWIEDZ