Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

O wÂłasnie miaÂłem sie zapytac co Ona powiedziaÂła w komentarzu do tych astronautek bo nie dosÂłyszaÂłem :spiewa: Ciekawe rzeczy opowiada :spiewa: :xx:
Joasia jak koĂączy zdanie to fajnie zgniata usta-super
Te¿ to zauwa¿ylem :spiewa: WiêkszoœÌ rzeczy co robi Asia na antenie jest super :D
WysÂłuchaÂła naszych rad bo bÂłyszczyka jakby coraz mniej :stop:
DziÂś poÂżegnalny uÂśmiech troszkĂŞ skromniejszy jak wczoraj ale tak uroczo zawstydza siĂŞ po podarowaniu go Nam :aniol:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Mandi
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mandi »

A mnie siĂŞ niedawno ÂśniÂła Joasia. ByÂła w moim domu, rozmawiaÂłyÂśmy sobie... :D Szkoda, Âże tak nie moÂże byĂŚ na jawie. ;(
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

A mnie siĂŞ niedawno ÂśniÂła Joasia. ByÂła w moim domu, rozmawiaÂłyÂśmy sobie... :D Szkoda, Âże tak nie moÂże byĂŚ na jawie. ;(
Dlaczego Joasia nie chce mi sie przyÂśniĂŚ :rydzyk:
Na jawie dwa razy mi sie przytrafiÂło :tanczy: :tanczy:

Joasia trzeci raz w tym tygodniu

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

No i tradycyjnie poÂżegnalny uÂśmiech

Obrazek

[ Dodano: Czw Lut 08, 2007 12:55 am ]
Obrazek

obok konkursu na najÂładniejszy uÂśmiech musumy zrobiĂŚ teÂż konkurs na najÂładniejsze zawstydzenie.-dzisiaj serwis wyszedÂł znakomicie
Obrazek
maxxx

Joasia peÂłna energi zaczyna podsumowanie dnia :arrow:
Obrazek

teraz koĂączÂąca zdanie :arrow:
Obrazek

w sposĂłb mistrzowski zgniatajÂąca usta :arrow:
Obrazek

trochĂŞ zÂąbkow Joasiowych :spiewa:
Obrazek
Obrazek

urocza klasyka na poÂżegnanie :aniol: :arrow:
Obrazek

Niezmiernie mnie to cieszy,Âże trwa maraton Joasi :spiewa: ÂŚwietnie sobie radzi-uwielbiam JÂą sÂłuchaĂŚ :roll:

[ Dodano: Czw Lut 08, 2007 1:08 am ]
Sorry adam za powielenie capsa koĂącowego-jakby co to jest to TwĂłja propozycja do konkursu bo byÂłeÂś pierwszy :spiewa:
Jak mĂłwiÂła o tym"bykowym"to przed materiaÂłem siĂŞ Âślicznie uÂśmiechnĂŞÂła :D Niestety nie zdolalem tego cuda uchwyciĂŚ :hmm:

[ Dodano: PiÂą Lut 09, 2007 12:23 am ]
Koniec tego dobrego-Asi dziÂś w podsumowaniu nie ma ;( Niech sobie odpocznie :spiewa: Ale jakby tak w kazdym tygodniu byÂła 3 razy byÂłbym zadowolony,no ale inni fani teÂż muszÂą siĂŞ cieszyĂŚ z obecnoÂści swoich ulubieĂącĂłw :spiewa:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Wczoraj jej nie byÂło ale rano widziaÂłem jÂą jak krĂŞciÂła siĂŞ po studio podczas poranka
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

I wykrĂŞciÂła materiaÂł :) W faktach popoÂłudniowych byÂł zadje siĂŞ wyemitowany :mhm: Tematyka polityczna, ale dokÂładnie nie pamiĂŞtam o czym :hmm: coÂś o Samoobronie chyba :mhm:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
maxxx

Niestety nie widziaÂłem :hmm: Kilka tygodni temu relacjonowaÂła afere w samoobronie :xx: MoÂże to jakiÂś dalszy ciÂąg :D Joasie gdzie by nie posÂłali tam zawsze sobie swietnie da radĂŞ :aniol: Ale najbardziej lubiĂŞ jak 'lÂąduje' na ekranie :stop: :spiewa:
adam
Fan Forum
Fan Forum

najbardziej lubiĂŞ jak 'lÂąduje' na ekranie :stop: :spiewa:
to prawda :tanczy:
Wszyscy wiemy Âże jest inteligentna i bardzo zdolna -wiec tego nie musi nam udowadniaĂŚ :mhm:
My chopaki jak to wiemy to chcemy sie skupiaĂŚ na wizualnej czĂŞÂści osobowoÂści Joasi-tacy my juÂż jesteÂśmy i nie chcemy siĂŞ zmieniaĂŚ :devil:
dobrze nam siĂŞ Âżyje z naszym sposobem postrzegania kobiet :devil:
Mandi
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mandi »

Ale jestem wkurzona! :evil: Akurat prze³¹czy³am na koùcówkê serwisu a Joasia rozmawia³a z Maja Popielarsk¹ o pogodzie. Tak ³adnie siê usmiecha³a. Szkoda, ¿e nie dane mi by³o podziwiaÌ jej profesjonalizmu w przekazywaniu newsów. ;( Wczoraj mia³a dy¿ur reporterski. Napracuje siê ostatnio dziewczyna. Czy¿by odrabia³a Walentynki? :lol:
maxxx

Wszyscy wiemy Âże jest inteligentna i bardzo zdolna -wiec tego nie musi nam udowadniaĂŚ
..a pewnie ,Âże nie musi-rzecz oczywista :spiewa:
My chopaki jak to wiemy to chcemy sie skupiaĂŚ na wizualnej czĂŞÂści osobowoÂści Joasi-tacy my juÂż jesteÂśmy i nie chcemy siĂŞ zmieniaĂŚ
..poniewaÂż skupianie siĂŞ na wizualnej czesci osobowoÂści jak to Âładnie nazwaÂłeÂś naleÂży do najwiĂŞkszej przyjemnoÂści :D Joasie kocha kamera i jest niezwykle fotogeniczna :spiewa: Na capsach moÂżna tworzyĂŚ mnĂłstwo ewolucji :spiewa:
Tak Âładnie siĂŞ usmiechaÂła. Szkoda, Âże nie dane mi byÂło podziwiaĂŚ jej profesjonalizmu w przekazywaniu newsĂłw. Wczoraj miaÂła dyÂżur reporterski.
TeÂż tak samo dzisiaj na przypadkowym tv natrafiÂłem na samÂą koncĂłwkĂŞ z dyÂżuru Joasi ;( No ale co zrobiĂŚ takie coÂś teÂż sie czasami zdarza :hmm: ÂŚwietnie,Âże Jej coraz wiĂŞcej..no to czekamy na ciÂąg dalszy :spiewa:
adam
Fan Forum
Fan Forum

W piÂątek niestety nie widziaÂłem Joasi w sobotĂŞ ta tragedia ponownie miaÂła miejsce :hmm:
Jak gÂłosi tekst pewnej piosenki <ale za to niedziela bĂŞdzie dla nas> :spiewa:
Dzis Joasia od samego rana w serwisach wystĂŞpowaÂła w mikoÂłajowej marynarce :tanczy: aÂż mi sie wigilia przypomniaÂła.
Niestety nie zrobiÂłem Âżadnych capsĂłw -nie miaÂłem dostĂŞpu do komputera :nie: a teraz juÂż jej nie ma ;( ;(
Fajnie jej to wszystko dzis wychodziÂło :aniol:
Cytat:
My chopaki jak to wiemy to chcemy sie skupiaĂŚ na wizualnej czĂŞÂści osobowoÂści Joasi-tacy my juÂż jesteÂśmy i nie chcemy siĂŞ zmieniaĂŚ

..poniewaÂż skupianie siĂŞ na wizualnej czesci osobowoÂści jak to Âładnie nazwaÂłeÂś naleÂży do najwiĂŞkszej przyjemnoÂści :D Joasie kocha kamera i jest niezwykle fotogeniczna :spiewa: Na capsach moÂżna tworzyĂŚ mnĂłstwo ewolucji :spiewa:
Na Âżywo jeszcze lepiej wyglÂąda :D
AÂż dech zapiera :tanczy:
Napracuje siĂŞ ostatnio dziewczyna. CzyÂżby odrabiaÂła Walentynki? :lol:
Ciekawe czy nam da sygnaÂł Âże nas troszeczkĂŞ kocha :devil:
maxxx

W piÂątek niestety nie widziaÂłem Joasi w sobotĂŞ ta tragedia ponownie miaÂła miejsce
U mnie zaœ ta tragedia trwa w³¹cznie z dniem dzisiejszym :xx: Z ma³ym wyj¹tkiem sobotnim który trwa³ mo¿e 5 minut :hmm:
Dzis Joasia od samego rana w serwisach wystĂŞpowaÂła w mikoÂłajowej marynarce aÂż mi sie wigilia przypomniaÂła.
Szkoda,Âże Jej nie uwieczniliÂśmy na capsach :hmm: MoÂże 14stego ponownie bĂŞdzie okazja podziwiaĂŚ duet Joasia i mikoÂłajowa marynarka :spiewa:
Na Âżywo jeszcze lepiej wyglÂąda
AÂż dech zapiera
ZazdroszczĂŞ trochĂŞ tej mozliwoÂści podziwiania live :xx: :spiewa: Ale mamy przynajmniej informacje z pierwszej reki od Ciebie o zjawiskowoÂści urody naszej bohaterki :roll: :aniol:
Ciekawe czy nam da sygnaÂł Âże nas troszeczkĂŞ kocha
Hmmm tyle powiem :spiewa:

Czyli co-juz koniec weekendowej przygody Joasi z tvn24 na dziÂś ;(
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

ha! widziaÂłem jÂą w sobotĂŞ!oczywiÂście wyglÂądaÂła cudownie :szalony:
a z jak¹ powa¿n¹ min¹ powiedzia³a do hm Skórzyùskiego,Poniatowskiego :hmm: nevermind w³aœciwie!powiedzia³a - Andrzej Lepper nazwa³ Anetê K.zboczon¹(...).Krynia pe³ny profesjonalizm 8) ledwo wy3ma³em ze œmiechu,bo wyszed³ z tego patos,a mowa by³a o tragifarsie i grotesce!biedny reporter z którym mia³a ³¹czenie - dzielnie "nawija³" o tym komentarzu Leppera przez chyba 3 minuty,brawo dla niego! :brawa:
hehe Krynia...respect :roll:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
adam
Fan Forum
Fan Forum

Cytat:
Ciekawe czy nam da sygnaÂł Âże nas troszeczkĂŞ kocha

Hmmm tyle powiem :spiewa:
no chyba troszeczkĂŞ powinna -przecieÂż fajni jesteÂśmy :spiewa:
Szkoda,Âże Jej nie uwieczniliÂśmy na capsach :hmm:
No, tylu zapalonych w bojach capsiarzy i wszyscy przegapili :rozglada:
MoÂże 14stego ponownie bĂŞdzie okazja podziwiaĂŚ duet Joasia i mikoÂłajowa marynarka :spiewa:
JeÂśli Joasia nie bĂŞdzie miaÂła na sobie tego dnia tej marynarki ,no to siĂŞ chyba przestanĂŞ w niej podkochiwaĂŚ. :cicho:
maxxx

no chyba troszeczkĂŞ powinna -przecieÂż fajni jesteÂśmy
:roll: :roll: :roll:
No, tylu zapalonych w bojach capsiarzy i wszyscy przegapili
Obiecuje poprawĂŞ :stop: :spiewa:
JeÂśli Joasia nie bĂŞdzie miaÂła na sobie tego dnia tej marynarki ,no to siĂŞ chyba przestanĂŞ w niej podkochiwaĂŚ.
A co wtedy jak Jej wtedy nie bĂŞdzie :D No ale nawet tak nie myslmy :nie:
ODPOWIEDZ